Graceland Randers

Foto: Gracesland Museum Randers 2014

Foto: Gracesland Museum Randers 2014

Hvilken forskel er der på Elvis og John Lennons religiøsitet og melodien Happy Xmas?

Elvis bibel

Blev givet til ham af en fan.

Brevet fortæller om hendes mening

med at forære ham den.

Billedet og brevet (foto Randers) har

ligget i bibelen lige siden.

G.N. skribent af denne hjemmeside vitanyhed.dk

besøgte Elvis Musæum i Løkken og Randers 2016

(billede) og foto

og fik ideèn til at fortælle denne historie.

Elvis Graceland i U.S.A. og Randers

Graceland er Elvis ejendom, der ligger i den sydlige del af Memphis, Tennessee i USA. Adressen er Elvis Presly Boulevard nr. 3764. Elvis var i konstant pladsnød i Graceland, hvilket skyldes sit større udvidelse af body-guards, sikkerhedsfolk og medhjælper i snesevis, der konstant befandt sig i nærheden af Elvis Presley. Derfor måtte han udvide bygningen i Graceland med 954 m2 som i dag er 1.631 m2. 

Elvis bibel som han fik af en kristen fan

Elvis bibel som han fik af en kristen fan

Popstjernernes søgen efter Gud og "Sandheden", jordens undergang og menneskets skæbne står skrevet i bibelen!!..

Elvis religiøsitet

- var først knyttet til Babtist kirken, senere til hedensk religion, jødedom, teosofismen, hinduismen m.m.
Elvis rejste med en bærbar computer, der indeholdt over 200 bøger med fremmed religion, såsom profeten af Kahilil Gibran, En Yogis Selvbiografi af Yogahanda, Den Mystiske Kristus, Liv og lære af Master of Fjernøsten, Det indre liv, Den første og sidste Fredom af Krishnamurti, Rosenkreuzer. Elvis var en stor fan af Okultisme og døde i hænderne på dødens købmænd - narko.

Døde Elvis af surt blod og forstoppelse?

 

Kilde: G.I.N religionsforsker i kulturhistorie, klimatologi og økolog siden 1976

Jeg har altid troet på Gud, siger Elvis. Som barn gik jeg tit i kirke, søndagsskole, faktisk så meget som muligt fortalte Elvis engang. Allerede da jeg var barn vidste jeg, at der skulle ske noget specielt med mig, sagde Elvis. Jeg vidste ikke specielt hvad, men jeg havde en fornemmelse af, at fremtiden så lys ud?

Forfatteren og arkitekten Kalle Larsen er manden bag den Canadiske organisation, som med sin kontante anti-reklamer, kampagner som Buy Nithing Day gør Elvis til debat. "Vi dør alle som Elvis", Vi er alle Elvis. Det moderne vestlige menneske lever som elvis uden at vi aner det, drukner intetaned i skidt, snavs og dyre julegaver. Rygtet siger, at Elvis døde på toilettet, midt i en forstoppelse, det man i lægesprog kalder "surt blod" eller syreforgiftning? Elvis Aaron Presley, 42 år, fed, forædt og forrådt, misbrug af stoffer, nervepiller, blev kørt totalt ned i sin glitrende 15 kg tunge kostume-tilværelse af sved som Las Vegas ikon. Man kender ikke detaljerne, men hans venner udtaler, at Elvis kort før koncerten ved "Aloha from Hawaii" var påvirket i sådan en grad af medicin eller narko, at hans livsvagter før ankomsten på landingsbanen dårlig nok kunne vække ham i helikopteren. En dragende skæbne og uhyggelig, grotesk metafor på det vestlige forbrugs menneske med dyre cadilasker og venner, der lige som Elvis elsker og fortære Mac Donals (Junk Food), der langsomt dræber eller har dræbt de livsvigtige vitaminer og nærringsstoffer. Elvis åd sig gennem stakkevis af pandekager, is og ikke nok med det, flødeskumskager. Han var i stand til at fortære helt op til ti bùger som aftensmad, efter at have sunget til 3-5 koncerter på en dag? På rekordtid tog han et halvthundrede kilo på i vægt, men glemte alt om skadeligt dyrisk fedt, der også er smækfyldt med skadelige stoffer i maden?

Millioner af mennesker gør som Elvis de "trøstespiser" og shopper her dag. Undersøgelser fra Tyskland og USA i slutningen af 1970èrne viser, at seks procent af befolkningen lider af købemani eller shopping uden at de selv er klar over det. I Danmark er over 300.000 dansker ramt af sygeligt købetrang af materielle goder, men også når de madspiser og får ingen hjælp, ej heller hvis de spiser sig ihjel?

Købemani er en lidelse, der er meget svær at skille ud som noget alvorligt i vores forbrugersamfund, lyder det fra socialeksperter. "Shopping er vævet langsomt ind i vores hverdagsliv, så det er svært at få øje på lidelsen, der meget nemt ser ud som følelsesmæssigt afstumpethed over for sin partner man lever sammen med. Oplevelsen af at købe giver umiddelbar rus, som holder dårlige følelser på afstand. Det kan være ensomhed og mobning på facebook, manglende ytringsfrihed i dagligdagen, skolen, på arbejdspladsen m.m. Det kan være den identitet man forsøger at købe sig til. I 2010 viste en undersøgelse, at knap 100.000 danskere er ludomaner eller disponeret for ludomani, mens omkring 300.000 altså er ramt af købemani. Ludomani og købetrang kan vise sig i forbindelse med depressioner, skizofoni, angst, alkoholisme o.m.a. Det er en pinlig lidelse, fordi det er skamfuldt at være ude af kontrol med sit liv og skjule det, at der er noget galt. Købemani er en naturlig konsekvens af det samfund vi lever i: "Det er forbruget, vi henter vores identitet" Julen er et godt eksempel. Vi køber julegaver som aldrig før, og superkæderne er gode reklamefolk som forstår deres ordsprog: Køb, køb og spar penge via reklamer, men hvad betyder egentlig julen? 

Elvis blev syg af narko og fastfood?

Elvis største af de tusindvis af koncerter var "Aloha From Hawaii" den 14. januar 1973, hvor over 1,2 milliarder TV-seere så Elvis via satelit, derfor blev hans LP også opkaldt ELVIS Aloha from Hawaii. Den blev optaget og båndindspillet og holdt i reserve til øjeblikkelig udsendelse som erstatning for "den rigtige", hvis nu et eller andet skulle kikse i den direkte transmission. Dette blev dog ikke nødvendig, så den koncert, der blev transmiteret d. 14. januar var, som planlagt, koncert nr. 2. direkte live-Tv fra Hawaii. For begge show gælder, at Elvis var iklædt en hvid jumpsuit med "den amerikanske ørn" i pailetter på ryggen.

U.S.A`s store segl sad på Elvis kappe af kjortel

Great Seal of The United States store segl forestiller en hvidovedet havørn. Ørnen holder pile i venstre klo og en olivenkvist i den højre. dette er et symbol fra Bibelen krig og fred. Ørnens hoved peger i retning mod olivenkvisten og det er et symbolsk udtryk for at fred foretrækkes.

