En legende der aldrig dør!!.....

Hvis der er en Gud, ønsker jeg at se ham. Det er meningsløst at tro på noget uden beviser.
George Harrison fra The Beatles

Hvis der er en Gud, ønsker jeg at se ham. Det er meningsløst at tro på noget uden beviser.
George Harrison fra The Beatles

Vores krop er bare et hylster, som vi forlader, når vi dør: Vores sjæl lever videre...Jeg kan ikke vente på at smide dette gamle hylster væk og så møde Gud, siger George Harrison i filmen Living In The Material World, der har fået Danmarks præmiere i flere biografer bl.a. Haslev Bio d.15.11-2011 og som 60èr musiker G.N har set.

HASLEV BIO:
Tirsdag den 15. november kl.19,30 viste Haslev Bio Martin Scorseses dokumentarfilm "George Harrison: Living In the Material World".
Filmen fortæller den fantastiske historie om verdens største rockband, som er endnu mere populær end forventet. Det er et stærkt medvirkende, facinerede og underholdende portræt af den mest komplekse af The Fab Foour, jeg nogen sinde har set, siger indehaveren af denne hjemmeside.

Den legendariske Hollywoord instruktør og musikalske, Martin Scorsese, Inviterer dig på en medrivende tidsrejse med musikhistoriens måske mest succes- og talentfulde sanger/sangskriver. Oplev tilblivelsen af The Beatles, de kunstneriske uenigheder og spirituelle rejser med George Harrisons øjne gennem enestående aldrig- før-set arkivmateriale og interviews med The Fab Four, samt et væld af nulevende og afdøde venner og kunstnere. En episk og gribende fortælling om et kunstnerisk liv, levet fuld ud-fortalt til tonerne af verdens suverænt bedste musik.
Med storfilm som "Goodfellas", "Shutter Island" og "Oscar-vinderen "The Depanted" bag sig, har Martin Scorsese for længst etableret sig som èn af verdens stærkeste og mest kompromisløse filminstruktører. Scorseses store musikinteresse har indtil videre ført ham til at skabe storslåede dokumentarfilm om The Band, The Rolings Stones, Bob Dylan og nu George Harrison og The Beatles. Han rygtes desuden at arbejde på et projekt om en anden musiklegende, Frank Sinatra. Medvirkende George Harrison, Paul McCartney, Ringo Star, Eric Clapton, Yoko Ono, Eric Idle, George Martin, Dhani Harrison, Olivia Harrison, Phil Specor, Tom Petty, Jeff Lynne.
"George Harrison: Living In the Material World" varer 3 timer og 20 minutter.

George Harrison den største Hindu troende i The Beatles?

Den Højeste Yogi

Yogi den højeste bevisthed.

Yoga betyder pocessen for at slippe ud af dene mateielle legemliggørelse, hvilket stemmer overens med den indiske Krisna bevidsthed og  Bibelens lære om Jesus Kristus, Guds Søn.
 
Ord fra George Harrison:

Alle er på udkig efter Krishna, men de fleste mennesker er ikke klar over, at de er Krisna og kendes som Grovinda den Højeste Guddom (NATUREN), kilden til alt, der eksisterer, årsagen til alt det, var, eller nogensinde vil blive. Hans form er evig lyksaglig viden. Han er altings oprindelse.

Allah-Budda-Jehova-Rama og den kristne Elohim Israels Gud: Alle er Krishna, alle er et. Derfor er Gud ikke abstrak, han har både den upersonlige og det personlige forhold til hans personlighed, som er suveræn, evig, salig (retfærdig), og fuld af visdom. Som en enkelt dråbe vand har de samme kvaliteter som et ocean af vand, sådan har vores bevidsthed kvaliteter Guds bevidsthed....men gennem vores identifikation og tilknytning med materiale energi (fysisk krop, følelse, fornøjelse, materielle besiddelser, ego, osv.), derfor er vores sande Transcendental Bevidsthed blevet voldsomt forurenet, og som et beskidt spejl der er ude af stand til at Reflektere og rent image.
Med mange liv er vores samarbejde med det midlertidige vokset. Denne forgængelige krop, en pose knogler og kød, er forvekslet med vores sande selv, og vi har accepteret denne midlertidig tilstand at være endelig.

Gennem alle aldre, har store filosoffer og HELLIGE mænd forblevet levende beviser på, at dette ikke blot er midlertidig, permanent tilstand af gudsbevidsthed kan blive genoplevet i alle levende sjæle. Hver sjæl er potentielt guddommelige. Krishna siger i Bhagavad Gita: "Steady i Selvet", som er frigjort fra alt materiale, forurening, idet yogien opnår det højeste perfektional fase af lykke i kontakt med den Højeste Bevidsthed."
YOGA (meditation) som er en teknik til at trække vejret rigtig og meditere (naturens) lyde, vand m.m. er en videnskabelig metode til at nå Gud (selv) og erkendelse som er den proces, hvor vi selv erkender vores bevidsthed, stopper yderligere forurening, og ankommer til den tilstand af perkektion, vel vidende, fuld af lyksaglighed.

Hvis der er en Gud, siger George Harrison, ønsker jeg at se ham. Det er meningsløst at tro på noget uden beviser, og Krishna Bevidsthed og meditation er metoder, hvor du rent faktisk kan nå GUD preception. Du kan faktisk se og få øje på Gud, høre ham, lege med ham. Det lyder måske vanvittigt, men han er faktisk der, rent faktisk med dig.

Der er mange yogiske Stier - Raja (guddom), Jnana (visdom), Hatha (Yoga), Kriy (dyb meditation), Karma (jeg erkendelse), Bhakti (personlig Gud) - som alle er anerkendte af afgørende Swami Bhaktivedanta som hans titel siger, en Bhakti Yogi efter stien af hengivenhed. Ved at tjene Gud gennem hver tanke (det gode), ord og gerning, og ved at synge hans hellige Navne, hurtigt den hengivende udvikler Gudsbevidsthed.

Jeg anmoder om, at du benytter dig af denne bog Krishna, og træder i dets forståelse. Jeg vil også anmode om, at du laver en aftale for at møde din Gud nu, gennem egen befriende proces af yoga (instruktør) og give freden en chance.

ALL You NEED IS Love (Krishna)
George Harrison 31/3/70

Bhagavad-gita siger, at på samme måde som vor ydre klædning bliver udskiftet, bliver denne kop også udskiftet!!...

I Bhagavad-gita findes der fire afdelinger i samfundet, bràhmana, ksatriya, vai`sya og sùdra. Det er naturligt i et pyramide-samfund for at det skal kunne fungere. Brahminer er lærde, lærer, præster og vismænd. Kasatriya er konger, soldater (kriger) og linealer. Vaishyas er købmænd, kvæghyrder og Agerdyrker. Shudras er arbejder og håndværker.
Nogle er tilbøjelig til at gøre åndeligt fremskridt, og disse er br`hmanierne.Hvis der findes een bràhmana i en hel familie, da bliver hele familien - hele samfundet - helliggjort.

Målet med Yoga

Hvis man ønsker at blive forretningsmand eller advokat, findes der højere læreanstalter eller skoler hvor der bliver undervist i teknologi og viden. Det er udmærket. Men hvorfor skal alle involveres i teknologi eller have en uddannelse, nøjagtig som vores folketing nu forlanger? På samme måde er det med vores krop: for at kunne opretholde livet behøver vi hovedet, armene, maven og benene. Alle disse dele af kroppen er nødvendige. Man kan ikke sige lige som Bibelen Det Nye Testamente også fortæller: "Vi behøver ikke hovedet" jvf. 1.Kor.12,14-27 ; Eferbrevet 4,11-16 og Eferbrevet 5,29-30.
Det er noget sludder - vi behøver det hele. Lad os sige at en krop ikke har noget hoved - da er det en død krop. Hvis kroppen er intakt, men der ikke er noget hoved, da kaldes den en død krop. Hovedet anses for at være den intellektuelle del af kroppen. Hvis der ikke er nogen bràhmanier (vismænd) i samfundet anses det på lignende måde for at være en død krop. Hvis der ikke er noget åndeligt menneske i samfundet er det et dødt samfund.
Jeg siger det rent ud lige som Jesus Kristus - at ethvert samfund hvor der ikke findes nogen åndelige personer eller Krsnabevidsthed som George Harrison er et skurkagtigt samfund, for det har ikke noget hoved (Kristus). En person uden hoved er et lig, hvilket Paulus og kristendommen også gør udtryk for. Og hvis der ikke er nogen hjerne (bevidsthed) er der ikke nogen hoved; hvis hjernen ikke fungerer ordentlig er han en galning; hvis han slet ikke har nogen hoved er han en død mand (Ef. 4,11-24).
Tror I at der kan være nogen fred i et dødt samfund eller et galt samfund? Nej. Samfundet er fuldt af galninge, hvordan kan der da blive tale om fred? Derfor er Krsnabevidsthed det vigtigste studium i nutidens samfund, nøjagtig som The Beatles, Mick Jagger, Donovan, Bob Dylan, Beach Boys forsøgte at udbrede i 1967 under store koncerter. Fred på jorden, iført flower power tøj. Mændene der på det tidspunkt var leder af samfundet, præsidenten og forsvarsministeren, burde have haft intelligens nok til at forstå denne krsnabevidsthed om sjælen. Det er en nødvendighed, at et samfund har Krsnabevidste mennesker som George Harrison filmen udtrykker det i "Living In The Material World". I modsat fald er samfundet dødsdømt; idet det ryger ad helved til. Hvordan kan der blive fred når sådanne skurke leder regeringen, når de i 50 år ikke har taget højde for forurening af vores vand, føde og luft? Hvordan kan man forvente fred i et samfund af hunde, der er omtalt i Bibelen. Ifølge deres natur er de glubske ulve der ikke siger "Vuf! Vuf! Vuf!", men det gør hunde, når de ser andre hunde. Så mener I at der bliver fred hvis I gør menneskesamfundet til et hundesamfund, et kattesamfund, et tigersamfund?  Det er ikke meningen at vi skal lave et samfund af aber, hunde, tiger eller æsler - og skurke der arbejder hårdt og dør. Tror I at et samfund af æsler vil drage nogen fordel af livet? Nej. Denne planet tilhører alle mennesker, det er alt. Vi lever i nuet, hvilket at ingen menneske skal bestemme over andre, heller ikke politikerne som har dannet et herakisystem med de dovne i toppen, der ofte brøler som en løve af mange ord uden mening!!....

