THE END

Denne side er under opdatering, prøv dette link:

Udrensning ved hjælp af faste.

Vor tids tanker om at bruge fasten som lægemiddel er knyttet til ernæringsspekulantioner, hvis hovedindhold meget kort sagt, at forkerte spisevaner er roden til alt ondt. Dette onde kan organismen renses for ved fastekure af støre eller mindre strenghed samt ved mere direkte metoder som brækmiddel og afføringsmidler. Remedier som ifølge den græske historieskriver Herodot blev lavement brugt allerede i det gamle Ægypten. Surt blod og forstoppelse er årsag op mod 75 pct. af de fleste sygdomme.
Det er næppe noget helt tilfældigt sammentræf, at brønd- og fastekure er opstået i Europa inden for de senere par århundrede med, at der kom en middelklasse, tilstrækkelig stor til at fylde de mange kursteder. De blomstrede navnlig op i Tyskland, og der finder man også nu flere fastesanatorier bl.a. Kneipp hydroterapi, spa-ophold, motion og brug af planteekstrakter.
 

Platon idelogi om dyd og faste

Sandhed om faste som mirakelkur er så enkelt, at ikke engang læger og patienter tror på den!!..

Platon (græsk filosof f.428/348 f.Kr.). Han var elev af Sokrates og grundlægger af akademiet i Athen, som illustrerer tanken og jagt efter den sande, evige ide om den fuldkomne cirkel, den "virkelige", herunder de følelser og fornemmelser, (dyd) vi har i vor egen krop, er som han siger langt fra "virkelige". Alt dette kan ikke være genstand for ægte, varig og sikker viden, men er blot et eneste stort bedrag.

Platon illustrerer denne tanke ved sin lignelse om mennesket i hulen, den samme illustration som Johannes Markus fortæller, idet han siger om Jesus og manden der kom ud fra hulen:
Mark.5,1 f.f.

Filosoffen Platon illustrerer denne tanke flere hundrede år før Kristus ved sin lignelse om mennesket i hulen. Mennesker er skriver han som fanger i en hule, lænket så fast, at de end ikke kan bevæge hovedet. De er anbragt med ryggen mod hulens indgang og det eneste, de kan se, er hulens bagvæg. Bag dem er der tændt et bål, som de ikke kan se. Mellem bålet og fangerne bevæger figurer sig med forskellige ting.  Dem kan fangerne ikke se. Men de kan se skyggerne som lyset fra bålet kaster på væggen. Og da det er det eneste, de lænkede fanger kan se, tror de, at disse skygger er virkelige. Hvis vi mennesker tror, at det vi opfatter med vores sanser her i verden er virkeligt, da opfører vi os lige så dumt som fangerne i hulen. Vil vi erfare virkeligheden, må vi frigøre os fra vores lænker. Vi vil se, at skyggerne er et blændværk. Og vi vil se, at de figurer, som kastede skyggerne på hulens væg er afbildninger af de fuldkomne evige figurer, i de evige ideers verden, som findes i solens lys; når vi trænger ud af hulen.
Man kan være enig eller uenig med Platon, men hans idealogi bygger sine sandheder på Bibelen. Men alle vil vist indrømme, at der ligger stor poetisk kraft og åndelig styrke i denne lignelse. Spørgsmålet er da: hvordan frigør vi os fra vore lænker? Hvordan når vi frem til ægte viden om det gode, så vi kan handle godt og retfærdigt? For ifølge Platon kan vi jo ikke gøre det ved at undersøge hvad der findes i verden omkring os. Platons svar er, at vi allerede har den viden i os før vi blev født. Vi er bare ikke klar over det. Vi har nemlig en udødelig sjæl og som vi også kan læse om i Bibelen, men mange trossamfund vil ikke erkende det og det er vort virkelige jeg. Den har eksisteret, før den blev bundet til det legeme, hvori den nu befinder sig, og den vil fortæller Platon også eksistere, når dette legeme er gået til grunde (sjælevandring). Da sjælen eksisterer som ren sjæl, befandt den sig i de evige, uforgængelige og fuldkomne ideers verden. Sjælen har altså erfaret de fuldkomne ideer, også ideen om det sande, gode og retfærdige. Herom har sjælen en skjult, ubevidst erindring. Denne erindring holdes nede eller bindes - ligesom lænkerne binder fangerne i hulen - af vore drifter og begær efter legemets tilfredsstillelse, efter magt og rigdom, og i det hele taget af sansernes bedrag som Paulus fortæller:
Paulus brev til Hebræerne 5,11-14

Vores begær i alle dets former må vi undertrykke, hvilket styres af vores indre drift. I stedet må vi koncentrere al vor åndelige energi om at genopvække sjælens erindring om de evige ideer og værdier. Så når vi til viden om hvad der er godt og retfærdigt (og ondt), og kan da heller ikke lade være med at handle godt og retfærdigt. Vi ser her Platons afskygninger som elev af den store filosof Sokrates: Dyd er viden om at få et bedre liv, noget præsterne og lægerne har holdt skjult i mere end 2000 år:
Bekend derfor jeres synder for hverandre, og bed for hverandre, for at I må blive helbredt!!.....

Den ejendommelige schweiziske læge, kemiker, farmakolog, naturforsker og filosof Paracelsus (1493-1541) beretter interesseret, at den kristne munk i et kloster iKàruten under behandlingen afledte den syges opmærksomhed med blinkende genstande (jf. øjenfiksering). Endvidere skal han som en af de første have udtalt: I skal vide, at viljen er det vigtigste hovedpunkt i naturhelbredelse, hvilket stemmer overens med Jesu ord i Bibelen? I Sigmund Freud psykologi skelnes mellem to slags ubevidste: a) før bevidsthed, erindringer, informationer, evner osv., der kan genkaldes, hvis der er behov derfor.

Den ejendommelige schweiziske læge, kemiker, farmakolog, naturforsker og filosof Paracelsus (1493-1541) beretter interesseret, at den kristne munk i et kloster iKàruten under behandlingen afledte den syges opmærksomhed med blinkende genstande (jf. øjenfiksering). Endvidere skal han som en af de første have udtalt: I skal vide, at viljen er det vigtigste hovedpunkt i naturhelbredelse, hvilket stemmer overens med Jesu ord i Bibelen? I Sigmund Freud psykologi skelnes mellem to slags ubevidste: a) før bevidsthed, erindringer, informationer, evner osv., der kan genkaldes, hvis der er behov derfor.

Et andet syn på faste og religion

Sygeplejeske Agnete Skålerud, Århus har søgt Statens Forskningsråd om penge til en videnskabelig undersøgelse af kartoffelvands-kuren, men der er ikke sket noget siden?

Sygeplejeske Agnete Skålerud, Århus har søgt Statens Forskningsråd om penge til en videnskabelig undersøgelse af kartoffelvands-kuren, men der er ikke sket noget siden?

Din mad skal være din medicin: "Hippokrates lægernes stamfader".

"Kartoffelvand - med seleri og porrer af smagsmæssige hensyn og helst "biodynamiske" - renser ud i kroppen for syreaflejringer og forkalkninger, siger Anette Skålerud, Århus til BT d. 14 september 1976. "Jeg har set allergier, mavesår, astma og migræne forsvinde - blot fordi folk er gået på kontrollerede "fastekure" i en halv snes dage. Jeg har set folk med leddegigt opnå så voldsomme forbedringer i deres tilstand, at de kunne kaste krykkerne bort. Og helsehjemmet i Brandal i Sverige har 25 års erfaring, som er yderst positive."
Anette Skålerud: "Vi kender fasteperioder fra forskellige religioner, hvor man betragter fasten som en ny psykisk og fysisk renselsperiode. Det er meget karaktereristisk for fastepatienter, at de bagefter har følt sig ikke blot fysisk, men også psykisk i langt bedre form - nogle har beskrevet en højnelse af deres intelligens".

Det sidste kan jeg G.N. tale med om, idet jeg gik ud af skolens 7. klasse på Nylandsvejen Skole -Frederiksberg uden så meget, at have læst en bog i hele min skoletid og med de dårligste karakterer i dansk kundskaber, læsning man kan erhverve sig i afgangseksamen.

I 1976 læste jeg for første gang en tyk bog, skrevet af læge Arnold Mùller på flere hundrede sider, udgivet af Kgl. Hoftrykkeri København i 1907, som handlede om Sundhedslære, der til forveksling mindede om Alma Nissens beskrivelse om faste og sundt mad, herunder gigtsygdommes opståen. I begyndelsen af 1970èrne var jeg selv voldsom plaget af ørebetændelser, muskelgigt og urinsyre og kunne ikke gå, sidde eller ligge ned for længe. Årsagen til min døvhed på det venstre øre, skyldes formentlig efter naturlige Axel O. Hansen som praktiserede for adventistbevægelsen på Helsecentret Skotsborg ved Rungsted fra 1949 som han udtalte, mine mange penicilinkure og indsprøjtninger, som jeg havde fået siden 1947 på Blegdams Hospitalet af 7 måneder gammel og indtil jeg blev voksen familiefar. Axel O. Hansen fortæller ud fra sin store viden som Danmarks dygtigste naturlæge, stifter af Natur Drogeriet og øjendiagnose, at penicilin æder og stjæler kalken (calsium) i maven, herefter knogler i ryg og tænder, nerver og til sidst knoglen i mellemøret? Siden jeg var 26 år og blev halvdøv på det venstre øre, har min tandlæge gjort lignende opdagelse via røntgen og opdateret tandlægejournal fortalt, at der ikke har været nogle huller i mine tænderne siden jeg blev vegetar fra 1976-2013, fordi jeg konstant elsker og har drukket masser af kartoffelvand, spist store mængder vegetarmad, økologisk grønkål, kartofler, gullerødder, spinat. rosenkål, ris og soyafrikaldeller m.m.!!... 

Gammelt kødrester i tænderne og kulsyre fra sodavand, cola og lignende siger naturlægen, er den direkte årsag og værste fjende og synder mod kalkstofskiftet "calsium", som stjæler og beskadiger kalken både i knogler og tænderne og nerver!!...

                               
_______________________________ 
Alma Nissen fortæller videre:
Jeg var så plaget af gigt i overgangsalderen, at jeg dårlig nok kunne åbne munden og spise. Jeg fik masser af behandlinger med piller, men intet hjalp. Til sidst bredte gigten sig til ansigtet. Mine kæber læste sig fast, så jeg ikke kunne spise. Lægerne ville made mig gennem en sonde, skære hul i halsen. Men jeg syntes, det lød så gruefuld, at jeg nægtede. I stedet fik jeg vand kogt på kartofler.
Fasten gjorde mig endnu mere dårlig i begyndelsen. Jeg havde det forfærdeligt. Tungen svulmede op, og jeg fik hovedpine. Det var som om det gnistede inde i hjernen. Men allerede efter 10 dage begyndte jeg at få det bedre, og da der var gået 40 dage med den ufrivillige fastekur, kunne jeg igen åbne munden som jeg plejede. Samtidig hermed begyndte mine smerter at klinge af. Før kunne jeg næsten ikke krybe afsted, nu gjorde det ikke ondt længere, når jeg bevægede mig. Jeg var så lykkelig over, at mine smerter var forsvundet, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg gik hen og omfavnede træerne af bare glæde. Dansede med bare fødder på græsplænen. Den helt samme historie kan jeg G.I.N. af denne hjemmeside VitaNyhed.dk skrive under på, idet jeg har følt de samme smerter, og uden min kones hjælp kunne jeg hverken få strømper eller frakke på, når vi skulle i byen. Da jeg fastede, havde jeg det på samme måde som Alma Nissen og ind imellem forfærdelige hallucinationer om mad. Jeg læste lige som Alma Nissen den ene kogebog efter den anden, mens tårerne nogle gange løb ned ad kinderne.

Da fasten var slut, skrev Alma Nissen havde jeg lyst til mad. Men ikke kød. Jeg havde ellers altid spist som enhver anden dansker spiser til fest flæskesteg, oksesteg, frikadeller, hakkekød, nærmere beskrivelse "suppe, steg is" og masser af kager, søde spiserier. Efter fasten med "kartoffelvand- urtesuppe og grøntsager" fik jeg en voldsom aversion
mod kød. Jeg kunne ikke gå gennem byen med alle slagterbutikker, uden at jeg fik det dårligt. Jeg blev nærmest syg af at se en død kalv med tungen ud af munden.
Undertegnede G.I.N. af denne hjemmeside havde det på samme måde da jeg læste bogen "Sundhedslære" fra 1907 om de dårlige 3 klasses slagtere i det indre København, Borgergade, Adelgade og Vesterbro, der solgte halvrådent kød? Det har hele tiden kommet til at minde mig om de kødskandaler vi oplevede midt i år 2005. Heller ikke fisk kan få mig selv til at spise, der indeholder dioxin eller en fiskefillet fyldt med yderst farlige transfedtsyre. Jeg syntes at det er ækelt i en fiskeforretning, når man ser en fisk ligger der og stirrer med deres døde øjne.

Jeg tror, det var min krops måde at fortælle det på, siger Alma Nissen, og at det ikke er godt for mennesker at spise kød. Efter fasten føler jeg mig renset.
Og han rakte hånden ud, rørte ved ham og sagde: "Jeg vil; bliv ren!" Da blev han straks renset for sin spedalskhed.
Matt.8,1-4 ; Luk.17,11-14 ; Luk.5,12-20 ; Mark.7,32-37 ; Mark.1,39-45 ; Ezikel.36,25.

