Spiral principet

Victor Schauberg

En af vores største naturforsker i det 19. århundrede Victor Schauberg skrev læren om vandets inderste væsen: Det cykloide bevægelsesprincip. Begge disse principper findes i naturen, men spilprincippet må have overtaget, hvis udvikling skal være mulig. Og nu opdager Schauberger noget skæbnesvangert: Den teknik, mennesket har udviklet og frem for alt udøber i vore tid, er opbygget på det nedbrydende, og opløsende princip. Overalt - dampmaskinen, bil- og flymotoren, måneraketter og atomkraft- og varmeværker, vandets behandling og i varetgelse af skov og jord - anvender mennesket denne nedbrydende teknik. Vi udløser dermed en alment nedbrydende energi overalt i naturen, der rammer hele livsområdet og skaber kvalitetsforringelse, naturødelæggelse, sygdom og degeneration. Vi har fået øjnene op for vindmøller, men aner slet ikke hvad vind og vejr er for noget? Vinden er omtalt i Feng Shuie, græsk mytologi og Bibelen. Den er ikke til at tage fejl af for når man bremser vinden opstår der turbulens strømme, orkan og andre farlige underjordiske energistrømme bl.a. under havet, hvor vindmøller står på havbunden. Nogle har påpeget, at de oversvømmelser som opstår i fjorde skyldes vindmøller?

Victor Schaubergs natur og livsopfattelse, kan ikke afvises fra nogen side, idet han også taler om "infralyd", lavfrekvent støj og farlige vibrationer.

Jordens energilinjer

Feng Shui - Thai Chi & Jordstråler

- har været kendt i fire tusinde år f. Kr., og kinesisk filosofi har man vidst, at menneskets grundklang i hjernen og kroppen er en vibrations sammenstemmende med jordens elektromagnetiske felt, hvis frekvens dvs. svingninger pr. sekund ligger på omkring 3-10 Hz vibrationer, og som går under navnet Schumanbølger med et lille lufttryk af infralyd (dB). hvis frekvens (ELF) rammer akupunkturpunkterne i kraniet. I hjernen forekommer og påvirker ELF (lavfrekvente) støjkilder i atmosfæren akupunkturpunkterne i kraniet - hjernens elektriske svingninger EEG-bølger, hvor smertefrihed (heling) er at finde omkring 3-7 hertz med en meget svag amplitude på hudens overflade i hovedbunden. Lavfrekvente støjkilder opfanges ikke kun gennem hørelsen, men ved hjælp af knoglen bagerst i "kraniet" den audiologerne bruger ved øreprøver og akupunkturpunkt uden på hovedskallen.

Den verdensberømte videnskabsmand A. L. Tchijewsky, som var foregangsmanden i Europa med ionvidenskaben siden 1924, mente at nerveimpulser under huden uden på kraniet "håret rejeser sig" tjener som modtager af luftjoner og lavfrekvent lyd og har direkte indflydelse på kroppen og disse organer. Man har også senere spekuleret om hvordan disse nerveimpulser på huden f.eks. kan overensstemmes med de kinesiske akupunktur-punkterne. Man har tillige fundet, at øjenmusklerne og næthinden stimuleres af luftens "negative ioner" og, at luftens positive ioner f.eks. støvpartikler og forurening af "smog" m.m. kan virke irriterendende på øjnene.

I Østens Visdom eller "de vise mænd" som omtales i Bibelen, dannes kosmisk energi og basis for akupunkturbehandling også, at gå barfod på græs. Den universielle energi i atmosfæren består af to udladninger negativ og positive ioner som f.eks Yang og Yin. Ifølge taoisme er Yang lyset (negative ioner), det endelige, skabende og mandlige; yin er mørket, det stoflige modtagende og kvindelige, der også¨stemmer overens med Bibelen i 1. Mose Bog 1,1. og Johannes Evangeliet 1,1. Begge virker såvel i individet som universet. Det symbolske tegn for Yang og Yin er, som symbol for komplemantariet, anvendt på atomfysiker Niels Borhs våbenskjold og som hænger på Frederiksborg Slot nær Hillerød.

Ved hjælp af akupunktur forsøger man i Østen at regulere de to energiers cirkulation i mennesket, idet man eliminerer den statiske energi, her skadelige positive ioner i kroppen og samtidig skaber adgang for den negative energi gennem kost, vand og luft, som går under luftens Chi. Men al kraftig ioniserende stråling og mobiltelefoni har indvirkning på hjernens energicentre og kan virke skadelig ved produktionen af melatonin. Indenfor akupunkturren bruger man betegnelsen elektriciteten Yang & Yin, sidstnævnt (positiv) skadelig energi i for store mængder og disse betegnelser er alle relaterede til hjernebølgerne: ALFA, BETA, THETA o.s.v.

