Axel O. Hansen 103 the af Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø, jern, hvidløg, selen, C-vitamin, A-D vitamin i levertran og økologisk vegetarkost er de mest effektive og beskyttende (naturhelbredelses - middel) mod kræftsygdomme, betændelser, bakterier og virusangreb, idet de opbygger og beskytter immunsystemet. Naturlig helse midler som bukkehorn, har stor virkning mod influenza, betændte i sår (skinneben) og bylder, skrev Axel O. Hansen i sin fantastiske bog "HELBREDELSE" to bind på 1.500 sider.

Et rigtig "Bukkehorns-Eventyr"

Drik Axel O. Hansens 103 Bukkehorns the hver dag kl.10 og kl. 15 eller spis 9 kapsler om dagen og blev rask?

Kilde: af G.I.N. biopati, specialist sund kost, klimatolog, og økolog siden1976

Bukkehornsfrø blev kendt af G.N. i 1976 da han var alvorlig syg og ikke kunne gå også alle bladets læsere af NY TID & VI i 1957 for sin fantastisk helsebringende historie og virkning, bl.a. fra en artikel i december hæftet NY TID & VI 1956 og 1957 af Dagmar Rasmussen. Bukkehorn opbygger de livsvigtige T & B-celler (interferon) ved angreb mod virus og bakterier:

Aligevel vil jeg gerne fortælle om et gammelt bukkehorns-eventyr, som er virkelig sandt. Bukkehornsfrø er fyldt med helsebringende stoffer og hormoner, som har indvirkning på vores stofskifte, så man bliver hurtigere rask!!....

Damen Dagmar Rasmussen fortæller i 1957 til NY TID & VI, at hendes forældre boede for mange år siden i 1930èrne  på de offentlige slagtehuse i Esbjerg., og medens vi børn endnu gik i skole, verserede følgende historie blandt slagterne:

"En dag kom en tysk slagtersvend vandrende op gennem Jylland, hvor han fandt sig et bosted på en bondegård. Der var noget mystisk for ikke at sige fordægtig ved denne svend. Han gik rundt til landboerne og opkøbte syge kreaturer, - for en slik selvfølgelig, og at her stak noget under, var da indlysende. Men landmanden ville aligevel hellere have de skillinger, et sygt dyr kunne give ham, end slet ingen, og således gik det til, at slagtersvenden snart havde en temmelig talstærk pengepung og husdyrbesætning i sin stald. Mens man skumlede og lurende afventede, hvad der videre skulle ske med de syge dyr, tilsåede slagtersvenden de agre, han på ærlig vis havde erhvervet sig.

- - - - - Og så eksploderede bomben endelig, slagtersvenden, en lille stille og fredelig mand, trak en dag afsted med sine høvder til markedet i byen, og her var der ligefrem rift om hans dyr, for aldrig havde man da set magen til fine, fuldfede og førsteklasses kvæg....."

Slagtersvenden som var blevet landmand havde sået og høstet......og fodret sin bestand med bukkehornsplanter?

Hvad kan et lillebitte frø kaste et sådant fond af livskraft fra sig? - - - Jo, som der også står i Bibelen - det optager forståelsesfuldt naturens "hellige kræfter" i sig - - -  og skænker dem gavmildt videre til den, der bare vil modtage, det som står skrevet om!!.....

Læseren skriver Dagmar Rasmussen skriver: Først mange år senere har jeg i det små avlet bukkehorn i min have, men i reglen køber jeg frøene hos urte special forretning (1957) og anvender dem til næsten alt, f.eks. i tykmælk, mùssli, grød, i alle grøntsager. Først frasoterer jeg urenheder, som er vigtigt og mindre gode korn, skyller bukkehorns kornene rene og sætter dem i blød dagen i forvejen eller to dage før brugen i destileret vand (kogt koldt). Gid et par sundhedsapostle blandt gartnere eller arvler ville sørge for, at bukkehornsfrøets helsebringende virkninger på alle sygdomme aldrig lemlæstes af  sprøjtegifte og kunstgødning og dermed beslægtede opfindelse.

NY TID & VI årgang 1957 nr. 3 fra redaktionen: Vi får gang på gang gennem abonementets breve beviser på bukkehornsfrøets vidunderlige virkninger. Fornyelig skrev en dame, at det havde hjulpet hende gennem samtale med naturapat Axel O. Hansen så fint over for et alvorlig byldeangreb. - En ung gravid kvinde, som af lægen fik ordineret penicillinpiller mod puds i urinen, prøvede i stedet med bukkehornsfrø, og ti dage senere blev urinen erklæret for fin både af jordmoder og læge! - En ældre herre med meget uklar urin fik på kort tid klar urin ved hjælp af bukkehornsfrø.

Det er derfor ikke så mærkeligt, at så mange naturlæger anbefaler alle syge og ældre mennesker, at indtage det dagligt, fordi det understøtter kroppens unaturlige udrensning og virker lægende på skader som er opstået i fordøjelseskanalen, tarme o.m.a... 

forsætter...........

Bukkehorn satte gang i amning

Lægerne har opdaget immunterapi mod kræft, men det har naturen også for længe siden?

Desværre har lægerne ingen anelse om, at utrolig mange planter, grøntsager og frugter har indbygget stoffer i sig selv mod kræft og virker som immunterapi?

Desværre har lægerne ingen anelse om, at utrolig mange planter, grøntsager og frugter har indbygget stoffer i sig selv mod kræft og virker som immunterapi?

Vi kan selv producere interferon ved sund kost

Nyopdaget stof fra planter kan måke bremse kræft?

I 1967 lykkedes det den japanske Dr. Kazuhiko Asia i Tokya Japan, at sytentisere en form for uorganisk germanium som er et grundstof, der normalt fra planter i organisk form styrker  immunsystemet og stimulerer produktionen af et vigtigt stof "interferon", der fremmer antitumoraktiviteten. Allerede i 1945 dannede Dr. Kazuhiko Asia Coal Research Institute i Japan. Under processen med at bedre at udvinde og bruge kul, opdagede han, at bestemte forstenede lægeplanter i kulforekomster indeholdt væsentlige mængder af sporstoffet germanium, der i dag er kommet i søgelyset og kan kurrere en lang række sygdomme.

Tidligere uorganisk former (ikke fra planteriget), men især fra bjerg citrat-baktat salt til syntetisk "medicin", førte til en række tilfælde af nyresvigt, hepatisk steatosis og perifer neuropat hos personer - brugt på et kronisk grundlag.