                                   _____________________________

Bibelen er den store sandhed om vegetarkostI vores dagligdag bliver mennesket udsat for utrolig mange kemiske giftstoffer fra vores omgivelser, madvarer og dårlig hygiejne, bakterier o.s.v. Derfor er udrensning ofte nødvendig i sygdomstilfælde og gør man det på den rigtige måde ved faste og lavement (klyster) kan det have en utrolig virkning. det er de færeste der kan overskue strenge kure, eller af grøntsagskure på karton og vand flere gange om dagen - og måske er det heller ikke sundt med de giftige plastfasker? I stedet for en desideret faste over flere dage, kan du vælge at rydde op i dine kostvaner ved samtidig at benytte kartoffel- urtesuppekuren af giftfrie grøntsager èn gang om ugen f.eks. søndagen. Måske bliver du frisk hele den næste uge!!...

Artistok og èn spiseskefuld olivenolie morgen og aften før sengetid, understøtter nedbrydelsen af dyriske fedtstoffer gennem galdeudskillelsen og hjælper lever/galde funktionen og udskillelsen af affaldsstoffer og forbedrer fordøjelsen i tarmene.

Leveren spiller en livsvigtig rolle i mange funktioner i kroppen, men dette organ bliver ofte tit ødelagt af alkoholiske drikke og giftstoffer gennem vores miljø i dagligdagen. Træthed og slap/hud med rynker er ofte de første tegn på en overbebyrdet lever.

Lever/galdesystemets funktioner og udskillelsen af ophobet urin ved urinsyregigt og indtagelse af kartoffelkuren er en vigtig del af den daglige interne udrensningsproces.

New Nordic Healthcare har fremstillet en aktiv pille, der hjælper leveren godt på vej og går under Active Liver. Så hvis man suplerer med kartoffelkuren er man godt på vej til et bedre helbred, forudsat at vi ikke indtager flere giftstoffer gennem vores daglige kost? 

Indehaveren af denne hjemmeside Vita.Nyhed.dk fortæller:

Jeg åd babymad og grisenes kartofler!!....

Kilde: G.N. religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økolog siden 1976

Jeg har altid lige fra barns ben elsket gode rene biodynamiske kartofler med skræl på, men ikke nok med det, så åd jeg grisenes kogte kartofler på min fars bondegård i 1950èrne, ja hele kartofler som blev kogt med skræl på fra den stor grukedel som stod i mælkerummet i laden på bondegården. Min far havde masser af kartofler fra marken, og når grisene skulle fodres, væltede de oven på hinanden i deres pøl af griselort til langt op over ørerne og for at komme først til truene i grisestalden. Det skete nærmest lige som jeg, der huggede kogte kartofler fra grukedlen, hvor de blev kogt i.

Derfor anbefaler jeg altid mine venner "Biodynamiske" kartofler uden sprøjtegifte, kunstgødning, som indeholder alle mineraler i skrællen og er smækfyldt med vitaminer, antioxidanter f.eks. magnesium (dolemit), zink, kisel, kalcium, kalium, mangan o.s.v.. Mange livsvigtige mineraler og vitaminer, som forbygger knogleskørhed og det er kartoflen god vitaminer og mineraler eller sporstoffer med til at opbygge kroppens led og knoglerne, som de fleste i dag, særlig kvinder mangler?

Kilde: G.I.N., religionsforsker i kulturhistorie, naturvidenskab, klimatolog, økolog og livsstilekspert siden 1976 

 

Kartoffelskræller er smækfyldt med antioxidanter:  

Da G.N. i 1973 bliver uddannet som oliefyrsmontør og servicemontør, senere får en grundig indsigt i forbrændingsteknik, og tilfældighed møder en skorstensfejer og en oleopfinder ti år senere, og som er ekspert i forbrændingteknik af olieadditiv til oliefyr finder han noget af løsningen på menneskets forbrændingsprocesser i cellerne. Additiv er et produkt der bliver brugt i forbrændingsmotorer bl.a. diselbiler og til varme- kraftværker og affaldsforbrænding. På et tidspunkt går det virkelig op for mig, hvor helsebringende kartofler er på mange sygdomme? De to eksperter i forbrændingsteknik fortæller til mig, at der i kartoffelskræller findes utrolig mange naturlige mineraler, som er den bedste additiv til rensning i fyrkedler og forbrændingsovne, og som modvirker løbesod i skorstene, forhindret ildebrænde i huse med kakkelovn. I gamle dage brugte man således kartofelskræller til at standse løbesod og fyre med, når man havde affald fra husmoderens skrællet kartofler. På selve skrællerne findes alle de naturlige mineraler som som menneskekroppen mangler for at forhindre sygdomme bl.a. magnesium, zink, mangan, kobber o.s.v., hvilket stabiliserer og sætter gang i enhver forbrænding, uanset om det er en oliefyrsbrænder, kakkelovn eller forbrændingsprocessen i maven, idet  kartoffelskrællen er smækfyldt med antioxidanter, som forhindrer, at der ikke dannes løbesod i skorstene og blodpropper?

Den løbesod som er tilstede i mennesket indvendig (affaldsstoffer), forhindrer også sygdom i mennesket ved udrensning af en kartoffelkur. Det fik mig til at tænke på Alma Nissens helbredsmetode med skrællede kogte kartofler (vandet herfra), som indvendig renser mennesket for skadelige affaldsstoffer i organismen kredsløb, mave- tarmsystemet eller nyrerne, hvor kartoffelvand er den bedste fastekur lige som kildevand, når man ikke tilsætter skadelig køkkensalt som natriumklorid, men i stedet anvender havsalt eller Himmelay bjergsalt, som kan købes i helsekost og Meny supermarkeder!!....

Alma Nissen syge historie 

- begyndte nøjagtig lige som min med urinsyregigt, idet sygdommen kom snigende med en for sen kæntret skæv hofte, krumbøjet rygsøjle (scheuermann), som førte til, at mit ene ben den dag i dag er 6 cm kortere end det andet. Det fik mig til at indse, at mit tempel "kroppen" var styrte sammen, som min kiropraktor fortalte mig i venteværelset da røntgenbillederne blev fremkaldt? Årsagen var en forgiftning og manglende antioxidanter, A-vitamin, forkert kalk- og mineralomsætning, samtidig med følgende "dioxinforgiftning" i min læretid 1962-66 ved slibning af 200.000 par PVC-skosåler og hæle. Ved denne fremstilling af sko udviklede der sig farlige røggasforbindelser, som medførte en al fortidlig erhvervssygdom, en sygdom som gradvis førte til en invaliderende sygdom på rygsøjle og hofte. 

Tryk på linket her: Den gode husholder og Munke og lægeurter og vend tilbage til denne side efter læsning.

Min alvorlig sygdom med svigtende førlighed, lam i perioder skete måske i forbindelse som kedelrenser af giftige sodpartikler som oliefyrsteknikker. Ifølge Miljøstyrelsen forhindrer den farlige dioxin i sod, optagelse af A-vitamin og andre livsvigtige mineraler, idet PVC, PBC m.fl. af plastik typen  er hormonforstyrrende!!.. Min sygdom blev heller ikke spor bedre, idet jeg som barn fik store doser af penicillin som spæd og som 7 årige ved indsprøjtning i låret helt til jeg som 14 åeige blev voksen? 

Penicillin virkede heller ikke i min barndom med indsprøjtninger flere gange om måneden, idet jeg allerede dengang muligvis var blev multiresistent overfor penicillin, hvilket også var fremme i 1950èrne ifølge naturapat Axel O. Hansen. Multiresistente bakterier er derfor ikke af nyere dato som de fleste tror!!..

Alma Nissen fra Sønder Omme i Jylland fik som 10-årige et akut angreb af gigt, hvor hendes knæ svulmede op og blev røde og ømme - og hendes hænder blev fuldstændig ubevægelige., indtil hendes mor tog sagen i egen hånd og gav hende masser af biodynamiske kartoffelafkog at drikke og efter 10 dage var gigt-angrebet ovre.

Senere mærkede Alma Nissen ikke meget til sine problemer før hun kom i overgangsalderen, hvor gigten for alvor blussede op igen og gav smerter og blev angrebet over det hele. Fødder, ankler, hofte, fingre og albuer. Hun fortæller til BT d. 7. oktober 1976 på samme tid, hvor jeg også var plaget af min sygdom med en kæntret rygsøjle, hofte og med gigt over alt i kroppen, så jeg ikke kunne løfte en bærepose eller tage en jakke af uden at få hjælp. Den samme historie hos Alma Nissen lignede tilfældig min som er indehaver af denne hjemmeside 123 vitanyhed.dk 

Alma Nissen var så plaget, at hun dårligt kunne løfte en kop kaffe eller kunne åbne en vandhane. Alma Nissens sygehistorie var skrevet i NY TID OG VI af redaktør Julia Vøldan, der overtog Råstrup Kursted i Svendborg efter sin afdøde mand Stefan Vøldan. Allerede i 1976 skrev sygeplejeske, Grethe Lund Jensen, Asmindrup og Agnette Skålerud, Århus i BT, at de havde set folk kaste krykkerne efter Alma Nissens kartoffelvands-kur på Brandal Helsehjem i Sverige. De søgte forgæves Statens Forskningsråd.

NB! Spis kun økologiske eller biodynamiske?

De tradiotinelle kartofler bliver sprøjtet med svampemidler, så de mister havedparten af livskraften som f.ek. vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er vigtig for opbyggelse af kroppens led og knogler.

Kilde: G.N. biopat/klimatolog og økolog siden 1976

 

 

 

Den danske engel Alma Nissen står her og prædiker omvendelse med sin kartoffel mirakelkur i 1976 på Brandal Helsehjem i Sverige.

Den danske engel Alma Nissen står her og prædiker omvendelse med sin kartoffel mirakelkur i 1976 på Brandal Helsehjem i Sverige.

Din sundhed begynder med udrensning!!...

Hvis fordøjelsen har slagside med altid mave- og hovedpinepine, og du føler dig træt, oppustet og uoplagt hele dagen o.s.v., så er løsningen udrensning og kartoffelmos i nogle få dage. Det er en selvfølge, at sygdomme i fordøjelsessystemet på grund af kødkost aldrig helbredes, sålænge dens årsag får lov til uforstyret at virke videre? Den virkelige behandling af alvorlige sygdomme i fordøjelsessystemet, mavekatar, kræft osv., som følge af kødkost består i, at bringe den daglige levemåde i orden med plantekost inden det er for sent? På den måde må man finde den helt rigtige kostsammensætning, som under de rigtige forhold ikke virker iriterende på den syge slimhinde i maven, som er grobund for forgiftning og "forrådnelse" af hele legemet og som føres ud til det syge sted via blodet. Den ro, slimhinden herved får, vil ofte være tilstrækelig til, at den opstående gæring, forrådnelse og betændelse ophører i mave- tarmsystemet. Forandringen som finder sted i slimhindens væv, bliver resultatet af diæten så godt som altid, at mavekartaren helbredes, så der intet spor bliver tilbage af giftig affald? Den bedste mad er derfor kartoffelkuren, herunder evt. baby kartoffelmos uden mælkeblanding eller på glas fra supermarkederne, men direkte hjemmelavet fra køkkenet, men også helbredende bygsuppe og havresuppe, er vidunder middel, ja i det hele taget babymad med undtagelse af øllebrød, som iriterer mave- tarmene under sygdomme i fordøjelsessystemet!!.....

Alt for mange mennesker overhører lægevidenskabens råd om at spise mere frugt og grøntsager, groft og holde igen, meget mindre dyrisk fedt og kød, ja totalt stop for indtagelse af animalske produkter, kan gør dit tarmsystem langt bedre, næsten uden symptomer? Disse menneskers risiko for at udvikle kræft eller følgesygdomme efter en diabetes, kan nedsættes til 0, skrivende nul? Men det gælder også, at stoppe sit alkohol forbrug og tobaksrygning!!...

Der er næppe noget andet sted i legemet, hvor der så hyppigt optræder sygdom, som i mave- tarmsystemet og fordøjelsessystemet med kræft m.m. tilfølge. Føden her er udsat for al slags påvirkning, god såvel som dårlig. Meget af den gængse, daglige kødkost m.m. og drikke vi indtager, er på grund af menneskenes ukendskab og ufornuft, at den gør direkte skade på fordøjelsesorganerne med evt. invaliditet til følge.  

Så langt tilbage som  i middelalderens kristne klostre, blev faste og vand brugt til udrensning. I det Nye Testamente er der her rigtig mange henvisninger til faste, og Jesus og hans disciple brugte faste som et universalmiddel ved at helbrede krøblinge, spedalskhed, svulster, maveonde o.m.a..

I en bibel fra år 33 e.Kr "Essæernes Fredsevangelium" som blev fundet i Monte Casino Klostret i 1923 af den ungarnske læge Edmond Szekley, og som stammer fra det 4. århundrede, står der at faste ikke kun to, tre eller fire dage om ugen, men på Herrens dag "Sondagen" (søndag) fra morgen til aften var en mirakelkur i sig selv og særdeles helbredende ved enhver sygdom, hvis man helt undgik kødkost for altid.  

Hvis man således bruger èn dag om ugen på faste, undgår kødkost af enhver slags, så kommer legemet ikke til at lide under nogen som helst form for belastning eller mangler på proteiner, kulhydrater, livsvigtige olier, vitaminer og mineraler. Her spiller Alma Nissens "kartoffelkuren" med giftfrie kartofler af biodynamisk oprindelse en stor rolle, supleret med olivenolie og artistok, proteiner fra plantekost, soja, bønner, linser og grove ris ikke afskallet (kinesisk), så er man godt på vej til helbredelse, men?