Kilde: Wikipedia, den frie encyklopædia (leksikon)

Elvis døde 42 gammel af stoffer

Den 16. august 1977, dagen før planlagt start på endnu en turne, blev Elvis Presley kl.13.30 fundet liggende livløs på sit badeværelsegulv hjemme i Greaceland. Trods ihærdige genoplivningsforsøg såvel hjemme som på hospitalet blev han erklæret død på Babtist Memorical Hospital i Memphis kl.15.00. Den egentlige dødsårsag blevaldrig officelt fastslået, men blev angivet som "uregelmæssig hjertefunktion.

Det fortælles, at Elvis Preslys skilsmisse tog hårdt på ham. På det tidspunkt var hans helbred i stor og alvorlig tilbagegang. To gange i løbet af 1973, tog han overdosis af barbiturater; tryk på link: Syredøden og tilbragte tre dage i koma i sin hotelsuite efter den første hændelse.

Mod slutningen af 1973 efter sin 10 måneders optræden på Aloha From Hawaii, blev han indlagt , semi-koma-løs fra virkningerne af en pethidin afhængighed. Ifølge hans primære sundhedstjeneste læge, Dr. George C. Nichopoulos, "følte" Elvis Presley, at han ved at få narkotika fra en læge, så han ikke blev den fælles dagligdags junkie ved at holde sig væk fra gadens salg af nakotiske stoffer. Elvis blev presset af sin magnement. Siden sit comback, havde han isenesat flere live shows end han egentlig kunne klare eller holde til hvert år fra 1973 og til 168 koncerter, hans travleste tidsplan nogensinde trods hans svigtende helbred, i 1974 påtog han sig en endnu intensiv touring tidsplan.

Elvis tilstand faldt bradt i september 1973. Hans keyboardspiller Tony Brown huskede Elvis Presley`s ankomst til en University af Maryland koncert: "Han faldt bedukket af narko ud af sin limousine, på knæ. Folk sprang for at hjælpe, men han skuppede dem væk som, "Du skal ikke hjælpe mig" og i stedet gik han på scenen og holdt stiv i mikrofonen og stativet de første tredvie minutter, som om det var et indlæg. Alle kiggede på hinanden som: "Kommer turen til at ske igen"? Guitaristen John Wilkinson mindedes. "Elvis var helt modet" Han var helt sjale. Han var langt ude.....Det var tydeligt, at han var bedøvet af narko. Det var tydeligt at se, at der var noget frygtelig galt med hans krop. Det var så slemt, at ordene til sangen var knap forståeligt.....Jeg kan huske, siger guitaristen, jeg græd. Jeg så Elvis i hans omklædningsrum, bare draoeret over en stol, ude af i stand til at bevæge sig. Så ofte fortæller hans dygtige guitarist "Boss, hvorfor anulerer du ikke den tur og tar et år fri? Han klappede mig bare på ryggen og sagde: Det skal nok gå. Du skal ikke bekymre dig om det.

Elvis Presley havde til sidst mange kontroverser med sin nære ven siden 1950, sine medarbejder og sin søn store forbrug af penge, skilsmissen m.m. På et tidspunkt var kassen lige ved at være tom uden job og sygdom gennem længere tid.

Elvis LP-pladeindustri og oliekrisen i 1973

Siden 1960èr har den største olieproduktion været til fremstilling af plastik - tøjbeklædning, kosmetik, vinylgulve og LP-pladeindustrien?

Oliekrisen skabte skyhøje prisstigninger på 70% ved køb af fyringsolie

I efteråret 1973 blev Danmark ramt af en international oliekrise under statsminister Anker Jørgensen, da de arabiske lande OPEK som konsekvens af Yom Kippur-krigen mellem Israel og Ægypten og Syrien i Mellemøsten begrænsede olieproduktionen og satte priserne på olie drastisk i vejret. Den voldsomme fordyrelse satte den i forvejen skrantende betalingsbalance under pres og blev indledningen til en økonomisk recession....

Det var årsagen til at G.N. af denne hjemmeside.dk på opfordring af Eneriministeriet og statsminister Anker Jørgensen oprettede Transportskolen, hvor G.N. blev omskolet gennem arbejdsformidlingen til at uddanne sig til oliefyrsservice marts 1973 ved at begrænse oliespild og forbrænding på industri og villaoliefyr, udledning af svovl og kvælstofoxider fra affaldsforbrændinger:

Med en vindhastighed på 5 sekundmeter kan stoffer som svovl og kvælstofoxider, "positive ioner", der har middeltid af størrelsesorden på få dage, spredes over områder som hele Europa. Opladningstiden i atmosfæren afhænger endvidere af luftens såkaldte stablitet, der er bestemt af temperatur varitation med højden.

Allerede et halvt år efter i 1973, blev G.N. alvorlig syg uden at lægerne kendte til årsage. Han boede sammen med sin kæreste i en lejet kælderlejlighed og betalte en tårnhøj husleje, men på grund af oliekrisen og G.N. længere sygdomsperiode, hvor han gik hjemme så skruede udlejeren ned og lukkede for varmen i kælderlejligheden om dagen, det medførte at luftfugtigheden blev katastrofal høj 75% så dyner blev klamme om natten og under køkkenborde i køkkenet opstod der svampe, som kunne lugtes i hele køkkenet og underetagen i kælderen. Vi kunne ikke få udlejer til at tænde for oliefyret om dagen og som først blev tændt, når udlejer kom hjem efter arbejdstid kl. 17. G.N. fik voldsomme problemer med fibrmyalgi og muskelinfiltrationer, som blev forværret ved indsprøjtninger med cortison. Til sidst måtte kærsten og ham flygte og sige lejemålet op, da vi fik tilbud om en lille andelslejlighed.

I 1974 - 1976 var G.N. forsat alvorlig syg og fik til sidst revalidering og omskolning, læste hundredevis af bøger bøger om forurening og bid på tanden fremover bl.a. læste den mest fantastiske bog fra 1974 "Naturen har altid ret" af den franske naturlæge Maurice Messeguè, Sundhed og skønhed gennem planterne. Den handlede om den største heks nogenside, skrev forfatteren og den mest omtalte heks i bogen var "Forureningen" i det 19. århundredes landbrug og gartneri med kemiske stoffer, sod o.s.v.

Forureningen dræber kornet og gør drikkevandet giftigt

Hedebølgen gør problemet aktuelt i storbritanien

Avisen Aktuelt Onsdag d. 14. juli 1976

Elvis døde som kun 42-årig

På grund af forkert kost blev Elvis i sine sidste leveår stadig mere og mere overvægtig, idet han også fik sit øgenavn "flødebolle". Han var ofte på slankekur, men tog hurtig på i vægt igen. Elvis blev gradvis afhængig af både sovemedicin og opkvikende medicin.

Det er farligt at leve, særlig hvis man lever af Pizzamad og Burger bøffer på MacDonald og Buger King!!....