Interferon vigtigste funktion er at stimulere kroppens dræberceller (NK-celler/hvide blodlegemer), der direkte går til angreb mod kræftceller. Interferon er dermed kroppens værtsceller som reducerer og (beskytter tilstedeværelsen af /vira, bakterier, svamp, parrasitter eller tumorceller), der ofte opstår af den ydre forurening, giftstoffer som kommer ind i legemets krop.

NB! Axel O. Hansens Bukkehorns The nr. 103 er den mest styrkenede af alt i kampen mod sygdom, iden teen er medvirkende til at hjælpe de hvide blodlegemer og immunsystemet i kampen mod kræftceller. Theen er fyldt med anti-oxidanter, lecitin og styrker kroppens interferon produktion m.m.  

En verden uden kræft....vil du have det?

Hvorfor er vi så ligegyldige til naturlige behandlingsformer på danske hospitaler og i Sundhedsstyrelsen, helsekost som kan kurere mange kræfttilfælde? Ved lægerne for lidt? Får vi for lidt information fra læger og medierne som f.eks. TV, aviser o.s.v? Hvorfor bekendtgøres ikke videnskabelige beviste kure som kan kurere kræft? Hvilke mægtige kræfter har standset, at vi ikke informeres? Hvorfor tilbageholdes et stof som måske kan bremse kræftceller?

Det amerikanske magasin Newsweek oplyste allerede i 1980èrne, at Stanford Universitet har forhindret eller  hæmmet angreb af mæslinger, røde hunde og helvedsild blandt kræftpatienter med "interferon", som er sårbare overfor sådanne virusangreb, fordi deres naturlige immunforsvar formindskes af kræftbehandlinger med kemiske stoffer eller strålebehandlinger.
Disse og andre videnskabsmænd har imidlertid samtidig konstateret, siger de, at "interferon" også syntes at hæmme kræftcellers vækst. Hvordan det sker, er dem endnu ukendt (1980èrne?), men det syntes påvist, at interferon eller proteinet påvirker syntesen af "genetiske" processer under celledelingen. Samtidig syntes interferon at påvirke kræftcellers overflademembraner, så disse vokser mindre voldsomt, og at protein stimulerer kroppens dannelse af celler, der hjælper til at opbygge immunsystemet bl.a. i "milten", der her fremstiller hvide blodlegmer?
Brugen af Interferon har været hæmmet af, at proteinet har måtte udvindes af menneskelige hvide blodceller, således at en enkelt daglig dosis kræver blod fra tre donorer. Denne udvinding har hidtil fundet sted i Helsingfors, men kræftcentret Sloan-Kettering i New York har nu, meddeler det, taget det første skridt imod syntetisk fremstilling. Proteinet Interferon forekommer naturligt i menneskets krop.
En række forskningscentre har undersøgt Interferons virkning og særpræg, siden det første gang blev isoleret i 1957. De har konstateret, at det fremstilles af visse hvide blodceller i milten nogle få timer efter begyndelsen af en virusinfektion. Dette protein synes derefter at udløse overproduktionen af et eller flere andre, som endnu ikke er identificeret (1980èrne), og som hæmmer væksten af virus. I dag ved lægevidenskaben, at kemikalier og giftstoffer, svampesporer f.eks. rust i korn m.m., frembringer mutationer (giftstoffer) og er medvirkende årsag til nedsat immunforsvar, kræft eller andre sygdomme? Hvorfor fortæller lægerne ikke sine patienter herom, at de skal leve sundt?
 

Jeg ønsker at vi alle må knække Cancer og covid-19 i det nye år 2021 med en ny livsstil?

Vegetarer halvt så kræft-udsatte

TEKST TV

DR-Nyheder Udland

onsdag d. 1.juli 2009

Masser af grønt i maden med "antioxidanter" uden kød er ikke bare godt, som utallige spise-sundt kampagner har understreget. En udersøgelse af Adventister der er vegetarer og Babtister med et grundlag på mere end 60.000 mænd og kvinder i Storbritanien, peger på at vegetarer og folk, der afstår fra kød, men spiser fisk (babtister) har en betydelig lavere hyppighed af visse kraftformer. Materialet peger blandt andet i retning af, at vegetarer (adventister) har klart lavere risiko for at få mave- blærekraft. Gruppen. der spiser fisk (babtister), men ikke kød, har et lidt højere end vegetarer, men stadig lavere end kødspiser for at få kræft.

Vegetarer har også mindre risiko for hjertekarsygdomme og blodpropper. Kødspiser har tre gange så stor risiko end som vegetarer og 5 leveår mindre. Mættet fedt og hjertekarsygdomme hos kødspiser minimerer de kostråd om kolesterol og karsygdom.

                       ___________________________________________________________________

Forsker: Selv en mager bøf giver blodpropper

En ny undersøgelse fra 2013 viser, at mavebakterier sender skadelige stoffer ud i kroppen, når vi spiser røde bøffer, også selv om der ikke er fedt på.

Det er ikke længere nok at styre udenom det fedtmarmorerede oksekød, når man gerne vil nyde en bøf og samtidig vil undgå mavepine eller øge risikoen for blodpropper. Forskerne har netop opdaget, at en bakterie i maven, der elsker rødt kød., øger dannelsen af blodpropper i eksempelvis hjertet. Forskernes arbejde blev netop publiceret i det videnskabelige tidsskrift Nature Medicine.

Forskerne peger på, at det i fremtiden kan blive lige så relevant at kende sin mad og detaljerne om mikroberne i maven, som det er at læse deklarationerne på fødevarerne.

"Bakterierne af rødt kød har vist sig at øge risikoen for at dø af slagtilfælde, selv når man prøver at undgå fedt i kødet". "Bakterierne producerer en masse molekyler fra mad, og disse molekyller kan have store konsekvenser, "siger forskeren Stanley Hazen hjerte-karmedicinsk afdeling på Cleveland Clinic i Ohio. For at finde forklaringen på slagtilfælde gav forskerne stoffet L-carnitin, der netop findes i rødt kød og mælkeprodukter, til 77 forsøgspersoner. Blandt deltagerne var der 26 veganer og vegetarer.

Forsøg har vist sig, at bestemte bakterier i maven elsker L-carnetine og øger mængden af af TMAO (trimethylamin-N-oxid), der er et stof, som forringer nedbrydningen og bortskaffelse af dyrisk kolosterol fra blodårerne.. Selv dyr kan få blodpropper af store mængder L-carnitin i mager kød, mætet fedt. Blodprøver fra forsøgspersoner afslørede efterfølgende, at indtagelse af L-carnitine ophober mængden af TMAO i blodårerne, som er årsag til blodpropper. Ifølge Stanley Hazen vil regelmæssig indtagelse af kød formentlig opmuntre væksten af skadelige bakterier, der får L-carnetine til at vokse og danne skadelig TMAO, så iltforsyningen i blodkarerne forsnævres og indskrænkes til celler og nerver.

Selv med øget indtagelse af L-carnetin udviste veganerne og vegetarerne en mindre mængde af stoffet TMAO i blodet end kødspiserne, og prøver fra afføringen viste også, at der var afgørende forskel i bakteriefloraen på de to afgørende grupper, som spiser kød og planteføde.

Til kontrol af forsøgsresultaterne undersøgte forskerne 2.600 personer, der var udvalgt til hjertekontrol i de to grupper for deres niveau af L-carnitin. De personer, der havde et højt niveau af L-carnitin og TMAO, nedbrydning af øgede mængde trimethylamin-N-oxid, var i højere grad udsatte for hjerte-karsygdomme, hvilket var med til at påvise, at bakterierne og ikke L-carnitin alene udgør en trussel for helbredet. En vegetarisk bakterie tarmflora er helt anderledes end kødspiser. Også forsøgsmus blev udsat for overfodring med L-cartinin, hvilket fordoblede musenes udviklinga af åreforkalkning.

Du er hvad du spiser og drikker, sagde den oldgræske læge Hippokrates

En kost med plantehormoner, hørfrø, bukkehornsfrø, græskarkerner, tang, C-vitamin og jern er det mest effektive våben i kampen mod kræft, virus, bakterier og forstøret prostata hos mænd!!....
Har naturen noget at tilbyde?

Man har længe haft en fornemmelse af, at den kost, man indtager, kan påvirke udviklingen af godartet forstørelse af prostata og anden form for kræft og andre alvorlige sygomme bl.a. brystkræft m.m., hvor hormoner spiller ind, men det er først i de senere årtier, at der er kommet fokus og mere veldokumenteret produkter på markedet.

Græskarkærner var blandt de første produkter, der blev anvendt som "naturmidler" mod problemet vandladningstrang hos mænd, men senere er også udtræk af frøene i savpalmen, der gror og vokser i regnskoven blevet anvendt med held af indianer. Det seneste produkt, der er kommet i fokus, er en særlig ekstrakt fra hørfrø med indhold af de såkaldte "lignaner", der findes både i græskar kerner og hørfrø, sidstnævnte blev brugt i stor stil og indgik i naturlæge Axel O. Hansens kure mod alle sygdomme, herunder med held mod kræft. I mere end 50 år har han udviklet den specielle urtete Axel O. Hansen nr. 103, der består af bukkehorn og hørfrø. Selv har jeg brugt den mod enhver sygdom f.eks. alvorlig lungebetændelse og forstøret prostata med held. Knust hørfrø indeholder som førnævnt det særlige ekstrat de såkaldte "lignaner" (Seco-isolariciresinol diglucoside) SDG, der er i stand til at dæmpe symptomer ved en forstørret prostata.
Foruden at hæmme dannelsen af mandens sexhormon dihydrotestoseron (DHT) øger lignaner også niveauet af protein, der binder kønshormonerne og dermed nedsætter deres effekt på prostata.
Det har vist sig gennem forsøg, at tilskud af hørfrø ekstrakt med højt indhold af lignaner kan modvirke, at prostata vokser, når den udsættes for testosteron.
Flere undersøgelser bakker op om betydningen af lignaner i forebyggelsen af fostørret prostata. For det første indeholder kroppen som nævnt i forvejen lignaner, og man finder en højere koncentration af disse stoffer i sundt prostatavæv.
En tredje undersøgelse har vist, at mængden af lignaner i blodet stiger, når man spiser hørfrø, så det er både dokumenteret, at stofferne optages, og at de omdannes til de virksomme stoffer, som vores krop reagerer på. Det samme er bekræftet i en svensk doktorafhandling, hvor det er vist, at de kvinder, der spiser meget fuldkorn, har et højere indhold i kroppen af de gode lignaner, og at deres risiko for brystkræft er nedsat. Men som sagt skal fuldkorn ikke indeholde sprøjtegifte fra landmandens afgrøder?
På den maskuline side finder man tilsvarende, at lignamerne ser ud til at nedsætte risikomarkører for prostatakræft og at hæmme aggressiviteten af prostatacancer hos mus.
I 2012 fik indehaveren af denne hjemmeside konstateret alvorlig forstøret prostata på størrelse ifølge lægerne 120? I fire måneder udsatte jeg operationen med vilje og spiste lignaner fra savpalmen i op til en måned, derefter forsatte jeg med knuste (blendtet) græskarkerner på tykmælk og hørfrø på min havregrød i tremåneder, hvorefter størrelsen af prostata blev målt på et privathospital (klinik) og som var faldet til 106, men desværre var det ikke nok til at undgå en operation.  

Kilde: G.I.N. alternativ klimaforsker og økolog siden 1976

Kilde: Morton (1997), Cancer Letters; 114:145-15

Kilde: Denmark-Wahnefried. (2004) Urology; 63:900-4

Kilde: Lin et al. (2004) Urology 60; 919-924

Skyldes kræft farlige kemikalier, tobaksrøg, kaffe m.v., som dræner kroppen for vitaminer, mineraler og sporstoffer?

Ren luft, naturlige vitaminer og mineral

Ren luft, naturlige vitaminer og mineral "IONER" i din kost bestemmer dii liv og vel?

Plantestoffer- effetiv våben mod kræft

Et højt indhold af lignaner - plantehormoner fra fibrerige fødevare - kan måske øge brystkræftpatienters overlevelse?

Markant lavere dødelighed

- Det er meget udsædvanligt at se så markant og positive resultater indenfor kræftoverlevlse, som kan sættes i forbindelse med bestemte fødevarer, siger Anja Olsen fra Det Stratetiske Forskningsråd som har modtaget 13,7 millioner kroner i forskning.
Der er tale om helt op til 40 pct. lavere dødelighed for de kræftpatienter, som havde det højeste niveau af lignaner. Det har vi ikke set tidligere i forbindelse med undersøgelsen af kost og brystkræft, siger seniorforsker Anja Olsen. Hun leder undersøgelsen, kaldet ELIN-projektet, i Center for Kræftforskning i Kræftens Bekæmpelse.

