Har din læge nogen sinde fortalt, hvor skadelig syre er for kroppen?

Syre, syre, syre!!......

Det er ikke kun naturhelbreder, som ved at "syre" i maden ødelægger mennesket, så de får gigt, kræft, sure opstød, dårlig nerver o.m.a.? En af verdens største og mest kendte popsanger Mick Jacker fra The Roling Stones har engang sagt i en TV udsendelse fra 1977 til en skare på 500.000 tilskuer ved en mindekoncert: Efter at vi har mistet vor kære ven Brain Jones, som døde i et badekar p.g.a. narko, har jeg noget der er svært og forklare? Her i livet findes der stoffer som er skadelig (herion, barbituresyre og amfetamin m.m.)? Når hele kroppen bliver syret til, går det til hovedet!!........Hvert år dør 250 af stofmisbrug - heroin i Danmark, foruden de andre stoffer.

I 1967 blev The Roling Stones, The Beatles, Beach Boys, Bob Dylan m.fl. flere omvendt af en indiske guru, som lærte dem at spise vegetarkost og holde sig fra stoffer. Her blev de oplyst om farlige og giftige stoffer, syre i menneskekroppen o.m.a.?

De fleste bakterier lever bedst i surt blod og syre, hvor der somregel sker en gæring i mave- tarmkanalen. J.N  Brønsted (f.1879-1947) var dansk biokemiker, professor ved Københavns Universitet fra 1909. Han arbejdede og formulerede især inden for fysik og kemi, hvis grundlag han på flere punkter frmulerede. Mest kendt er syre- basebalancen, der siden har været brugt af rigtig mange alternative behandler og på patienter for at opnå naturhelbredelse. Julia Vøldan var et af de store navne og som har skrevet en bog om syre- basebalancen til opnåelse af helbredelse.

Syre- og base defineres som stoffer der henholdsvis kan fraspalte og optage "brintioner". Alt efter hvor mange brintioner (H+) syre-molekyler kan fraspaltes, beskyttes mennesket mod angreb af fremmede bakterier og kræftceller. Derfor er det vigtigt, at man drikker rigeligt med rent vand, som er fri for giftstoffer, får rigelgt med frisk luft (negative ioner) og spiser en økologisk plantekost, der indeholder rigtig mange "negative ioner". Negativ ladet ioner findes inde i cellerne, som fosfat sulfat og proteiner og tiltrækker somregel de skadelige positive ladede N+ og K+ fra den omgivende væske. Derfor får mange syge patienter alt for mange natrium (kogsalt) N+ ioner i stedet for kalium, der findes i plantefibre, frugt og grøntsager. Kalium er livsvigtigt (salt) for cellernes ånding "iltningsprocess" ved kræft, i stedet for alt det konsumerede mad og industrisalt, som findes i saltlage, røget føde og eddike. Mad som er det værste af alt for at opnå et godt helbred.

Mange dødsfald blandt store popstjerner skyldes farlige lægemidler?

Barbitursyre

- er en organisk forbindelse, fremstillet ud fra urinstof og malonsyre. Fra begyndelsen af det 19. århundrede var barbitursyre i mere end 50 år de mest anvendte lægemidler til behandling af søvnløshed og angsttilstande. Død efter overdosis 50-100 mg, skyldes svigt af hjernens regulering af åndedrættet (iltmangel) og blodtryk.

Barbitursure er tidligere blevet anvendt sf atore popstjerner og som følelsesløshed ved bedøvelse, operationer og særlig belastede undersøgelser foretaget under anæstsi. 

Tryk på linket: Mit store idol