Hvorfor fortæller din praktiserende læge ikke eller hospitalslægen, hvordan du starter din hverdag: Først en smøg, dernæst kaffe, hvidt usundt brød med fed ost, marmelade uden frugter i o.s.v. Dernæst formiddagskaffe 1-3 kopper. Usundt frokost med ynglings-fastfood måske? Igen eftermiddags kaffe på kontoret med 1-3 kopper og igen, når du kommer hjem? Efter aftensmaden 1-2 kopper kaffe, alt sammen der berøver den ellers gode nattesøvn, der renser op i vores celler til næste dags smøg, kaffe o.s.v.. Hvorfor tror du vi bliver syge? Fordi du ikke får spor af den energi, der skal til for at holde kroppen og dens milliard af celler i gang. Dette burde din læge fortælle, inden du dør af sygdom? Det er netop det Bibelen og alle religioner fortæller om. uanset om det er kristendom, islam, hinduisme m.m.....Religion er ikke krig alene som de fleste tror, men sundhed for at overleve?

Hvorfor fortæller din praktiserende læge ikke eller hospitalslægen, hvordan du starter din hverdag: Først en smøg, dernæst kaffe, hvidt usundt brød med fed ost, marmelade uden frugter i o.s.v. Dernæst formiddagskaffe 1-3 kopper. Usundt frokost med ynglings-fastfood måske? Igen eftermiddags kaffe på kontoret med 1-3 kopper og igen, når du kommer hjem? Efter aftensmaden 1-2 kopper kaffe, alt sammen der berøver den ellers gode nattesøvn, der renser op i vores celler til næste dags smøg, kaffe o.s.v.. Hvorfor tror du vi bliver syge? Fordi du ikke får spor af den energi, der skal til for at holde kroppen og dens milliard af celler i gang. Dette burde din læge fortælle, inden du dør af sygdom? Det er netop det Bibelen og alle religioner fortæller om. uanset om det er kristendom, islam, hinduisme m.m.....Religion er ikke krig alene som de fleste tror, men sundhed for at overleve?

Vi har fire år til at rette op på det (2016), ellers er skaden ubodelig sagde Michael Jackson lige før han døde.

Michael Jackson i filmen i 2012 "THIS IS IT"

Fantastisk film om dommedagsprofeti af den legendariske sanger

Mørket sænker sig over landet og her er midnatstimen nær, blodtørstige væsner er ude på jagt - hjemsøger byen, så vær på vagt, og hvem de end må finde, som ikke har dansen på sinde, vil møde al helveds rædsel og rådne op i dødens fængsel.

Ja det var nogle fantastiske tekster af Michael Jackson lige før hans død!!...

Jeg føler at naturen virkelig forsøger, at gøre menneskets misbrug af Jorden god igen. For Jorden er syg. Den har feber. Hvis vi ikke gør noget nu, er der ingen vej tilbage. Det er vores sidste chance for at løse problemet. Det er løbet løbsk, og det er nu, vi skal handle. "Jeg elsker jer"

                           Michael Jackson

NB! Se filmen, se filmen, se filmen før det er for sent!!.....

Popstjernen Michael Jackson var et meget religiøst menneske og voksede op med Jehovas Vidner. Da Michael Jackson var ung, tog hele familien i kirken i Indiana. Da han blev ældre, blev det svært, og det endte med, at hans helgenagtige mor tog alene af sted. Michael Jackson blev beroliget med af sin egen overbevisning, at Gud kun fandtes i hans hjerte, i musik og i skønhed - ikke i bygninger "Rigssalen" som Jehovas Vidner hævder?

Michael Jackson skifter navn

Michael Jacksons nye religiøse ståsted kommer kun få dage efter den 21. november 2008, hvor han takker nej til navnet Mustafa, og vælger  i stedet Michael Jackson og bliver muslim.

Desværre glemte Mickel Jackson, at lytte til George Harrisons bog og budskab: Rejsen i det indre, som han oplevede det?

Læs også hisorien om George Harrison, der blev inspireret af den indiske guru der ændrede The Beatles i 1967 til at blive vegetar?

Fantastisk film om dommedagsprofeti 2012 ifølge Mayakalenderen. Før sin død så Michael Jackson

Fantastisk film om dommedagsprofeti 2012 ifølge Mayakalenderen. Før sin død så Michael Jackson "Jorden stå i flammer". En film alle bør se i biografferne eller købe på video

Maya kalender

Michael Jackson var dybt religiøs menneske og optaget af Maya folket og indianerne i Peru og deres pyramide symboler?Mente mayeindianerne at det blev dommedag efter år 2012? Økonomisk krise lurer lige om hjørnet over hele verden!!.....Mente mayeindianerne at det blev dommedag efter år 2012? Økonomisk krise lurer lige om hjørnet over hele verden!!.....

Den sidste kalender slutter den 21. december 2012 ifølge Maya-indianerne

Forudsagde Maya-indianere verdens undergang?

Kilde: klimatolog G.I.N 

Den store økonomiske krise på USA`s Aktiebørser i 2009, og nu tørken i 2012, orkanen Sandy i New York, EU`s forventet bankerot af Grækenland, Spanien og Italienen skyldes måske Maya-indanerne kalender, der ender den 21. december 2012. Flere store nyheds - aviser skriver: Hæv pensionsopsparingen. Lær konen lidt bedre at kende. Og for guds skyld, lad børnen tage fri fra skole en gang imellem. Den værst tænkelige økonomiske situation lige nu, er muslimernes spekulation på aktiebørsen, idet de ikke må købe fondbørsaktier, der strider mod deres religion? De må f.eks. ikke købe aktier i firmaer der handler med sprut o.s.v., og produkter som strider mod Koranen. Hvis det passer dem, kan de uden varsel knække hele verdensøkonomien i morgen?

Verden som vi kender den, går nemlig under den 21. december 2012. Det mente i hvert fald Maya-indianerne, som reagerede i Mellemamerika for ca. 1.000 år siden. Meget af deres kultur, religion og viden gik tabt, da kristne spanske conquistadoras for 500 år siden rullede hen over Mellemamerika. Mange har enda spået, at den røde race (indianerne) vil overleve, hvorimod den sorte, gule og hvide race, sidstnævnte (europæerne) vil blive udslettet.

Illusion

For mayaerne er verden et bedrag (illusion) og det usynlige og uopnåelige er underlagt Mayas magt, et slør, der adskiller det sande fra det uvirkelige "det som ikke er". At sønderrive Mayas slør og erkende verdens bedrag er menneskets opgave. Mayaernes fortolkning er, at verden er et blændværk, skinlegeme og åndsvæsen lige som Jesus, altså "illusion".

The Beatles?

Beatgenerationen fik sit navn efter de amerikanske forfater i tiden efter 1944 Jack Kerouce, William S. Burroughs og Allen Ginsberg af deres stærkt selvbiografiske værker "Vi er beat", som var et tegn på deres "forrygthed". De var imod det borgelige samfund og deres moral, de var maya - kulturen, først og fremmest opdagede de "zenbudhismen". Det virkelige, den absolutte sandhed for Mayaerne sammenlignes med et slør, som mennesket skal sønderrive på sig selv for "lidenskaber" (syndigt). Maya, Samsara, karma og dharma er det centrale begreb i buddhismen i Tibet. Samsara er livets evige kredsløb. Trods det at alle dør, findes døden ikke i buddhismen.