Melatoning og Serotonin bestemmer over dit liv og tanker

Melatonin holder dig ung og rask 

Den amerikanske forsker, David Spiegel fra Stanford University, har gjort den iøjnefaldende opdagelse, at kræftpaienter med evne til at sove godt, levede længere end kræftpatienter, der sov dårligt. Spiegel,: der har offentliggjort sin viden i magasinet Loday mener; at de velsovende kræftpatienters positive sygdomsudvikling skyldes hormonerne cortisol og melatonin, der begge ser ud til at kunne bremse udbredelsen af kræftceller. David Spiegel forklarer, at mindre søvn resulterer i, at kroppen producerer mindre mængde af disse vigtige hormoner.

Livsforlænger

Men god søvn kan andet end bremse kræft. Det kan også holde dig ung længere. Denne viden finder man i det videnskabelige webmagasin Bio TIK - fra Forbrugerstyrelsen, hvor man i en artikel med overskriften "Livsforlængelse" har samlet alverdens viden om aldring af mennesker. Her fremhæves hormonet melatonin atter engang for sin positive virkning. Blandt andet er videnskabeligt bevist, at behandling med hormoner kan bremse aldring.

Serotoninsyndrom

Et af hjernens vigtigste signalstoffer er stresshormonet seroronin, og et underskud af dette stof er en af årsagerne til følelsen af nedtrykthed, modløshed og tristhed opstår. Dette skyldes ofte en ubalance i hjernens andre signalstoffer bl.a. melatonin. Når serotonin udløses i kroppen, føler man glæde. Vi fødes med "en pose" serotonin, som skal vare hele livet. Men lykkepiller ecstasy udløser det i så store mængder, at man enkelt har underskud og ikke mere serotonin tilbage. Med andre ord er serotonin signalstoffet, der påvirker humøret.

Modløs, trist eller nedtrykt opstår somregel i den mørke vintertid, mangel på melatonin, tryptofan og ved stress!!... Ved kronisk stress, hvor mængden af stresshormonet serotonin er vedvarende højt, kan det specifikke immunforsvar blive undertrykt. Der bliver dannet færre antistoffer, mere inflarmation og kroppen mere modtagelig over for vira og infektioner. Noget tyder også på, at gemte vira i kroppen kan bryde ud igen ved kronisk stress. Et studie fra 1998 har vist, at mennesker med kronisk stress, kan værre selvforskyldt og i mere end en måned havde langt større risiko for at få en forkølelse end mennesker med akut stress. Derfor er rygere også langt mere modtagelig og udsat overfor stress og forkølelser m.m. Ved akut stress frigives det uspecifikke immunforsvar adskellige celler til blodbanen. Samtidig frigives små signalstoffer, kaldet cytokiner, der vil øge inflarmationen i hele kroppen. Den er nu i alarmberedskab og til kamp - om nødvendig med forhøjelse af adrenalin. Ved kronisk stress sker det samme, men nu virker de samme cytokiner nedbrydende på kroppen. Påvirkning har stået på for lang tid, og risikoen for udvikling af f.eks. kroniske sygdomme, åreforkalkning og nedsat modstandskraft stiger.

Ordet serotoninn kommer af serum (blod) og tonin (latin) ud-spænding (muskelspænding eller sammentrækning) og in tilhørsforhold. Serotonin er  derfor et signalstof for stresspåvirkning, der produceres i visse områder af hjernen, tyndtarmen, i blodplader og i mastceller, frisættes som et vævshormon, der bl.a. forstyres af "stress" bl.a. positive ioner, luftforurening, giftstoffer, opbrugt energi f.eks. tobaksrygning, og som følge af iltmangel de livsvigtige negative ioner (iltatomer O2) m.m..

Stress forstyrrer søvnrytmen ved at nedsætte mængden af serotonin som dirigeres fra Corpus, koglekirtlen pineale (epifysen) som er et lille organ der ligger fortil under cerebrum (storhjernen). I epifysen produceres hormonet melatonin ud fra tryptofan. Tryptofan er en essentiel (livsvigtig) aminosyre ud fra B-3 vitamin, idet kroppen ikke selv kan fremstille tryptofan ud fra andre stoffer i kosten. Men det er ikke nok at spise kun vitaminpiller, hvis man har den forestilling. Vitaminpiller følger en bestemt skala række, idet B-3 hænger sammen med stoffer i kosten som semetiske tvilinger, men kan risikere at få for meget af eller for lidt af ved optagelse, idet B3-vitamin også styres af magnesium og tryptofan, som er naturlig nervemedicin. Gode kilder til B3-vitamin og tryptofan er TUFO, sojabønner og bønnespire. Hvis man suplere sin energi er GINGSENG et godt produkt lige som Krauferblut er for optagelse af jern i stedet for jernpiller, sidstnævnt ikke virkere ved indtagelse af mælkeprodukter samtidig.

