Kig på tabellen neden under vedrørende T-celler og vitaminer?

Kig på tabellen neden under vedrørende T-celler og vitaminer?

Læge Henrik Isaksen Diets

Læge Henrik Isaksen Diets

Kroppens forsvar mod fremmedstoffer

Immunforsvaret er kroppens vigtigste organ mod fremmedstoffer, organismer, virus og parasitter, primært bakterier, svampe, vacciner, organismer, primært bakterier, svampe eller virus. 

Afdøde naturapat Axel O. Hansen, Danmarks største naturlæge i 1950èrne, skriver i hans sore værk HELBREDELSE på 1500 sider incl. planche af øjendiagnose, at det er vigtigt hvis man vil opdage ting man ikke tåler i den kost man spiser, at få foretaget måling af sin puls ca. en time før og en ½ time efter indtagelse af mad og drikke.

På den måde kan man se, hvad kroppen kan tåle, hvilket også gælder for vacciner m.m.. På den måde kan man således booste sit immunforsvar med de helt rigtige kostelementer med vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer f.eks. selen m.m.?

Tryk på: http://helsenyt.com/cellens-liv-og-egen-verden/

 

G.N. som siden 1976 har læst og studeret biopati, biologi (vitaminer og mineraler m.m.), og har holdt foredrag dermed i økologisk og det man kalder naturmedicin også relateret stresssymptomer, fortæller her til vitanyhed.dk, at han siden 2017 har foretaget måling af hjerte mod forhøjet blodtryk og puls tusindvis gange, ofte tre gange om dagen, morgen middag og aften (måltid), hvilket skete ved indlæggelse på hospitalet i Slagelse i forbindelse med hjerteflimmer en tidlig morgen 2017?

I 2020 fik han indopereret en pacemaker, fordi han vågnede hver morgen ubevidst op af søvne præcist altid kl.5 og 7.00 årsagen skyldes trafikstøj, motorlarm og kølekompressor fra to holdende diesellastbiler i tomgang 100 meter fra sin bolig. Kommunen ville ikke gribe ind i sagen de to første år fra 1997-1999, fordi de ikke kunne finde eller spore lydkilden, som G.N. fortæller forplantede sig som infralyd og vibrationer i hans parcelhus fra 1989 og gjorde ham alvorlig syg med forhøjet blodtryk.. I næsten 22 år har han været voldsom plaget af en  ukendt lydløst støj (infralyd) meget lavfrekvent lyd og vibrationer i boligen på 4-16 Hz, der gav ham voldsom stress hver morgen af en halv times varighed. Lydbølgerne var så kraftige, at de ramte tagkonstruktionen og satte vibrationer i gang i alle boligens væge, loft og helt ned i gulvhøjde bl.a. sengen hvor han sov i. På et senere tidspunk fattede G.N. ved adskillige lyd/vibrationermålinger han selv foretog, mistanke og blev opmærksom også på naboens kraftige "springvandspumpe" der interferede med den anden lyd og vibrationer, som blev igangsat fra maj til oktober 2017-2018, hvor infralyden tydeligt blev meget kraftig med resonans i parcelhuset sammen med disellastbilerne og morgenentrafikken, busser og traktorers trafikstøj?

Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen meddeler således i brev til G.N. allerede i 1997-2004, at mellem 3-5 procent af den danske befolkning er forstyrret og plaget af de meget lave frekvenser helt ned i 1-4 Hz, som vibrationer og infralyd fra 16 Hz, der påvirker hjernebølgerne og forstyrrer REM-søvnen og med sygdom til følge bl.a. blodpropper om.a når man sover. Det giver alvorlig stress på kroppen, forhøjet puls og blodtryk med galloperende hjerte, som sætter cortison igang og nedbryder immunsystemet med mange gener, sygdomme, diabetes m.m. Det skriver Sundhedsstyrelsen i brev tilsendt af daværende og afdøde Svend Auken til G.N. Tryk på linket: INFRALYD & MILJØ