Populær dommedag

Maya-inianerne var ikke de eneste som mente, at der var noget skummelt ved år 2012. Allerede Nostredamus som levede i det 1500 år e.Kr., forudså store katastrofer. Også den sovende profet Edgar Cacye skriver om Maya-idianerne og om deres optegnelser, tidligere katastrofer om det forsvundne Atlantis, der skulle ligge lige uden for Peru i den Mexikanske Golf, og hvor den store  olieplatform som ejes af BP forliste. Måske var der et mindre jordskælv som var årsag til ulykken, så benene knækkede midt over på platformen?

Astronomi

En ting er sikkert: Maya-indianerne var blandt datidens bedste astronomer og byggede muligvis de første pyramider på jorden, som var observationsposter for måling af solsystemet. Nogle mener, at de observerede galasker, som man kun burde kunne se med et teleskop. Også deres kalender og matematik var blandt datidens bedste.

Og hvad finder der så sted i år 2012, som bestemt lyder apokalyptisk (åbenbaring)? Ifølge den amerikanske rumfartsforskningsorganisaton NASA, vil der ske det helt ufattelige, at solens magnetpoler vil bytte plads og bryde sammen.

Når man står over for jordens undergang, må man nedkalde de største autoriteter for at få styr på fakta, skriver en nyhedsavis: Vil solens poler virkeig bytte plads i år 2012? "Ja, det vil de. Solens magnetiske felt vil briste," bekræfter Anja Andersen, astrofysiker ved Københavs Universitet. "Men det er nu noget, som finder sted hvert 11 år, så det er ikke noget, jeg er bekymret for". Vil det sige, at du kan afvise, at joden går under i 2012? "Sidste gang solens poler byttede plads, var 2001. Dengang fik vi Anders Fogh Rasmussen, Venstre til magten. Det kaldte nogle jordens undergang den gang. Personligt er jeg ikke nervøs, men helt udelukke noget kan man aldrig."


****************************************************************

Solstorme og den værste katastrofe med vindturbiner/møller?

Fra år 2012 og fremover, vil der forekomme voldsom tørke og skovbrande overalt i verden pga. af solens udladninger af positive ioner!!....Ionosfæren og jorden, vil blive bombarderet af solens voldsomme kosmiske udladninger, hviklket vil medføre temperaturstigninger vi ikke har oplevet i nyere tid? Temperaturstigninger vil ikke som videnskabsmæd hævder (drivhusefekten) komme fra forsile brændstoffer CO2, men udelukkende fra den voldsomme hede i solen udladninger som kaldes space!!.... Det er ikke første gang det er sket på jorden, idet Bibelen nævner det flere steder i Det Gamle Testamente? 
Tryk og skriv på Google: space - solen.  Du kan læs mere på www.dmi.dk, men brug først Google og læs om space!!...

Dioxingiften som USA`s militær brugte til afløvning i Vietnamkrigen.

Dommedags profetier og naturkatastrofer er ikke kun af nyere dato, men kan læses overalt i det Gamle Testamente:

Bibelen er ikke som de fleste kristne tror en bog om kun religiøse motiver, men en lærebog om "naturens hemmeligheder" og de kræfter vi ikke ser eller kan få øje på gennem vores sanser, som Paulus udtrykker det:

Paulus brev til Hebræerne kap.5,11-14 ; 1.Kor.14,20-21 ; Efesserne kap.4,10-15

Religion i dag er politiske krav, krige, ulykker, forurening, giftstoffer, jordskælv, solformørkelse- og vulkanudbrud, tornadoer, storme, thusnami, forurening, sundhed og økologi?

- Og det blev sagt til dem, at de ikke måtte skade græsset på jorden eller noget som helst andet grønt eller noget træ, men kun de mennesker, som ikke tror på Jesus, Gud som har skabt "naturen". Johannes Åbenbaring 9,1-4.

Retfærdig er de, som gør deres klæder rene, for at de kan få adgang til livets træ og gå ind gennem "Himmerigets" porte:

Udenfor er hundene og giftblanderne (alkymisterne eller kemikerne med sprøjtegift o.s.v.) og de utugtige og morderne og afgudsdyrkerne og enhver, som elsker og udøver løgn.

Tryk på linket her og vend tilbage til denne side: Rejsen i det indre

Fundet af Nag Hammadi skrifterne i 1945, ialt 52 skriftruller som blev gravet frem i det øvre Ægypten, vidner om bl.a. det berømte Thomas Evangelium og Maria Evangelium  som Dan Brown beretter om i sin bog Da Vinci Mysteriet.

Jesus sagde: "Guds rige er inde i dig og omkring dig, ikke i bygninger af træ og sten (kirker, Rigssale, Mosker og Templer) - kløv et træ eller løft en sten og jeg vil være der", altså i naturen!!.. Dette er de glemte ord, som Thomas fortalte om Jesus?

Paven og Vatikanet Djævlen har nægtet at anerkende verdens største bibelfund Dødehavrullerne og beskriver dem som et sagn, men teologer der i de sidste 50 år har studeret skrifternes, har afsløret dens ægthed gennem kulstof 14 metoden.

Den katolske kirke føler sig uden tvivl truet, lige som de andre kirker og kristne trossamfund, fordi de mener, at frelse kun kan ske gennem kirken og præstskabet fra prædikestolen og dem med jakesæt.? De fleste rige katolikker, mormoner og Jehovas Vidner findes ifølge Dan Browns bog "Da Vinci Mysteriet" blandt personalet i finansfolk, banker,  aktie og børsfolk spekulanter, som har været med til at finansere de store krige i USA: Dan Brown henviser hertil bl.a. logebrødrene og til frimuer m.fl. som tydelig tilkendegives på dollarsedlen? Læs romanen: "Da Vinci Mysteriet" eller "Dæmoner & Engle". Verden vil bedrages og kan kun ændres ved at få kendskab gennem oplysning, så vi undgår dem der fremstiller kemikalier og spreder krigsgift udover jorden (Vietnam).

Sprøjtegift spredes ud over skov, marker og plantager, så dyr, fugle, bier, fisk og mennesker m.m. bliver forgiftet, det skaber kaos, bakterier og virus Covid-19? Dåsemad med belægning af metal eller mikroplastik er også i søgelyset, idet sådan mad undergraves for at være i sundhedens tjeneste, men indeholder A-Bispanol? Tryk på linket her: Kemiens Tidsalder                                                

Søvnløsheden kom ind i verden med det elektriske lys

Kilde: G.N. religionsforsker i kulturhistorie, klimatologi og økolog siden 1976

Den verdensberømte søvnforskere Pière Fluchaire, som har grundlagt "Club du sommile et du rive" har været drivkraft i denne organisations arbejde for at fremme søvnforskningen og gøre dens resultater til hvermands eje, og siger ud fra sin overbevisning om søvnens væsen er den bedste metode til at bekæmpe ikke kun den folkesygdom, som søvnløshed er blevet i det moderne industrisamfund, men også alle de mangeartede psykotiske lidelser, som søvnløshed kan være årsag til.

