Kosmisk stråling og infralyd

(den globale støjforurening år 2000 - 2020)

Kilde: af G.N. klimatolog 1985 Scandion og økolog siden 1976

Lige fra jeg lærte den mest betydningsfulde maturhelbreder og kostekspert Julia Vøldan at kende fra Helsehøjskolen i Jyderup og som var redaktør af sundhedsbladet NY TID & VI i 1970èrne, anmode hun mig om at skrive en artikel og historie til hendes månedsblad. Jeg har derfor med dyb respekt fulgt hendes fantastiske arbejde for sundhedsoplysning siden 1976 hvor jeg blev alvorlig syg og henvendte mig med konstante smerter i ryggen, nakken, ledsmerter og fibromyalgi der viste sig at stamme fra en skævhed i ryg og hoften. Jeg lå konatant med i sengen i 14 dage med smerter og kunne hverken komme ud af sengen eller gå på WC og måtte søge læge i første omgang og kiropraktor  som forsøgte at behandle min min knoglesygdom, som han måtte opgive da man mente, at det måske skyldes en forgiftning fra mit tidligere arbejde med håndtering af giftstoffer. Der skulle langt mere til sagde kiropraktoren, i det han konstaterede afkalkning af knogler og alvorlige forskubbelse af diskusprolaps.                                                                                                                                            Fra jeg var 7 måneder gammel og ligeledes havde konstant kronisk mellemørebetændelse og havde fået antibiotika i mange årti, så ophørte betændelsen pludselig fra den ene dag til den anden i 1976 lige som hørelsen blev langt bedre "Sudden Deafness" efter henvisning af bestemte vitaminer og overgang til vegetarkost. Julia Vøldan skriver i sit sundhedsblad NY TID OG VI, at to ældre damer som pludselig  fik opstået høretab - Sudden Deafness, skete i forbindelse med ny og fuldmåne, forår og efterårs jævndøgn med henvisning til syre- basebalancen blev sygdommen kvit.

Julia Vøldan skrev i NY TID & VI: Der er alt for megen sygdom og alt for mange hospitalsindlæggelser. Det første tærer på livsglæden, og det andet på økonomien. Man tror, at  man kan behandle folk raske, men de fleste syge trænger ikke til behandling, men til oplysning, så de selv kan gøre sig raske og undgå at blive syge igen og den fulgte jeg i flere årtier.

Julia Vøldan tidligere redaktør af NY TID & VI, skrev allerede i 1967 i sit berømte helseblad NY TID & VI, at hun søgte.......og til sidst fandt løsningen på brystknuder og Sudden Deafness, der vokser i takt med ny- og fuldmåne herunder i forbindelse med forårs- eller efterårs- jævndøgn (kraftig atmosfærisk lavtryk), hvert af de to døgn (20 eller 21. marts og hhv. fra 22 eller 23 september. Mange patienter er vejrsyge uden at de selv er opmærksom omkring ny og fuldmåne. Historien er også omtalt flere steder  i Bibelens Ny og ældste dokumeter, hvor solen set fra Jorden krydser himlens ækvator, og hvor den kosmiske stråling er mest aktiv ( se de elektrisk kraft/feltlinjer), som vist på billede)?

I 1933 skrev vor egen dygtige og fremragende videnskabsmand, teolog pihl. Emiel Rasmussen i sin bog fra 1933 "Grundstoffernes stråling", og beviste med sit penduel og jordstråle stænger at det ikke er jordbunden eller jordstråler som sådan, der giver et utal af sygdomme heriblandt kræft, gigt, hovedpine, rygproblemer m.m., men de såkaldte telluriske overfladestrømme ved jorden omkring fuldmåne, hvor der er høj- eller lavtryk ved nymåne (positive ioner) med jordfrekvenser på henholdsvis 0,5 -7 Hz og at de også danner lydresonanser, som reagerer på det kosmiske felt ved jordens overflade ved boliger?

Julia Vøldan, som var kostekspert skrev allerede i 1960èrne, at er man i kostbalance (syre - base), er man langt mere modstandsdygtig overfor kræftfremkalder nr. 2 (kostråd) og de "farlig jordstråling, nymåne- og lavtryk" som hærger i vores boliger forårsjævndøgn (udvidende energi). Julia Vøldan var derfor en fremragende forsker indenfor dette felt og mange mener bogstaveligt, "ingen dør af kræft", uden at jordstråling eller kosmisk stråling forstyres af atmosfæriske frekvenser, herfra også trafikstøj i soveværelset, ventilationsanlæg, industristøj, vindmøller m.m. der nu også siges at spiller en væsentlig rolle på helbredet fortalte Julia Vøldan dengang.

Kosmisk Stråling og lavfrekvent resonans

Vor egen videnskabsmand pihl. Emiel Rasmussen skriver allerede i sin bog 1933 "Kræftens Problemløsning", at det ikke er jordstråling som sådan, der gør folk syge, men "kosmisk stråling" ved jordoverfladen, samt ekstremt lavtryk, lynudladninger, vejrskifte, ny måne som er en stærk gennemtrængende energrig og særdeles  kraftig ioniserende radioaktiv stråling, der konstant kommer til jorden. Medens isolerende jordarter giver denne stråling fri passage, standses den tæt på overfladen i ledende jordbund og frembringer overfladestrømme, de såkaldte misvisende "jordstråler" positive og negative ioner Schumanbølger med frekvenser på henholdsvis 0,1 - 10 hz.

Siden Urtiden morgen har man vidst, at menneskets grundklang er en guddommelig vibration samstemmende med jordens elektromagnetiske felt, hvis frekvens (svingninger pr. sekund) ligger på omkring 8-10 Hz. Schuman bølger. I hjernen forekommer elektriske svingninger (EEG), hvor f.eks. smertefrihed og healing er at finde i området 3-7 hertz (REM-søvnen), der forekommer under dyb søvn. Her produceres oxytosin, som er et hormon til reparation af nye celler mod sygdom, også endorfiner er et reparations hormon m.m.

Tryk på linket her: STRESS - INFRALYD -

Tryk på linket her: Victor Schaubergers

Tryk på linket her: Stress

Tryk på linket her: Schuman resonans

Tryk på linket her:  Søvn, hvile og luft

 Tryk på linket her: