Denne side er under opdatering

Læs her på denne siden i morgen. Den lille doktor - "Bogen om den Schweiske naturlæge" og alle hans hantastiske folke- og naturmedicin produkter:

Dr. A. Fogel skriver: Under mit besøg i Mexico benyttede jeg lejligheden til, at gøre mange iagtagelser blandt naturens medicinmænd. Jeg havde specielt lagt mærke til en plante, der er meget kendt mod infektioner i Mexico og som så ud til, at have en stor betydning for landets indbygger og det var planten Rød Solhat. Det var omtalen af plantens navn Echinaceapurpurea, som allerede for årtier siden havde vagt fagfolkenes interesse i Europa og andre kontinenter. Denne infektionshæmmende plante har siden fået mange venner bl.a. indehaver af denne hjemmeside af naturlige helbredelsesmetoder.

G.N. har brugt planten siden jeg læste bogen "Den lille doktor" i begyndelsen af 1980èrne, en plante som findes i dråbeform og som en slags homøpatisk medicin mod enhver influenza og halsbetændelse og den har været så effektiv på mig og andre familiemedlemmer, at den har hjulpet og lindret influenza i opløbet af et døgn pga. de "negative ioners" og plantestoffernes helbredende egenskaber.

Tryk på dette link hver uge fredag og få endnu flere nyheder!!.... 

THE END