Pière Fluchaire, der er født i 1931 er ingeniør af uddannelse, men har over 50 år interesseret sig for søvn og drømmeforskning med de forbavsende opdagelser, der er gjort netop i denne periode. Han har holdt talrige foredrag om søvn og søvnproblemer i radioen, på skoler og universiteter, og organiserede den første kongres om søvn- og drømmeforskning, hvori deltog talrige biologer, læger og psykiater fra hele verden. Pière Fluchaire blev inspireret af en synsk dame og hans kone.

Som han skriver i sin bog, kom søvnløsheden ind i verden sammen med det elektriske lys. Elektriciteten har gjort det meget nemt for mange mennesker at ignorere deres biologiske rytmer og udvikle søvnløshed. Søvnen var måske i sin oprindelse ikke andet end de levende væsners tilpasning til lysets døgnrytmer, eller desynkroniserende, på organismens døgnrytmer.

Pière Fluchaire forsætter: Jeg tror, at "infralyd" er den værste form for miljøforurening i det 19. århundrede med alle deres maskiner, højspændingsledninger, motorer og elektroniske medier (TV- og Fjernsynsstationer) osv.. Infralyd og lavfrekvens støj kan forstyre Deres søvn uden at de aner det, uden at vække Dem, idet den går lige ind og forstyrer REM-søvnen. Lavfrekvent lyd påvirker "vågencentret" hypotalamus og pinealkirtlen, der ligger i mellemhjernen og dens forgreninger, der slider på nervesystemet, på organismens tilpasningssystemer, hørelsen og er årsag til op mod halvdelen af alle nervøse lidelser.

Ifølge den franske neuro-forsker Roussy bliver epifysen styret af epithalamus og hypofysen af hypothalamus. Epithalamus og hypotalamus er forbundet med hinanden via nervefibre.

Hypotalamus indeholder talløse nervetråde, der kommer fra alle sider og forenes. Syn - lugt - smag - hørelse, sensible tråde for berøring, varme og smerte. Nogle kommer fra storhjernen, andre fra lillehjernen.

Vores nervesystems tilpasningsmekanisme er ikke så udviklet endnu som dyrerne. Vi kan nemlig ikke vænne os til mangel på søvn. Man kan vænne sig til meget og sanserne kan lukke af, men øret er dog altid åbnet. Vor organisme har bl.a. skabt nye pirringer, som vi ikke har noget forsvar mod. Den franske søvnforsker Pière Fluchaire har gang på gang udtalt, at støj er søvnens værste fjende, for den slider vore nerver i laser om dagen, så vi ikke kan falde i søvn om aften, og den vækker os om natte. 

Den sure regn skyldes svovl og kvælstofoxyder

Det skal ske lige som i Noas dage da ild og svovl faldt ned fra himmelen

Kræft vokser i forbindelse med kosmisk stråling, kvælstofoxider "POSITIVE IONER" og soludbrud " i atmosfæren og er årsag til mange sygdomme!!....

Paracelsus f. 1493-1541

Den schweiske læge Parcelsus, kemiker, farmakolog, naturforsker og filosof, fandt sin interesse og historie for munkene i et kloster i Kàrnten under behandlingen og afledte den syges opmærksopmhed med blinkende genstande (pendul, pen m.m.). Ud fra denne teori udviklede han - bl.a. gennem to efterfølger van Helmont og Robert Fluid - den opfattelse, at mennesket, i lighed med atmosfæren og stjernernes indflydelse på mennesker, er i stand til at påvirke hinanden ved udnyttelse af magnetiske kræfter, en opfattelse der ikke ligger fjernt fra tidligere tiders orientens mytologiske fortællinger fascination af jern og magnetismens "mystiske" kraft og vore dages fornyede interesse for astrologi og ionvidenskab. Naturen er gennemstrømmet af kosmisk stråling en kraft (flurid), der kan give sig objektivt tilkende som "mana" også kendt fra Bibelen.

Julia Vøldan tidligere redaktør af NY TID OG VI - kostekspert og indehaver af Kurcentret i Jyderup (billede) skev, at hun søgte.....og til sidst fandt løsningen på brystknuder, der vokser i forbindelse med kosmisk stråling?

Julia Vøldan tidligere redaktør af NY TID OG VI - kostekspert og indehaver af Kurcentret i Jyderup (billede) skev, at hun søgte.....og til sidst fandt løsningen på brystknuder, der vokser i forbindelse med kosmisk stråling?

Når den kosmiske stråling rammer jorden?

Redigeret af G.I.N. religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog, landskabsarkitekt og økolog siden 1976 

Lige fra jeg G.I.N.lærte den mest betydningsfulde kostekspert Julia Vøldan at kende i 1976, anmodede hun mig om at skrive en artikel om min sygehistorie til hendes sundhedsblad NY TID OG VI.  Jeg har derfor med dyb respekt fulgt hendes og afdøde mands fantastiske arbejde og råd i NY TID OG VI fra artikler i årgang 1952 - 1969. Naturhelbreder Stefan Vøldans historier og store arbejde for sundhed i hans helseblade (billede nederst), er hentet fra årgange i tidskriftet NY TID OG VI 1952 - 1969. Stefan Vøldan var lam som ung og sad i rullestorl som 14-19 årig, men blev mirakuløst helbredt af en præst og kunne forlade sin rullestol, efter at være ramt af alvorlig børnelammelse i 1920? Da jeg læste historien i "NY TID OG VI" i 1976  og selv fulgte Julia Vøldans fantastiske arbejde for sundhedsoplysning og naturhelbredelse, fik jeg respekt for hendes  store arbejde, idet hun hjalp  mig fra selv, at komme til at sidde lam i en rullestol, men at hun også redede mange kvinder med brystkræft (lymfeknuder) og som hun skrev: Der er alt for megen sygdom og alt for mange hospitalsindlæggelser. Det første tærer på livsglæden, og det andet på Statskassen og den private økonomi?

En af hendes mange historier findes i tidskriftet NY TID OG VI for rigtig ernæring og sund levevis gennem "Syre-base-balancen": et skoleeksempel på uvidenhed:

Helsenyt.com "Syre-base-balancen" Artiklen som man kan finde på Google. 

Jeg har selv måtte sande disse ord, efter at jeg opsøgte Julia Vøldan i 1976 og var ramt af lammelse i hele ryggen og nervesystemet og hvor jeg hverken kunne gå eller sidde på stol eller køre i en bus. Det var en kiropraktor som opdagede den voldsomme rygskade i nervebanen med genoptræning m.m. Det tog et halvt år, at blive smertefri gennem en bestems kost og efter en alvorlig forgiftning i skotøjsindustrien, brug af penicillin i hele barndommen og på min arbejdsplads fra jeg var 14 til 19 års alderen ved håndtering af farlige kemikalier og ved brug af epoxy, styrin og andre farlige kemiske forbindelser m.m., herunder det yderst farligste af alle giftstofer "dioxin" på en skotøjfabrik fra perioden 1962-69.

Sygdommen kom snigende som en tyv og udviklede sig først til lymfeknuder, og senere til et ødelagt centralnervesystemet, som forværede hans stofskifte, herunder kronisk hovedpine, psykisk nedtrykthed o.m.a.. Tryk på dette link The End og vend tilbage til denne side igen!!....