The Beatles verdensberømte guru Maharishi Mahesh.

Den indiske gurru Maharishi Mahesh siger selv, at hans eget system - TM - hverken er religion eller filosofi, men en naturlig, let og videnskablig bekræftet teknik som man også kan læses i L. Ron Hubbard`s bog "DIANETIK, solgt i 17 millioner eksmplarer på 20 sprog heriblandt dansk: Scientology kirken blev grundlagt i 1952 af L Ron. Hubband. Bevægelsen der er anerkendt som en religion i mange lande, inklusive USA, har en lang række tilfælde været på kant med loven. Den moderne videnskab om mental sundhed transcendetalt meditation vokser i øjeblikket overalt i verden.

Den verdensberømte inder Maharishi Mahesh, der står bag udbredelsen af Tradencendens - Meditation over hele kloden, har før hans død i nærheden af New Delhi oprettet et kursuscenter i nærheden af en by - hvor mange tusinde unge og ældre fra alle mulige nationer følger kurser i de hellige skrifter af vedaèn, de ældste gamle indiske  sanskrit-skrifter som betyder "rent og korrekt", der bl.a. omfatter jyotisk (astrologi) og ayurveda, "livets videnskab", det mest detaljerede sundheds og behandlingssystem, man kender i verden. Jyotish, der betyder "lys", er udsprunget af den vediske filosofi, der siger, at man i hvert enkelt punkt af universet kan se universets totalitet.

Farlige svingninger fra vaskemaskine kostede det George Harrison livet?

Farlig lavfrekvent støjforurening

Kilde: George Harrison

I 1997 udtalte den populære eks. Beatlen George Harrison i protest på en pressekonference omkring støjforurening således: "Jeg har inderst inde en stille drøm, at en dag kommer eller hvor alle maskiner forstummer. De ægte ting i naturen kvæles af den infernalsk (helvedes) larm. George Harrison hentydede til, at menneskene ikke ved hvor galt det står til med lavfrekvent lyd fra vaskemaskiner, ventilatorer, vindmøller o.m.a. og hvad de ting kan forårsage på vores helbred. På gader og stræder tudes vi ørerne fulde af larm. Ja i supermarkederne stimuleres vi til at købe, købe gennem harmfulde højtaler, hvad skal pauser bruges til? Når jeg mærker øjenlågene glide et øjeblik, et, minimalt øjeblik, så begynder min overbos vaskemaskine at centrifugere med vulgær overaktivitet sent om aftenen eller tidligt om morgenen at udsender "farlig" lavfrekvent lyd . Når jeg endelig falder i søvn, sker det med en kimende lyd for øregangene. Når man er teenager, er ens nervesystem i stand til at tolerere selv den mest massive støj og forurening af ens personlige liv, men jeg er nået dertil, at jeg ikke kan holde det ud længere. George Harrison måtte til sidst flygte fra sin lejlighed i London pga. overboens vaskemaskine som larmede ned gennem George Harrisons lejlighed med en frekvens på henholdsvis 3,5 - 20 hertz infralyd og vibrationer, så han måtte flygte og flytte ud på landet, hvor han døde fire år senere nedbrudt pga. stress, "STRUKTURLYD" og kræft.

Den 24. februar 2002 overraskede eks. Beatlen Poul McCartney de fleste fan, da han om aftenen dukkede op til en mindekoncert i Liverpool for sin gamle ven og med Beatlen George Harrisons død. "Jeg syntes, at jeg skulle komme her og fortælle, hvor meget George ville have sat pris på dette, "sagde han til de jublende tilskuer" ved mindekoncerten, hvis overskud gik til kræftpatienter. Og alle af de tilstedeværende kastede, sig ud i fællessang med melodien "YESTERDAY" til ære for en af de største musiker nogensinde, der døde af kræft i november 2001 58 år gammel. I går er alle mine problemer glemt, således lyder teksten i Yesterday, men til alle dem som vil vide mere, så læs mere om svingninger der kan forårsage kræft og meget andet. Læs mere om årsagerne længere nede på siden!!...

Jorden som helhed er en musikalsk organisme af uendelige lyde - vibrationer - vandfald, floder, have, vinde og dryppende regn og lige ledes de menneskeskabte, som er ved og smadre hele verden f.eks. vindmøller, varmekraftværker, dieselmotorer, vindmøller og som får sæler til at stresse så meget, at de strander og dør langs badestrande?
Lige som Ganges floden der har sit udspring i Himmalay bjergene og bevæger sig ned af floden til Bangledes, støder man her på den hellige by Rishikes, hvor The Beatles fandt deres guru Maharishi Mahes og stressede af i 1966. Ganges floden er Indiens helligdom og Inderne bader, sejler, fisker og bliver begravet i floden Ganges, som anses for at have helbredende og rensende effekt på krop og sjæl, hvis man er troende Hindu som udgør 500 millioner mennesker i Indien. Til tider er floden så forurenet, at de hellige hinduerne nægter at bade i den!!..
 

Det dansende univers "den lykkevarslende" Shivas dans

"Den ophøjede"

Den tibetanske guru Dai Lama "Den ophøjede" fortæller det sådan, hvordan han opfatter Universet som en rytmisk dans. Det dansende univers finder vi symboliseret i det hinduistiske gud Shivas dans. I veda skrifterne er Siva "den lykkevarslende" og dansen er et udtryk for det evige kredsløb af skabelse og nedbrydning, den evige rytme af liv og død.
Alle ting er samlinger af atomer, molekyler og "stråling", der danser og ved deres bevægelser frembringer vibrationer af lyde som både er konstruktiv og destruktiv d.v.s. kan splintre vinglas, ødelægge huse, mennesker, dyr og planter. Når dansen (vibrationer) ændres, ændres også den frembragte lyd (hvis den kan høres) eller som en "stråling"? Hvert atom synger sin sang i al evighed, og lyden "stråling" skaber hvert øjeblik tætte indviklede former af vibrationer? Går man ind på den tankegang, at hele Kosmos således er skabt af lyd "stråling", af uhåndgribelig lydvibrationer uanset om de kan høres eller ej, er lyd nødvendigvis tæt forbundet med forskellige frekvenser (svingninger). Alle organismer, mennesker, dyr, vira, bakterier, insekter og planter, jord o.s.v. - vibrerer rytmisk og skaber forskellige frekvenser "stråling". Dyrene hvis kød og blod ifølge hinduisme er
giftig "stråling" for mennesker, er også omtalt ifølge Bibelen. Det står også beskrevet i de kristne gnostiske skrifter (Thomas, Peter, Johannes, Judas, Maria Magdalene m.fl.) som hellige budskab om, at vi også skal holde os fra andre giftstoffer (incl. medicinrester, antibiotika, hormoner og bakterier i kød m.m.). Disse vibrationer "stråling" kan overføres til vores børn som arvesynd? Bibelen skriver at det kan fremkalde destruktive vibrationer i form af feber og til sidst død.