Afdøde natulæge Julia Vøldan, fortæller således i NY TID & VI allerede i 1976, at vores immunsystem opbygges bedre af vegetarkost, nedbrydes af kødost og hvis vi ikke får tilstrækkelig REM-søvn p.g.a. trafikstøj og hvile, som påvirker optagelse af vitaminer og mineralsporstoffer. Også verdenens førende søvnforsker og afdøde naturapat Axel O. Hansen, som var en af Danmarks dygtigste naturhelbreder i 1950èrne ansat på Skodsborg Badesanatorium, skriver  det samme om søvn hvile (uden støj) som værende helbredelse i et dødt soveværelset??

Flere af verdenskendte søvnforsker skriver: SØVN er den største healer, der booster immunsystemet med "oxytosin" om natten. Uden god REM-søvn kan vi ikke udskille vores affaldsstoffer rigtigt fra blodet og urinen om natten når vi sover, på den måde opstår forrådnelse i tarmene, så der sker en ophobning af giftstoffer som pirer hjernen og er yderst skadelig!!... Toialetbesøg hver morgen eller to gange om dagen er den største helbredskilde og udresning af skadelige stoffer, som lægerne ikke fortæller sine patienter.

Axel O. Hansen, Danmarks dygtigste naturapat og helbreder fra 1950èrne til sin død i 1972, var stor modstander af vaccine fortæller, at de forskellige kemiske blandinger i vaccine ødelægger og påvirker stofskiftet og immunforsvaret med svækkelse af hele organismen: Vi ser det i øjeblikket ved brugen af genmodificeret GMO- vaccine, hvor 31 europærer i starten af Covid-19 pandemien, har fået alvorlige bivirkninger og blodpropper, hvoraf nogle også er afgået ved døden blandt sundhedspersonale på Europæiske hospitaler.

Tryk på linket her: Vaccine der dræber?

Folk misinformeres, det fortæller tre læger Kim Varning, Claus Hanckes og Michael Schultz

COVID-19: Man har satset benhårdt på vacciner - kun vacciner - som en ètbenet skammel, fortæller tre læger: Kim Varning, Claus Hanckes og Michael Schultz: 

COVID 19: Mange har sikkert undret sig i efteråret 2021 fra en DEBAT artikel af tre læger en fra Nordjylland og to fra Sjælland. Da det kom frem, at den tyske top-forboldspiller Joshua Kimmich ikke ville vaccineres mod covid-19. Specielt er det aktualiseret af, at hans egen træner, Jultan Nagelsmann, som er dobbelt vaccineret, lå syg med covid-19, mens den uvaccineret Kimmich er rask.

Hvorfor nu det? Vi hører igen og igen de samme ekspereter på Tv og i andre medier gentage, at vores immunitet falder i samme takt som antistofmængden i blodet, både efter vaccinatioen og efter naturlig immunitet efter en virusinfektion.

MEN DETTE er forkert. En videnskabelig forkert antagelse. Og en misforståelse.

Ved naturlig immunitet daler antistofmængden naturligt efter en virusinfektion. Den skal faktisk dale. Årsagen er, at kroppen energiøkonomisk og bruger derfor ikke energi på og plads til at opretholde høje mængder antistof mod en virus, den lige har nedkæmpet eller ca. 300 andre vira og endnu flere mutationer, den har mødt gennem livet.

KROPPEN ER smart. Når virus er nedkæmpet, skruer den ned for blusset, så den igen kan bruge energi på andre processer i kroppen, f.eks. fordøjelsen. Og det kan den roligt gøre, for med infektionen opbygges den naturlige, stærke og ofte livslange immunitet med spormineralet Germanium.

At kroppen, efter infektionen er nedkæmpet, forsat i måneds- og årevis skulle opretholde høje mængder antistof i blodet, svarer til, at en bokser, der lige har knockautet sin modstander i bokseringen, skulle gå med paraderne i månedsvis. Det giver ikke mening.