                                       ____________________________________________________

Julia Vøldan skriver videre i sit helseblad og tidsskrift NY TID OG VI: Lægerne tror man kan behandle folk raske med giftmedicin, men de fleste syge trænger ikke til behandling med kniv, men til oplysning, så de selv kan gøre sig raske og undgå at blive syge, skrev hun. Tidsskriftet NY TID OG VI, som blev publiceret allerede første gang i 1935 til 1990 med henvisninger til også naturapat Axel O. Hansen og hans fantastiske øjendiagnose, beviser den historiske sandhed om naturhelbredelse af tusindvis af syge mennesker og patienter, hvor Julia Vøldan henviser til Hippokrates ord, "Din mad skal være din medicin"!!..... 

6 fantastiske bøger af redaktør Julia Vøldan NY TID & VI, publiceret hver måned som tidsskrift fra 1950-1969, og som det lykkedes G.N. at købe gennem antikvarisk boglade, køb af nye bøger SANDHEDEN OM SANDHEDEN og HELBREDELSE af naturlæge Axel O. Hansen

6 fantastiske bøger af redaktør Julia Vøldan NY TID & VI, publiceret hver måned som tidsskrift fra 1950-1969, og som det lykkedes G.N. at købe gennem antikvarisk boglade, køb af nye bøger SANDHEDEN OM SANDHEDEN og HELBREDELSE af naturlæge Axel O. Hansen

Brystknuder og kræft i forbindelse med kosmisk stråling?

Mit arbejdsmateriale er alt for lille.

NY TID & VI

Det fortalte Julia Vøldan på sine foredrag, men nu kommer en vigtig iagttagelse, som jeg gerne vil forske videre i sagde hun. Det går ud på, at de fleste lymfeknudedannelser opstår omkring forårsjævndøgn eller solhverv - mest omkring det første, og min forklaring herpå er, at ligesom der er mindst tre døgn med ekstra stærk kosmisk stråling af (positive ioner) ved måneskiftet, så er der mindst 14 dage med ekstra stærkt kosmisk stråling af "positive ioner" omkring jævndøgnene, og denne lange "forstærkelse" af en i forvejen stor ubalance, kan være medvirkende årsag til opståen af en knude (lymfeforstørrelse) eller svulst fortalte hun. Julia Vøldan har fortalte undertegnede G.I.N af denne hjmmeside vitanyhed.dk, idet han også har været stok døv på sit ene øre, at en dame pludselig som gik på gaden, følte sig utilpas på selve fuld/nymåne dagen. Hun blev stokdøv på begge ører ved samme nymåne før forårsjævndøgn i 1968. Og selv om der var livlig gade trafik, og hun kunne se de forbigående bevæge læberne, kunne hun ikke høre en dyt. Hun blev så forskrækket, at hun skyndte sig hjem og gik lige i seng, men da hun vågnede næste dags morgen, var hørelsen i orden igen. Da hun var til hørekontrol fik hun konstateret, at hørelsen var helt normalt og kunne lægge høreapparaterne ned i kommodeskuffen. I 25 år har indehaver af denne 123hjemmeside kunnet mærke den selv samme påvirkning, at jeg for det meste i sin barndom, altid havde øresmerter og betændelse i forbindelse med måneskift, lav- og højtryk? Historien står fortalt i Julia Vøldans bog "Syre base balance".

Vegetarkost ændrede mit liv

Da jeg G.I.N. i 1976 opsøgte Julia Vøldan for sin meget dårlige ryg og skæve hofte, benet seks centimeter længere på det andet og med konstant smerter i et halvt år, så anbefalede Julia Vøldan G.I.N., at skifte fra kød- til vegetarkost. Han fortæller den samme oplevelse, at han i hele sin barndom har lidt af kroniske mellemørebetændelser, som altid var værst og i udbrud ved efterårs- og forårs- jævndøgn med stærk blæst, kulde og omskiftning i vejret, hvilket fik ham til at studere sygdom i forbindelse med klimatologi? En bestemt vegetarkost og urtete ændrede derfor fra et helvede til et bedre liv, idet hans kroniske mellemørebetændelser pludselig forsvandt fra den ene dag til den anden med vegetarkost, sunde spisevaner bl.a. afholdelse fra sukker og søde sager, sodavand, cola, alkohol og cigaretter, idet han også kun brugte honning i sine urte te. Hvis man vil ændre sin kost, så skal man være meget forsigtig, idet kroppen kræver de rette stoffer af proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Derfor anbefalede hans kiropraktor en dygtig diatist, hvilket blev Julia Vøldan og afdøde naturapat Axel O. Hansen, som har skrevetet kæmpe værk og to bøger "HELBREDELSE". Desværre er de begge døde i dag, så opsøg en eksamineret diatist eller rådspørge dig med din læge, som kan anbefale den rette kost og måde at helbrede sig gennem naturens kostelementer.

Jorden bliver stadig bombarderet af kosmisk stråling hver dag

Hvad er kosmisk stråling?

Kosmisk stråling er subatomare partikler eller atomer (ionisering), der til stadighed rammer Jorden med mellemrum udenfor Jordens atmosfære, som har en kinetisk energi fra nogle få milliarder elektron Volt til mere end 10 i tolv elektron Volt. De kan være elektroner, protoner, neutroner og ioniserende atomer, positi og negativ energi, hvis stråling kan gøre fortræd her på jorden f.eks. flod og ebbe, flodbølger og oversvømmelser, ulykker o.s.v. I 1993 observerede man i Utah den mest energirige kosmiske stråling.

Rigtig mange forskere mener nu, at kosmisk stråling har direkte indvirkning på den globale opvarmning og ikke CO2 udslip, i og med at ændringer i klodens temperatur følger ændringerne i den kosmiske stråling fra solen over de sidste mange årtier. Faktisk menes dette at have langt større indvirkning end drivhusgasserne CO2? Det menes, at hovedkilden til kosmiske stråler er supernovaeksplosioner.

ATOMER - GUD OG ÅND STYRER DIT LIV

Kilde: G.I.N. religionsforsker i kulturhistorie, naturvidenskab, klimatologi og økologi siden 1976

"Som atomfysiker, dvs. en person, der har viet hele sit liv til en nøgtern videnskab, nemlig stoffets udforskning, må jeg være uden for mistanke for at være en fantast. derfor tør jeg godt sige følgende efter at have udforsket atomet:

Der findes intet stof i sig selv. Alt stof dannes og består af kun gennem en kraft, som bringer atomets partikler i svingninger og holder sammen på dem i et diminutiv solsystem, atomet.

I verdenssaltet findes der hverken en intelligent eller en evig kraft, og derfor må vi antage, at der bag denne kraft findes en bevidst, inteligent ånd. Denne ånd er alt stofs udspring.

Men da ånd ikke kan eksistere alene, men tilhører et væsen (mennesket), må vi uundgåeligt acceptere eksistensen af åndsvæsner.

Et åndsvæsen kan imidlertid heller ikke opstå af siog selv, men må være tilvejebragt, at gøre godt - i lighed med jordklodens kulturfolk gennem årtusinder (reinkarnation) - benævner denne hemmelighedsfulde skaber: Guds Eksistens.

Af professor Max Planck (1858-1947), grundlæggeren af kvantefysikken, modtog nobelprisen 1918

Kilde af Artur Schopenhauer:

Allerede i 1938 skrev Jores i det tyske medicinske ugeskrift for læger: EDe biologiske rytmer (svingninger) har deres egne love, og der kræves særlige metoder og en særlig arbejdsretning (pendulering) for at kende dem.

Enhver levende organisme med sin egen indre tidsmekanisme ( Epifysen) modtager stadig omverdens rytmiske signaler og impulser, som f.eks. svingninger i lyset og lyd, temperatur, jordmagnetisme, de elektriske felter, baggrundsstrålingen og tyngdekraften.

Ethvert problem gennemløber inden sin anerkendelse tre trin: På det første syntes det latterligt, på det andet bliver det bekæmpet (ikke altid), og på det tredje anses det for selvfølgeligt.

Af Artur Schopenhauer

Hun stressede sig selv ihjel og fik kræft?

Lige siden Julia Vøldans død i 1988 kun 67 år gammel har mange spurgt sig selv, hvordan det kunne gå til, at hun som reddede livet for hundrede vis af kvindelige brystkræftpatienter, selv i en alder af kun 67 år døde? Og hvad døde så den landskendte sundhedforkræmmer af, uden andres viden som Julia Vøldan så smukt selv repræsenteret på sit idylske helsehjem i Jyderup? Da familien ikke har ønsket at oplyse det, så antager mange, at "det vel må have været den selv samme lidelse kræft, som muligvis har været forårsaget af stress? I dag ved man, at kræft kan have mange årsager. En af de vigtigste er vor tids stress og jag, elendig kost, miljøgifte og de såkaldte jordstråler der går under betegnelsen "kosmiske stråler"?

Påvirker stråling fra Verdensrummet os hele døgnet eller dannes cancer, lymfeknuder i bryst i forbindelse med jordstråling? Afdøde redaktør og kostekspert Julia Vøldan NY TID OG VI skrev, at hun var så overbevisende om de kosmiske strålers indflydelse på syge mennesker (positive ioner), og som hun selv opfordrer, ligger der stadig spændende arbejde og venter på dem, som vil og kan udforske dette område.

Da jeg selv har arbejdet med den kosmiske stråling siden 1975, klimatologi, ionteknik vedrørende indeklima på Københavns Universitet og blandt andet forsøgt, at afhjælpe de alvorlige indeklimaproblemer "statisk elektricitet", så vil jeg forsøge at bevise, at der er en sammenhæng mellem "kosmiske jordstråler", sygdom og kræft?

Er man i kostbalance, er man langt mere modstandsdygtig over for kræftfremkalder nr. 2 "farlig jordstråling" i vores bolig skrev Julia Vøldan dengang. Fremragende forsker inden for dette felt mener bogstaveligt "ingen dør af kræft", uden at jordstrålingen "kosmisk elektricitet" så at sige spiller en væsentlig rolle.

Julia Vøldan fortalte mig, at vi er skabt til at tåle den kosmiske stråling, så derfor mærker raske mennesker ikke denne elektricitet fra rummet. Det gør til gengæld utallige syge, for hvem denne strålepåvirkning tit udløser smerteanfald og ildebefindende, opkastninger m.m. Lige siden 1967 har jeg regnet med den kosmiske stråling som en vigtig faktor i mit arbejde med at hjælpe syge mennesker på Jyderup Helsecenter.

Berlinske Tidende 11. februar 1961

Ny syndflod på vej til at udslette hele jordens befolkning?

       Videnskabelig sensation:
      Er Universet forgængelig?

Seks kendte britiske videnskabsmænd mente allerede i 1961, at have løst en af menneskehedens største gåder. Universet opstod pludseligt, siger de - det stemmer overens med Bibelen - og universet vil dø igen (syndfloden).

I Det kongelige astronomiske Selskab stod den 42 årige professor Martin Ryle frem for 53 år siden og erklærede, at den videnskabelige konklusion, han og hans medarbejdsfæller er nået til efter ni års lange studier, stemmer nøje sammen med, hvad Bibelen siger, når den taler om, at Gud i begyndelsen skabte himmel og jord.
Historien om, hvordan universet blev til, er resultatet af årelange spekulationer og vil ganske afgjort vække opsigt over hele verden, thi videnskaben har stået delt i to lejre, når det gjaldt svaret på jordens skabelse.

                      KÆMPE-EKSPLOTION

   Alle beviser peger mod, at universet blev til ved en kæmpemæssig eksplosion, mente de seks briter i 1961. En eller anden gigantisk klump sprængtes i universet, og stykker blev de stjerner og planeter, vi ser i dag. Universet, af hvilke jorden kun er en lille del, udvides stadig, men det vil ikke vare evigt, siger de seks astronomer. Universet udsættes for ændringer i solsystemet.
Det essentielle i denne artikel er dette, at universet er skabt på en kort tid (seks dage) ifølge Bibelen og skal forgå på en kort tid (et døgn).
Mange videnskabsmænd har hidtil haft en anden opfattelse. De har hævdet, at universet var konstant og ville vare evigt. Når en stjerne slukkedes, tændtes en ny, men den totale mængde af materie ændres aldrig.
Denne teori, om den evige varighed mener de seks britiske videnskabsmænd, er falsk. De tror mere på den kristne opfattelse, at universet har en ganske bestemt levetid.
Kilde: Axel O. Hansen, afdøde healer og naturapat.  


  

Jorden sejler i sin egen sø?

Jorden som den har set ud engang da den var sammensat af kontinenter som en stjerne. Jorden har efter al sandsynlig været udsat for en kæmpe eksplosion eller sammenstød af en anden planet!!....

Jorden som den har set ud engang da den var sammensat af kontinenter som en stjerne. Jorden har efter al sandsynlig været udsat for en kæmpe eksplosion eller sammenstød af en anden planet!!....

Solvinde som vil ramme jorden er forudsagt i Bibelen!!..

Voldsom brintsky i 1963

Kilde fortalt af klimatolog G.I.N i 2011

Et voldsom soludbrud ramte Jorden i 1963, da en brintsky på størrelse med Sjælland ramte jordens Ionosfære og forårsagede "Black out", idet alt telekominikaion blev afbrudt mellem 3-5 minutter overalt på jorden!!... Disse "Solstorme" eller udladninger vil måske ramme Jorden igen, og forårsage kæmpe naturkatastrofer, der også er forudsagt i bibelen:

Matt.24,24-31 ; Es.13,9-13 ; Joel.2,11 ; 3,4.20 ; Ap.G.2,20-21 ; Åb.6,12-13 og Hebr.1,11-14.

