Vejen Paulus gik skildrer netop den tid vi lever i med Covid-19, som måske er vejen til verdens ende?

Læs teksten længere nede på siden!!...

Hvad er Empiri?

Det er en metode der anvender erfaringer og iagtagelse som grundlag for (videnskabelig) erkendelse.

Kilde: G.N. religionsforsker i kulturhistorie, klimatologi og økologi siden 1976

Jeg har samlet på empiri i over 50 år og som deltagelse i arbejde på bibliotek gennem 10 år fra 1985 - 1996 ved sortering af tusindvis af spændende bøger, gemte data på feltstudier og computer, hvor jeg observerer, lytter og deltager på så lige vilkår som muligt med dem, jeg observerer.

På biblioteket møder jeg en forfatter og ansat på Pædægoisk Central, hvor man sorterer og uddeler bøger til skoler i samme kommune. Han fortæller om sit forfatterskab, idet han har skrevet flere spændende bøger, som bliver udgivet på Ascchenhoug`s Forlag og en af bøgerne hedder Paulus på farlig mission.

En smagsprøve på Paulus breve.

Fjerde søndag i advent:

                      Kollekt. Lad os alle bede

Herre, vor Gud, himmelske Fader! Vi takker dig af hjertens grund, fordi du har ladet os komme til den nådefulde dåb (fuld indsigt i kristendommen), hvori du skænker os syndernes forladelse og det evige liv for din Søn, Jesus Kristi skyld. Vi beder dig: bevare os i troen, så vi aldrig tvivler om denne din gave, og styrke os ved din Helligånd til at stride mod synden og blive i vor dåbs nåde, indtil vi vi bliver evindelig salige ved din elskede Søn Jesus Kristus, vor herre, som med dig lever og reagerer i Helligånds enhed, èn sand Gud fra evighed og til evighed! Amen.

Tryk på linket: Profeten Habakkuk