VED EN virusinfektion sker der en aktivering af forskellige celler, bl.a. T-celler og B-hukommelsesceller af sporstoffet germanium, som findes i meget små mængder gennem en naturlig kost.. De sidstnævnte celler kodes til at kunne genkende netop den virus, de lige har haft kontaktet med, så de lynhurtigt kan aktiverer antistof igen ved senere møder med viruset.

Modsat virusimmunitet, er naturlig immunitet længerevarende, mere bredspektret og dermed mere effektivt mod mutationer. Den løbende opdatering af B-cellernes hukommelse ved naturlig immunitet efter smitte gør B-cellerne stærkere efter hver opdatering. Denne løbende opdatering sker ikke i samme omfang ved vaccine-immunitet, hvor man i stedet er nød til at revaccinere siger forskerne.

DETTE ER netop påvist i et nyt studie fra august 2021 fra Rockefeller University, der specifik undersøger Pfizers, Modernes mRNA-vaciner lft. naturlig immunitet og er bekræftet af tidligere studier.

Opdaterede B-celler kun hurtigst aktivere en immunreaktion tilpasset uundgåeligte re-infektioner. Reaktionen er hurtig, og virus slåes derfor ned, trods den når at opformere sig i en mængde, der udløser sygdomssymptomer.

DETTE GØR, at vi ikke opdager disse gentagne re-infektioner. Vi er med andre ord symptomfri og raske, selv om der fre tid til til anden er virus i kroppen. Immunitet er ikke en "mur", som virus ikke kan trænge igennem.

En anden udbredt misforståelse er, at vaccine- eller naturlig immunitet gør, at virus ikke kan trænge ind i kroppen og blodbanen igen ved senere eksponering for viruset. Vi bliver i livet igennem udsat for virus, som immunforsvaret skal håndtere. Vi lever ikke i en osteklokke.

Men immunsystemet reaktiverer antistoffer hurtigst og uden infektionssymptomer hver gang, vi møder den samme virus igen.

EN POSITIV test er ikke det samme som "syg" eller "smitsom". Hvis vi testes ved re-infektion, vil man kunne måle virus, og vi er dermed "mættet", d.vs. har en positiv test. Men vi er hverken syge eller i praksis særligt smitsomme?

Det sker mere eller mindre dagligt, livet igennem, når vi er i kontakt med andre mennesker og dyr. Smittetal som sygdomsindikator er derfor en forkert strategi, fortæller Rockefelder Institut U.S.A.

HVORFOR SVIGTER immunsystemet hos nogle mennesker? Et banebeydende studie fra Københavns Universitet (KU) påviste, at D-vitamin m.fl., er nødvendig for vores evne til gennemleve infektioner på normal vis. Scudtest fund blev af KU bedømt som så vigtigt, at "en del immunelogbøger skal skrives om".

D-VITAMIN i tilstrækkelig mængder er afgørende for, at T-cellerne aktiveres ved infektioner, og at de senere "slukkes" igen, så immunredaktionen normaliseres.

Studiet forklarer den mekanisme, man har ledt efter 150-60 års D-vitaminforskning. Ved mangel på visse mikronæringsstoffer vil immunforsvaret svigte.

EN SÅDAN mængde kan man ikke sikre sig imod ved at indtage de doser, det i dag anbefales her i Danmark og slet ikke om vinteren. Disse er ofte for lave (vinteren), fordi de ikke tager højde for dårlig kost, forkert tilberedning af maden, stress, rygning, medicin m.m., som medfører et større behov for disse næringsstoffer.

Med sund levevis og tilstrækkelig vitaminer (A, B1, B2, B3, B6, Cholin, B-12, C, D, E) og mineraler f.eks. jern som det vigtigste, zelen m.fl., der er afgørende for, at immunsystemet virker, som det skal, vil som set ingen virus være almen farlig for befolkningen i lande med dansk levestandard, siger videnskaben.

KU. fortæller, at "MANGEL" pÅ viden og misinformation af befolkningen har medført en uberettet angst og frygt for virus og en lige så uberettiget ensidig fokusering på vacciner. Men værre endnu, så har det skabt splittelse i befolkningen, venner og familie.