Desværre er der forskel på biodynamiske og økologiske kartofler, idet sidstnævnte ikke er helt giftfrie og som kan have en brøkdele af gifte i skrællen, fordi de nye økologer kun skal lade deres jordstykke ligge brak i 2-3 år, hvorimod biodynamiske kartofler "jordstykket" skal ligge brak i 7 år før jorden må anvendes ud fra Rudolf Steiners princip? Alt for mange giftstoffer er desværre sivet ned i de første jordlag og langt værre er det i dag, at landmændene nu bruger bioaske med rester af dioxin som smides på markerne!!....

Da jeg (Kiwi), som indehaver af denne 123.hjemmeside i 1976 blev alvorlig syg, plaget af altid maveonde, opkastninger, gigt, myoser, begyndende mavesår o.m.a., så opdager jeg ved tilfældig læsning af naturlæge Julian Vøldans tidskrift NY TID OG VI om kartoffelkurens fantastiske virkning, skabt af Alma Nissen, der virkelig viste, at den kan sætte skub i fordøjelsen. I dag er Alma Nissen mere populær end nogen sinde: Køb bogen om Kartoffelkuren, som efter min overbevisning er den bedste oplysende bog om naturhelbredelse ved knogleskørhed, ryglidelser, myoser, gigt, podegra, maveonde og voldsomme hovedpiner, som man hovedsagelig får af forkert kost bl.a. miljøgifte og forurening?

Mange sygdomme skyldes helt overbevisende usunde spisevaner, alt for megen kødspiseri, hvidt sukker eller brun brændt sukker som er omdannet til "kulør" og som man ofte bruger til sovs og meljævningsblanding, kager, dårlige brødtyper af hvidt mel, kager, slik o.s.v...

Da jeg læste denne overskrift i BT for snart 45 år siden: Hun er 80 år, hjælper syge, besluttede jeg mig at prøve hendes kartoffelkur i en uge ved at anvende biodynamiske kartofler fri for sprøjtegifte!!....
Det er interessant at se kendsgerningerne i øjnene, at menigmand til dels er ligeglad med sit eget helbred og legeme, hvad han/hun putter i munden, indtil sygdommene begynder at hærge èn med frygtelige smerter, lidelse og til sidst døden til følge, noget jeg har oplevet adskellige gange blandt familiemedlemmer i mit liv.

I gamle dage kom lægen i den sorte bog, hvis han begyndte at reformere sin egen påstand om sund kost, men her er et citat som lysner f.eks. skriver en læge for mere end 50 år siden dr. i medicin Nyrup i det danske Ugeskrift for Læger, side 67 nr. 3 og som også bliver støttet af radiodoktoren Carsten Vagn Hansen:

"Den lægelige tænken må lægges om - Lægekunstens udvikling søger nu bort fra kunstige helbredsmidler (naturmetoden), til simple og naturlige fremgangsmåder, hvortil ernærings behandlingen ophører. I fremtidens Lægekunst vil Administrationen af Næringsmidlerne spille en overvejende stor rolle. Ved mangelfuld kost sker der alvorlige skader. Vi står midt i den store Strid, om Diætformernes Værdi, dog ligger der så mange Fakta, at det kan lønne sig i - fælles belysninger at betragte Diæterne samt de forskellige Ernæringsskader."?

Den danske engel. Sådan kalder kronisk syge og invaliderende mennesker Alma Nissen, hvilket førte hende til at hun i en meget sen alder startede Brandal Helsehjem i Sverige, hvor over 10.000 patienter gennem 30 år fik hendes behandling med kartoffelkuren. På det tidspunkt jeg læste en artikel i BT d. 7. oktober 1976, forvandlede hun og Julia Vøldan mit liv fra helvede til et lysglimt fra himmelen. I 1973 var jeg blevet uddannet øliefyrsmontør og vidste godt, at når man puttede kartoffelskræller i en kakelovn, så forsvandt løbesod i en skorsten. Så når en kakelovn blev ren indvendig af kartoffelskræller, så måtte kartoffelkuren også kunne rense mig i sjæl og på legeme!!...

Den danske engel. Sådan kalder kronisk syge og invaliderende mennesker Alma Nissen, hvilket førte hende til at hun i en meget sen alder startede Brandal Helsehjem i Sverige, hvor over 10.000 patienter gennem 30 år fik hendes behandling med kartoffelkuren. På det tidspunkt jeg læste en artikel i BT d. 7. oktober 1976, forvandlede hun og Julia Vøldan mit liv fra helvede til et lysglimt fra himmelen. I 1973 var jeg blevet uddannet øliefyrsmontør og vidste godt, at når man puttede kartoffelskræller i en kakelovn, så forsvandt løbesod i en skorsten. Så når en kakelovn blev ren indvendig af kartoffelskræller, så måtte kartoffelkuren også kunne rense mig i sjæl og på legeme!!...

G.I.N. blev befriet for sin gigt, fibromyalgi og muskelinfiltrationer m.m.

Kartoffelvand og persille hjalp mod voldsomme kroniske øresmerter.

Kilde: G.I.N.

Kilde: G.I.N.

Ukendskab og ufornuft fører til sygdom

Kilde: KiwI. religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økologsiden 1976 

Der er næppe noget andet sted i legemet, hvor der så hyppigt optræder sygdom, kræft mv., som i fordøjelsessystemet. Føden her er udsat for al slags påvirkning, god såvel som dårlig. Meget af den gængse, daglige kost og drikke er på grund af menneskenes ukendskab og ufornuft, at den gør direkte skade på fordøjelsessystemet.
Et forskningsprojekt har for længst bygget på erfaringer, blandt andet fra Japan i 1991, der viser, at mennesker, som spiste store mængder frugt og grønt, har størst mulighed for at overleve lungekræft, brystkræft, tarmkræft og kræft i prostata p.g.a. naturens egne skræddersyet stoffer: isoflavoner, Polyacetylener, Terpener, indoler, kinoner, Triterpenioder m.fl. som regnes for mest kraftigste antioxidanter.
Det er derfor en selvfølge, at sygdomme i fordøjelsessystemet aldrig helbredes, sålænge dens årsag får lov til uforstyrret at virke videre. Den virkelige behandling af sygdomme i fordøjelsessystemet, mavekatar, kræft o.s.v. består der i , at bringe den daglige levemåde i orden; man må finde den rigtige "vegetarkost", som under de rigtige forhold ikke virker irriterende på den syge slimhinde. Den ro, slimhinden herved får, vil oftest være tilstrækkelig til, at den opstående gæring, forrådnelse og betændelse ophører. Forandringen som finder sted i slimhindens væv, bliver resultatet af den specielle diæt så godt som altid, at mavekataren helbredes, så der intet spor bliver tilbage. Den bedste mad til at underbygge dette forhold er babymad som f.eks. kartoffelmos uden mælk, lavet af økologiske kartofler, bygsuppe, havresuppe med undtagelse af øllebrød. Halvkogte grøntsager og minus rå gulerødder, kogte økologiske sojabønner m.m. Mælk frarådes, idet den er blevet varmebehandlet og forrådner i maven.
Resultatet af den normale civileceret kost bliver, at det tager lang tid, inden føden er blevet så vidt færdig med sin omdannelse i mavesækken, at alt sammen kan passere ud i tarmene.
I stedet for de normale to - fire timer med vegetarkost må den unormale kost ofte opholde sig i otte - ti - timer, ja undertiden meget længere i flere dage i mavesækken, og som følge heraf begynder den at gå i gæring og forrådnelse til skade for hele legemet.
Det kan nu ikke undgås, at de forhold, der således er skabt i mavesækken, må bidrage til yderligere af forværre enhver sygdom. Der dannes nemlig ved gæring en rigelig mængde giftige stoffer, gasser så man prutter o.s.v., og disse har blandt andet en stærk irriterende, skadelig effekt på maveslimhinden. Således er der nu sluttet et kredsløb af yderst farlige forbindelser. Den tilstand, som er opstået, vil snart kunne mærkes i hele det legemlige befindende. De giftige gæringsstoffer og gasser bliver nemlig for en dels vedkommende suget gennem mavesækkens væg og kommer ind i blodet; derved bliver de ført ud i hele legemet og ligefrem forgifte dette og som apostlen beskriver i Ny Testamente.
1. Kor.6,13 ff.
Maden er bestemt for maven og maven for maden. Forstår i ikke, at alt, hvad der kommer ind i munden, går ned i maven og føres ud på det dertil bestemte sted?
Thi skønt I efter den tid, der er gået, burde kunne være lære for andre, trænger I til, at man på ny skal lære jer de første begyndelsesgrunde i Guds ord; og det er kommet så vidt med jer, at I trænger til mælk (ikke opvarmet) og ikke til fast føde.
Paulus brev til Hebræerne 15,12-14:

Mælk gav Gud jer at drikke fra begyndelsen (spædbarn), ikke fast føde, thi I kunne endnu ikke tåle den; I kan det ikke engang nu?
1. Kor. 3,1
Thi enhver, der endnu får mælk (fra sin moder jord), forstår ikke rigtig tale, da han/hun endnu kun er spæd
1.Pet.2,2.
- og som nyfødt barn hige efter ordets uforfalsket mælk, for at I ved den kan vokse op til frelse (vegetarkost), men for den faste føde er for de fuldvoksne (Jesus apostlene og disciple), for dem, som gennem brugen har fået sanserne opøvet til at skelne mellem godt og ondt.
Paulus brev til Hebræerne 5,14:

Lad derfor ingen dømme jer for mad og drikke med hensyn til "faste", højtid, nymåne, påske eller sabbat?
Paulus til Kolosserne 2,16.Sæt pilen på billede og der kommer en lup frem, så tryk igen og du kan læse teksten!!..

Sæt pilen på billede og der kommer en lup frem, så tryk igen og du kan læse teksten!!..

Er mirakler og faste en trossag?

Middelalderens mirakelkure!!..

"Mit vand helbreder"

Den tyske bayerske præst Sebastian Kneipp (1821-1897) blandede sig i de magtesløse lægers kurmetoder ved at prædike, at alle sygdomssymptomer opstod af surt "dårligt blod" - hvad han så end mente, var hans teori rigtigt? "Mit vand helbreder" var en stor litterær succes, en rigtig bestseller fra 1886 til 1898 alene, 63 udgave af denne berømte bog er blevet offentliggjort. Kneipp var skyld i, at mange vandkureanstaler rundt om i Europa blev til. Man kunne tale om en global Kneipp helse bevægelse. I Sibirien, Sydafrika, i San Franciscio, Kina, Indien var hans venner begejstrede tilhænger i forbindelse med "Kneipp Kure" hydroterapi, et system med healing, der indebærer anvendelse af vand alene som en udresningskur. Han var grundlæggeren af Naturopatisk medicin bevægelse, der stadig nu florerer i hele verden den dag i dag. Kneipp mente, at et sundt sind avlede en rask person, idet han foruden hydroterapi anvendte og anbefalede sund ernæring, en kost af hele korn, frugt og grøntsager med væsentligt redusering og indtagelse af kød, ja helt afholdent. Titusinde kom på rekordtid fra hele verden til hans kuranstalter i Tyskland og modtog hans helbredelses rådgivning. Far Sebastian Kneipp står for banebrydende Naturhelbredelse og naturmedicin, når det kommer til det hele menneske - til kroppen, Sind og Sjæl.

"De midler, der hævede den naturlige helbredsmetoder, var baseret på Det Nye Testamentes ord om mirakler; lys, luft, vand, afvaskninger, kost, "Stilheden" meditation og bevægelse i dens forskellige former. Ud over den systematiske brug af lys, luft og vand, motion, afslapning og "afgiftning" og en naturlig kost (bevidsthed og livsstil), der havde en særlig betydning i henhold til Kneipp.

En af hans højt ærede kure bestod i, at man skulle vandre barfodet i det endnu af sommerens morgenduggen fugtige græs!!.. Det skulle være en helt fortryllende oplevelse, skrev Kneipp, og tager man i betragtning det ry, duggen havde som mirakkelmedicin (zoneterapi eller fodafvaskning), som bibelen i middelalderen også skrev, så forstår man, at denne specielle kur fik rigtig mange tilhænger, også den dag i dag. Selv spadserer jeg over min græsplæne hver sommer tidlig om morgenen og fornemmer en svævende bevægelse resten af dagen.

I disse vandkure og badeanstalter Kneipp opførte overalt i Europa, blev patienterne behandlet med kolde bade og kolde afvaskninger (omtalt i bibelen). De måtte bagefter sørge for at få varmen ved kropslig motion og aktivitet ved f.eks. brændehugning, gravning o. lign. Desuden skulle de færdes meget i fri og frisk luft fyldt med livsgivende negative ioner, sove med åbne vinduer, i det hele taget sørge for a få så megen frisk luft og sol som muligt. Hele Kneipp`s kure lignede til forveksling lægernes stamfader Hippokrates teorier om sygdomsårsager og sygdomsbehandlinger (luft, vand, klima, beboelse, kost og livsbetingelser), supleret med iagtaglser af naturen hos mennesket og den omgivende verden, der udgør det hele i Hippokrates ånd, idet han også nævner: Sygdommene dumper ikke ned fra himlen, men udvikler sig langsomt gennem de daglige forsyndelser mod naturen. Når disse har hobet sig op, bryder de pludseligt synligt frem:
        

"Hippokrates (født 460 f.Kr. på den græske ø Kos"

Hippokrates begyndte som ung som omvandrende læge i Grækenland. Han blev født på den sydgræske ø Kos og tilhørte i trettende generation lægefamilien Asklepiaderne, der skulle nedstamme fra Asklepios selv. Der foreligger en stor samling græske skrifter om Hippokrates liv, der bærer hans forfatternavn. Dog er der en mistanke om, at de fleste er forfattet i århundrede efter hans død af læger, uddannet i den Hippokratiske skole. Hele Hippokrates` ånd, lægevidenskab og den praktiske lægekunst er baseret på iagtagelse af naturen hos mennesket og den omgivende verden. Den vigtigste af alle iagtagelser er teorien og læren om, at atmosfæren d.v.s. den luft vi indånder, indeholdt smittebærende

Hippokrates begyndte som ung som omvandrende læge i Grækenland. Han blev født på den sydgræske ø Kos og tilhørte i trettende generation lægefamilien Asklepiaderne, der skulle nedstamme fra Asklepios selv. Der foreligger en stor samling græske skrifter om Hippokrates liv, der bærer hans forfatternavn. Dog er der en mistanke om, at de fleste er forfattet i århundrede efter hans død af læger, uddannet i den Hippokratiske skole. Hele Hippokrates` ånd, lægevidenskab og den praktiske lægekunst er baseret på iagtagelse af naturen hos mennesket og den omgivende verden. Den vigtigste af alle iagtagelser er teorien og læren om, at atmosfæren d.v.s. den luft vi indånder, indeholdt smittebærende "miasmata" fra mennesker og dyr. Det vi mennesker i dag kalder økologiske forhold (luft, vand, klima, beboelse, kost og livsbetingelser), var Hippokrates afgørende betydning for sygdommenes udbredelse. Den moderne lægeetik bygger i dag direkte på den oldgræske hippokratiske lægeed, men har desværre fjernet sig meget fra hans syn på forureningskilder til sygdomme?
Hippokrates blev ved kristendommens udbredelse, ophøjet til helgen af romerkirken!!..

Forgiftede kilder

En af Herkules syv opgaver var at gøre rent i Kong Augia`s stalde, hvor der ikke var blevet muget ud i tredive år. Det gjorde han ved at føre to floder igennem dem for at lede rent vand ind. Dejligt rent vand. Det er også det, der er brug for i de opslags- og undervisningskilder, som kommende generationer skal drikke af. Mange af disse kilder er politisk forgiftede.

Kilde: 17. december 2009
af Geoffrey Cain, forfatter, cand mag, et art.

Er udrensningskure det rene pjat og vås og skal vi tro på lægernes vrøvl og latin?

TV 21 Søndag d. 22. novemder 2009
Vi vælter os i bøger om kost og sunhed, og helse der er blevet til frelse? Først skal det gøre ondt, så udrenses du og så sker forvaltningen. I England fik en familie seks millioner kroner i erstatning efter en vandkur - udresning og blev kaldt kvaksalver.

I TV 21  den samme Søndag stod to læger frem og udtalte, at alternative bøger om sundhed er fyldt med løgn og pjat. Den ene var læge på Odense Allergi Center.
Bente Klarlund Petersen overlæge Rigshospitalet sagde til TV 21 Søndag, at hvis man ser det ud fra et videnskabligt synspunkt, så er udrensningskure det rene søvnvidenskab, noget udokumenteret pjat og vås, at man kan få en sundhedseffekt af at udrense kroppen for giftstoffer.

______________________________________________________________________________________________________________________


Akropolis og Hippokrates vidner om fastekure

Forurening og sygdommenes opståen er ikke et nyt begreb, allerede i de hippokratiske skrifter fra oldtidens  Grækenland finder vi henvisninger om, at menneskenes velbefindende påvirkedes af omgivelserne: vindens kraft, vandets beskaffenhed, stedets beliggenhed, vetegationen, og menneskets levevis!!...
Undergørende hellige kilder og kurbadesteder var ikke kun noget specielt dansk fænomen - tværtimod. De syges helsebringende søvn på et helligt sted, tiltalte vor egen teolog og filosof Søren Kirkegaard stærkt, og havde paraleller i den klassiske oldtid bl.a. i Rom, Israel og Grækenland.
Nej - vi tror ikke på kilderne mere, siger lægerne, ikke på Tyr, ikke på Sankt Mogens I Mogenstrup eller på Hele kilden i Tisvilde, ikke engang på "Guds Kraft" i vandet som er så "ubeskriveligt" at både Holberg og Søren Kierkegaard havde  øjnene åben for kildevandets iboende kraft, idet det nævnes i Berklinske Tidende i 1847, hvor man finder en annonce for vand "fra den kongelige kilde i Roskilde", Hellig Kors kilde som den blev kaldt.
Søren Kierkegaard er født d. 5. maj 1813 - 1855 og to år før i 1853 udbryder koleraepidemien i København hvor 5.000 mennesker dør i det indre København hvor Søren Kierkegaard bor. Siden 1847 får han brunget kildevand til døren hver dag og undgår det farlige Københavnske drikkevand med kolerabakterierne. Der er ingen tvivl om, at Søren Kierkegaard får inspiration fra bibelen Det Ny Testamente i Johannes Evangeliet: "Der ligger i Jerusalem ved Fåreporten en dam, som på hebraisk hedder Betesda, der betyder "barmhjertighedens hus". Ved den findes der fem søjlegange, hvor der lå en mængde syge mennesker, blinde,lamme, visne,  som ventede på, at vandet skulle komme i bevægelse, thi på visse tidspunkter fo`r en Herrens engel "Kraft" ned i dammen og bragte vandet i oprør. Den, som da, efter at vandet var kommet i oprør, først steg ned deri, blev rask....
Tryk på linket: Tro ikke på alt.
Også i Ægyptens Alexandria, en af senantikkens lå der en navnkundig helligdom som var viet til den hellige Menas. Også her opnående man helbredelse ved af bade og drikke af vandet.
Søren Kierkegaard, havde også paraleller til den oldgræske naturhelligdom Dodone, hvor der fandtes en typisk gammel eg viet til Zeus, og i lægeguden Asklepios`templer tilbragte de syge natten i søjlegangene, hvor man i drømme ville møde og opleve vindens og vandets guddom?

(foto) To læger fra Silkeborg Kurbad!!..Utrolig at overlæger kan udtale sig, at udrensning ikke har nogen gavnlig virkning. Bibelen fortæller udelukkende om faste og udrensning, men langt mere om vores helt forkerte kost?

(foto) To læger fra Silkeborg Kurbad!!..Utrolig at overlæger kan udtale sig, at udrensning ikke har nogen gavnlig virkning. Bibelen fortæller udelukkende om faste og udrensning, men langt mere om vores helt forkerte kost?

Asklepion

Oldtidsmedicin

Hybenkradser, som nu om dage blot er en alkoholisk snaps og opstrammer af lægeurter, har fulgt mennesket lige fra den grå oltid, selv om dens betydning ganske vist er ændret lidt undervejs. Oprindelig var hybenkradser den kryddersnaps med helbredende virkning, som Hippokrates opfandt. Hippokrates blev kaldt lægekunstens fader, og stammede fra Kos den naturskønne ø på Lilleasiens Ioniske hav og sydvestlige kyst. Hippokrates blev født 460 f.Kr., og det fortælles, at han kunne føre sin stamtavle tilbage til Askelepios, som var en lægekyndig fyrste. Efter sin død blev han ophøjet til lægekunstens gud, og hans latinske navn Æsculapius, kommer af navnet på lægekunstens symbol, Æskulapstaven.

Naturen som læge?

Naturen er sygdommens læge. Naturen finder af sig selv sine egne udveje uden at spekulere over dem. Uden at have fået nogen undervisning og uden at have lært det, opfylder naturen sine pligter. - (hvis vi ikke forgifter den)?
Således siger Hippokrates, at enhver læge, hvis han vil gøre sin pligt, nødvendigvis må eje kendskab til naturen og af al sin magt beflitte sig på at lære at kende, hvorledes mennesket forholder sig til, hvad det "spiser" og "drikker" og til livets øvrige forhold, og hvad "virkning det altsammen har".
Det er smukt at hjælpe de syge for helbredelsens skyld, men det er også smukt at sørge for de sunde for at de kan bevare deres helbred.
                                                  Hippokrates

Helligdommen på Kos blev ved et jordskælv i 554 e.Kr. totalt ødelagt, men Hippokrates ry og autoritet forsatte stadig helt ind i Middelalderen. Den katolske kirke Vatikanet optog Hippokrates som en

Helligdommen på Kos blev ved et jordskælv i 554 e.Kr. totalt ødelagt, men Hippokrates ry og autoritet forsatte stadig helt ind i Middelalderen. Den katolske kirke Vatikanet optog Hippokrates som en "hedens helgen", der ikke kom i helvede selvom det benævnes i indskrifter, at Helligdommen på Kos blev brugt som thymele "offersted"? Gennem huller i helligdommens gulv, blev der ofret mad til Asklepios hellige slanger. Den færdiguddannet læge i dag benytter som symbol den såkaldte Æskulapstav, et gudecepter omvundet af en slange. Oprindelig var det tegnet for den græske lægegud Asklepios` helbredende kræfter.

Græsk mirakelvand fra Hippokrates kilden på øen Kos

Aktuelt lørdag d. 3. april 1976

Vandet på på øen Kos - kaldet "helion", er nu blevet hele Grækenlands samtaleemne. De seneste uger har kræftpatienter i stort hobetal bedt om rationer af det "ioniserede" vand, og beretter om mirakuløse helbredelser.
Så langt tilbage som 1973 har rygtet fortalt, at der er ganske særlige kræfter i vandet fra Kos. Begejstrede fortalere hævder, at siden 1973 er omkring 12.000 kræftramte hjulpet af kildens vand. Resultatet er, siger de, at omkring 80 pct. er helbredt.
Den græske skuespiller Gizela Dali blev forleden foresidestof, da hun afslørede, at hun havde lidt af kræft.
- Men jeg er i orden nu og vil begynde at optræde igen siger hun.
Andre beretter om helbredelse for grå stær, om skaldethed der forsvandt.
Mirakelvandet undersøges nu på laboratorier i Grækenland og andre steder. Videnskabsmænd foretager eksperimenter med blandt andet tre forskellige typer blodplasma på kræftforskningscentre, og vandet undersøges af kernefysiker i Rom.
Også i medicinske kredse har vandet fra Kos givet anledning til debat. Nogle læger har forsøgt at holde en vis distance til diskutionen om vandets påståede "KRAFT". Pressedækningen har sammen med det offentlige hysteri fået den græske lægeverden til at løfte pegefingren. Patienter advares af nogle læger mod at undlade de traditionelle behandlingsmetoder. 
En kvindelig professor i børnemedicin, Pitsa Kalpaktsoglou, påstår, at hun nu har bevis for vandets helbredende kraft. Hun hævder, at svulster på mange af hendes præparater stadig forsvinder i størelse, og i nogle tilfælde er de helt forsvundet.
Kildevandets sejrstog ruller videre i den græske presse, og helion-vandet tappes til skarevis af mennesker hver dag, mens?
- Enten er det svindel, eller også er det et mirakel, siger en græsk husmor, mens hun drikker af sit krus.
- Lad os håbe på miraklet. Hun taler om en drik, der fra lastbiler uddeles gratis til sammenstimlende mennesker over alt i Athens gader. Drikken karaktriseres i den græske presse som en "helbredende livseleksir". En forretningsmand, der gavmildt giver drikken bort, skal senere for retten i den græske hovedstad. Han har med sin gavmildhed skabt røre i den græske regering.
Så vidt man hidtil har kunnet konstatere, er livseleksiren ikke meget forskellig fra almindeligt postevand.
Regeringen er blevet draget ind i begivenhederne på en lidt flatterende måde. Skibsmagnaten Konstantin Gratsos, der leverede vandet til befolkningen i store tankvogne, har anklaget regeringen for ikke at tage sagen alvorligt. Opdageren af vandets egenskaber, advokat Georg Kameteros, har sammen med Gratsos sendt prøver til undersøgelse i udlandet, mens de deler det gratis ud i Grækenland.
Gratsos og Kamateros vil i retten blive anklaget for uden tilladelse at dele drikken ud, mens andre påstår, at det var dem, der erkendte vandets helbredende KRAFT.
Affæren har heller ikke været uden tragedier. En lille dreng er i sidste uge blevet mast under hjulene på en lastbil, der kom for at dele vand ud. Et andet sted fortælles om en flaske, der stod i solskin og splintrede, men det er den eneste eksplotion, der er meldt om.
Indtil fornylig lå den græske ø Kos ukendt hen som en lille nabo til Rhodos. Men Kos har en kilde fra Hippokrates tid, hvis vand drives op ved sit eget tryk. Og det er vandet herfra, der af nogle menes at besidde livgivende egenskaber. Nogle medicinske sagkyndige mener, at vandet er rigt på radioaktive betastråler (ioner).
af gin@privat.dk (arkiv) fra Aktuelt.

Guden Apollon

I græsk mytologi er Kastalia en nymfe, der blev efterstræbt af guden Apollon. Hun styrtede i en kilde på bjergets Parnassos, hvorefter kilden fik navnet Kastalia eller Kastaliske kilde. Folk, der søgte Oraklet i Delfi, foretog en rituel afvaskning i Kastalis vand. I romersk tid mente man, at den, der drak af kilden, fik fillosofisk og digtriske evner. Parnassos er bjerkæden i Mellemgrækenland; højeste tinde 2459 m. Mentes i oldtiden at være opholdssted for guden Apollon og muserne. 