Tryk på linket: Shivas kosmiske dans

Giftstoffer som f.eks. sprøjtegifte "DDT eller Dioxin", blev anvendt i Vietnam krigen, hvis konsekvenser ødlagde alt vegetativ og træernes løvfæld. Det fik alvorlige skader på dyr, børn og voksne mennesker (destruktiv) og førte til, at The Beatles, Mick Jacker, Donovan og Beach Boys m.fl., blev vegetarianer i 1967 undtagen Ringo Star? Dioxin gift i mad

ALL You NEED IS LOVE (Krishna)
George Harrison 31/3/70

ALL You NEED IS LOVE (Krishna)
George Harrison 31/3/70

Indisk Mysticisme

The Beatles, The Beach Boys, Mick Jackker, Bob Dylan og Donovan m.fl. var i vid udstrækning med til at ubrede flowerpower guruen med indisk mysticime og religion, noget George Harrison hentede midt i 60èr generationen som en sprituel religion.

Målet md The Beatles var yoga. Den mest begejtrede tilhænger af beidstheds-udvidelse, var George Harrison som viste stor interesse for indisk musik Shivas dans og religion? På blot en nat blev en ukendt indisk guru verdensberømt, da The Beatles i 1967 bsøgte ham ved navn Maharish Mahes Yogi under indisk musik. Georges Harrison`s begestring overbeviste John Lennon, Poul McCrtney og Ringo Star om at drage afted til et øde sted i Wales en måneds tid for at studere "trandscendental meditation" sammen med Maharishi. Ingen journalister vidste hvor de sporløst var henne, helt forsvundet i det ukendte. Senere blev George Harrison dybtfølt engageret i en indiske musiker Rawi Shankat`s undervisning i sitarens muligheder, idet han benyttede sitaren på indspilning 8 på Sct. Pepper`s Lonely Heart Club Band. Det var her han fik fat i lydens mantra og guddommelighed, indisk religion og landets kultur, hvorefter han sammen med de andre i The Beatles, The Beats Boy`s, Mick Jacker og Donovan forblev inspireret til at blive vegetar. Der findes i dag ikke mindre end 720 millioner vegetarer i Inden som er en del af kulturen. Koen er således et helligt dyr og må ikke spises eller slås ihjel, fordi den giver mælk, som en beskyttelse for børns udvikling. Maharishi påstår, at Gud er upersonligt; livet er en uendelig række af genfødsler (reinkarnationer); og mennesket kan blive fuldkomment og overvide synd ved medittion. Jesus Kristus var en profet mente han og ikke verdens frelser. Maharishi Mahesh Yogis mål er at skabe et verdensstyre, der skal forvalte oplysningens tidsalder, noget som nu er på vej gennem internettet via atter "oplysning" lige som i middelalderen. Efter at han i en alder af 31 år og havde afsluttet sine naturvidenskablige studier ved universitet i Allahbad og havde arbejdet i 5 år på en fabrik, begyndte han at dyrke yoga i sin friti. Ved slutningen af 2. verdenskrig tog han ophold i Himalaya bjergene, hvor han i 13 år søgte oplysning under vejledning af guru Swami Brahmamanda Saraswit, også kaldet guru Dev. Kort før sin død bad guru Dev Mahesh Yogi om at udvikle en ukomplicret meditatonsmetode, der kunne buges af alle. Han forblev endnu 2 år i Himalaya, før han åbnbarede sine ideer for verden. Det skete i 1959.

Transcendenstal betyder enhver overskridelse af erkendelsens grænser, en verden bagved sin hukommelse, den iagtagelse for transcendentalfilosofi. Undertiden karaktiseres transcendenstal meditation bevidsthedsfænomener, f.eks. tanker, som transcendente, hvormed menes, at de viser hen til noget forskelligt som fra dem selv.

Tryk på linket efter at du har læst denne side af George Harrisons historie. Tryk først på linket ved denne historie afslutning: Hippie kultur

Billede af Dalia Lama omringet af hans disciple

Billede af Dalia Lama omringet af hans disciple

Avalokite`svara

Dalia Lama betragtes som efterfølger i en linje af tulku, der menes at være reinkarneret og vogter af en bestemt slægt af lære i tibitansk budhisme. Han er givet bemyndigelse og uddannet fra ung alder at studere fra hans forgænger, Avalokite`svara.

Avolokite`svara er i besiddelse af en Lotusblomst, en oversættelse af Avalokite`svara fra engelsk "Herren der overvejer", hvilket også kan findes beskrevet i Ny Testamente`s Åbenbaring; at mærke, se, observere? Avalokite`svara fra sanskrit "herre, der stirer ned (i verden fra Himmelen).

The Beatles guruen døde 91 år gammel.

Den guru, der præsenterede medlemmerne af The Batles Maharishi døde d. 6. februar 2008 91 år gammel i sit hjem Vlodrop, i Holland, og en talsmand fortæller, at han døde af naturlige årsager, efter at være vegetar i det meste af hans liv. Han var en stor vismand, Mahesh - familie navn, Yogi d.v.s. den, der har opnået forening med Gud - blev født som Mahes Prasad Warma i det nordlige Inden i 1911.

Maharishi Mahes og beatgruperneAlle blev så betaget og tilknyttet af Maharishi Mahes Indisk Yogi, at The Beatles, undtagen Ringo blev vegetar i 1967, og alle spiste de mere eller mindre mikro markro mad, det samme  gjorde også Mick Jacker (Roling Stones), Donovan og The Beach Boys!!....Det fortælles i musikkredse, at den nulevende eks Beatles Paul McCartney, stadig lever af vegetarmad og at han får serveret lige det han ønsker af vegetarmad på sine turner verden over på hoteller, restauranter o.s.v.

Maharishi Mahes samlede The Beatles, The Beach Boy`s, Donovan m.fl.

Maharishi Mahes samlede The Beatles, The Beach Boy`s, Donovan m.fl.

Hippibevægelsen og The Beatles den mest berømte 60èr gruppe i dag og for 56 år siden d. 4. juni 1964, hvor de besøgte København og gav to koncerter i KB Hallen!!...

The Beatles - San Francisco 1967

Midt i 1960ène opstod i San Francisco en gruppe af unge uoganiserede tilhænger, kaldet hippier med The Beatles i spidsen. Hippibevægelsen var et oprør mod vold, materialisme og miljøforurening bl.a. afbrænding af giftaffald "dioxin" fra skibe på havene de store oceaner og under slagord som flowerpower, hvilket spredte sig som lynets hast i Nordamerika til hele Vesteuropa. De var vokset op af forældre af flowerpower, egentlig blomsterbørn af travle forældre som provokerede med langt hår, farvestrålende tøj, som dannede mode.
Hippiernes budskab var lige som kristendommens budskab, kærlighed til "naturen og mennesker" imellem, der symboliserer blomster. Indvielse, dets personlige udfoldelse og selvrelation mente man, kunne nås væsentlig ved brugen af inspiration fra indisk og asiatisk religioner som f.eks. zenbudhismen og tibetansk dødebog incl. brugen af "beidsthedsudvidende stoffer" som f.eks. has og LSD. Hippierne håbede at omskabe det vestlige samfund og USA gennem flowerpower, d.v.s. kælighed til alle, også fjender. Selvrelation og kærlighed skulle gøre mennesket lykkelig og glad, glæden kom også til udtryk i hippierne ukoventionelle påklædning, smykker, ansigtsmaling og deres kunst, musik o.s.v.

John Lennon og The Beatles Revolution

Mange ældre mennesker i 1960èrne troede således dengang, at Beatlesmusik skadede hørelsen på børn og unge, men i dag er det lige omvendt. De farlige toner og frekvenser kommer ikke fra musik, men i indeklimaet fra bygningsvibrationer, bashøjtaler som forplanter sig i vægge fra naboens sterioanlæg den man kalder lavfrekvent lyde. De omdannes til farlig "STRUKTURLYD", hvis maskiner, vintalationsanlæg, vaskemaskiner i boligen  ikke er konstrueret og opsat rigtig i bygningen!!....

The Beatles Revolution startede allerede i Hamburg, hvor de indspillede deres første LP plade

The Beatles Revolution startede allerede i Hamburg, hvor de indspillede deres første LP plade

Lydens indvirkning på sjæl og krop

I begyndelsen af 1960ène blev lydens virkning på såvel mennesker og dyr, taget op i en række lande, efter indernes Shivas forskningresultater. Allerede i 1940 gjorde en svensk psykolog, Alex Pontvik, forsøg, der beviste at musik havde positiv virkning på mentale lidelser. Dr. phil. K. Holt-Hansen København har bevist, at enkelte toner har en direkte indvirkning på smagsorganernes virke.
I  1973-74 opdagede indehaveren af denne hjemmeside efter samtale med en Taxachauffør, at der findes resonansfænomener i menneskekroppen, når man sidder i en Mercedes Taxa og ikke i Opel med benzinmotor. Mange Taxa chaufører fik ondt i sin ryg, arme og ben pga. de rystelser og vibrationer som kom fra fra kobling i en diselmotor fra Mercedes Taxa, som man sad i fra tidlig morgen og ud på aften i alt 8-12 timer?