Naturens Kvindelige kønshormoner

Lignaner findes i fiberrige fødevare, i fuldkornsprodukter - særligt fuldkornsrug - men også i bær, grøntsager, frugt og hørfrø. Lignaner er ufordøjelige, men omdannes til stoffet enterolacton af bakterien i tyktarmen. Enterolacton passerer over i blodet, hvor mængden kan bestemmes ved en blodprøve. Enterolacton er et såkaldt planteøstrogen - altså et plantestof, som har en svagt østrogen-lignende virkning. Enterolacton virker som en antioxidant, og der er hypoteser om andre biologiske effekter, der kan være gavnlige i forhold til kræft og flere af vores mest hyppige sygdomme, der skyldes giftige påvirkninger fra miljøet vi omgåes til daglig!!....

Vegetarer halvt så kræft-udsatte

forsætter fra øverste side

DEN RIGTIGE ERNÆRINGSLÆRE

Al sygdom er Syre og Slim

af dr. naturapat Axel O. Hansen

Vidste du at ingen forsker eller medicinsk læge endnu har givet den helt rigtige Helbredelses-form: Den rigtige diæt, som den syge ofte mangler, vil direkte alkaliserer blodet og give baseoverskud og bogstaveligt trække syre, slim- (som al sygdom jo er) ud af organismen, såsom ledegigt, åreforkalkning, kræft, vatersot, astma og bronchitis samt al anden lidelse, der er fortættede slim og føre det langsomt ud i blodbanen - - - - hvor det alkaliserede blod (baseoverskud udskillelsseslyst) afgiver syre slim gennem huden, tynd- og tyktarme, til udskillelses gennem disse krøskirtler. Herefter udskilles det atter gennem afføring og urin.

Vigtig?

Derfor er det uhyre vigtig, at lære syge mennesker, børn og unge, at gå jævnligt på toialettet, når det begynder bare det mindste at trykke i endetarmen, urinen og ikke holde det tilbage. Afføring som holdes tilbage, forgifter hele legemet og kan give kroniske forgiftninger de steder hvor patienten er svagest med sygdom!!....Derfor er den primære sygdomsårsag: Fejlagtig ernæring (forstoppelse), syre- og slimholdige føde og heraf en langsom ophobning af syre / slim, der dag for dag, nat efter nat - - - - fra tarme og nyrer - - - - stiger ud i organismen, hvor det aflejrer sig og hviler latent (fast). Dette er den primære sygdomsårsag for de fleste.

Alt vider sig ud i varme og trækker sig sammen i kulde (bevægelse), når man går eller hviler sig og det er den sekundære årsag og symptomer: Derfor er kulde, varme, infektion (hede) eller sindsbevægelse èen eller flere af de ting, der skal til for at sætte de fast hvilende syre-slimstoffer i bevægelse. Dette er den sekændære årsag. Bevægelse (akut sygdom) af syre og slim giver fornemmelser, smerte. Dette er symptomerne. Mange har erfaret, at motion er godt for helbredet, fordi det sætter blodet, slim syre i bevægelse, som fører det ud af kroppen sammen med en sund vegetar kosternæring.

Ifølge den engelske forsker Alexander Haig, at urinsyre ved varme vider sig ud og forlader væv, muskler, knogler o.s.v. og går ud i blodbanen. Ved kulde, koldt vejr, trækker sig sammen, og atter går tilbage til vævene. Denne vekselvirkning fører ikke til helbredelse - men kun til momemtvis smerter eller gigtbefrielse nogle timer, og derfor atter gigt de samme steder.

Behandler kræft med naturmedicin

Derfor er blodanalyse vigtigt!

Jeg har fundet to bøger frem, der handler om grundlæggende hvis man skal forstå, hvordan kroppen egentlig fungerer, og hvad vi trænger til af stoffer for at holde os friske eller bedre og undgå sygdomme. Bøgerne handler om mineraler i vores krop. I dag ved vi meget om vitaminernes betydning, men alt for lid om mineralerne:

Den ene hedder "Mennesket og Mineralerne" og er skrevet af den danske biokemiker Otto Balling. Den anden hedder "Flytter troen Bjerge, eller...."og er skrevet af den danske cilvilingeniør Viggo Berthelsen, søn om sin fars arbejde (som landmand). Den første bog fortæller os om mineralernes betydning for vores helse, den anden gir os patienternes egne oplevelser når de har forsøgt alle tænkelige medicinering, og får mineraltilskud i kosten.

Men begge bøger bygger på den danske forsker, dr. phil. Bernhard Spur, som var den første i verden der opdagede mineralernes betydning og som konstaterede at forkalkninger, gigt, grå og grøn stær, astma, skinnebenssår, psoriasis og mange andre lidelser er ernæringssygdomme, som opstår på grund af mineralmangel i den daglige kost.

I en annonce af Otto Ballins bøger: "Hvad er sygdom", skriver han: - Chefen for verdens helseorganisation WHO, Sir John Boyd Orr udtalte en gang:
Hvis lægerne af i dag ikke vil være morgendagens ernæringsfysiologer, bliver ernæringsfysiologerne af i dag morgendagens læger.

Sir John Boyd Orr, har ofte omtalt som vor generations mest fremtrædende læge, og chefen for vor generations største verdensomspændende helseorganisation, har indset dette ganske enkle faktum at mennesker som spiser forkert, bliver syge, og at dette må genoprettes, dette må repareres ved at mennesket får den rigtige ernæring. Og hvis kosten ikke er tilstrækkelig, må vi ha tilskud af de mineraler vi savner i kosten. Det er så enkelt, så logisk at kun de helt geniale og de eller dummeste kan se det.-

Alt sker i blodet

I et afsnit om betændelse, gir Otto Ballin en udførlig og enkel forklaring på hvad der sker i kroppen, når vi får betændelse eller en sygdom. Hvorfor får vi den? Fordi, siger Ballin, at den dag kroppen har brugt op af de stoffer som skal til for at danne antistoffer - beskyttelsesstoffer - i kroppen som opretholder kroppens eget forsvar, da bryder lidelsen løs.
 -Lad mig nævne et par eksempler. Patienterne som ofte har haft betændelse i æggestok eller æggeleder i årevis er behandlet med penicillin eller andre antibiotika. Så længe disse findes i kroppen, er betændelsen slået ned. Men 14 dage efter at de er ude af kroppen, er betændelsen tilbage igen. Kroppens eget forsvar er ikke bygget op. Tværtimod er patienten under behandling af antibiotika blevet svækket, og undersøger man blodet, finder man klare mineralmangler.
Dette er mangler som kun kan genoprettes ved længere tids tilførsel af disse stoffer, og man bekæmper ikke sygdommen - som mange tror - ved at gi lidt zink eller sølv eller kobber en kort tid. Det virker først langt tid efter. Først skal kroppens depoter som er udtømt for mineraler, fyldes op, og derefter skal vi ha det daglige tilskud vi trænger i tillæg til disse. Men husk, at det går langsomt og få fyldt disse depoter op, hvis mån ryger og lever af usund kost af pizzaer, junk food o.m.a.?