DR-Nyheder mandag d. 23/6 - 20008 (Sankt Hans). 4.000 dør hver dag af beskidt vand. Inden året er omme, vil 1,6 millioner mennesker være døde på grund af forurenet drikkevand, medmindre regeringerne over hele verden gør en indsats for at rense vandet. Det advarer WHO om i en ny rapport, der offentliggøres på JOHANNES DØBERENS dag i dag. Hver dag dør mere en 4.000 personer af sygdomme, der kommer fra vandet, siger James Bertman, der er kordinator for WHO`s program for vand, kloarksystemer og sundhed. I 2007 var det første gang, at halvdelen af verdens seks milliarder indbyggere fik deres vand fra et vandrør. Men det meste af vandet er ikke rent.

DR-Nyheder mandag d. 23/6 - 20008 (Sankt Hans). 4.000 dør hver dag af beskidt vand. Inden året er omme, vil 1,6 millioner mennesker være døde på grund af forurenet drikkevand, medmindre regeringerne over hele verden gør en indsats for at rense vandet. Det advarer WHO om i en ny rapport, der offentliggøres på JOHANNES DØBERENS dag i dag. Hver dag dør mere en 4.000 personer af sygdomme, der kommer fra vandet, siger James Bertman, der er kordinator for WHO`s program for vand, kloarksystemer og sundhed. I 2007 var det første gang, at halvdelen af verdens seks milliarder indbyggere fik deres vand fra et vandrør. Men det meste af vandet er ikke rent.

Verdenssundhedsorganisationen WHO er en af Nationers særorganisation

    For alle WHO`s arbejdsområder gælder, at der lægges stor vægt på at fremme forskning og informationsudveksling. Den overvejende  del af WHO`s arbejde sigter på en forbedring af sundheden i udviklingslandene. Men hvor WHO tidligere mest fungerede som en kanal for bistandsydelser fra rige til fattige lande, stræber WHO i dag efter at virke som en samarbejdsorganisation, hvor landne mødes uanset deres status i verdensøkonomi.
  WHO udmærker sig blandt internationale organisationer ved at have opnået fuld enighed blandt medlemslandene om  et fælles mål og en fælles politik for sundhedsabejdet. Det blev allerede vedtaget i 1978 og nedfældet i et dokument kendt som Alma- fata deklerationen. Målet er intet mindre end Sundhed for alle inden år 2000.

I hundredevis har vandet ad de hårdttrampede stier til

I hundredevis har vandet ad de hårdttrampede stier til "Blindekilden" tæt ved den gamle landsbykirke i Løgstør i Himmerland. Stedets historie går langt tilbage til middelalderen, hvor blinde og gigtsvage her søgte helbredelse for udrensning. Især ved midsommertid, hvorfor den også kaldes "Sankt Hans Kilden". Store sten er sat om kildevældet, der ligger som det har ligget i århundrede, nu beskyttet af et solidt jerngitter. Det fortælles, at det var degnens opgave at give besøgende det helbredende vand. Blinde skulle virkelig her have fået synet igen, og gigtplagede har sat krykkerne op ad kirkemuren og gået raske hjem. Som tak for helbredelsen lagde man en skilling i en skåleformet sten, som bestyrer Henrik Brimk Thomsen, Lille Ajstrup, her peger på. Nogle tror dog, at den skåleformede sten er et gammelt vievandkar fra hedensk tid. "Blindekilden" menes at være ældre end kristen kirke - og den er stadig et besøg værd. Mange kirker i Danmark er bygget direkte oven på kilder, der forsyner døbefonden.

Jeg elsker babymos, kogt økologisk kartoffelvand med persille og grønkål, som er det bedste naturmiddel mod maveonde, ørebetændelser og udrensning!!...

Kilde: G.I.N. religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økolog siden 1976

 

Jeg fandt den bedste naturmedicinen, faste og kartoffelkur mod mave- og tarmkræft gennem tidskriftet NY TID & VI i 1976, skrevet af Stefan Vøldan og hustru Julis Vøldan og lå alvorlig syg, kiropraktoren opdagede en kæntret ofte og ryg på mig, så jeg ikke kunne komme ud af sengen eller gå og var lam i en hel uge!!...

Jeg fandt den bedste naturmedicinen, faste og kartoffelkur mod mave- og tarmkræft gennem tidskriftet NY TID & VI i 1976, skrevet af Stefan Vøldan og hustru Julis Vøldan og lå alvorlig syg, kiropraktoren opdagede en kæntret ofte og ryg på mig, så jeg ikke kunne komme ud af sengen eller gå og var lam i en hel uge!!...

Jesus forklarer om faste og om at blive født påny

Jesus syn på udrensning!!....

En ophobende menneskemængde sagde til Jesus: "Johannes Døberens disciple faster og beder ligesom farisæerne gør. Hvordan kan det da gå til, at dine disciple spiser og er glade?"
Jesus svarede: "Kan bryllupsgæsterne faste, mens brudgommen er hos dem? Den tid vil komme, hvor brudgommen (Jesus) ikke er mere hos dem, og da skal gæsterne faste!"

Matt.4,2 ff.

På den første søndag i fasten, som er den 16. februar, prædikes i danske kirker over Matthæusevangeliet fjerde kapitel fra vers 1-11, om Jesus fristelser efter de 40 dage og nætter i ørkenen, hvor Moses vandrede ud af Ægypten, hvor han skrev pagtsordene, de ti ord, på stentavlerne. 2.Mos.34,28

Fest og faste

Ramasjang betyder noget med fart og fut og støj i, men ordet kommer fra muharmedanernes hellige fastemåned ramadan d. 1. juni. Skønt de troende må faste til solnedgang, fester de om natten, hvilket giver den nuværende betydning en vis logisk baggrund. Det kan imidlertid ikke siges om den kristne karneval, der kommer af carnevale, som betyder "intet kød" - eller med andre ord faste.
Det er en kendsgerning, at de første kristne gnostiske menigheder kendte til fasten. Ja. det fortælles allerede om den Anna, der mødte den nyfødte i templet, at hun tjente Gud med bøn og faste.
Lukas 2,25-38.

I Apostlernes Gerninger møder vi fasten som en forberedelse til gudstjeneste og Jesesus disciple udvandring og forkyndelse af evangeliet. 
Ap.G. 14,23 : Ap.G.6,6:

Og nu du, mit barn! hent "kraft" fra nåden i Kristus Jesus.

2.Tim.2,1 : 2.Tim.2,14:

Men Herren stod mig bi og gav mig "kraft", for at forkyndelsen af budskabet (faste) ved mig kunne blive ført helt til ende, og alle hedningerne få det at høre; og jeg blev ført ud af lovens gab.

Dan.6,23 og Fil.4,4,13.

Alt formår jeg i ham (Jesus), som giver mig "kraft".

1. Tim. 1,12-14 : Mark. 9,23.

Helligånden er livets åndRom. 8,2 : Joh. 8,36.
Thi alle, som drives af Guds Ånd er Guds børn

Rom. 8,14-16.

Han (Jesus) er kærlighedens, kraftens og besindighedens (den sunde fornufts) ånd.

2. Tim. 1,7.

NB! Mange kristne trossamfund, kirkelige præster m.m., har kun kærlighedens ånd, men mangler "kraftens ÅND" og den sunde fornufts ånd til at helbrede de syge og svage mennesker!!.....

Helligånden er tre ting: kærlighed, kraft og fornufts ånd og ikke kun èn ting? 
 

Disciplene havde ikke alene medfølelse og kærlighed, men også en særlig kraft og sund fornuft ånd!!.....

Gud helbreder kun de syge ved hjælp af Jesus og hans disciple som var fyldt med "Helligåndens Kraft".

For mange kristne mennesker er det med tro, noget med en masse ord. Men Bibelen fortæller noget helt andet?

Guds rige består ikke i ord alene, men - en "KRAFT-ENERGI" (1. Kor.4,20).

Det var i form af en "KRAFT" af Helligånden, at Jesus udførte sine undergerninger - f.eks. når han i det følgende uddriver onde ånder "dæmoner". At det sker ved "Helligåndens kraft" ses tydeligt hos Matthæus kap.12,28, hvor han diskuterer med farisæerne: "Men hvis det er ved Guds Ånd, at jeg uddriver dæmonerne, så er Guds rige kommet til jer".

"Det skal ske i de sidste dage siger Gud: Jeg vil udgyde min Ånd over alle mennesker (Ap.G.2,17-18): Og jeg vil lade det ske oppe under himmelen og tegn nede på jorden, blod og ild og rygende damp (Jak.4,13-15).

KABBALA "Ildelementet" er så stærk en "KRAFT" og symbol på solar plexus (maven), som især hænger sammen med pinsen. Her stiger Helligånden ned som ildtunger på disciplene og forvandler dem til stærke vidner, som drager ud i verden for at fortælle om Jesus. Derfor siger Johannes Døberen, at Jesus er den, der vil døbe både med "ild og helligånd".

Luk.3,16-22 : Ap.G.1,1-8 : Matt.3,11-12.         

Ilden bliver dermed symbol på forvandlingen fra et materialistisk syn til et andet. Dermed renser ilden, varmer og lyser op, og disse egenskaber tillægges især helligåndens "KRAFT" som en energi. Bibelen fortæller om pinseundret, at folk oplevede Helligånden som "ild": Og tunger som af ild viste sig for dem, fordelte sig og satte sig på hver enkelt af dem.

Ap.G.2,18-21

Helligånden blev modtaget af disciplene som en "KRAFT", altså energi uden lige. "Da han havde sagt det, blæste han ånds (kraft) i dem og sagde: "Modtag Helligånden"! Forlader i nogen deres synder, er de dem forladt, nægter I at forlade nogen deres synder, er de ikke forladt (Joh.20,22 f).

En retfærdiges bøn (omvendelse) har en mægtig virkende kraft. Bekend derfor jeres synder for hverandre, og bed for hverandre, for at I må blive helbredt; en retfærdigs bøn har en mægtig virkende "KRAFT".

Jak.5,16 . Ords.15,29:

Herren er gudløse fjern, men hører retfærdiges bøn. Vi ved, at syndere bønhører Gud ikke; men hvis nogen er gudsfrygtig og gør hans vilje, så hører han ham.

Job.27,9 : 35,13 : Sl.66,18 : Ords.15,29 : Es.1,15.

Jeg er døren; om nogen går ind gennem mig, han skal blive frelst; og han skal gå ind og gå ud (af Jesus) og finde føde:

Hermed kan det ikke siges tydligere: "JESUS ÅBENBARER" sig i naturen og er et "skinlegeme", altså ikke en personlig figur som præsterne fortæller om i de danske kirker?

Ernærer vi os således forkert ved spisning af kød og blod som Apostlernes Gerninger fortæller, så får vi ikke del i Jesus Kristus!!...Det samme gælder også, hvis vi ikke har tro, håb (nåde) og kærlighed? Men vigtigst af alt er kærlighed til Gud!!...Derfor er porten smal og trang til himmeriget næsten umuligt?

Tryk på linket her, idet sandheden står skrevet i verden ældste Bibel: Munke og lægeurter

 

Gå ind ad den snæver port; thi vid er den port og bred den vej, som fører til fortabelsen, og mange er de, der går ind ad den; og snæver er den port og trang den vej, som fører til livet, og få er de, der finder den.

Gå ind ad den snæver port; thi vid er den port og bred den vej, som fører til fortabelsen, og mange er de, der går ind ad den; og snæver er den port og trang den vej, som fører til livet, og få er de, der finder den. "Vi må igennem mange trængsler for at komme ind i Guds rige". De udvalgte derpå de "ældste" for dem i hvert enkelt menighed og overgav dem under bøn og faste til den Herre, som de var kommet til tro på, dem fremstillede de for apostlene; og disse bad og lagde hænderne på dem og de lod dem drage afsted. Matt.7,13-14 : Ap.G.14,22-23 : Ap.G.6,6-7 : Ap.g.13,2-3.

        "Mit kød (vegetarisk) til liv for verden"

Efter endnu en gang at have sagt at han var "livets brød" forsatte Jesus: "Jeg er det levende brød der kommer ned fra himmelen (mannaen); hvis nogen spiser af dette brød skal han leve evigt; og det brød jeg giver, ja, det er mit kød til liv for verden."
Joh.6,51.
Jesus var altså den sande, livgivende manna fra himmelen. Dette symbolske brød, sagde han, var hans kød.
Matt.6,11.
Og dette kød var, som han sagde, "til liv for verden". Jesus mente dermed, at de jøder der spiste mana i ørkenen på Moses`tid, var det forbillede på menneskeverden i Kristi og hans herliggjorte menigheds 2 x tusindårsrige (år 2012) da han var 12 år gammel og forkyndte Esajas?
2. Mos.16,1-35.
Paulus svarerede: "Alle blev døbt til Moses ved hjælp af skyen og havet; og alle spiste den samme åndelige mad (vegetarkost) mannaen og alle drak den samme åndelige drik (fra kildevæld). For de plejede at drikke af den åndelige klippe som fulgte med, og den klippe var Kristus.....
1. Kor.10,2-11.
Men disse ting er blevet eksempler for os (kristne), for at vi ikke skal begære noget skadeligt, sådan som de begærede det (ved at spise kød)....Men disse ting skete forsat for dem, som eksempler, og de blev skrevet til advarsel for os (ånds avlede kristne) til hvem enden på tingenes ordningr er kommet (kristi påske)....
4. Mos. 11,9.