Den samme historie gentog sig for en lastbilschauffør mange år senere, der fik skiftet hele koblingssysteme ud med automatisk gear i en kæmpe lastbil, fordi vibrationerne ved kobling og gearkassen forplantede sig i chaufførens ben, arme og krop, så han blev syg. Han var selv ejer af et større transportfirma og havde råd til at betale de store omkostninger, som var forbundet med udskiftning til automatgear og ekstra reparation.

Når vibrationer er farlige?

Når man slår bestemte toner an på et piano, kan der opstå egensvingninger (resonans) i en violin, som ligger på et bord i nærheden. Volinen begynder ikke at "svinge", før den udsættes for en helt bestemt tonesystem - i frekvensrækken.

Lyd er i princippet trykvariationer i den omgivende luft. I vor atmofæriske luft udbredes lyd med en hastighed af ca. 340 meter i sekundet og "IONISERER" luften. Når lydbølger møder forhindringer, sættes disse i bevægelse og absoberer en del af lydenergien f.eks. til bygningsresonanser (vibration) og er en del af lydenergien. Des hårdere forhindringerne er, des mere lyd reflekteres og jo mere ioniseres genstanden og luften til skadelige positive ioner, som f.eks. støvpartikler, nullermænd, snavs og kemiske forbindelser fra dårlige bygningsmaterialer, hvilket var tilfældet på Københavns Universitet Amager fra 1974 - 1980èrne, hvor over 100 medarbejder blev mere eller mindre syge. Derfor har infralyd i boligen en meget skadelig effekt på indeklimaet. Når den omgivende luft i boligen bliver positiv "ioniseret" af lavfrekvent lyd, får det alvorlige konsekvenser for astma- og lungepatienter med allergiske reaktioner over for støv. Det kan også få alvorlige konsekvenser for mennesker med virus og infektioner m.v. også for raske mennesker

Bygningsvibrationer i højhuse på 1 hertz dvs. en svingning pr. sekund fremkalder symptomer i form af bevægelsessyge, hvilket er det samme som søsyge og køresyge, d.v.s. kvalme, bleghed, kold sved, almindelig ubehag og eventuelt opkastninger. Der findes ingen fuldstændig forklaringer på bevægelsessyge, men noget tyder på irritation af balancenerven.

I 1992 var skribenten af denne hjemmeside ansat på et storkøbenhavns bibliotek, hvor der blev afholdt et jubilæumsfest med et orkester. Musikken var så højt, at bygningen gik i resonans, svingninger fra basforstærkeren, således at en af gæsterne blev alvorlig syg og måtte forlade selskabet. Musikken føltes som om, at indvolde var ved at sprænges i trykken i mellemgulvet, svimmelhed med opkastningsfornemmelse, noget jeg selv har kunne mærke ved koncerter, hvis musikken er for høj omkring 90 dB? 

Det nye Københavns Universitet en plage for de ansatte og studerende!!....

Farlig bygningsresonans

Kilde: klimatolog G.I.N - SCANDION - Lyd & Akustik 1985-96

Formanden for Sikkerhedsudvalget, dekan Johny Leisner truede med at lukke Københavns Universitet, Amager i 1982, på grund af alvorlige indeklimaproblemer. Betonbyggeriet er hjemsted for universitets humanistiske fakultet, Psykologisk Laboratorium og arbejdsplads for omkring 6000 studerende, lærer og teknisk administrativ personale. Mange af dem er plaget af hovedpine, øjen svie, forstoppet næse, muskelsmerter, hoste, svimmelhed, mavevrøvl, migræne og kvalme, fordi ventilations- og befugtningsanlægget ikke virker efter hensigt. Desuden kommer der statisk elektricitet på flere tusinde volt fra gulvbelægningens nålefilter, dørhåndtag og tissekummen!!.....

Dagspressen reagerede på Amager Universitets nødråb (Berlinske Tidende, okt.1982).

Dagspressen reagerede på Amager Universitets nødråb (Berlinske Tidende, okt.1982).

Infralyd i bygningen muligvis årsagen?

Kritik af indendørsklimaet
 
 -
82 procent af de ialt 100 medarbejder føler forskellige former for ubehag, som for en væsentlig del tilskrives bygningens indendørs klima. Det viser en undersøgelse  1983, som to andet års-studerende i psykologi, Lisbet Simony og Lotte Hjerne har gennemført ved en spørgeskema-undersøgelse, hvor 68 personer deltog. Som årsag til generne nævnes byggeriets beton-materialer og de syntetiske materialer. En række andre grunde er statisk elektricitet, lav fugtighedsgrad, plasticmaling og dårlig ventilation, bl.a. fordi byggeriet er for tæt, viser undersøgelsen.
Allerede før den første indeklima undersøgelse (incl. spørgeskema), havde en tekniker på Psykologisk Laboratorium, Bent Bjørneboe, fundet det besynderligt, at han blev utilpas, når han opholdt sig i visse rum (struktur/infralyd), og ikke i andre? Han fik en mistanke om at det kunne skyldes infralyd, dvs. lyd under det hørbare område (8-16 Hertz). Han foretog på eget initertiv målinger i forskellige lokaler. Der blev i nogle lokaler målt kraftig infralyd, op til 76 dB (muligvis kraftige bygningsvibrationer)?
Stens Byggeforskningsinstitut foretog lignende undersøgelser, men har ikke turdet fortolke resultaterne skriver Jens Bertelsen i bogen "INDEKLIMA" - følt af medarbejderne.
Undervejs fremkom medarbejderne med alskens forklaringer på deres uvente og ofte besynderlige symptomer f.eks. "dyne over hovedet" eller "jernring omkring hovedet" (men ikke regulær hovedpine), hvilket er et typisk tegn, der kendes af mange medlemmer i den tidligere Landsforeningen Infralyd & Miljø!!...
Flere medarbejder på Københavns Universitet Amager har fortalt, at der er en klar sammenhæng med indeklimaet, idet symptomerne omgående forsvinder, når bygningen forlades. En svensk lydforsker - Tore Malm, mener at tænkeevnen for mange mennesker nedsættes af infralyd - frekvenser omkrig 7 hertz. Denne lavfrekvente lyd kan bevirke uforklarlig" utilpas og eventuelt nedsat hukommelse. I bygningen blev der målt kraftig resonans (bygningssvingninger) i nogle lokaler, navnlig for svingninger fra flere venilationsanlæg kommer i samklang. Da indeklimakonsulent G.I.N. blev kontaktet af professor Niels Jonassen DTU i Lundtofte og var ude og inspicere bygningen for Scandion, kunne han høre bygningen ryste og afgav dybe brommelyde i infralydområdet. G.I.N. havde samtidig kendskab til statisk elektricitet "IONBALANCE" og tilbød at afhjælpe generne med måleudstyr fra Transjonic, udstyr som blev gennemtestet af professor Niels Jonassen, efter at han havde givet grønt lys for et af verdens fineste måleinstrument som er opfundet til dette formål af to atomfysiker fra Transjonic AB Sverige. Bygningen og hovedpine på Københavns Universitet Amager var den indeklimagene, som havde størst indflydelse på den enkelte medarbejder arbejdsindsats derude. Den typiske indeklimahovedpine kan ikke som sædvanlig hovedpiner lokaliseres (til pande, nakke tinding, etc). Der er i stedet tale om en hovedpine, der mærkes som smerter/pres over hele hovedets overflade (hovedskallen) som en "tung dyne", man bærer på hovedet eller som en "jernring" omkring hovedet. Statisk elektricitet forsvand med fjernelse af kunsttæpperne. Med hensyn til de enkelte genetyper fremgår følgende billede: Hud og slimhindeirritationer (især svien i øjne, snue-snøften, tørst, tør hud) forsvinder hurtigt når man er kommet hjem

Lavfrekvent støj, infralyd og vibrationer i det eksterne miljø under lup? 

 I 2002-2016 er frekvenser på 31,5 og 62,5 kommet i søgelyset!!....Det er frekvenser som man har fundet overalt i byer  som elektrosmog og på landet bl.a. propellernes vindmølestøj  "generatorer" som fremstiller elektricitet til elnettets transformerstationer, højspændingsledninger, varmepumper, samt ventilationsanlæg på taget af landbrugsejendomme m.m.. Infralyd som stammer fra Varme- Kraftværker, gasledninger, motorveje, bus, tung trafik, tog og flytstøj, sender frekvenser ud i atmosfære i samklang med andre motorer fra f.eks. ventilationssystemer på tagene og ændrer det "statiske feltstyrke". Mange mennesker er i øjeblikket voldsom plaget af de lavfrekvente lyde, som fremkalder bygningsvibrationer i bygninger "STRUKTURLYD", så syge mennesker bliver endnu mere syge, nogle på selvmordets rand af de meget lave frekvenser omkring 5-7 Hz, som betegnes som vibrationer. Det er lyde som normalt ikke kan høres eller opfattes af øret, men af hjernen, knoglerne og kraniet (AKG hjerne bølger), og som bl.a. hjertelæger mener kan fremskynde stress lyde med blodpropper til følge? 