Når vi undersøger blodet, finder vi ikke ud af hvad folk fejler, men hvad de mangler. Derfor nytter det ikke for læger at behandle symptomerne og kalde den sygdom med mediciner. Vi må finde frem til hvad folk trænger til for at genvinde blodets naturlige kemiske balance, og gi dem det.

Fejlen er at de fleste mennesker tror vi automatisk får disse vigtige stoffer i vort daglige kosthold, og mange læger hævder også dette i dag, for vi behøver ikke tænke på dem?
Dette er ganske enkelt galt. Helt galt. Det er galt fordi vores føde i dag kemisk set har skiftet karakter i løbet af de sidste 50 år p.g.a. landbrugets røvdrift og hurtig udbytte - manglende mineraler i landbrugsjorden, og så de bare ingen som tar hensyn til det når de fastlægger kostplanerne. Derfor er flere og flere begyndt, at købe biodynamisk, økologiske grøntsager m.m., som indeholder betydelig flere sunde stoffer end som for 50 år siden!!....

Kilde: biokemiker Otto Balin og civilingeniør Viggo Berthelsen. Tryk på linket nedenunder:
 

www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=4464/sprog=1/grp=8/menu=2/


Forureningen

Det er en kendsgerning, at megen af den mad vi spiser og indtager i dagligdagen er fyldt med stoffer som mennesket har svært ved at fordøje og nedbryde på naturlig vej (forstoppelse)?. Det gælder således sprøjtegifte, tilsætningsstoffer, sødemidler (Aspartam), medicin, grilmad, kaffe, brød (uden glutten) og rugbrød med brune skorper, tobaksrøg, kemiske stoffer i dagligdagen og fra indeklimaet, hertil kommer det bombardement af elektriske maskiner, op/vaskemaskiner, mikrobølger fra husholdningsovne, trådløst internet m.m. eller den lavfrekvente infralyd der opstår fra ventilationsanlæg, trafikstøj, vindmøller, motorveje, lufthavne. Mange også megen af den mad de unge mennesker lever af f.eks. pizza, jonk food o.s.v., der slet ikke indeholder de fornødne næringsstoffer. Det samme gælder hospitalsmad, tilberedt institutionsmad på plejehjem eller den mad de ældre får bragt til døren og som skal varmes op i en mikrobølgeovn, Her er vitaminer og mineraler forsvundet ud i den blå luft, og er blevet ombyttet fra sit naturlige indhold og leje, som ikke var der før det blev tilberedt. Madens indhold af livsvigtige stoffer er således forsvundet og pist væk fra sit naturlige bestående, derfor oplysning og atter oplysning til andre "Kend dig selv".

Er du til Madam blå, så læs lige denne artikel nedenunder blilledet?

Din morgenkaffe er fyldt med et kræftfremkaldende stoffer, som forstyrer hormoner og stofskiftet m.m.

 

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog, økolog og livsstilekspert siden 1976.

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog, økolog og livsstilekspert siden 1976.

Kræft af kaffedrikning

Kaffedrkning kan være lige så skadelig som alkohol

Dr. Brian Challis og Cris Bartles, begge ved London University Imperial College, advarede allerede i tidskriftet "Nature" i 1974 ved laboratorieforsøg, at det farlige klorogensyre, som udgør en vigtig bestanddel i kaffe, gik i forbindelse med visse præserveringsmidler i ost, bacon, æg, spegepølse, og en del andre fødevare og danner giftige nitrosaminer, som er blandt de kraftigste kræftfremkaldende stoffer man kender.

Deres undersøgelse støttes af det engelske kræftforskningsråd, og landbrugsministeret i England. Det anføres i undersøgelsen, at de kræftformer, der optræder i mindre grad, ikke kan hænge sammen med rygning og drikning af alkohol alene, men således, at det kan være kosten og kaffen, der spiller en rolle.

Dertil kommer det ud af undersøgelsen, at mormonerne efter eget udsagn lever et mere harmonisk liv og soterer kaffen fra end mennesker i andre religioner. De sørger også for at holde sig i god form.

Mormoner og kræft

Der er foretaget undersøgelser i USA, som tyder på, at der kan være en sammenhæng mellem livsmønster og udvikling af kræft. Og det er specielt religionens betydning mellem de forskellige grupper af sekter i verden, man har interesseret sig for.

Dr. James E. Enstorm fra Universitey of California i Los Angeles har for mange år siden foretaget en undersøgelse af mormonernes levevis, som de er stolte af og levevis, sat det i forbindelse med forekomst af kræft. Undersøgelsen er gennemført i Utah, hvor 73 procent af befolkningen på ialt 1,1 millionr mennesker er mormoner.

Mormonerne forsager alkohol, tobak og narkotika, men også kaffe og kinesisk te. De har et beskedent kødforbrug, mange spiser slet ikke svinekød, modsat adventister som slet ikke rører eller spiser kød og har langt lavere forekomst af kræft i forhold til mormonerne i fordøjelsessystemet, tynd- og tyktarm.

Det har vist sig, at dødshyppigheden for kræft blandt mormonerne er 25 procent lavere for mænd og 28 procent for kvinder end den øvrige amerikanske befolkning i USA, borset fra adventister, som næsten ikke er ramt af kræftrisiko, fordi de udelukkende lever vegetarisk. Lignende kræft og kostbegrænsninger hos adventisterne findes ikke f.eks. blandt katolikkerne og protestanterne.