Van Allan-bælterne er navnet på to kraftige ioniserende stråling, der kan forstyre al kominikation på jorden, hvis solens udladning bliver for kraftig (solvinde). Van Allan-bælterne er med til at mindske strålingen på Jorden og CO2 udledninger? Den blev opkaldt efter astronavten James Alfed Van Allan. Bælterne som er med til at mindske strålingen på Jorden, opstår når ladede partikler fra solvinde rammer Jordens magnetfelt og derved bremses eller afbøjes. Når de er for kraftig

Van Allan-bælterne er navnet på to kraftige ioniserende stråling, der kan forstyre al kominikation på jorden, hvis solens udladning bliver for kraftig (solvinde). Van Allan-bælterne er med til at mindske strålingen på Jorden og CO2 udledninger? Den blev opkaldt efter astronavten James Alfed Van Allan. Bælterne som er med til at mindske strålingen på Jorden, opstår når ladede partikler fra solvinde rammer Jordens magnetfelt og derved bremses eller afbøjes. Når de er for kraftig "Ionladningen" af positive ioner, gør mennesker med sygdomme, endnu mere syge?

Magnetiske udstrømninger fra solen.

Dybtgående effekter?

Her er historie om klimatologi?

MAN VIL IKKE se det, høre eller føle..., men det vil dog være det gigantiske invation, der har angrebet jorden i omkring fem millioner år....
Når det sker, vil mindst 20 millioner magnetiske partikler pr. sekund bombardere Jorden fra Solen og forårsage et stærkt magnetiske røre, siger medicinske videnskabsmænd - det kan gøre 1976 til  det mest følsesmæssigt belastende årti, hvilket kan fører til nye udbrud af vold, terrorisme og endog krig.
Disse enorme magnetiske udstrømninger fra Solen ventes at begynde omkring juni 1976 og vil i fuldt mål være en prøvesten for vor sindslige-vægt, sygdom og humør, sagde den franske videnskabsmand, Michael Gauquelin, lederen af "Studiet af Forbindelsen mellem Kosmisk og Psykologisk Rytme" - ved Stratssburg Universitetet.

                                         DYBTGÅENDE EFFEKTER

Han siger endvidere: "Denne forestående solplet- og stormaktivitet vil forårsage en massiv ionisering, der kan få en dyb virkning på den måde, mennesker og maskiner reagerer på. Det skete ihvertfald i Italien d. 10. juli "Sevesokatastrofen"? Når alt kommer til alt, er vi alle elektrisk drevne væsner! Hver kropslig bevægelse producerer elektricitet, vore daglig potentiel i atmosfæren". I kommende måneder (1976) venter videnskabsmænd, at Solen vil udslynge trillioner af partikler, hvilket vil skabe intens ionisering, i særlig grad blandt molekyler.

                                        ULIGEVÆGTIGE REAKTIONER

Da denne effekt i 1975 blev kunstigt produceret, havde den en dramatisk virkning på de mennesker, der var involveret i eksperimentet. Deres opførsel blev ufornuftigt. Man fandt i virkeligheden, at de kunne gøres overgivende og kåde eller i dårligt humør simpelthen ved at producere et overmål af enten negative eller positive ioner.
                                        
Iflg. Dr. Gauquelin kunne der blive: Ny voldsomhed i de løbende vanskeligheder, især på steder som Mellemøsten og Nordirland. Yderligere større udbrud af forbrydelser især i større byer. Tiltagen af ægteskabelige stridigheder og skilsmisser. I virkeligheden kunne mange lande få den værste skilsmisseprocent siden Anden Verdenskrig. Vejret kunne blive stormfuldt og uroligt med et overgennemsnitligt antal oversvømmelser (flodbølger) og stormulykker. Dr. Gauquelin konkluderer ved at sige: "Det kunne, alt i alt, blive et helvedets år."

                   Ovenstående artikel ifølge New Zelandsk Avis, sidst i jan. 1976.
                          *********************************************

Begivenheder i 1976:

3. januar 1976 - En stormflod i Sønderjylland under en orkan gjorde det nødvendigt at evakuere 20.000 mennesker på Tønder- og Ribeegnen efter katastrofealarm. I Nordjylland blæser en kraftig storm fra øst og sydøst, så flere højspændingsmaster blæser omkuld og efterlader mange husstande uden strøm i dagevis.

Massakraen i Damur den 20. januar 1976 under den libanesiske borgerkrig da palæstinensiske og muslimske militsenheder efter længere tids belejring stormede den kristne libanesiske kystby Damur. Mellem 330 og 500 blev dræbt under massakren.

Militærjuntaen overtager magten i Agentina.

Den 10. juli 1976 Seveso-katastrofen på fabrikken ISCMESA, hvor metaltræthed forårsager den vodsomste katastrofe i Italiens historie.

Da Jordens historie begyndte.

Jordens magnetfelt.

Kilde af G.N. klimatolog, religionsforsker i naturvidenskab og økolog siden 1976

Jorden er ikke noget helt almindeligt sted i solsystemet eller for den sags skyld i universet? Jorden er en samling af tunge grundstoffer,  herunder mineraler eller magnet som er skabt i stjernernes indre. Derfor er jorden en planet, der består af mange lag, som hver især indeholder stoffer af forskellig vægtfylde. Jordens klipper består for det meste vedkommende af silikater, forbindelser af grundstoffet silicium. Der er ikke ret meget silicium i jordens indre kerne, men i dens ydre omkring 20-30%. Årsagen er, at jorden består af lag, hvor de tungeste stoffer findes inderst (jernmagnesit), mens de lette stoffer er ophobet i de ydre lag af planeten jorden. Det som holder det hele sammen, er jordens indre magnet og dens ydre tyngdekraft. Jordens tyngdekraft øger vores vægt, mindsker vores højde og forlænger vores liv. Jordens samlede tyngdekraft anslås til kun en milliontedel hestekraft. En magnet i hånden kan være over tusinde gange stærkere. Tyngdekraften når ud til rummet fjerneste dybder, former og styrer universet over uendelige afstande. Tyngdekraften virker tværs gennem jorden, og den ville også virke gennem millioner af kilometer tykt blylag, som om der intet var. Den er der simpelthen overalt og til hver en tid, ubønhørlig og utrætteligt. Tyngdekraften kan vi intet stille op med. Den tiltrækker altid, frastøder aldrig. Nettop denne svage kraft kan vi mennesker ikke kontrollere. Vi kan frembringe andre energiformer i universet - elektricitet og kerne-energi, lys, varme, radiobølger, røntgenstråler og så videre. Vi kan afbryde dem, forstærke dem - i nogle tilfælde få dem til at skifte retning - blot ved at trykke på en kontakt. Men tyngdekraften kan vi ikke stille op med. Den tilbagekastes ikke, den kan ikke svække eller standses af noget materiale - det være sig aldrig så tykt og tæt. Hvis for eksempel afstanden mellem to legemer er en meter, er tiltrækning (tyngdekraften) mellem dem hundrede gange stærkere end ved afstanden på ti meter.

Jordens inderste kerne består af metaller, der både er flydende og faste. Det flydende metal er udtryk for det meget store tryk og "tyngdekraften" og de deraf følgende meget høje temperaturer i centrum af jorden. Dette metal "magnet" er meget vigtigt og uden dette metal ville livet givetvis have formet sig meget anderledes på jorden, end det har gjort.