At politikere, styrelser, embedsmænd, sundhedspersonale, hospital og befolkningen er blevet overbevist om, at smitte er det samme som sygdom, er et stort videnskabeligt bedrag.

Ethøjt smittetal er jo ligegyldigt, hvis der ikke er nogen syge (indlagt). Når 1000 smittes, uden at nogen dør, betyder det, at 1000 opnår naturlig, stærkt immunitet. 

HVIS VI tager den tager den totale dødelighed i Danmark gennem de seneste 20 år, kan vi konstatere, at dødeligheden ikke var øget i 2020, hvor vi havde epedimi på fuld styrke, men ingen vacciner.

Covid-19 har således ikke øget dødelighed i Danmark. Desuden kan vi konstatere, at dødeligheden ikke er faldet i 2021 (januar til og med september), hvor vi har vaccineret 80 pct. af befolkningen og 90 pct. af risikogrupperne. Vaccinerne har således ikke sænket dødeligheden i Danmark.

DA VACCINEN ikke hindre smitte eller vidresmitte, men kun skulle være naturlig, effektiv, billig og behandling. Det er som en tre-benet skammel, hvor man har fjernet de to ben, nemlig forebyggelse og behandling. Sådan en en-benet skammel vil aldrig kunne stå alene.

DET UNDRER os derfor information om de ting, der reelt kan forebygge alvorlig sygdom, IKKE formidles til befolkningen ad de officielle kanaler, men tværtimod søges censureret i en tåge af misinformation.

VI FINDER den ansvarspådragende ikke at informere om dette. Hvis der var tale om pandemi med en alment farlig sygdom med høj dødelighed (som f.eks. ebola), siger lægerne og der fandtes en effektiv og dokumenteret sikker vaccine, så ville vi alle vel vaccineres? Men noget halter. For ingen af tingene er tilfældet.

Og den øger ikke tilliden til myndighederne, eksperter og sundhedssystemet, at der ikke kan være en en rolig, åben og ucensureret debat om disse ting.

At denne kronik bliver optaget, giver dog håb om en lysning i dette informationsmørke. Kilde af læge Claus Hancehe,  Kim Varmning, Michael Schultz med henvisning til Københavns Universitet.

 

Immunforsvaret kan boostes med vitaminer og mineraler

Starter vi dagen med en til to kopper kaffe, hvidt franskbrød med syltetøj og ost, to teskefuld sukker så er vi godt på vej til at nedbryde vores immunforsvar for T-celler). Fortsætter vi dagen med to ekstra kopper kaffe midt på formiddagen, så er vi på energiens trauma, idet vi booster den yderligere med koffein, som vi bliver afhængig af lige som unge mennesker, der indtager koffeindrikke, narkostoffer, ligtergas m.m.. Hjertet kommer på overarbejde, og der sker et uacpettabelt forhøjet blodtryk og galloperende puls. Kaffe stjæler nemlig energien af det vigtigste mineral jern i kroppen.

Det bedste morgenmadsprodukt er økologisk havregryn eller havregrød, som har et stort indhold af magnesium og andre livsvigtige mineraler m.m., og et højt indhold af fibre, der styrker maven og helbredet resten af dagen. Søder man med lynghonning får man det bedste sødestof til hjernen og kalium til hjertet m.m. En klat økologisk smør gør ingen skade, men gavner øjnene og maven så det glider lettere igennem tarmsystem så vi ikke får forstoppelse.

 

 

Kigger du på skemaet nedenunder kan du se, at vitamin A, C,E, Colin og lecitin booster T-Bcellerne og Makrofagerne kraftig, så du reducerer virus og bakterie angeb på kroppen!!...Find de fødevare og kostelementer, som indeholder de vitaminer som booster immunforsvaret!!...