"Jesu bjergprædiken"

Fredens Evangelium
fundet i Monte Casino Klostret

"Fred være med jer."
Og de sagde ikke et ord, men kastede sig blot ned for ham og berørte sømmen af hans kappeklædning som tegn på deres helbredelse.
"Tak ikke mig, men Jer Jordiske Moder, som sendte Jer sine helbredende engle; (den frugtbare jord, kildevæld og luftens ilt). Gå, og synd ikke mere, at I aldrig skal kende til sygdom igen. Og lad de helbredende engle være Jeres vogtere."
Men de svarede ham: "Hvor skulle vi gå hen. Herre, thi hos Dig er det evige livs ord? Sig, hvad det er for synder, vi skal søge at undgå, så vi aldrig mere skal kende til sygdom?
Jesus svarede: "Det skal blive, som I tror," og han satte sig ned iblandt dem, idet han sagde:
"Det blev sagt til dem, der levede i gamle dage: "Ær Din himmelske Fader og Din jordiske Moder, og gør, hvad de befaler, at Dine dage kan blive lange på jorden."
Og dernæst blev dette bud givet: "Du skal ikke slå ihjel, "thi livet er givet til alle af Gud, og det, som Gud har givet, må intet menneske borttage. Thi, sandelig, siger jeg Jer: Fra een Moder vil vende sig bort fra ham og vil rive sine kvægende bryster fra ham. Og han vil blive skyet af hendes engle, og Satan tager bolig i hans legeme. Og de slagtede dyrs kød i hans legeme vil blive hans egen grav. Thi, sandelig, siger jeg Jer: "Den, som dræber, han dræber sig selv, og hvem som helst, der spiser kødet af ihjelslående dyr, han spiser dødens legeme. Thi i hans blod bliver hver dråbe af deres blod til gift, i hans ånde bliver deres ånde til stank, i hans kød bliver deres kød til bylder, i hans knogler bliver deres knogler til kalk, i hans indvolde bliver deres indvolde til forrådenlse, i hans øjne bliver deres øjne til skæl, i hans øren bliver deres øren til voksagtig udflåd (ørebetændelse). Og deres død vil blive hans død. Thi kun i Jer himmelske Faders tjeneste bliver Jeres gæld for syv år eftergivet Jer på syv dage. Men husk Satan eftergiver Jer intet, og I må betale ham for alt. "Øje for øje, tand for tand, hånd for hånd, for for fod, brænden for smerter, sår for sår, liv for liv, død for død. "Thi syndens løn er døden. Dræb ikke, spis heller ikke kødet fra Jert uskyldige bytte, at I ikke skal blive Satan slaver. Thi det er lidelsernes sti, og den fører til døden. Men gør Guds vilje, at hans engle kan tjene Jer på livets vej. Adlyd derfor Guds ord: "Se, jeg har givet Jer hver plante, der bærer frø på hele jordens overflade, og hvert træ, der bærer frugt; det skal være til føde for jer. Og til hver dyr på jorden og hver fugl i luften og til alt, som kryber på jorden, hvori der er livets ånde, giver jeg hver grøn plante som føde. Også mælken fra hvert væsen, som rører sig og lever på jorden, skal være føde for Jer. Men kødet og blodet, som frembringer den, skal I ikke spise. Og visselig vil jeg kræve Jert rindende blod, Jert blod, hvori Jer sjæl findes; jeg vil kræve alle dræbte dyr og alle dræbte menneskers sjæle. Thi jeg, Herren Jesus er din Gud, er en stærk og nidkær Gud, der hjemsøger fædrenes synder på børnene indtil det tredje og fjerde led (generation) af dem, der hader mig, men viser nåde mod tusinder af dem, som elsker mig og overholder mine bud.
2. Mos.20,5-6.
Elsk Herren Jesus Din Gud med hele Dit hjerte og hele Din sjæl og med al Din styrke. "Dette er det første og største bud. Og det andet er det ligt: "Elsk Din næste som Dig selv". Der er intet andet bud, som er støre end disse.
Derpå sagde en anden til Jesus: "Moses, den største i Israel, tilod vore forfædre at spise kødet af rene dyr og forbød kun kødet af urene dyr. Hvorfor vil Du da forbyde os kødet af alle dyr? Hvilken lov kommer fra Gud? Moses`lov eller Din?
Og Jesus svarede: Gud gav gennem Moses ti bud til Jeres forfædre i ørkenen efter udvandringen af Ægypten. Disse bud var hårde, "sagde Jeres forfædre", og de kunne ikke holde dem. Da Moses så dette, fik han medlidenhed med sit folk og ville ikke, at de skulle gå til grunde, Og han gav dem da ti gange ti bud, der var mindre strenge, så at de kunne følge dem. Sandelig, siger jeg Jer: Hvis Jeres forfædre havde været i stand til at holde Guds ti bud, da ville Moses aldrig have behøvet sine ti gange ti bud. Thi den, hvis fødder er stærke som Zions bjerg, trænger ikke til krykker; men den, hvis lemmer skælver (vakler), kommer længere med krykker end uden. Og Moses sagde til Herren: "Mit hjerte er fuldt af sorg, thi mit folk vil gå til grunde. Thi de er uden indsigt og kan ikke forstå Dine bud. De er som små børn, der endnu ikke kan forstå deres faders ord. Om de end ikke er med Dig, herre, så lad dem dog ikke være imod Dig, at de kan holde sig oppe. Og når tiden kommer, og de er modne til Dine ord, da åbenbar dem Dine love. "Af den grund sønderbrød Moses de to stentavler, hvorpå de ti bud var nedskrevet, og han gav dem ti gange ti bud i deres sted. Og af disse ti gange ti bud har de skriftkloge og Farisæerne skabt hundrede gange ti bud (lige som politikerne i dag). Og de har lagt uudholdige byrder på folkets skuldre, som de selv ikke kan bære. Thi jo nærmere buddene er ved Gud, des færre behøver vi; og jo fjernere der er fra Gud, des flere behøver vi. Derfor er Farisæernes og de skriftkloges love utallige; menneskesønnens love er syv, englenes tre, og Guds lov er kun een.
Derfor lærer jeg Jer kun de love, som I kan forstå, at I kan blive mænd og følge menneskesønnens syv love. Da vil englene også åbenbares deres love for Jer, så at Guds hellige ånd kan dale ned over jer og lede Jer til hans lov".
Og alle var forbavsede over hans visdom og spurgte ham: "Ved bliv, Mester, og lær os alle de love, som vi kan tage imod."
Og Jesus forsatte: "Gud befalede Jeres forfædre: "Du må ikke slå ihjel. "Men deres hjerte var forhærdet, og de dræbte. Da forlangte Moses, at de i det mindste ikke skulle dræbe mennesker, og han tillod dem at dræbe dyr. Og da forhærdes  Jeres forfædres hjerter endnu mere, og de dræbte mennesker og dyr i flæng. Men jeg siger Jer: "Dræb hverken mennesker eller dyr eller den føde, som kommer i Jeres mund. Thi hvis I spiser levende føde som "grønt og frugt med kerne", vil den forfriske og give Jer nye kræfter fysisk og åndeligt, men hvis I dræber Jeres føde med kød fra kvalte dyr og blod, da vil den døde føde også dræbe jer. Thi liv kommer altid fra liv, og fra død kommer altid død. Thi alt, hvad der dræber Jeres føde, dræber også Jeres lemmer. Og alt, hvad der dræber Jeres legemer, dræber også Jeres sjæle lige som vin og stærke drikke. Jeres legeme får, hvad Jeres tanker er.
Kilde tryk her: Munke og lægeurter 

Vegetarismen breder sig som en steppebrand ud over Europa

Fødevareindustriens dårlige håndtering

At der virkelig er tale om en grøn bølge af vegetarisme i øjeblikket, bliver her dokumenteret med tal, der taler for sig selv.
Den Scheweiziske Avis Le Matin fortalte allerede den 9. april 2001 om opsigtsvækkende statestikker rundt om i verden, der viser, at vegetarismen vokser eksplosionsagtig år for år. Over hele Europa og resten af verden vælger flere og flere at leve vegetarisk og sundt i kølvandet på fødevareindustriens dårlige håndtering med halvfordærvet kød i butikker, restauranter, pizzarier, fup med svinekød i stedet for oksekød, salmonella kyllinger, fugleinfluenca o.s.v., noget der minder om den sorte pest i middelalderen.
Alt for mange unge mennesker overhører lægevidenskabens råd om at spise sundt, mere frugt og grønt, drikke mindre alkohol, sodavand og spise groft og mindre dyrisk fedt og kød. Disse menneskers risiko for at udvikle kræft eller følgesygdomme efter en Diabetes, kan nedsættes til 0, skrivende nul. I stedet vokser regningen i sundhedssektoren og er oppe på så høje summer af 2000 milliarder, at det truer vores samfundsøkonomi, flere sygedage på arbejdsmarkedet, førtidspension, offentlig administration m.m., uden at tage højde for hvor længe samfundet kan bære dette.

DEMOKRATIET HAR TAGET EN FORKERT KURS I STEDET FOR EN SLANKEKUR I STATSBUGETTET PÅ DE OFFENTLIGE SYGEHUSUDGIFTER, LÆGERNES STORE HONORARER, som ligger på en almindelig timeløn af kr.2000?

Alene i U.S.A., er vegetarismen på et år steget med 14 procent og dette skyldes amerikanernes fattigdom og manglende penge til en sygeforsikring!!.....

Naturen har altid ret

Verdens mest effektive fastekur foregik om søndagen?

Kirken på anklagebænken p.g.a. altervin!!.....

Faste på Jesus tid

Der findes ikke nogen mere effektiv fastekure i verden end den Jesus og hans disciple efterlod sig i raseri overfor farisæerne for 2000 år siden, og som minder om muslimernes ramadanen, der foregår fra solopgang til solnedgang. Forskellen på ramadanen og Jesus fastekur er, at den kun fandt sted om søndag på "Herrens dag" - lysets dag, hvor der ikke blev eller fandtes udskænkning af altervin lige som man gør den dag i dag i folkekirken? Altervin er et katolsk påhit, og en protestantisk oversættelsesfejl af Martin Luther, idet disse instansers og udlægningen af Jesus lignelse om vintræet og vingårdsmanden var en fejlfortolkning?

Joh.15,1 ff. ; 1.Kor.12,12-31 ; 1. Kor.14,1.

Helt fra oldtiden eller kristendommens begyndelse, blev der indtaget kildevand i store mængder som fastekur, hvilket skete om søndagen!!.. Fastekur i dag kan godt udvides med lidt flydende kost i form af en økologisk kartoffelkur eller "smoothies", der indeholder masser af næringsstoffer. Der indtages både kartoffelvand og mindst 6 glas vand (1½ liter) rent vand om søndagen (ikke kildevand fra skadelige plastflasker). Rent postevand hvis det findes, er lige så sundt og bedre anvendelig, hvis det er under myndighedernes strenge kontrol for giftstoffer, kolera m.m.
Samtidig med fastekuren afholder man sig fra, at ryge eller spise urent føde som f.eks. kød og fisk (der indeholder skadelige giftstoffer). Ved Søndagens fastekur som udmærket kan kaldes begyndelsen til "omvendelse", frigives vævene for betydelige mængder ophobede giftstoffer i form af urinsyre m.m., og lungerne renses for tilstoppet - latent (fast) og tilslimetslimet lungehinder.

Sukkersyge og andre alvorligt syge patienter må ikke faste!!... 

Hvis man forsætter 2-3 dage og ikke mere, skal alvorligt syge patiener afholde sig fra denne kur, men sørge for flydende næringsstoffer, hvoraf en blanding af økologiske grøntsagsurter indeholder en stor del næringsstoffer. Her får man en fornemmelse af velvære og et forbedret åndedræt. Ved vandfasten sker der en fordobling af iltforsyningen, der tilfører kroppen masser af livsvigtige negative "ioner", som værende en "livskraft" lige som urtesuppe, ja, mange gange mere end som man havde før i sit syndige liv!!.....Vand er symbolet på Johannes Døberen og på liv for mennesker, dyr og planter. 
Afholdelse fra sprut og vin, uanset hvor lidt man drikker er absolut afgørende for velvære, idet alkohol stjæler "iltforsyningen" og ligefrem dræber og brænder cellerne i stykker i leveren og hjernen o.m.a.!!.....På et eller andet tidspunkt i livet skal renstykket jo gøres op, siger Jesus i Bibelen.
Overalt i Det Nye og Gamle Testamente afviser Jesus, at anvende vindruen til fremstilling af vin. Han ligefrem forbander at nyde alkohol, og det har nok sine gode grunde, idet ingen af Jesus 70 disciple drak vin?