Lavt stofskifte efter kaffedrikning

Klorogensyre som findes i kaffe er en naturlig forekommende organiske stoffer, som er kendt som antioxidant, men klorogensyre hæmmer frigivelsen af glucose til blodet efter et måltid. Klorogensyre i kaffe har vist sig, at øge fedtforbrændingen og stofskiftet, og klorogensyre bremser 70% af kulhydrater i tyndtarmen og påvirker stofskiftet i en uheldrig retning (lavt).

Klorogensyre (Svetol) har ved forsøg vist sig at det øger insulintilførelsen og kan have betydning for de med glukoseintolerans og diabetes, specielt medfører type 2. Tre- fire kopper kaffe daglig kan således halvere virkningen af kroppens naturlige insulin, skrev Politiken for en del år siden. Man mærker det ikke og det kan ikke udelukkes, at for meget kaffedrikning kan skubbe mennesker, der i forevejen ligger tæt på grænsen til diabetes type 2, ud over kanten og give dem sukkersyge.

Kaffe en skadelig drik, som kan medføre depression til følge

Jern er en af de aller vigtigste metaliske grundstoffer til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin B-12 vitamin, som transporterer "ILTEN" ud til cellerne rundt i kroppen, som bidrager til mindske træthed og udmattelse. Men ud over det har jern også særlig stor indvirkning på andre dele af kroppens funktioner - bl.a. evnen til at lære, huske og forstå - den såkaldte "kognitive terapi" funktion, som kan føre til angst, depression, hovedpine og meget mere....  Hvis man starter dagen og begynder med at dræne sin sultfornemmelse og indtager flere kopper kaffe efter hinanden, uden at tænke på hvor vigtig et ordentlig hovedmåltid er om morgenen, så kan man risikere at ødelægge sin energi resten af dagen og til næste dags morgen? En rigtig stor portion morgenmad f.eks. havregrød eller muselù er det aller vigtigste for kroppen og ikke kaffe eller morgenkrydder, som hvidt franskbrød med ost der har vist sig at være yderst skadelig. Derfor lider mange stordrikker af "kaffeerofoni" med sygdomme, som kan føre til manglende hæmoglobin "jernmangel" nervesygdomme og blodkræft, o.m.a.?

Indehaver af denne 123hjemmeside.dk har kendt en dame, som levede af kaffe hele dagen og til sidst endte som psykisk vrag med følgevirkninger depression.

Indehaver af denne 123hjemmeside.dk har kendt en dame, som levede af kaffe hele dagen og til sidst endte som psykisk vrag med følgevirkninger depression.

Jernmangel øger kræft og infektionssygdomme

Du kan dø af alvorlig jernmangel

En levende krop bliver opbygget af levende mad.

Drik ikke vand til maden?

Hvis du drikker vand eller kaffe til maden, forstyrer du de livsvigtige bakterier og fordøjelsessafterne i maven, så føden ikke bliver ordentlig omdannet og fordøjet. Harvey  og Marilyn Diamond, som har skrevet bøger om sundhed og kostvaner fraråder, at man forsøger at opfylde sit væskebehov ved at drikke vand o.lign. væske. Det er en stor hindring både for fordøjelse- og optagelsesprocessen af vitaminer, mineraler og proteiner m.m. Hvis der er tilstrækkelige mængder af væske i føden, bliver man ikke så tørstig, og det er ikke godt at drikke sammen med indtagelse af fast føde, som ikke fordøjes rigtigt.

Hvis det er meningen, at fødens primære formål er at bibringe kroppen energi, er det dumt at vælge føddevare, hvor der bruges megen energi til fordøjelsesprocessen. Mange af os kender følelsen af at være tung i maven, mat i sokkeholderne og lidt træt lige efter et "godt, stort" jule- eller påske måltid mad. Det er ikke det samme som at være fyldt med energi. Et tungt ufordøjeligt måltid sætter sine spor på den forkerte side af tilværelsen, når vi kommer op i alderen og nærmer os de 50 år? Kødforbruget er steget 400% i løbet af de sidste 100 år. Mavecancer, tyktarm- og endetarmskræft udgør næsten 1/3 af alle cancertilfælde blandt befolkningen i de rige lande som f.eks. U.S.A. og Europa. I Asien er det langt mindre og i nogle områder er det lige med 0, hvor man er vegetar bl.a. i Indien. Her lever 720 millioner af vegetarisme. Hvis kødkost ikke nedbrydes fuldt ud, sker der en forrådnelse, og aktive giftstoffer trænger ind i et organ eller transporteres rundt med blodet, som ikke er beregnet på at modtage det på et sygt sted.

Mennesket er ifølge Bibelen fra tidernes morgen ikke kødædende, men på den anden måde har de tidligste mennesker måtte spise, hvad de kunne få fat på eks. Adam og Eva da de blev smidt ud af Edens Have, hvor de levede af planteføde. Ifølge beretningen i 1. Adamsbog da Edens Have frøs til Is, blev Adam og Eva fordrevet ud af Paradiset på grund af synd fra det ellers pragtfulde sted hvor de opholdt sig.

I Fredens Evangelium fra år 33 e.Kr og som regnes for et af verdens ældste og et af de vigtigste apokryfe af evangelier og fund i den kristne tidligste historie og som tillægges essæerne ved det Dødehav, opfordrer Jesus til som forkynder af SANDHEDEN, at vi spiser levende planteføde og frugt. "For hvis du spiser levende føde, vil den styrke dig, men hvis du dræber din føde med kød, vil den døde føde dræbe dig. For liv kommer kun af liv, siger Jesus til de syge og krøblinge, og fra døden altid død....Så spis altid fra Guds bord: træernes frugt, kornet og hvedegråsstrå fra markerne, dyernes mælk og biernes honning, sidstnævnt som er beskrevet over 100 gange i Det Gamle og Nye Testamente. For alt udover dette som er beskrevet ar af Satan Djævlen og leder ved hjælp af synd og sygdomme til døden", fortæller Jesus ifølge Helligånden.

Ying & Yang

Græskarkerner og Savpalme var mit mirakel middel?

Når troen flytter bjerge?