 

Mangel på livsvigtige mikronæringsstoffer, mineraler specielt jern for optagelsen af hæmoglobin (B-12 vitamin og ilt) og vitaminer i kosten, forhindrer opbygning af T-B-celler (se billede). B-celler, også kendt som B-lymfocytter, er en type af hvide blodlegemer af lymfocyt, vigtig i kampen mod kræft, virus og bakterier og kemiske stoffer fremført i legemet m.m.

Mangel på livsvigtige mikronæringsstoffer, mineraler specielt jern for optagelsen af hæmoglobin (B-12 vitamin og ilt) og vitaminer i kosten, forhindrer opbygning af T-B-celler (se billede). B-celler, også kendt som B-lymfocytter, er en type af hvide blodlegemer af lymfocyt, vigtig i kampen mod kræft, virus og bakterier og kemiske stoffer fremført i legemet m.m.

Cyankobalmin er B-12 vitamin

Cyankobalmin er B-12 vitamin

Et godt jernhelbred finder du ved de gammeldags hellig og helseekilder?

Tryk på linket her og vend tilbage tid denne side og læs mere om helbredelse og indeklima.

Tryk her: Sæby Jernkilde

Interferon og beskyttelse mod Covid-19 varianter, kræft med m.m.

En række forskningscentre over hele verden har årtier undersøgt Interferons virkning og særpræg, siden det blev isoleret i 1957. De har konstateret, at det fremstilles af visse hvide blodceller nogle timer efter begyndelsen af en virus infektion og angreb på kroppen.

I 1967 lykkedes det den japanske Dr. Kazhiko Asia i Tokya Japan, at fremstille og syntisere en form for uorganisk germanium som er et mikrogrundstof, der normalt findes i en lang række planter i organisk form af et vigtigt stof "interferon", der fremmer antitumoraktivitenten hos kræftpatienter.

Interferons vigtigste funttion er at stimulere kroppens dræberceller (NK-celler/hvide blodlegemer), der direkte går til angreb mod kræftceller. Interferon er dermed kroppens værtsceller som reducerer og (beskytter tilstedeværelsen af /virus, bakterier, svamp, parasitter eller tumorceller) der ofte opstår af den ydre forurening, giftstoffer, som kommer ind i legemets krop.

SUND-FORSKNING

VIDEN; VIDENSKAB & NATURLIG VELVÆRE 

Germanium øger interferondannelsen som lægerne ikke fortæller deres patienter, det øger tillige T- og B-lymfocytternes funktion og dræbercellernes aktivitet som kan måles i blodet. I behandling af forhøjet blodtryk og hjertelidelse er det sandsynligt, at spormineralet germanium har en gavnlig effekt. Germanium er en kraftig antioxidant, som beskytter mod tungmetalforgiftning og radioaktiv bestråling også i medicinsk øjemed. Germanium er medicinsk med held anvendt ved følgende lidelser (ud over de allerede nævnte gigt, astma, sukkersyge, psykiske lidelser, fordøjelsesproblemer, influenza, åreforkalkning, Parkinsons syge, udslet, epilepsi, senil demens samt grøn og grå stær, skriver SUND-FORSKNING.

Hvor findes det?

Germanium findes i hvidlæg, lucerne, klorofyl, brøndkarse, aloe vera, ginseng, champignon, rødbeder, kulsukkerrod, visse japanske svampe og i klorofyl, som findes i alle planter og hvedegræs.

Immunsystemet

Thymuskirtlen (brislen) er den del af kroppens vigtigste immunforsvar mod virus og bakterier og som producerer de hvide blodlegemer, der kaldes T-lymfocytter og er det indre politi mod fremmesstoffer. Thymuskirtlen er størst de første måneder efter fødslen og vokser ikke efter puberteten og bliver mindre med alderen.

Menneskets forsvarsystem og immunitet er årsag til, at thymuskirtlen sygner hen i alderdommen. Tanken på immunitet og vaccination mod smitsomme sygdomme som virus og bakterier er, hvorpå kroppens eget forsvar kan blive forstærket.