Disse frekvenser er nu kommet i søgelyset af videnskabsmænd, som har forstand på infralyd, lavfrekvent støj og vibrationer i det eksterne miljø. bl.a. tidligere professor Henrik Møller, Aalborg Universitet, Lyd & Akustik og Sveriges førende professor og læge på Gøteborg Universitets Hospital i lyd og akustik Krestine Person Way, som har forskret i lavfrekvent lyd i mange årtier!!... 

Indeklima følt af medarbejderne

RESUME OG INDHOLD af få sider?

Kilde: af indeklimakonsulent G.I.N. SCANDION 1985 - 1996

Hundredetusinde af mennesker lider daglig under dårligt indeklima - på arbejdsplads, i skole, hjemme.

På Københavns Universitet, Amager, starter "INDEKLIMAETS LANGE HISTORIE" med de første beboers indflytning i 1974, hvor medarbejderne omgående gav kraftig udtryk for indeklimagener (s.15). Der skulle gå ti år før der med udskiftning af gulvbelægningen skete den første radikale ændring af forholdene. Et møde med arkitekterne havde en beroligende virkning og i løbet af det første år skete en vis tilpasning til bygningens dårligdomme (s.18) Indeklimaproblemernes privatiseredes - man mente, det var en selv, der var noget i vejen med, ikke bygningen (s.19).

En undersøgelse over omfanget af indeklimagenerne (s.20ff) 2 år efter indflytning klargjorde imidlertid, at indeklimagenerne var udbredte: et flertal af medarbejderne led af hovedpine, træthed, slimhindeirritationer, når de opholdt sig i bygningen.

Nye medarbejder blev udflyttet fra den indre bys gamle murstenshuse og reagerede som de første nu også med offentlig debat i massemedierne (s.30). Men efterhånden som årerne gik uden de mange klager bevirkede forbedringer af indeklimaet, bredte en apatisk stemning sig (s.40). Medarbejderne foranledige en række tekniske undersøgelser af ventilationstræk, radioaktiv stråling, infralyd og statisk elektricitet (s.42). Kun sidstnævnte gav entydigt svar: "generelt uaceptabelt høje elektriske personopladninger"?

Kort efter udflytningen udførte en medarbejder på eget initiativ målinger af infralyd (lavfrekvent lyd). De er senere blevet bekræftet af andre undersøgelser, men resultaterne kunne ikke fortolkes. På det viste kurveblad er lydtrykket oppe på 70 db ved 20-50 Hz, når ventilationsanlæget kører (kurve B).

Ved kurve C vises tydeligt i forhold til kurve B et fald på 31,5, 50 Hz (lysnettet) og 63 Hz. Ventilations anlægets motorer har og vibrationer i bygningen på 16 Hz (strukturlyd), som har indvirkning på indeklimaet og personalets mange sygdoms gener?

Statens Byggeforsknings Institut skriver, at de ikke kan fortolke lydmålingerne vedrørende infralyd og lavfrekvent støj.

Statens Byggeforsknings Institut skriver, at de ikke kan fortolke lydmålingerne vedrørende infralyd og lavfrekvent støj.

Farlige bygningsvibrationer på Savværk i Sverige

Dødsfald blandt skovarbejder

Allerede i 1970èrne meddelte Skovarbejder Forbundet i Sverige, at man havde observeret noget helt udsædvanligt blandt sine medlemmer, som arbejdede på savværker. På 1. sals barakbygninger der var fremstillet af trækonstruktion, blev dødsfald kædet sammen med, at skovarbejderne i årti havde arbejdet ved maskiner, der satte bygningsvibrationer igang. Ved opduktion fandt man "vibrationers" følgesygdomme og indre organskader, kræftlignende svulster o.s.v.

Forskning i lydens virkninger

Lydens indvirkning på tomater

I Indien har man ved enkelte universiteter i mere end 90 år arbejdet med forskningsprojekter, som har med lydens indvirkninger på plantevækster at gøre.

Paradisets glæder, rejsen i det indre!!...

Af George Harrison

"Paradiset Edens Have" malet af Lucas Cranach den ældre (1472-1553) er stedet, hvor den første mand Adam, som betyder menneske og den første kvinde Eva, levede efter de blev skabt af Gud.

En have af skønhed (Paradiset)

Rejsen i det indre

Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål, hvorfor Faronerne i Det gamle Rige anvendte så uhyre kræfter og omkostninger på at rejse de store pyramiders vældige stenbjerge? Det gjorde de ud fra den faste overbevisning, at enhver død og især den døde konge havde brug for sit legeme for at kunne leve videre i den hinsides verden i dødsrigiget. Kun hvis legemet gik til grunde (forrådnelse) så var sjælen (reinkarnation) udslukt?

Paradis, som oprindelig var et persisk ord for park, blev senere lånt og brugt som betegnelse for Edens Have af grækerne i Det gamle Testamente "Septuaginta". Fra jødedommen kom forestillingen om himlen som Guds bolig, og fra ægyptisk og græsk religion kom tanken om sjælens rejse (reinkarnation) til det hinsides. For at sikre sig en god og lang forsættelse af livet efter døden altså reinkarnation, tænkte de kun på grave (pyramider) først og fremmest faronerne. De var konger og guder på èn gang og anvendte al deres magt til, med alle midler - om nødvendig - at sikre deres kostbare mumier til evig tid (balsamering), hvilket skyldes ionernes fantastiske virkning på holbarhed uden at forrådne.

Normalt er pyramiderne bygget som tempeltårne, kun i Ægypten blev de brugt som gravlamre, for man troede, at Farao blev guddommelig, når han døde og det gjorde han måske også? Et andet fællestræk ved pyramiderne er de syv etager og tårnet på toppen. Herfra foretog man astronomiske observationer. Astrologien havde en meget stor plads i deres gudedyrkelse, idet de tilbad solen, månen og andre himmellegemer og tog varsler af disse potioner på himmelhvælvningen, som også er identisk med Jesu ord i Mattæus Evangeliet kap. 24,27, Jols Bog 2,10 og Åbenbaringens Bog 6,12. Hver etage i Keops Pyramiden var helliget et himmellegeme og havde hver sin farve: Nederste etage var til ære for Saturn, dernæst Jupiter, Merkur, Solen o.s.v. Nogle mennesker fandt det forkert og upraktisk, at tilbede en ysynlig gud. Man foretrak at hengive sig til noget, man kunne se, Solen, der gav liv og varme og afgrøder. Men solen kunne også pine mennesker, ødelægge høsten og forårsage tørke, derfor måtte den mildnes og gøres venlig ved hjælp af ofringer, jo dyrere, desto bedre. Sammen med tanken på en usynlig gud kom så også tanken, om at religionen måtte gøres mere konkret for den enkelte. Der kom præsteskab, som tog sig af folkets fejlgreb og skaffede forligelse med guderne, der kom religiøse symboler, templer og tårne. 

 

Bogen "Det indre Univers" (Rhodos 1972), som alle voksne bør læse, er nok et af de bedste oversigts væker over vore rejsemuligheder i det indre, med talrige autentiske rejsbeskrivelser, i høj grad af mennesker, som er draget "hjemmefra" uden kunstige stimulanser som f.eks. cannadis, LSD o.m.a 

Beretningerne går  ud fra den erkendelse, at der er flere spændende muligheder i menneskets indre, end industrisamfundet lader os ane. Beatlen George Harrison skriver således: "Uden at gå ud ad din dør/kan du kende alle ting på jorden/uden at se ud ad dit vindue/kan du kende himlens veje/jo længere man rejser/jo mindre ved man/ankomme uden at rejse/se alt uden syn/gøre alt uden handling.
George Harrison påstod aldrig, at han var en helgen, men indrømmede altid, at han var en synder, siger George Harrisons enke, Olivia Harrison, i filmen "Living in the Material World", der kan købes på dvd og blue ray den 22. november 2011. Han fortalte også, at kroppen er et hylster, som vi forlader efter døden. Vores sjæl lever videre (reinkarnation). Jeg kan ikke vente på at smide det gamle hylster væk og møde Gud som han gjorde, sagde George Harrison mens han levede. "Jeg har en søn, der har brug for sin far.
 
Ellers er der intet, jeg vil være ked af at forlade, når jeg dør". 

