World Trade Center

XI - II00I (år 2001)

Gennem årene har konspirationteorierne om hvad der egentlig skete den 11. september 2001 bredt sig som en steppebrand. Verden over sættes der stadigvæk spørgsmålstegn ved præsident Busck forklaring om, at terrorangrebet blev udført af 19 arabere fra Osama Bin lardens terrororganisation Al Queda. I maj 2006 blev der udført en meningsmåling i USA og 44% svarede ja til, at de tror Buch-administrationen stod bag 9/11 for at få opbagning til at invadere Irak og Afganistan?. KUN OMKRING 52% AF DE STEMMEBERETTEDE AMERIKANER HAVDE (MARTS 2006) OVERHOVEDET HØRT OM, AT OGSÅ BYGNING 7 KOLLAPSEDE. Af disse 52% mente mere end 70%, at sagen burde undersøges til bunds.

Gennem årene har konspirationteorierne om hvad der egentlig skete den 11. september 2001 bredt sig som en steppebrand. Verden over sættes der stadigvæk spørgsmålstegn ved præsident Busck forklaring om, at terrorangrebet blev udført af 19 arabere fra Osama Bin lardens terrororganisation Al Queda. I maj 2006 blev der udført en meningsmåling i USA og 44% svarede ja til, at de tror Buch-administrationen stod bag 9/11 for at få opbagning til at invadere Irak og Afganistan?. KUN OMKRING 52% AF DE STEMMEBERETTEDE AMERIKANER HAVDE (MARTS 2006) OVERHOVEDET HØRT OM, AT OGSÅ BYGNING 7 KOLLAPSEDE. Af disse 52% mente mere end 70%, at sagen burde undersøges til bunds.

Sammenstyrtningen af World Trade Centret

Brændmænd, der hjalp til med oprydningen i dagene efter den 11. september 2001 katastrofen i New York, havde tilsyneladende en højere risiko for at dø tidligere blandt mænd i andre erhverv.  Indtil i dag er der fundet 263 redningsfolk som er døde på 10 år af kræft blandt 9000 brandfolk. Først udvikle de sarkodiose eller en lungelignende sygdom. Det visete den første undersøgelse lige efter katastrofen, hvilket blev offentliggjort i tidskriftet Chet.
Flybranden og sammenstyrtningen af World Trade Centret den 11. september 2001, udløste enorme mængder støvpartikler, affaldsstoffer heriblandt PBC og "dioxin" efter branden, og siden har der været rapporteret flere tilfælde af sarkoidose blandt brandmænd, efter katastrofen.
Sarkoidose er en sygdom med betændelsetilstand, der viser sig som korn-lignende ansamlinger, der typisk ses i lungerne. Den nøjagtige årsag til sygdommen kendes ikke, men man har en mitanke til dioxinlignende stoffer som PCB og brændte rester fra bygningen.

Mission Impossible stjerner

New Yorks brændmænd retter hård kritik mod den alternative Scientology - inspirerede behandling, som Tom Cruise anbefalede de overlevende redningsarbejdere fra terrorangrebet på World Trade Centret. Mange af disse menesker lider under eftervikningerne af giftig røg, herunder dioxin, og det mener skuespilleren og hans trosfæller kan kureres uden medicin.
I stedet opfordrer Cruise til, at de syge indånder dampe fra varm madolie "oliven", hyppgt går i sauna og tager store doser af B3-vitamin.
Axel O. Hansen`s urtete 103, indeholder store mængder knust bukkehornsfrø og B-3 vitamin, som har vist sig at være et naturens mirakkelmiddel  ved bl.a. sygdomme som kræft, ødelagte lunger p.g.a. cigaretrøg m.m. Foruden bukkehornsfrø indeholder 103 urteten også knust hørfrø, der har vist sig at have et stort indhold af omege 3 fedtsyre, hvilket har vist sig at fjerner dioxin fra kroppen eller renser lungerne? Den Tjetenske præsident er blevet behandlet med omega 3 fedtsyre for dioxin terror, så der må være noget om snakken om de gavnlige omega 3 fedtsyre (artiklen forsætter om to uger, idet omega 3 har en gavnlige efftekt over for en lang række sygdomme)?
Mission Impossible stjerner i 2001, har været med til at grundlægge et behandlingscenter, hvor Scintology- kuren er eneste tilbud. Skuespilleren Cruice hvævder, at metoden virker, og anbefaler, alt andet kan være direkte sundhedsskadelig. Den etablered lægevidenskab ryster på hovedet og følger nu New Yorks brandkorps efter og tror på miraklet. Desværre er 263 redningsfolk 10 år efter døde af verdens farligste røgpartikler, støv og dioxinlignende stoffer!!...

"We`re getting ready to pool the building six"

Sådan meddelte brandfolk gennem deres walktalk lige før World Tread Centret styrtede sammen?

Vi hørte to eksplotioner i bygning seks, men spørgsmålet var om der var anbragt sprængstoffer i World Trad Centret, dette er endnu ikke blevet opklaret og bliver det måske aldrig?