G.N. indehaver af denne hjemmeside vitanyhed.dk undgik operation på Roskilde Universitets Hospital mod forstørret prostata ved at indtage indianermedicin "Savpalme" og spise pulverseret græskarkerne og drysse det på min morgenmad yogurt hver 2. dag. Jeg blev syg d. 16. oktober 2019 og kunne ikke tisse næste dag, min læge forgæves forsøgte, at sætte et karteter op i min lidt snæver penis uden resultat. Blev således kørt til Roskilde Hospital i ambulance fra min praktiserende læge, men da jeg tog blodfortyndende medicin og det blødte fra min urinvejene, så droppede hospitalslægen operation. Operation blev stoppe i tre måneder og imens spiste jeg græskarkerner som understøttende naturmedicin. Allerede en måned efter konstateret forstørret prosta begyndte det at fosse ud ad siderne på karteteret med urin, når jeg skulle tisse og ind imellem blødte det som følge af den fastklemte slange??. Operation blev hele tiden udskudt pga. blødninger indtil tredje måned, så skulle eller måtte man ikke have det samme karteter op længere uden, at det skulle udskiftes påny. Min læge som er meget positiv over for naturmedicin sagde; at hvis det hjælper på en sygdom med naturmedicin, så har hun ikke noget imod det og vi blev enig om, at efter tre måneder ville hun se, om karteter skulle fjernes, om jeg kunne tisse på sædvanlig vis. Det kunne jeg og både sygeplejeske og læge på Roskilde Sygehus var forundret over miraklet og nu er det 10 måneder siden, at jeg igen tisser på naturlig måde. Takket være plantehormoner, og bukkehornsfrø (når det blødte), her virkedede bukkehornsfrø som fik det til at stoppe og her er medicinmændenes mirakelplante "Savpalme" et mirakelmiddel, så vi mænd på sædvanlig vis godt ved, kan komme af med urinen. En stor opmundring til andre i samme situation. Græskarkerner hjælper dig mod forstørret prostata!!...

Sammenfatning og konklutioner!!...

Roundrop, tobaksrygning og infralyd ødelægger kirtler og er medvirkende årsag til forstørret prostata?

Tryk på linket her og vend tilbage til denne side: Biers død opklaret 

Giftstoffer hober sig op i indre organer leveren, nyrerne, blæren, prostata, lungerne og åndedrættet m.m.

Giftstoffer hober sig op i indre organer leveren, nyrerne, blæren, prostata, lungerne og åndedrættet m.m.

Kroppens værste fjende antagonister?

I 1932-33 skrev en af vore egene dygtige videnskabsmand dr. phil Emil Rasmussen bogen "GRUNDSTOFFERNES STRÅLING", som G.N. har læst og nævner heri, at antagonister, som betyder modstander er skadelige ved indtagele af bestemte fødevare. Vitaminer skrev han reduceres betydelig, hvis man får antagonister i form af tungmetaller, kemikalier, syntetiske tilsætningsstoffer, kødkost, bakterier, virus og kunstige vitaminpiller? Mange ting ødelægger fødevare og de naturlige vitaminer, idet der er modspiller til stede i enhver ting fra forurenede fødevare bl.a. bakterier, men også virus der går under navnet "antagonister"!!......Det drejer sig om inficeret mad, stegt branket og grilmad, sort kaffe og manglende grundstoffer (antioxidanter) som er bærende f.eks. mineraler, når vi indtager kunstige vitaminer i form af piller, derfor er disse overflødige og dur ikke skrev han allerede i 1930èrne? Rene vitaminer uanset om de er kunstige eller naturlige i pilleform, har ikke den effektive gavnlige effekt og kan ikke erstatte den sunde mad og råkost?

Den berømte danske naturapat Axel O. Hansen havde den samme indstilning, idet han skrev i sine pjecer og bøger om kunstige vitaminer? Han hentede sin inspiration fra dr. pihl. Emiel Rasmussens bøger, litteratur og som ikke er til at købe eller opdrive hos antikvariske boghandler, hvis man vil sætte sig virkelig ind i  forståelsen af vitaminernes virkning på et sagligt grundlag.  Axel O. Hansen og Phil Emiel Rasmussen, forudså lægevidenskabens manglende interesse og viden om plantehormaner, vitaminer og mineraler, de to kompomenter, som hører sammen som semetiske tvillinger. Hvert vitamin skrev pihl. Emiel Rasmussen, er en kombination der hører sammen med et bestemt grundstof af et minerale, og får vi ikke det rette grundstof i passende mængde f.eks. B1-vitamin + kobber i forhold til de naturlige vitaminer i vores kost kan de være nytteløse, fordi vi har svært ved at optage dem i maven? Mange B-vitaminer tisser vi lige så hurtig ud i WC og kloark igen skrev han. Axel O. Hansen noterer i hans fantastiske bøger og pjecer om antagonister, som ødelægger vitaminerne f.eks. giftstoffer og tilsætningsstoffer i vores ensformigede kost.!!... Her fremhævede han kaffe, som er et vandrivende middel, men samtidig er sort brændte partikler af kaffebønner som er farlige? Under krigen skriver Axel O. Hansen, var det svært at få kaffe og så opfandt man Ricks skadelige kaffeerstatning, hvilket er brændte hvedekorn, som i de fleste tilfælde bliver blandet op med almindelige kaffebønner?

Branket kød fra grillen, går også under betegnelsen "antagonisterne", som betyder modstander og som ødelægger vitaminerne og mineralernes livsvigtige "antioxydanter", der sørger for at stablisere forbrændingen i vores celler (stofskiftet). Så der skal to store salatskåle til for at bekæmpe det store tab i cellerne, som her omdannes i form af kræftceller? Vi danskere får daglig tilført skadelige antagonister gennem kosten i form af kemikalier og tilsætningsstoffer f.eks. E-numre, så her drejer det sig kun om tid og sted, hvornår vi bliver alvorlig syge eller dør. Nogle har et godt immunforsvar, andre dårligt, her gælder det kun om hvordan vi vil leve usundt?

Kom græskarkerner i en blender og drys 2 spiseskefuld på din morgenmad, så undgår ældre mænd problemer med prostata!!.......

Mutagener i kød

Farlige toxiner hvad er det?

Stegemutagener dannes kun i kød og fisk, som steges eller grilles. "Muskelkødet" hos dyr og fisk indeholder et stof, som hedder kreatin, og som er nødvendig for, at stegemutagener kan dannes. Ordet mutagen betyder evnen til at forandre cellernes arveanlæg. Det er første skridt til at udvikle "inflamation" som f.eks. kræft. I slutningen af 1970èrne gjorde den japanske forsker Takashi Sugimura en opsigtsvækkende opdagelse: Stegt og grillet kød indeholder forkullet stoffer PHA toksin, som er mere mutagene end andet kendt stof. Samtidig viste flere befolkningsgrupper, at man løber en større risiko for at udvikle kræft og nedsat immunforsvar over for bakterier og virus, hvis man spiser stegt kød, og langt mindre ved fisk. Ved stegt kød øges risikoen for kræft i tyktarm, endetarm og bugspytkirtel.