For nogle hundrede år siden drog europæerne ud til de dele af verden, som var ukendte. Ved hjemkomsten fortalte de bl.a. om andre religioner, anden tro. I deres spor fulgte folk, der rejste for at skrive en bog, optage en film, i dag en tv-udsendelse. De nøjes stort set med at fortælle os, at de religiøse mønstre er anderledes, ikke hvordan de egentlig er?
De to modsatte begreber om livet efter døden og om himmel og helvede har fascineret menneskeheden fra de tidligste tiders morgen ca.10.000 f.Kr.., fortæller George Harrison? 

Vedaerne, en mystificeret religion der udviklede sig i Indien, placerede paradiset lige som det Nye og Gamle Testamente i den ydre himmel, som et lyses rige fyldt med vibrationer (frekvenser)? Paradis, som oprindelig var et persisk ord for park, blev senere lånt og brugt som betegnelse for Edens Have af grækerne i "Septuaginta" Det gamle Testamente, som Paulus hentede sin viden fra? Fra jødedom kom forestillingen om himlen som Guds bolig, men fra græsk religion kom tanken om sjælens rejse til det hinsides og fjerne (lyset). Buddhisterne tror ikke på paradiset, men derimod på reinkarnation, et evigt kredsløb af fødsel, liv og død "genfødsel" gennem livet. Da de jødekristne fik kendskab til "reinkarnation" gennem græsk ionisk filosofi tog de det til sig og blev til kristendommen?

Koranen og Muharmed? 

Koranen "Islams bibel", er den yngste af de store religioner, forfattet af Muhammed i det 6. årh. e.Kr. beskriver i livlige vendinger paradisets glæder. Der er haver, kilder, vin og skønne jomfruer. Odet islam betyder overgivelse og muslim betyder "den der hengiver sig" eller underkaster sig Allahs vilje. De, der kommer i paradiset, får omsider lov til at drikke den vin (alkohol), som var dem forbudt på jorden. Islams verden har altid brugt spiritus og narkotika som et middel til at åbne døren til et meget jordisk paradis. Det foretrukne middel hos araberne var haschisch, som gav anledning til sekten "hashishin" (hvoraf englænderne tog ordet "asssassin")= snigmorder. Lige som medicin er haschisch, opium, kokain, marihuana eller almindelig tobak skiftevis blevet brugt i alle lande og i alle perioder, til at fremkalde "kunstige paradis-tilstande" halusationer eller ekstase. I 1960èrne konsumerede de amerikanske "beatfolk" og hippier en del narkotika, og en af deres leder, den unge forfatter Kerouac, har netop sagt, at den virkelige årsag til, at de tager denne stimulans, er, at de vil finde Gud?

Naturligvis bliver menneskets forsøg på at nå det indre hurtigst offer for kommercialisme, når hajer ser, at der er penge at hente. En af de mest kostbareste rejser er ubetinget de narkotiske stoffer. Dels er de ulovlig og dyre, dels har de frygtelige skadevirkninger som f.eks. hukommelsessvigt, skizofoni, selvmord o.m.a.
Fra perioden 1966-69 har jeg som forfatter til denne min 123hjemmeside vitanyhed.dk selv har oplevet, hvordan beatfolk blev ødelagt af hash, LSD o.s.v.. Min far som var afhængig af morfin, blev morfinist efter en større lungeoperation (cancer), og blev skåret op fra brystben i begge sider til langt ud i ryggen. Han fik gennem 10 år af sin læge udskrevet morfinpiller for konstante smerter, hvilket også tydeligt kunne ses på hans kunstværker, der skiftede karakter og udseende med morfinsprøjter m.m..

Ligesom djævleuddrivelse og afsindige danse, er også medicin blevet en nøgle til dampe fra den anden verden: haschisch, opium, kokain, marihuana, heroin, meskalin, peyotl o.s.v.. Kaktusen "peyotl", der især dyrkes i staten San Luis i Mexico, fremkalder visuelle hallucinationer ved tygning som skråtobak. De aztekiske præster var længe opmærksom på denne rusmiddel.
Adskillige musiker, kunstner og filosoffer har taget tilflugt til narkotika som et middel til at udforske sindet gennem forskellige ekstase tilstande, men narkotika giver os kun en smule viden, for vi tilbringer ikke et forlænget liv i paradiset?

Da skribenten af denne 123hjemmeside "Kend dig selv" var 18 år gammel og boede på et klubværelse i Valby på tredje sal, troede min nabo, at han kunne flyve? Sent en aften kl.23.00 kravlede den unge mand ud af vinduet i beruelse af LSD og faldt ned i tagrenden fra sit klubværelse og sprang lige i døden. Min mor som oplevede hændelsen og var vidne til den tragiske selvmord fortæller, at han landede med et pladask på fortovet og var dræbt på stedet, påvirket af narkotiske stoffer.

"Uden stoffer" er et nøgleord. Hvor ofte er det ikke længslen efter paradiset og poesien, der ligger bag narkotika- og spiritusmisbrug? Men det er "det kunstige paradis", som den franske digter Baudelaires bog hedder. Allerede i 1860 frarådede han os at erobre den kortvarige lykke, der rummes i en teskefuld hvidt pulver og tilføjede: Ved flittig opøvelse af "viljen" og "fornuften" kan vi skabe en have af sand skønhed til vort eget brug.....Det er frem for alt nødvendig at leve og arbejde.

Rejsen ind i sindet
Der er ingen som ønsker, at vi skånselsløst skal forvandle den gode jord til en forureningsfælde. Den psykedeliske revolution i 60èrne var et forsøg på at rejse ind i sindet, hvor der findes skønheder så forunderlige, at vi overhovedet ikke tænkte på fremtidens alvorlige forurening med giftstoffer i landbrug, gartneri og  CO2 forurening af forsille brændstoffer, herunder dioxinudslip fra affaldsforbrænding, danske krematorier o.m.a..

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økolog siden 1976

Living In The Material World af George Harrison

Sandheden om sandheden

Boede Jesus i byen Kashmir i Tibet, som blev besøgt af The Beatles?

Det fortælles i et gammelt fragtment, at Jesus forlod sine forældre som 13-årige, for at tage med en karavane fra Jerusalem. Vi hører heller ikke noget til ham i bibelen som barn og fra han var blevet læremester som 13-årige og indtil sin korsfæstelse. Det fortælles at han i Indien blev indviet i "yogaens" hemmeligheder, lærte om "medicinplanter", fik matematik og filosofisk viden om "verdens tilblivelse". Da han imidlertid blev en forunderlig og yderliggående prædikant med strenge teorier, fik han mange uvenner. Derfor flygtede han til Himmalays mere sikre bjerge i Kashmir, der ligger mellem Pakistan og Indien. Fra Himmalay drog han så tilbage til Palæstina i 33- års alderen ifølge en funden bibel, der ikke er kanoniseret i vores egen bibel? Denne beretning er fra nogle 1500 år gamle, tibetanske fragtmenter, som er fundet i et buddhistisk kloster, der ligger to dages rejse fra Kashmirs hovedstad Srinager. I disse findes henvisninger til en mand, der kaldes Jesus (Thomas - Evangeliet), og som menes kom til Tibet efter en lang rejse gennem hele Indien ved Ganges floden. I hans rejsebeskrivelse var han sammen med evangelisten Thomas, som af mange Jesus-forsker er blevet udpeget som hans broder, og hans moder, Maria, som flygtede sammen med ham ud af Jerusalem til Tyrkiet.

Tryk på linket: Qumran

Byen Selcuk i Tyrkiet
Den kristne kirke benægter ikke, at Thomas-evangelist, Jesus broder, var hans rejseledsager til Indien.  En lille by et par kilometer fra den antikke Efesos ligger Selcuk opkaldt i 1914 efter den tidligere provinsby Izmir i Tyrkiet. I dag er Selcuk en af de mest eftertragtede ferie og turistdestinationer i Tyrkiet, kendt for sin storhed og nærhed til den antikke by Efesos med Artemistemplet som apostlen omtaler i sine breve? Spørger man i dag om vejen til Efesos, som tidligere lå ved floden Kaystros udmunding og som er forsvundet i dag p.g.a. dynd og slam, ryster lokalbefolkningen på hovedet og ved ikke noget. Hvis man derimod nævner navnet Selcuk, så forstår de indfødte at man måske vil besøge ruinerne - ifølge traditionen, hvor Jesus og evangelisten Johannes og Jesus moder levede og døde.
Flere af apostlen Paulus første gerninger, som er nævnt i Bibelen, fandt sted i Efesos ikke langt fra den lille by Selcuk. Religiøse fanatiker valfarter i dag til Selcuk til deres udpegede grave og ikke langt fra Basilica Sankt Johns kirke i Efesos for at hente åndelig vækkelse.