Mangler og forstyrelser i forsvarssystemet følger med alderen, ved alkoholisme og tobaksrygning og indtræder tidligere, hvis immunsystemet er for svagt hvilket kan afhjælpes med sund kost, vitaminer og mineraler, som har indflydelse på dets funktion. Langt de fleste "mirakuløse helbredelser" i middelalderen af alvorlige sygdomme skyldes netop en forstærkning af immunsystemet med livsvigtige bjergluft, negative ioner som findes i ilt, derfor vigtig oxidation med vitaminer, mineraler og sporstoffer.

 Et sundt Immunitet holdes igang med sund og nærende kost, masser af væske, motion og at man undgår for meget indre og ydre stress, dårligt indeklima så man er i følelsesmæssig balance og affaldsstoffer der regelmæssig udskillelse gennem hud, nyre og tarm (afføring). Forstoppelse er derfor en af de største belastninger for et godt immunsystem og helbred, som lægen sjældent fortæller sine patienter i praksis eller på hospitalet!!...

Mindre, men hårdnakkede infektioner som influenza, pludselig allergi eller fødevareallergi og generel træthed er tegn på et svækket immunsystem. Kroniske sygdomme, rygning, alkohol og usundt levevis kan anses for kroppens mislykkede forsøg på at beskytte sig, så immunsystemet kolapser og bryder sammen.

Tuberkulose og Covid-19 angriber lunger

I Odense er 1900 ældre ved at deltage i nyt forskningsprojekt. hvor TB-tuberkulose Calmette-vaccinens forebyggende effekt på COVID-19 og andre sygdomme er ved at blive undersøgt. Forsker fra Klinisk Institut på Sydfynsk Universitet har i mange år studeret Calmette-vaccinen, som man brugte i gamle dage mod TB, at den udover at beskytte mod tuberkulose, også kan sænke sygelighed og dødelighed af andre infektionssygdomme.

Turbukolose betragtes af nogle læger, som en fattigmandssygdom der florerede i gamle dage hos bestemt udsatte i dårlige miljøer og var er den mest almindelige dødelig infektionssygdom, ret sjælden i Danmark med omkring 500 tilfælde om året. Kun 5-10% af de, som bliver smittet, udvikler sygdommen, og det er typisk personer, som er svækkede i forvejen af f.eks. sygdom eller misbrug (alkohol og narko), hjemløs samt indvandere fra fattige lande og krigsområder.

Tuberkulose smitten sker ved dråbeinfektion, idet bakterierne indåndes i mikroskopiske vanddråber, der kommer fra en anden person med lungeturberkulose. Ligesom ved Covid-19 virus spredes tuberkelbakterier ved hoste, tale og nysen spredes de små dråber i luften mest ved indendørs aktivitet, bolig og indkøbscentre ect. af dårligt indeklima. En ubehandlet patient med smitsom lunge-TB eller covid-19 virus vil i gennemsnit smitte ca. 10-15 andre personer. Andelen af smittefarlige TB-personer er lidt højere blandt danskere end blandt indvandrere - formentligt pga. senere diagnostik og opdagelse, da sygdommen mistænkes (for) sent.

Tryk på linket her: Den Spanske Syge NB! husk og vende tilbage til denne side!!....

Claus Hanckes speciallæge i almen medicin, som i dag er en af tre læger incl. Kim Varming modstander af Covid-19 vaccinationer.

Claus Hanckes frarådede allerede i 2009 at tage efterårs vaccine mod influenza A. "Jeg benægter ikke, at der kan være en samfundsmæssig gevinst ved, at man tager den, men som speciallæge anbefaler jeg udelukkende ud fra hensyn til individet." Det er en meget mild influenza. At der er tale om en "pandemi", siger intet om sygdommens eventuelle farlighed (2009). Og det er en vaccine, der først nu er i gang med at blive testet.

"Vi så alvorlige bivirkninger ved sidste vaccine, som var lavet efter samme principper. "Vi ved, at der er Thimerosal. som er 58 procent kviksølv, i kviksølv er den mest potente nervegift, der kendes blandt ikke-radioaktive stoffer. Det er ikke for sjovt, at man har fjernet kviksølv fra børnevaccinationer, siger speciallæge Claus Hanckes. Og selv om de siger, det ikke er meget kviksølv i, så kender lægevidenskaben ingen minimumsdosis?

