THE END

Denne side er under opdatering og forventes færdig inden d. 1. december 2022

En hel civilisation ville revne, hvis de kendte sandheden om Nikola Tesla, el-bilen som er opkaldt efter ham?

Nikola Tesla vakte både frygt og beundring i sin samtid

Navnet Nikola Tesla er i dag ukendt for de fleste, hvad enten du spørger nogle studerende, deres lære eller manden på gaden. Sandheden er aligevel, at det var Tesla, der skabte grundlaget for at sige al den praktiske elektronik og el-bilen i dag.

Grunden til, at Nikola Tesla er gået fuldstændig i glemmebogen, er sandsynlig, at mange har opfattet ham som prototypen på den gale videnskabsmand. Elegant, glat, arogant, genial, eksentrisk, temperamentsfuld, kompromiløs:  Eventyrfiguren dr. Frankenstain bliver nærmest en kedelig grå mus i forhold til virkeligheden Tesla.

Forsynede New York med strøm

 Det er samme mand der står bag alle opfindelser og med tanker på "STATISK ELEKTRICITET" af Michael Faraday og patenter på den grundteknologi, som i dag muliggør almen brug af vekselstrøm til belysning og drift af elektrisk udstyr. Nikola Tesla opfandt også induktionsmotoren, som er den mest brugte elektriske motortype, oliebadskondensatoren, som er en uundværlig del af ethvert kraftværk, og alt det udstyr der anvendes, når man producerer og distribuerer flerfaset vekselstrøm til transformerstationer. Nikola Tesla gjorde det hele alene.

Lige før århundredeskiftet gjorde Tesla sit livs største kup i konkurrencen med Edison og hans store firma. Han fik kontrakt på strømforsyningen til byen New York. Patenterne havde han allerede udtaget i 1988, men de blev senere opkøbt af det beskedne firma Westinghouse, hvor Tesla for en kort tid var medarbejder og chef ingeniør.

Teslas første elektrolaboratorium lå midt i New York, og mindede mest af alt om Dantes Inferno. Enorme transformer, kondensatorer og generatorer producerede spændinger på millioner af volt, frekvenser op til hundrede tusinder Mega Hertz og strømstyrker så store, at de ikke lod sig måle. Almindelig lyn og kuglelyn gnistrede uafbrudt mellem væggene af "STATISK ELEKTRICITET", og i et berygtet eksperiment lavede han lokalt jordskælv i New York og knuste glasruder i kilometers omkreds ved hjælp af ekstem lavfrekvens lyd frekvenser fra 0,5-20 hertz.

Tesla snublede over Eisensteins teori?

De fleste af Nikola Teslas patenter fremkom til syneladende som "åbenbaringer". Den eksentriske videnskabsmand Nikola Tesla var oprindelig serbokroater. Han var født i Similjan (nu) Jugoslavien i 1856, som søn af em præst og en mor som var analfabet. Moderen var aligevel højt begavet og meget intelligent dame, som havde konstrueret en række sindrige indretninger rundt omkring på præstegården.

De fleste af Teslas patenter fremkom tilsyneladene som "åbenbaringer". Han lader til at have haft inititiv måde at erhverve nye kundskaber på, og meget tyder på, at han snublede over det, Einstein kaldte The Unified Field Theory: en fællesnævner som han knyttede til atomære kræfter, elektromagnetiske kræfter og tyngdekraften i èn eneste energiform eller kraft.

Tesla og tachyonerne

Under alle omstændigheder er Teslas navn og betydning ved at blive genopdaget i både U.S.A. Canada i Øst- og Vesteuropa. Vore dages betegnelser for Teslaenergi er Tachyon-energi. Tachyoner er teoretiske partikler, som ikke er påvist i virkeligheden, men som tænkes at gennemstrømme af materie. Den kan have hastigheder større end lyset, og taber energi når de accelerer. Gerald Feinbergs tachyon-teori fra 1966 konkluderer med, at tachyonerne indeholder tilstrækkelig energi til at løse alle energiproblemer, og der er ingen ting i Einsteins relativsteori, der siger, at sådanne partikler ikke kan eksistere. 

"Tachyon energi"

Den energi pyramiden i Giza opsamler, kaldes "tychyon-energi"