Stegt kød danner 10 gange så mange mutagener som stegt fisk. Danneslen sker, når temperaturen når op på 150 graders celsus og derover. Så snart fisken eller kødet har taget farve og begynder at blive brun, er stegemutagenerne blevet dannet. "De mængder stegemutagener, som dannes ved lave temperaturer, er formentlig fuldstændig harmløse. Men hvis kødet eller fisken har fået en brun eller sort skorpe, dannes der betydelige flere mutagenstoffer "toxsin", som er kræftfremkaldende. Det gælder også meget mørke, sorte skorper på rugbrød eller alt andet bagværk.

Ingen fare ved grøntsager

Grøntsager er derimod uden undtagelse helt fri for mutagene stoffer, undtagelsesvis ved grilning. Den lidt svedne grøntsagsbøf giver altså ingen stegemutagener kun hvis den indeholder sorte/brune skorper.  Derimod kan disse fødevare indeholde andre, svagt mutagene stoffer, hvis man bruger olie som steges for længe eller genbruges. Det er derfor en god idè aldrig at branke eller stege for længe eller hårdt og istedet for almindelige billige olier, at benytte olivenolie. Kogning giver overhovedet ingen stegemutagener, og det samme gælder tilberedning i mikrobølgeovn. Men ved brug af den slags tilberedning, så vender man op og ned på molekyllernes positive og negative ioner i mikrobølgeovn, som jeg ikke vil anbefale.

Der dannes betydeligt flere mutagener på en stegepande end i el-ovnen. Når man steger, er kødet eller fisken i direkte kontakt med metalisk materiale eller teflon, som er en vældig god varmeleder. Hakkebøffer, der steges ved 200 graders celsus, har ved bakterietest, der kaldes Ames`test, vist sig at indeholde overordentligt mange mutagene stoffer, som enhver syg menneske skal holde sig fra.

                                ______________________________________________________________

FORSKNING FOR LIVET

KRÆFTENS BEKÆMPELSE 

NR. 19. marts 1987

Kræftfaren vi kan spise os fra

- Forskere på Kræftens Bekæmpelse Miljø & Cancerlaboratoriet har i flere år undersøgt mulige kræftfremkaldende stoffer i vores kost. Et af de mange resultater er, at man har påvist nedbrydningsprodukter af det kræftfremkaldende stof aflatoxin i forsøgspersoners urin.

Aflatoxin er en svampegift, som produceres af nogle giftige skimmelsvampe. De vokser blandt andet på kornprodukter i varme, fugtige lande. Risikoen for aflatoxinforgiftning var baggrunden for, at paranødder for årtier siden blev forbudt i Danmark.

I Afrika spiser man mange kornprodukter, og dermed får man aflatoxin direkte ind i organismen. Man mener, at vi danskere får aflatoxin i os ved at spise kød fra dyr, som har fået svampeforgiftede foderstoffer. Og man har undersøgt, om det er lige så farligt at få giften i sig på denne indirekte måde.

Det startede i Esbjerg

Det var havnearbejdere i ESbjerg, som satte forskerne på rette spor: Arbejderne lossede fodderstoffer fra Afrika, og klagede over gentagende gange over, at de fik det dårligt i løbet af dagen.

- Vi troede i begyndelsen, det var fordi støv med aflatoxin fra foderstofferne blev hvirvlet rundt i luften, under losning, siger lederen af projektet, Lars Dragsted fra Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med Arbejdstilsynet.

- Men det viste sig, at en kontrolgruppe bestående af laboranter her fra laboratoriet havde stort set lige så meget gift i kroppen. Vi måtte derfor undersøge, hvor aflatoxinen egentlig kom fra.

Vi kan spise os fri for Aflatoxin

- projektlederen Lars Dragsted fortæller, at det lykkedes at gøre forsøgspersonerne giftfrie ved at give dem en bestemt kost. Kosten bestod af friske grøntsager, friske havfisk og frugter fri for svampeinfektion, som ofte findes på skallen når de ligger for længe og ikke er overfladebehandlet. Når forsøgspersonerne spiste animalske produkter som mælk og kød, viste de tegn på stigende mængder af svampegift i kroppen (inflarmation)?

Når koen eller grisen spiser det forurenede foderstof bindes aflatoxin til dyrets kød. Vi nedbryder kødet i tyktarmen. Dyreforsøg har bestyrket mistanke om, at aflatoxin kan fremkalde tyktarmskraft.

                          __________________________________________________________________

Senere forskning, har vist sig, forrådnelse af mad i tarmene og rødt oksekød kan være en af årsagerne til tyktarmskræft. Forskernes resultater har længe kommet forbrugerne til gode. I sommeren 1986 nedsatte man grænseværdierne af den tilladte mængde af aflatoxin i foderstoffer - blandt andet på grund af Fibiger Instituttets observationer.

Kræftens Bekæmpelse har i dag delt Fibiger Instituttet op i flere laboratorier, som har hver deres opgaver. Miljø & Cancerlaboratoriet studerer sammenhængen mellem kræft og miljø. Statistiske befolkningsundersøgelser tyder på, at forskellige faktorer i vort miljø er med til at fremme kræft og mange sygdomme. På laboratoriet undersøges blandt andet kemikalier, som er under mistanke.

- Vækstfaktorernes nøjagtige betydning kender vi ikke endnu (1987), siger lic. scient, Anne Lykkesfeldt fra Fibiger Instituttet. Men når vi får kortlagt betydningen af de enkelte stoffer og samspillet mellem dem, håber vi at have løst en del af gåden omkring kræftcellernes uhæmmede formering.

Tryk på linket: Kræft af PAHèr

Viggo Berthelsen beviser at troen flytter bjerge

Læs Viggo Berthelsens fantastiske bog "Troen flytter bjerge" som kan lånes på biblioteket!!... 

I dag analyserer lægerne på Rigshospitalet patienternes blod for mangel på mineraler, herunder specielt magnesium som de fleste patienter mangler? Min søster døde i 2013, hun havde indtil sin død konstant mangel på magnesium. Kilde: G.I.N.

I dag analyserer lægerne på Rigshospitalet patienternes blod for mangel på mineraler, herunder specielt magnesium som de fleste patienter mangler? Min søster døde i 2013, hun havde indtil sin død konstant mangel på magnesium. Kilde: G.I.N.