At spise sundt har ikke de negative effekter lige som junkfood og narko har. og derfor kan der opnåes en bedre stressdæmpning ved at spise sundt samt ved om aften at drikke et glas kærnemælk eller skummetmælk (helst i pulverform) oprørt af minimælk. Kærnemælk og skummetmælk har et højt indhold af tryptofan lige som knust "græskarkerner", som i kroppen bruges til fremstilling af serotonin i hjernen. Et vigtigt element er også knust bukkehornsfrø, som er et mirakelmiddel med stort indhold af B3-vitamin lige som gærflager af tidligere naturlæge Axel O. Hansen gennem 50 år til fremstilling af vegetarsovs og som kan købes i helsekostbutikker.

Vin og alkohol forstyrer din REM-Søvn

Når du drikke øl, vin og spiritus, arbejder kroppen på højtryk med at nebryde alkoholen, og det er i så høj grad, at den tilsidesætter behovet for at forbrænde fedt. Alkoholen nedbryder også vigtige aminosyre B1-vitamin og B3 og omdanner alkoholen til fedt.

Som du måske har opdaget, så kan alkohol forstyrre din søvn og forøge dine nerver og depressioner i dagligdagen, idet den forværrer serotonin niveauet. Forsker har ved forsøg med 93 personer fundet ud af, at kvinder i gennemsnit sov 30 minutter mindre om natten, efter at have drukket alkohol. Det var især den sidste halvdel af natten, hvor kvinden havde tidspunkter, hvor de ikke sov. For år tier siden fik bryggerierne besked på af Fødevarestyrelsen - Sundhedsstyrelsen om, at de ikke måtte tilsætte øl vitaminer idet øl fremstilles af byg og malt, som normalt indeholder masser af B-vitaminer. Mange øldrikker blev således rasende, idet øl er sundt for sjælen, det synger Shu-Bi-Dua?

Handelskrig mellem England og Danmark

Et af Englands mest solgte morgenmads energiprodukt MARMITE, er et rent B-vitamin gærekstrat produkt og som mange vegetarer smører på franskbrød eller bruger verden over til vegetarsovs, hvilket nærmest førte til handelskrig mellem Danmark og England.

Fødevare- og Sundhedsstyrelsen mente, at MARMITE som bliver fremstillet i Australien og som bruges ikke alene af Adventister verden over, men også den almindelige englænder, skulle fjerne fra danske hylder i helsekostbutikker og supermarkeder i Danmark. Det engelske firma som distribuerer produktet lagde sag an mod Danmark i EU med trusler fra England om, at de ville boykote det danske bacon og landsprodukter. Sagen endte med, at B12-vitaminet i produktet skulle reduceres og det betød, at veganer som oprindelig får for lidt B12-vitamin kan komme i fare zonen. Man ved fra officielle kilder i udlandet, at B12-vitamin er et vigtigt vitamin for ældre mennesker og ligeledes folinsyre. Mange helseprodukter som man tilsatte vitaminer, blev fjernet fra helsekost hylderne af Levnedsstyrelen og blev kassseret. Der kune skrives meget mere om fjernelse af naturlige vitamine og kunstige vitaminer, sidstnævnt som ikke har den samme virkning.

Energicentre

Kilde: G.I.N. clairvoyant, climatolog og økolog siden 1976

Som vi mennesker har vores større og mindre energicentre og medianer, således har Jorden også sine chakra og energilinier på forskellige niveauer. Kontinentale og nationale center, særlig magnetiserede centre, pilgrimssteder, byers kraftcenter, templerne og hellige steder i naturen.

Læren om disse centre og deres indbyrdes samspil er af englændren Peter Dawkins blevet kaldt zoence eller "livets videnskab" (efter zoe = videnskab) og omtales i Alice Balies forfatterskab af den tibetanske mester som "den nye tidsalders yoga" centrenes yoga på globalt plan.

Natur- eller menneskeskabt?

Et landskabstempel er en energiformation i naturen, som udtrykker bestemte kvaliteter, der svarer til de syv menneskelige chakra eller energiniveauer. Begrebet landskabstempel dækker over en meget stor variation af energityper og - strukturer i naturen, der har det til fælles, at alle på organisk vis indgår i et energimæssigt chakrasystem på flere niveauer.

Naturens energistrømme og æteriske netværk er en synlig manifestation af bagvedliggende intelligenser. De kan opfattes som udtryk for bevidsthedsvæsner, der i sig selv er naturens skabende kræfter og lovmæssigheder. Vi kalder også disse væsner engle eller devaer, og deres underordnede kræfter kendes i traditioner som skabt af amerikaneren Denny Ray Johnson. Til disse to modeller har han tilsat sin store erfaring med åndsvidenskab - især Rudolf Steiner antroposofi, sygdomslære og medicin, samt økologiens opståen i 1920èrne.

Denne side er under opdatering og forsætter.