Gravide har større chance for at skade centralnervesystemet, hvis de får influenza. Men der er andre måder at forebygge end vaccine. Blandt andet med C og D-vitamin, sagde speciallæge Claus Hanckes allerede i 2009. 

Overlæge Jacob Rosenberg Herlev Hospital

Overlæge Jacob Rosenberg Herlev Hospital

Stresshormonet serotonin 5HT

Kilde: G.N. indeklimakonsulent for Scandion 1985-1996

Al mad, drik og tobaksrygning nedbrydes i kroppen ved forbrænding i legemet gennem oxydering (iltning), hvorved der gennem lungerne, næsen og åndedrættet udskilles kultveilte (CO2), de posive ioner. I de sidste 100 år er der sket en væsentlig forandring og stigning i indholdet af CO2 i luften uden for vores bolig og inde i stue og sovværelse ect. og dette hænger sammen med opvarmning, forsile brændstoffer som f.eks. kul, koks og gasarter brændes af med voldsom hast.

Positive luftioner, som f.eks. forurening af røgpartikler, bilos, tobaksrøg, kødkost o.s.v. binder sig til indåndingsluftens kuldioxid molekyllerne og forværer syreomsætningen i blodet. Antagelsen forstærkes yderligere derved, at man kan efterligne kuldioxydeffeksen ved tobaksrøg i indeklimaet ved, at give en intravenøs injektion (sprøjte) af stresshormonet serotonin (5-HT) som er særdeles aktiv og ustadigt hormon:

I midthjernen deltager 5-HT (stresshormon) det således i mange forskellige processer og sammenhænge f.es. søvn, transmission af nerveimpulser og regulering af vor humør. En overproduktion af serotonin (5-HT) giver således forskellige former for stress o.lign. Den uheldige virkning af serotonin kan afhjælpes ved hjælp af frisk luf  de negativ ladede ioner (iltmolekyller), idet de negativ ladede iltmolekyller nedbryder og udskiller stoffet cytrochromoxydase, der virker nedbrydende på serotonin.

Ref. Poul Bechgård Sundhedsplejen 3/1963

The New York Times

Den 16. decemder 2020, blev det seneste nyt: En sundhedsmedarbejder i den amerikanske delstat i Alaska har fået alvorlige allergiske reaktioner efter at være blevet vaccineret mod covid-19 med en vaccine fra selskabet Pfizer og Biotenetd, skriver avisen The New York Times.

I Storbritanien oplevede to sundhedsarbejdere allergiske reaktioner efter at have fået vaccinen. Det fik tidligere i december 2020 de britiske sundhedsmyndigheder til at advare om, at personer med alvorlige medicin- eller madallergi bør undgå vaccinen.

En Norsk lægegruppe siger torsdag d. 18. marts 2021, at det var immunforsvarsreaktioner, som udløste blodpropper hos tre sundhedsarbejder efter vaccinationen med AstraZeneca covid-19. Det skriver VG:

"Vi har fundet årsagen. Der er intet andet end vaccinen, som kan forklare den immunreaktion, som opstod, "siger Pål Andre Holme, professor og overlæge ved Oslos Universitetssygehus, til avisen. Pål Andre Holme har ledet en gruppe på sygehuset, som har arbejdet under stort tidspres for at finde årsagen til, at tre sundhedsarbejder under 50 år blev indlagt med en blodprop efter at have fået AstraZeneca - vaccinen.

Berlinske Tidende d. 19. marts 2021:

Frankrig vil kun give AstraZeneca- vaccinen til folk over 55 år eller ældre!!..

Den 20. marts 2021 får to sundhedsmedarbejder i Danmark blodpropper, hvor den ene nu er afgået ved døden.

Dårlig betonbyggeri blev allerede oplyst i begyndelsen af 1960èrne

Tryk på linket: Forstoppelse kræft