En af de alvorligste gifte for leveren er alkohol. Den er kroppens største kirtel og besidder ca. 350 mill. celler, hvis arbejde er så vigtigt, at opretholdelsen af et godt helbred i høj grad afhænger af, at den opfylder sin funktion til punkt og prikke. Leveren er menneskets største og vigtigste kirtel, kroppens chefkemiker og producerer galde, hvilket er dens hovedfunktion. Danskerne er derfor ikke sig selv gode ved leveren, idet de har det største alkoholindtag blandt unge mennesker i verden. Foruden alkohol spiser de for fed mad og drikker rigeligt til fester, og det er leveren, der skal klare al det besvær, der følger med for kroppen. Normalt fungerer leveren som et renseorgan for blodet og er verdens vidunderligste og mest effektive filtreringsorgan eller filteringsanlæg, der på et døgn filtrer over 600 liter blod. Rygning af tobak er lige så slemt for lungerne som for leveren, idet giftstofferne cirkulerer rundt med blodet i kroppen til cellerne. Flere og flere danskere mærker til problemer, der ofte stammer fra en ødelagte lunger (rygning)  og en lever p.g.a. alkohol. Dårlig fordøjelse, mavebesvær, tamlidelser og galdestens-lidelser er alle ting, der kan være forårsaget af, at leveren enten ikke arbejder, som den skal, eller at den simpelthen bliver misbrugt p.g.a. alkohol, fed mad, kemiske stoffer m.m.
Alkoholisk leverskade er en skade på leveren, der skyldes et for stort alkoholforbrug, Skaden kan bestå af fedtlever, leverbetændelse eller skrumpelever. Det allervigtigste- og den helt livsvigtigste behandling - er, at alkoholforbruget helt ophører. Dernæst må man sørge for en god ernæring med vitaminer og mineraler og rigelig væskeindtagelse, hvortil kartoffelkuren, artistok og urtesuppe af biodynamiske grøntsager, som er mest sundeste.
Ved leversvigt vil en øget mængde giftstoffer cirkulere rundt i kroppen og de skal helst ud igen og kan udove skadelig effekt på hjernen. Giftstoffer kan i sidste instans resultere i, at patienten bliver omtåget/mister bevidstheden, hvilket kaldes leverencefalopati. Både ved en almindelig lægelig undersøgelse og ud fra blodprøver kan man få afklaret graden af leverskader. I dag kan man i de fleste tilfælde foretage en ultralydsundersøgelse af leveren eller vævsprøve ved nålestik i leveren på hospitalet.
15-20% af dem, der har drukket mere end 80-120 gram alkohol pr. døgn i mere end 5-10 år, udvikler leverbetændelse og/ellers skrumpelever. Hvis man ophører eller "omvender" sig helt med alkohol - og andre stoffer som belaster leveren - kan man klare sig længe med en reduceret leverfunktion.
Leveren er depot for livsvigtige vitaminer, hormoner, jern m.m. og omdanner blodets affaldskvælstof til urin, som udskilles gennem nyrerne. Derfor kan kartoffelkuren, artistok og grøntsagssuppe ofte betragtes som en mirakelkur!!...
Leveren nedbryder giftstoffer, alkohol, medikamenter m.m. og omdanner affaldsprodukter til nyttige stoffer.
Leveren er et flittigt organ som udgør al den kemiske aktivitet den udfører, frigør varme, hvorved den også modvirker og opretholder legemstemperaturen. Vidste du, at en hospitalsseng meget nemt koster kr.4.000,- pr. dag og at samfundet i længden ikke kan betale disse omkostninger over skatterne på alkohol og cigaretter mere?
Vi har således fået et nyt begreb, hvem skal betale for disse nydelser som ødelægger mennesker? Har vi råd til og bygge flere og flere hospitaler, når mennesket selv er skyld i sin sygdom!!...Jeg kendte en person som blev ødelagt af druk og cigaretter, der gik på værtshus under sin indlæggelse på et hospital. Det skete i forbindelse med, at personalet gav ham lov til at lufte sig efter efter middagsmaden, hvor lægernes stuegang var ophørt?

OG HVORDAN BEHANDLER MAN SÅ MIG (Leveren )?
- Forfærdeligt. Hvadenten det skyldes uvidenhed, uerfarenhed eller ligegyldighed er leveren overbebyrdet med arbejde - hos leveren er der ikke noget, der hedder 37 timers arbejdsuge - ferie med løn osv., osv!!..

Min arbejdsgiver - kroppen - tager sig af alle glæderne -går til fest, spiser skadeligt fedt, drikker ofte for meget som belster leveren mere og mere, - putter masser af bajer i mig og har i de senere år også hældt en masse vin og spiritus i mig, så jeg skulle i og for sig være godt sur. Mange af mine kolleger kan ikke følge med, de skrumper ind, får alt for tideligt rynket hud, laser under øjenlågene hvilket er tegn på en dårlig lever og nyrefunktion. Når leveren skrumper ind - er det årsag til maveproblemer - åreknuder på spiserøret - og til tider kommer lægen med kniven og foranleder at blodet ledes ad nye veje udenom leveren, og den vej er ikke farbar i længden.

Kirkens største skandale er udskænkning af altervin?

Paulus siger, at det er rigtigt at afholde sig fra at spise kød drikke vin, og hvad din broder tager anstød af.

Rom.14,21 ; 1.Kor.8,13 ; 1. Pet5,8 1.Tess.5,6-7 ; Luk.22,31 ; Ef.5,14 ; Ordsp.14,8 Rom.16,19 Kol.4,5 ;Luk.21,36 ; 1.Kor.15,34.

Jesus lignelser i Thomas Urevangeliet (gnostiker) er blevet klart for os, og siden fundet "omtolket og ændret i de i lignelsernes oprindelige plads i Jesu liv" og nu gjort den "deres oprindelige klang tilbage".?
Jesus forbandede altervinen, der blev skænket i kalken (bægeret), så det flød over i pressekarerne i vingården, idet han sammenligner der med udgydelsen af blod?
Lignelsen om de ufrugtbare vingård står skrevet:

Esajas kap. 5,1-12 Sl.28,5 Es.5,21 og Rom.12,6-8

Mad og drikke spiller derfor den vigtigste rolle i Jesus lignelser og mirakler han udførte, og som reformator Martin Luther fjernede fra sin tro. Jesus siger, aldrig vil jeg drikke af vintræets frugt og i Johannes Evangeliet kap.15,1-8 bliver Jesus det sande vintræ, og at min Fader som han kalder ABBA er den vingårdsmanden. Derved er min Fader (ABBA) herliggjort, at I bærer megen frugt (i troen) og bliver mine disciple.

Matt.5,16 ; Fil.1,11 og Pet.2,12.

Herren (Jesus) er gudløse fjern, men hører retfærdiges bøn.

Ordsp.15,29:

Vi ved, at syndere bønhører Gud ikke; men hvis nogen er gudsfrygtig og gør hans vilje (bed Fader vor) som er i det skjulte, så hører han ham.
Joh.9,31:

Breder I hænderne ud, skjuler jeg øjnene for jer. Hvor meget I så end beder (kirken) jeg hører det ikke, idet jeres hænder er fulde af blod (synd); tvæt jer, rens jer!!...
Es.1,15-16 og Jak.4,8:

Derfor skal I underordne jer under Gud "HERREN" (Jesus) Ånden!!.....Stå Djævlen imod, så skal han fly fra jer; hold jer nær til Gud (naturen), så skal han holde sig nær til jer! Tvæt hænderne, I syndere! Hør op med det onde; lær det gode, læg vind på, hvad ret er; hjælp fortrykte, skaf faderløse ret, før enkers sag.
Jak.1,15-16.

Herren (Jesus), din miskundhed rækker til himlen, din trofasthed når til skyerne. Løft dig, o Gud (naturen), over himlen, din herlighed være over jorden.
Sl.36,6 ; Sl.57,11.

Jeg vil takke dig, Herre (Jesus), blandt folkeslag, lovprise dig blandt folkefærd; thi din miskundhed når til himlen, din sandhed til skyerne. Løft dig, o Gud, over himlen, din herlighed være over al jorden! Thi frelse for din elskede hjælp med din højre, bønhør os!
Sl.108,4

Gud talte nemlig til os i sin helligdom: Du lod dit folk friste ondt, iskænkede den forbandet vin (til beruelse).
Sl.60,5-8.

Thi i HERRENS hånd er et bæger med skummende, krydret vin, han skænkede i for èn efter èn, selv bærmen (bundfald) drikker de; alle jordens gudløse drikker
Sl.75,9 ; Åb.14,10

Så sandt jeg er Herren din Gud (og ikke Jehova), som rører havet, så bølgerne bruser, den, hvis navn er Hærskares HERRE. Jeg lægger mine ord i din mund og gemmer dig under min hånds skygge for at udspænde himmelen og grundfæste jorden og sige til Zion (Jerusalem) "Du er mit folk"
Es.15,15-17 ; Es.49,2 ff. ; es.59,21

Vågn op, vågn op, stå op, Jerusalems, som af Herrens hånd fik rakt hans vredes bæger og tømte den berusede kalk (forbandet vin) til sidste dråbe. Ved alle gadehjørner lå dine sønner i afmagt (beruselse) som i et garn antiloper, fyldt med Herrens vrede, med trusler fra din Gud:
Hør derfor, du arme, fordrukken: Så siger din Herre, Herren (Jesus), din Gud, der strider for sit folk (jøderne): Se, jeg tager den berusende kalk (vinen) fra din hånd, aldrig mer skal du drikke min vredes bæger; og jeg rækker det til dine plager, dem, som bød dig det.
Es.51,20-23

Et gyldent bæger (kalken=vin) var Babel (Babylon) i Herrens hånd, det gjorde al jordens drukken; folkene drak af vinen, derfor blev folkene galne (ondskabsfulde).
Jer.51,7 ; 25,15 Hab.2,15

Men Jesus sagde til dem: "I ved ikke, hvad I beder om". Kan I tømme den kalk (ondskabens vin), som jeg skal tømme, eller døbes med den dåb (omvendelse), som jeg skal døbes med? "De sagde til ham: "Ja, vi kan". Da sagde Jesus til dem "Den kalk, som jeg tømmer (om Babylon), skal I tømme, og den dåb, som jeg døbes med (omvendelse), skal I døbes med:
Mark.10,38

Men en dåb skal jeg døbes med, og hvor knuger (vredes) det mig, indtil den er fuldbragt.
Luk.12,50 Åb.18,3. 17,2.  14,8 ; Jer.51,7-10 ; Matt.9,15-17 ; Es.28,1-12 ; 1.Kor.14,21 ; Matt.11,228.29 ; 23,37-39 Jer.6,16-20 ; Ez.33,8 ; 3,17-18 ; 1.Mos.2,17 ; Joh.15,1-8 ; Rom.5,11-13 ; 6,11-14 ; Es.63,1-11 ; Åb.14,15-20 ; 19,14-16 ; Åb.1,9-16 ; Åb.12,5-17 ; Es.11,1-4 1. Tess.5,5-14.
    


Reformator Martin Luther forkastede den kartolske faste, bodsøvelser og altervinen til stor ulykke for de kristne efterkommer af den danske folkekirke "protestanterne".

Tryk på linket: På sporet af Babylon    

Dette kalkmaleri fra 1562 i Auning Kirke fortæller om kalken

Dette kalkmaleri fra 1562 i Auning Kirke fortæller om kalken "giftbægeret", er en scene fra Johannes Åbenbaring om den berusede forbandet vin, der skal kastes ud over hele jorden som symbol på vredens bæger. Kalken blev forbandelse på starten til Babylons fald og som Bonny M. synger om på deres LP eller Cdèr. De første kristne drak slet og ret ikke altervin men druesaft Gibon) som symbol på Kristus i den nye himmel "Paradiset"?

Fastens afgørende time for de kristne.

Men I brødre!
- lev ikke i mørke, se dagen kan overraske jer som en tyv. Thi alle er I lysets børn og dagens børn; vi hører ikke natten eller mørket til (i bjerghuler).
1. Pet. 5,1-24.
Vær gæstfri imod hverandre uden knurren. Som gode husholdere over Guds mangfoldige nåde skal I tjene hverandre, hver med den nådegave, I har fået.
1. Pet.4,9 ff.
 