Selcuk

Billedet er fra byen Selcuk og flere historiske steder ligger på bakkeskråningerne bl.a. Isa Bey moskeen bygget af de arabiske Seljuk tyrkerne i 1375. Isa er et arabisk ord, der betyder Jesus. Muslimerne fastholder Jesu jomfrufødsel, men opfatter ham tillige som en Gud (Allah). Ifølge Koranen skal han ikke været død på korset, men af Gud mirakuløst optaget til Himmelen, hvorfra han siden vil vende tilbage til Jorden sammen med mahdien for at grundlægge tusindårsriget. Udtrykket mahdien (opstandelse), findes ikke i Koranen, men er afledt af den arabiske root h-d-y som betyder

Billedet er fra byen Selcuk og flere historiske steder ligger på bakkeskråningerne bl.a. Isa Bey moskeen bygget af de arabiske Seljuk tyrkerne i 1375. Isa er et arabisk ord, der betyder Jesus. Muslimerne fastholder Jesu jomfrufødsel, men opfatter ham tillige som en Gud (Allah). Ifølge Koranen skal han ikke været død på korset, men af Gud mirakuløst optaget til Himmelen, hvorfra han siden vil vende tilbage til Jorden sammen med mahdien for at grundlægge tusindårsriget. Udtrykket mahdien (opstandelse), findes ikke i Koranen, men er afledt af den arabiske root h-d-y som betyder "guddommelig vejledning". Mahdien er en eskatologisk forløser af Islam, der viser og vil regere før dommedag. Den dag i opstandelsen (eskatologisk" fem, syv, ni til nitten år (ifølge forskellige fortolkninger) er at befri verden for ondskab. Mahdien vil ankomme med Jesus (Isa) og besejre "falske Messias" eller falske Antikrist Masih ad-DAJJALS, som er løgner og bedrager. Ifølge Det Nye Testamente, har Massih ad-DAJJAS fundet sted allerede år 33 e.Kr.

Efesos en meget vigtig tidligere havneby i Tyrkiet

Selcuk er en af de mest besøgte turistbyer i Tyrkiet, kendt for sin nærhed til Efesos antikke bygninger, huset af Jomfru Maria. I det 6. århundrede byggede kejser Justinan Basilica of St. John storkirken oven på en grav fra det 3. århundrede  som han mente var Johannes Døberen. Så tidligt som i det 1. århundrede blev stedet identificerede til oprindeligt, at have været forfatteren til Johannes Markus Åbenbaring, som var i eksil på Patmos. En Legende fortæller, at Johannes skrev sit evangelium i Efesos på anmodning af andre disciple. Øen Patmos er Grækenlands helligste Ø, og det var her, evangelisten Johannes hørte Guds stemme gennem sprækerne i en grotte, og dikterede det. der i dag kaldes Johannes Åbenbaring for sin elev Prochoros.
I Apostlees Gerninger (6,1-6) siges det, at de tolv apostle valgte syv mænd fyldt af Helligånden og
visdom og udnævnte dem til at fungere som diakoner. St. Prochoros var den første ledsager af den hellige apostel Peter, og blev af ham udnævnt til biskop i byen Nicomedia.

Øen Patmos.
Munkene i Johannes den Hellige kloster højt oppe på et bjerg i den charmerende by Chora har altid haft stærkt indflydelse på øen for de indfødte og turister. Byen neden for klostret hedder Shala og er Patmos hovedby. På vej op af bjerget til klostret passeres den grotte med en "kilde", hvor Johannes fik sin Åbenbaring og inspiration til, at skrive Johannes Åbenbaring i Efesos.
På øen Patmos 60 munke, der arbejder i klosterhaven med alle slags urter om formiddagen og læser om eftermiddagen. Munkene lever virkelig sammen med den nuværende og levende Gud ved klotret og den pragtfulde udsigt til det græske øhavs, og kliden, der vælder op af jorden med fuld kraft!!.... 

Retfærdig er den, som oplæser, og de, som hører profetiens ord og holder fast ved det, der er skrevet i den; thi tiden er nær. Og jeg Johannes, er de, som så og hørte dette. Og da jeg havde hørt og set det, kastede jeg mig ned for at tilbede ved fødderne af den engel, som viste mig dette. "Gør det ikke! Jeg er din medtjener og dine brødre, som bevarer Jesus vidnesbyrd Gud skal du tilbede! "Thi Jesus vidnesbyrd er profetiens ånd. Åb.19,10; 22,8.-10: Og han siger til mig: "Du skal ikke gemme denne bogs profetiske ord under segl, thi tiden er nær...

Åbenbaringens Bog 1,9:
Jeg, Johannes, jeres broder, som er fælles med jer om trængslen og kongedømmet og udholdenhed i Jesus, jeg var på den ø, som hedder Patmos, for Guds ord og Jesus vidnesbyrd skyld.     2. Tim 2,8-14; Rom.8,6-19; Åb.1,2-18.

I begyndelsen var Ordet; og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud (Jesus). Dette var i begyndelsen hos Gud. Alt er blevet til ved det, og uden det blev intet til af det. I det var liv, og livet var menneskenes lys.
        Joh.1,1; 1. Mos.1,1; Joh.8,58; 10,30; 17,5; 1.Joh.1,1; Åb.19,13.


Pyramidens gåde løst
Under den store Keops Pyramiden har man fundet hieroglyffer der fortæller, at "ord er levende" idet ægypterne mente at sjælen er udødelig. Johannes Døberen havde samme forståelse for Ordet (logos), idet han mente at Jesus forsat levede "Kristi inkarnation". Johannes hentede sin filosofi fra den græske ionske filosof Heraklit f.540-480, som var den første der brugte ordet "logos" - logik som et centralt koncept, idet han beskriver ordet menneskets viden og universets orden. I Platons dialog Kratylos kan man læse det berømte Heraklit-citat: "Alting flyder". Hermed mente Heraklit ikke, at alt er et stort rod. I stedet mente han, at alting er under konstant forandring p.g.a. "ionvandring" og at verden består af modsætninger (lys og mørke), der til stadighed vekselvirker. Disse vekselvirkninger så han som det ordnede princip i verden, Logos (logik).
"Ordet myte har også rod i det oldgræske mythos , et begreb, der gerne stilles i modsætning til logos. Begge betyder de "ord", men i tidernes løb er logos blevet ensbetydende med fornuftens ord, den velordnede, dagklare tale (det logiske sprog), og indenfor kristendommen et symbol på Ordets kraft og Kristus-skikkelsen, mens mythos derimod står for den følelsesladede, poetiske uden hold i virkeligheden.

De udvalgte disciple af Johannes Markus

Kraft og Helligånd!!..

Brødre, elskede af Gud! vi ved at I er udvalgte (disciple); thi vort evangelium kom ikke til jer i ord alene, men i kraft og i Helligånd og fuld visdom; I ved jo også, hvordan vi for jeres skyld optrådte i blandt jer.
 1. Tess.1,4

Og jeg kom til jer i svaghed og frygt og megen bæven, og min tale og mit budskab virkede ikke ved visdoms overtalende ord, men ved Ånds og krafts bevis, for at jeres tro ikke skulle bygge på menneskers visdom, men på Guds kraft, (som ligger i naturen)?
1. Kor.2,3-5.

Thi Guds rige består ikke i ord, men i kraft.
1. Kor.4,20.

Mennesket kan ikke virkeliggøre sit ideal ved, at hente den dertil nødvendige "Kraft" ud af sit eget indre. Det kan kun tilbagelægge denne bane ved hjælp af uafladelige tilførsel af kraft fra Gud. Paulus taler om, at denne kraft kan tage bolig i mig. 

2. Kor.12,9

Alt formår jeg i ham, som giver mig kraft (naturen). 

Fil.4,13

Jeg takker ham, som gav mig kraft, Kristus Jesus, vor Herre, fordi han agtede mig for tro og tog mig i sin tjeneste  1. Tim.1,12

Men Jesus sagde til ham: "Hvis du formår! alt er muligt for den, der tror.  Mark.9,23 ff: Matt.21,21 ff; Luk.17,6.

Kraftens højre hånd?
En kraft er "noget", som kan ændre et legemets beskaffenhed i form af sygdom eller acceleration til det bedre, så man bliver rask eller delvis og den havde Jesus Kristus og hans disciplene!!..Den beskrives flere steder i Det ny Testamente, men kun meget få finder den alene og kun ved tro, som jeg vil forsøge og udlægge!!..

Guds Ånd har alene Kraften!!...
1.Korianter 2,5 ff.

Dog, visdom taler vi blandt de fuldvoksne, men en visdom, der ikke stammer fra denne verden, ej heller fra denne verdens hersker, som mister deres magt. Nej, vi taler Guds visdom, den hemmelige, skjulte, som Gud før verdensløbets begyndelse har forudbestemt for at føre os til herlighed. Den har ingen af denne verdens herskere kendt; thi hvis de havde kendt den, ville de ikke have korsfæstet herlighedens Herre (Guden Jesus); men den er, som der står skrevet, "hvad intet øje har set og intet øre hørt, og hvad der ikke er opkommet i noget menneskers hjerte, hvad Gud har beredt for dem, der elsker ham.

Jak.1,12-19. Es.64,1-3.

Thi os har Gud åbenbaret det ved Ånden; Ånden ransager jo alt, endog Guds dybder. Thi hvilket menneske ved, hvad der bor i mennesket, uden menneskets ånd, som er i ham? Således kender heller ingen, hvad der er i Gud, uden Guds Ånd. Men vi har ikke fået verdens ånd, men en fra Gud, for at vi kan lære at kende, hvad Gud i sin nåde har skænket os; og derom taler vi ikke med ord, lærte af menneskelig visdom, men med ord, lærte af Ånden, idet vi tolker åndelige ting, åndelige mennesker - eller åndelige ord. Men et sjæleligt (kødelig menneske) tager ikke imod det, der stammer fra Guds Ånd; thi det er ham dårskab, og han kan ikke forstå det, thi det må bedømmes åndelig. Den åndelige person derimod kan bedømme alt, men selv kan han ikke bedømmes af nogen. Thi hvem har lært Herrens sind at kende, så han skulle kunne undervises af ham? Men vi har Kristi sind.  

1.Kor.2,6-16.

I trænger til mælk og ikke fast føde?

Og, brødre, jeg kunne ikke tale til jer som til åndelige, men kun som til kødeligsindede, som til spæde børn i Kristus. Mælk gav jeg jer at drikke, ikke fast føde, thi I kunne endnu ikke tåle den; ja, I kan det ikke engang nu, fordi I endnu er kødelige. Når der er misundelse og splid iblandt jer, er I så ikke kødelige og vandre på memnneskevis?

1. Kor.3,1-3.

Thi skønt I efter den tid, der er gået, burde kunne være lærer for andre, trænger I til, at man på ny skal lære jer det første begyndelsesgrundlag i Guds ord; og det er kommet så vidt med jer, at I trænger til mælk (faste) og ikke til fast føde.
Thi enhver, der endnu får mælk, forstår ikke rigtig tale, da han endnu kun er spæd; men den faste føde er for de fuldvoksne, for dem, som gennem brugen har fået sanserne opøvet til at skelne mellem godt og ondt.
Hebræerne 5,12-14

Majestætens Guds højre hånd!!..
Efter at Gud fordum mange gange og på mange måder havde talt til fædrene ved profeterne, har han nu ved dagenes ende talt til os ved sin Søn, hvem han har indsat som arving til alle ting, ved hvem han også har skabt verden. Han (Jesus) er hans herligheds afglans og hans væsens udtrykte billede og bærer alt med sit mægtige ord. Og han tog sæde ved Majstætens  "Guds" højre hånd i det høje, efter at han havde fuldbragt renselse for vore synder. Og han er blevet så meget mere ophøjet end engelene, som det navn, han har arvet, er over deres. Thi hvem af englene har Gud nogensinde sagt: "Du er min Søn, jeg har født dig i dag?" og et andet sted: "Jeg vil være ham en Fader, og han skal være mig en Søn?"          

Hebræerne 1,1-5.

Læs også ved at trykke på disse link: www.vitanyhed.dk/12158277
www.vitanyhed.dk/12158281

Bjerghøjder og sund mad er vejen til et langt og godt helbred.

Få din livsenrgi tilbage!!....

Allerede i slutningen af et 18. århundrede opdagede man, at negative ioner i bjerghøjder var af vital betydning for luftkvaliteten og menneskers helbred og velbefindende i en høj alder.
Det var Østrigeren Czemark der rapporterede, at den tiltalende føhnvind med lave frekvens af infralyd i bjergdale indeholdt et stort overskud af skadelige positive ladede luftioner. Under føhnvind (infralyd) som også er nævnt i bibelen, stiger sygdomsfrekvensen, flere selvmord og voldsforbrydelser, aggravisitet, desuden et alment sænkning af velbefindende og stigning af ulykker.

En til to dage før Sharavvinen i Israel introduceres den øgede atmosfæriske elektricitet med positive ioner, sker der i hjernen en "serotonin" frislipning hos omkring 30% af befolkningen tilsammen med mangelfuld besvær med serotoninsyndromet; søvnløshed, irritablitet, spændinger, hovedpine, svimmelhed, hjerteforstyrrelser, smerter i hjerteregionen, åndenød, astma o.s.v.

Den verdensberømte franske søvn- og drømmeforsker Pierre Fluchaire fremhæver, at megen søvnløshed i middelhavslandene, skyldes mistralen og sciroccoen, for disse to vinde fylder luften med infralyd dvs. frekvenser under det hørbare område.

Mine mange år som klimatolog og studier fortæller, at en høj levealder, hvad enten det er i Himmalay i Tibet eller Østrig bjerghøjder ikke kun skyldes deres sunde kostvaner, men også luftens koncentrationen af "livsvigtige ioner" i de områder hvor man bor over 2000 meter. I forurenet byluft med bilos og i industriområder er indholdet af livsvigtige negative ioner reduceret katastrofalt, helt ned til 100-800 pr. cm3, hvor det normalt i bjerghøjder altid ligger på 4-5000. I de fleste inde miljøer ligger den negative ion koncentrationen langt under 200 pr. cm3, hvilket kan dannes p.g.a. magnetfelter, ventilatorer, neonrør, sparepære, dataskærme, støj og vibrationer fra bygningen så der opstår "strukturlyd" eller lavfrekvent støjfra det externe miljø f.eks. dieselbiler i tomgang, tog, flyvemaskiner, varme- kraftværker, vindmøller, fabriks- og forretningers ventilationsanlæg på tagene m.m. Betonhuse p.g.a. bygningsvibrationer, har derfor fået sit arnested af støvpartikler og grobund for husmider, bakterier som aldrig før, hvilket svækker vores energier?

Igennem årtusinder har livsenergien haft mange navne. Paracelsus gav den navnet Arehaeus, hos hinduerne Prana, på Hawai kaldes den Mana. Hos kineserne hedder den Chì. Hiokrates kaldte den vis medica-trix naturae og ægypterne kaldte den Ka. I bibelen Det ny Testamente har den  fået navnet "Guds Kraft" og i Det gamle Testamente hos Hititterne blev den kaldt ioner?

Det var Skabelsen der tændte gnisten, når den første æggehvide molekyle delte sig, kom urrytmen som en jonosfæriske stråling. Michelangelo har tolket øjeblikket i et maleri hængende i Vatikanet med Guds finger mod Adams. I selve værket er alt liv beroende på en fungerende jonvandring dvs. "stråling", noget som kun meget få kristne mennesker kender noget til i dag?   

Dommedagsprofeter

"Gud beskytter os ikke"
Den engelske zoolog og forfatter Desmond Moris siger i sin berømte "Dommedagsbog", at industrielle aber truer hele vedens fremtid til udrydelse. Mennesket opfører sig som genier, når vi konstruerer kemiske virksomheder. Men ter os so primitive, når vi skaffer os af med affaldet fra vore opfindelser bl.a. dioxiner som er verdens farligste gift. Gud beskytter os ikke, når vi selv bryder naturens love. Vi er ikke faldne engle, siger Desmond Morris, men aber på vej op. Hvis vi glemmer vores dyriske herkomst, instenkter og vores biologiske begrænsninger, uddør vi. "Alle mennesker dør med en kynisk og kemisk klynken overfor hinanden, siger han.
Romerrigets fald skyldes ikke krige eller kristendommens herkomst, men blyforgiftning i millionvis. De rige romer brugte bly i deres vandrør, i deres kogegrej, krus og i deres sminke. Det førte til deres sindsyge opførsel og til sidst til deres samfundts undergang. Noget lignende er ved og ske med hele befolkningen i verden, der lever af den kemiske tidsalder med farlige gift i mad og landbrugets sprøjtegifte, der havner til sidst i vores vand. Dioxin fra affaldsforbrændinger og farlige vibrationer i vore omgivelser.
Tryk på linket: www.madforlivet.com/bloggen/683-mad-med-mindre-kemi.html


Dommedag 2021?

Ifølge Bibelen skal jorden forgå, og omkring 6½ milliard mennesker skal udryddes på jorden p.g.a. forurening af giftstoffer, tungmetaller, hormonforstyrende stoffer, som påvirker drikkevand og vores gener, virus noget som Michael Jackson hentydede til i sit nyopførte musikstykke "THITS IS IT", der aldrig blev til noget?


Den usynlige gift som smadrer verden, mennesker, dyr og planter

Tryk på linket: Biers død opklaret 

Denne side er under opdatering

THE END

Tryk på linket her: Ionterapi