www.vitanyhed.dk/55835467  

- når overhyrden åbenbares (Jesus), skal I få herlighedens uvisne sejrskrans. Så ydmyg jer da under Guds vældige hånd, så han til sin tid kan ophøje jer. Kast alle jeres bekymringer på ham (Jesus Kristus), thi han har omsorg for jer. Vær ædru og våg; jeres modstander, går omkring jer som en brølende løve og søger (Jehovas Vidner m.fl.), hvem han kan opsluge. Stå ham imod, faste i troen; I ved jo, at jeres brødre (medkristne) her i verden må igennem de samme ting (bodsøvelse, som reformator Marti Luther af skaffede) i det 15. århundrede e.Kr.
1. Pet.5,4-9
Derfor skal I underordne jer under Gud. Stå Djævlen imod (under faste), så skal han fly fra jer (sygdom); hold jer nær til Faderen (ABBA) og ikke den jødiske gud Jehova, så skal han holde sig nær til jer! Vask hænderne, i syndere og rens hjerterne (ved faste), I tvesindede.
Jackob.4,7.
Tag derfor Guds fulde rustning på for at I må kunne stå imod på den onde dag og holde stand efter at have besejret alt. Så stå da med sandheden spændt som bælte om jeres lænder, og iførte "retfærdigheden som brynje", tag som sko på jeres fødder villighed til at forkynde "fredens evangelium", løft i al jeres færd troens skjold, hvormed I kan slukke alle den Ondes gloende pile (mennesker), tag imod "frelsens hjelm" og Åndens sværd, som er Guds ord!!.....
Ef.6,13-17.
Derfor er ret os fjern, vi famler langs væggen som blinde, famler, som savnede vi øjne, vi snubler ved middagsbordet, og er døde i vor højeste alder.
Es.59,10-21.
"Mit ord, som udgår af min mund ""Herren Jesus Kristus", skal ikke vende tomt tilbage, men som regnen falder på jorden og gør den frugtbar, således skal mit ord gå ud og udrette alt det, hvortil jeg udsender det".   Derved skabes der rette kristne, som virkelig kender og smager Kristus (vegetarkost).
Esajas 55,10
Gud skal nemlig opsluge dem og de skal ikke snuble på fastedagen (Herrens og lysets dag), deres hviles dag (søndagen), derfor skal mennesker ikke leve af brød alene, men hvert ord, som udgår af guds Mund.
Matt.4,4 ; Luk.8,5-11. Visdom.16,24-26.
Hvis nogen taler, skal han tale som Guds ord
1. Pet.4,11.
Og de på vejen er dem, som hører det; derefter kommer Djævlen og tager ordet bort af deres hjerte, for at de ikke skal tro og blive frelst.
Men det i den gode jord, det er dem som hører ordet (om Jesus Kristus) og gemmer det i et smukt og godt hjerte og bærer frugt i udholdenhed.
Luk.8,15 ; Hebræerne.10,36-39.
"Timen er kommet, da (Ordet) om Menneskesønnen skal herliggøres". Mens de nu spiste tog Jesus et brød, velsignede, brød det og gav sine disciple det og sagde: Tag dette og spis det: dette er mit legeme.
Matt.26,26.
Derfor er nadverhandlingen det middel, hvor Kristus giver os sig selv, sin tilgivelse og sit liv. Hvor dette ord ikke høres ( og forstås i tanker), gøres og tros, er handlingen tom og eftergivelse tilentetgjort.
Matt.6,6-13.
NB! Det er ikke munden man skal bede med, siger Matthæus i kapitel 6,6 - men med et rent hjerte i tanker. Det er ordenes indhold og mening, idet hjertet skal løftes op til Gud, altså ikke i en menneskeflok som Jehovas Vidner og de fleste ugudelige hedninge kristne!!.....
Lukas.18,9-14
"Når I beder, skal I ikke bruge mange ord, sådan som hedningerne gør i kirken? Jo færre ord, desto bedre bøn; jo flere ord, desto dårligere bøn; få ord med mening er kristeligt, dvs. bede uden ord "give plads for sådanne tanker og i stilhed høre efter og for alt i verden ikke hindre dem som prædiker Helligånden.
Matt.6,7
De fromme, de vise; de forstår godt, hvortil Guds vilje dvs. alskens ulykker, tjener og de ved også godt, hvorledes de skal gøre den og forholde sig derunder.
Guds ord, vort daglige brød (fasten), skal styrke os, som han siger ved Esajas (50,4) "Gud har givet mig en vis tunge, så jeg kan styrke alle, som er trætte"!
Matt.11,1 ff (v/28).
Kom til mig, alle, som er ængstelige og bevægede, jeg vil give jer hvile. Derfor skal vi ikke bede om det almindelige brød eller oblater, men om et himmelsk, åndeligt brød "vort brød".
Matt.6,11-12.
Giv os i dag vort "daglige brød": Ordet "daglig" heder efter det hebraiske sprog for et brød til dagen i morgen, ikke hvad vi kalder for et "morgenbrød", men et brød, der er tilberedt for den næste dag, på latin crastinum: der betyder mit tilmålte brød (gerning).
Ordsprog.30,8
Kristus siger (Joh.6,51 og 58): Den, der spiser dette brød (crastinum), skal leve evigt". Fader, giv os det overnaturlige, udødelige evige brød".
Visdommen siger, at vort himmelske brød er så langt herligere og finere og sødere og langt rigere på dyd og nåde end det naturlige brød, som præsterne bilder os ind i kirken, hvor han udler oblater?

Ordet "udvalgte" brød som er det "Himmelske brød", betyder nemlig egregius peculiaris, proprius på græsk/latin, og som apostelen siger til hebræerne (13,10): "Vi har et særligt alter, hvorfra ingen kan spise uden vi alene", og altså har vi vort særlige brød.
1. Kor. 9,6-15.
Der er tre, som ikke kan mættes, fire, som aldrig får nok: Dødsriget og det varme moderliv, jorden, som aldrig mættes af vand, og ilden, som aldrig får nok.
Ordsprog.30,18 ; 17,20-24 ; Prædiken.2,12-26 ; Ordsprog.28,9-13 ; Joh.9,31-33.

Jesus korsfæstelse langfredag?

Tro på lyset, mens I har lyset, så I kan blive lysets børn  (sønner)!" Det sagde Jesus og gik bort og skjulte sig for dem.
Joh.12,26

Men skønt han havde gjort så mange ting (mirakler) for deres øjne, troede de dog ikke på ham, så det ord gik i opfyldelse, som profeten Esajas sagde: "Herre, hvem troede det, vi forkyndte, og for hvem åbenbaredes Herrens arm?"
Joh.12,36-38

Dog var det ikke alle, der adlød budskabet; Esajas siger jo: "Herre! hvem troede det, han hørte af os?
Es.53,1 ; Rom 10,16 ff.

Derfor kunne de ikke tro; Esajas har jo et andet sted sagt: "Han har blindet deres øjne og forhærdet deres hjerte, for at de ikke skal se med øjnene og fatte med hjertet og omvende sig, så jeg kan læge dem. Det sagde Esajas, fordi han så "Jesu Kristus" herlighed og talte om ham (allerede dengang)?
Joh.12,39-40.

Så hørte jeg Herren sige: "Hvem skal jeg sende, hvem vil gå bud for os? "Og jeg sagde: "Her er jeg, send mig!"
Da sagde han: "Gå hen og sig til dette folk: Hør kun, dog skal I intet fatte (jøderne), se kun, dog skal I intet indse!
Es.6,8-9 ; Matt.13,13-17 ; Ap.G.28,25 ff.

Gør hjertet sløvt på dette folk, gør dets ører tunge, dets øjne blinde, så det ikke kan se med øjnene, ej hellere høre med ørerne, ej heller fatte med hjertet og omvende sig og læges for sygdom."
ES.6,10 ; Joh.12,40. Rom.11,8.

Menneskesøn! Du bor midt i den genstridige slægt, som har øjne at se med, men ikke ser, og øren at høre med, men ikke hører, thi der er en genstridig slægt.
Ezikel 12,2

Forkynd dette i Jakobs hus og kundgør det i Juda: Hør derfor dette, du tåbelige folk, som er uden forstand, som har øjne, men ikke ser, og ører, men ikke hører:
Vil I ikke frygte mig, lyder det fra HERREN, eller bæve for mit åsyn? Jeg, som gjorde sandet til havets grænse, et vigtigt skel, som det ikke kan overskrides; selv om det bruser, evner det intet; om end det bølger larmer, kan de ikke overskride det.
Dette folk har et trodsigt og genstridigt hjerte, de faldt fra og gik bort. 
De siger ikke i deres hjerte: "Lad os frygte HERREN "JESUS KRISTUS" vor Gud, som giver os regn, tidligregn og sildigregn, til rette tid og sikre os ugerne, da der skal høstes."
Jermias 5,20-24.

Men da apostlene Barnabas og Paulus hørte dette, idet de kaldte ham for Zeus og Paulus for Hermes, fordi det var ham, som førte ordet, sønderrev de deres klæder og sprang ind midt i folkeskaren nøgen, råbte og sagde: "Mænd, hvad er det dog, I gør? Vi er også mennesker under sammme kår som I, og vi forkynder evangeliet om, at I skal vende jer fra disse tomme afguder (Zeus og Hermes) til den levende Gud , som har skabt himmelen og jorden og havet og alt hvad deri er
Àp.G.14,12-15 ; Sl.146 ; Ap.G.4,24 ; 10,26 ; 1. Tes.1,9 ; Åb.14,7.

Thi det land, du skal ind og tage i besiddelse, er ikke som Ægypten, hvorfra I drog ud! Når du der havde sået dit sædekorn, måtte du vande landet med dine vandingsmaskiner med din fod som en urtehave; nej, det land, I skal over og tage i besiddelse, er et land med bjerge, dale og kilder, der kan drikkes vand af, når regnen falder fra himmelen, et land (Israel), som HERREN din Gud har omhu for, og som HERREN din Guds øjne stadig hviler på, fra årets begyndelse og til dets slutning.
Og hvis I nu adlyder mine bud, som jeg i dag pålægger eder, så I elsker HERREN eders Gud og tjener ham af hele eders hjerte og hele eders sjæl, så vil jeg give eders land dets regn i rette tid, både tidligregn og sildigregn, så du kan høste dit korn, din most og din olie; jeg vil give græs på din mark til dit kvæg, og du skal spise dig mæt. Men vogt eder, at ikke eders hjerte dåres, så I falder fra og dyrker andre guder og tilbeder dem; thi da vil HERRENS vrede blusses op imod eder, og han vil lukke himmelen, så der ikke falder regn, og jorden ikke give dig grøde, og I skal hurtigt udryddes af det herlige land, HERREN vil give eder. Dette gælder alle, der ikke adlyder HERRENS lov.
5.Mos.11,10-23.
 

På den tid Moses blev født, var han et dejligt barn for Gud; han blev opfostret tre måneder i sin faders hus, skrev på tavlerne, at jøderne skulle leve af vegetarkost i ørkenen til minde om påsken!!...Hebræerne 11,23-29.

På den tid Moses blev født, var han et dejligt barn for Gud; han blev opfostret tre måneder i sin faders hus, skrev på tavlerne, at jøderne skulle leve af vegetarkost i ørkenen til minde om påsken!!...Hebræerne 11,23-29.

Sankt Peters nøgler giver os svaret?

Apostlen Simon også kaldet Peter

Simon Peter er en af den tidlige kristendoms allervigtigste personligheder. Jesus udvalgte ham som leder af sine disciple, selvom han fornægtede Jesus langfredag.

Da Jesus efter korsfæstelsen ikke var blandt sine disciple længere, kom Peter til at spille en afgørende rolle for den første udbredelse af det kristne budskab og organisering af den kristne kirke.

"Du er Peter"

Simon Peter var den første af disciplene til at bekende, at Jesus var Guds søn. Som følge deraf sagde Jesus ifølge Matthæusevangeliet kap. 16 disse ord til ham:

"Retfærdig er du, Simon, Jonas søn, for det har kød og blod ikke åbenbaret dig, men min Fader i himmelen. Og jeg siger dig, at du Peter, og på den klippe vil jeg bygge min kirke, og dødsrigets porte skal ikke få magt over den. Jeg vil give dig nøglerne (de to korslagte) til Himmeriget, og hvad du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og hvad du løser på jorden, skal være løst i himmelen.

Dermed fik Simon navnet Peter, som på græsk betyder klippe, dette navn er en oversættelse af det aramæiske Kefas, som også nogle gange bruges som navn på Peter i blandt andet Johannesevangeliet og Paulus breve.

Jonas

Ifølge Lukasevangeliet var Simon Peters far Jonas, slemt utilfreds med folkene i byen Nineve, indtil Gud en dag talte til ham: Thi ligesom Jonas blev et tegn for Nineves indbygger (ved at faste), således skal Menneskesønnen være det for denne slægt.

Kilde Lukas 11,1 ff.

Senere sad han til bords (i Simon Peters) hus, og mange toldere og syndere sad til bords sammen med Jesus og hans disciple; thi mamnge af dem fulgte ham stadig.

Matt.11,19 ff.

Da nu de skriftkloge blandt farisæerne så, at han spise med tolderne og synderene, spurgte de hans disciple: "Hvorfor han spiste sammen med toldere og syndere?"

Men da Jesus hørte det, siger han til dem: "De raske har ikke brug for læge, men de syge?

Da svarede Jesus farisæerne: "Kan brudesvendene faste, medens brudgommen er hos dem? Nej, så længe de har brudengommen hos sig, kan de ikke faste.

Men der skal komme dage, da brudgommen er taget fra dem (døden), og da skal de faste, på den dag.

Markus 2,20 ; 16,20.

At hvile i Gud Herren Jesus Kristus

Apostlen Paulus forstod på en fin måde at give det videre "nåden", som han selv blev inspireret af: Nåden i Kristus Jesus.
Det er nåden i Kristus Jesus, vi skal have fat i, hvis vi skal opnå helbredelse, ja før det er for sent? Det er den nåde, vi må finde hvile i. Den nåde, som helt ufortjent bliver rakt ud imod os hver eneste dag, og som vi gerne må være storforbruger af. Den nåde, som er så grænseoverskridende, at den kan tilgive den værste synder og dermed forløse os fra sygdom og elendighed.

Det var Paulus, der i sin magtesløshed kunne sige: "Din nåde er mig nok! Han vidste, at Guds nåde er som et mægtigt ocean, der aldrig tømmes. I øvrigt betyder udtrykket fra Johs. 1,16 "nåde over nåde" på aramæisk, det sprog Jesus talte "bølge efter bølge", og det betyder, at Guds nådesbølge aldrig stopper, lige så lidt som bølgerne ved stranden og giver mennesket energi af livsvigtige ioner, der findes i vand når vi faster?

Flaskevand forværer knaphed på vandresurser!!....

Det kræver tre liter almindeligt vand at producere en liter flaskevand (plastik). Og så forbruges der 600 gange så meget CO2 på at producere flaskevand i forhold til postevand. Og det er uden at medregne transporten af flaskevand, når det køres til eller rundt i Danmark, skriver www.alting.dk
I USA boykotter flere restauranter flaskevand, fordi det ud fra et miljøhensyn er absurd ressourcespild at fylde flasker med vand i San Pellergrino i Bergamo, Italien og transporterer dem til San Francisco. I USA har flere kommuner også lavet et forbud mod, at det offentlige indkøber flaskevand, det samme gælder Gòeteborg kommune. Enhedslistens-energi- og miljøordføre, Per Clausen, har da også krævet forbud mod køb af flaskevand i det offentlige, fordi det er en klima- og miljøsynder.
Hvis man bor på stenbroen eller andre steder, hvor vandet ikke smager helt så godt som i Jyderup eller på Helgenæs, kan man alternativt til at købe flaskevand, filtrere vandet.
Kilde: Samvirke December 2009
(læs mere herom omkring vand): www.Samvirke.dk