De to tvillingetårne på World Trade Center var bygget til at kunne modstå kraften fra en direkte kollision af selv de største fly USA er i besiddelse af. Mange vidner har rapporteret, at de hørte eksplotioner, før bygningen på World Trade Centret styrtede sammen. En halv time senere bryder også bygning 7 sammen, og forvandler sig på under syv sekunder fra et 47 etages højhus til en ruinhob, der spreder et sølvgråt pulver på 30 centimer overalt i nærheden af en større radius?
Senere er det kommet frem, at bygning 7 aldrig blev ramt af noget fly og var delvis beskyttet af andre bygninger i forhold til de to twin towers. Siden 2001 har myndighederne forsøgt at finde gangbare forklaringer - i første omgang, at en nødstrømsgenerator var eksploderet - i 2008 introduceredes så fænomenet "varmeudvidelse".
I september 2002 indrømmede ejeren af bygningen, Larry Silverstein, i en PBS-dokumentarudsendelse, at han og the New York Fire Department i fællersskab havde besluttet at foretage en kontrolleret sprængning af Bygningen 7, hvor der på det tidspunkt var opstået småbrænde i kontorlokalerne. Den officielle årsag var, at brandene var ude af kontrol, og der var ikke mandskab og ressourcer nok til at bekæmpe den.

Ole Retsbo`s bog om konspiration

Konspiration

Verden over sættes der spørgsmålstegn ved den officelle forklaring om, at terrorangrebet blev udført af 19 arabiske terrorister fra Osam Bin lardens terrororganisation Al Queda.

Ole Retsbo er journalist og historiker. Han har arbejdet for udlandsredaktionen på både TV2 og DR Nyheder og har i de seneste mange år fra 2001 lavet dokumentarprogrammer for DR, herunder to temaudsendelser om konspirationsteorier. Han har også skrevet to bøger, foruden bogen konspiration. Oprindelig er konspiration, at magthaver i almindelighed har skjulte hensigter med deres udtalelser. En hemmelighed, som man er ene om at have opdaget, derfor denne oprigtige historie: Hvad var baggrunden til terrorangrebet den 11. september 2001. 

Der har været mange forlydender om, at terrorangrebet på World Tread Centret i New York ikke fandt sted med flyangreb, men med raketter? Min holdning hælder mere til, at angrebet var en hellig krig mellem Taliban og USA - George Busch om narkotiske stoffer som f.eks. opiumdyrkning i Afganistan?

Der har været mange forlydender om, at terrorangrebet på World Tread Centret i New York ikke fandt sted med flyangreb, men med raketter? Min holdning hælder mere til, at angrebet var en hellig krig mellem Taliban og USA - George Busch om narkotiske stoffer som f.eks. opiumdyrkning i Afganistan?

Det første angreb på World Trade Center

kl.8.45 Amerikansk lokal tid ramte Flight 11 - en American Airlines Boeing 767-200 - Nordtårnet på World Traed  Center, WTC2.
Flyet, en Boeing 767-233 ER, var lettet fra Boston Logan Airport kl.7,59 AM. kl.8.13 mistede man radioforbindelsen. Kl.8.15 kaldte ground control flyet med ordre til at stige, men uden resultat. Kl.8.20 slukkedes signalet fra flyets transponder, det drejer mod nord og afveg dramatisk fra den planlagte rute mod vest. Kl.8.28 så ground control, at flyet lavede en 100 grader vending mod syd, og Flight 11 forsatte sydpå langs Hudson River. Her ramte det World Trade Center (vist på billedet).

Min historie og oplevelse bag terrorangrebet på World Tread Centret

Fredag eftermiddag Dansk tid d. 11. september 2001, bliver jeg G.N. tidligere redaktør af helsetidsskrift "Det grønne blad" ringet op om begivenhederne på terrorangrebet på World Tread Centret. I hast tænder jeg for ekstranyhederne på DR 1 TV og ser frygtindgydende billeder, som jeg aldrig tidligere virkelig har oplevet, idet der udsendes dokumentarisk TV-nyhedshistorie i dette øjeblik.
Da det første tårn på World Tread Center kolapser og folk flygter i hast ned af gaderne i nærheden, får jeg det første voldsomme indtryk. En time efter ligger et gråt lag støv overalt som et pulver på ca. 30 cm, ja et pulver ingen vidste noget om hvad det indeholdt? I det øjeblik jeg ser folk indhylet i dette støv (billedet), går mine tanker lynhurtigt tilbage til Seveso katastrofen i Italien 1976 som jeg oplevede: Tryk på linket SEVESO katastrofen

Efter sammenstyrtningen et par dage efter på World Tread Centret, bliver New Yorks brandvæsen sat igang med oprydningsarbejdet og flere blandt brandfolkene er bekymret over det grå pulveriseret lag der ligger overalt kan være farligt? Eksperter fortæller i hast om New York`s brandkorps og ledelsen, at de roligt kan arbejde videre i ruinbygningerne. Ingen kendte dengang i 2001 hvor farligt det grå støv var, der overalt lå i nærheden af det sammenstyrtede World Tread Center.
Ingen vidste, at ti år efter dør 2-5 brændmænd af blod- og knoglekræft og bliver begravet hver uge. Myndighederne har ikke nogen tal over, hvor mange ceville mennesker som dør af det grå "ekstremt" farlige pulver, der indeholdt dioxin, PCB og andre giftige bestanddele fra bygningerne som styrtede sammen på World Tread Center. Det skønnes, at tusinde andre vil dø indenfor de nærmeste 10 år.
Da jeg selv er uddannet ekspert og med kendskab til affaldsforbrændinger, har det i ti år siden begivenheden 2001 på World Tread Centret undret mig utrolig meget, at New Yorks Myndigheder, har forsøgt og tysse befolkningen og brandmandsskabet ned, at  pulverstøvet fra de nedstyrtede bygninger er helt uskadeligt.
Ingen har endnu taget ansvaret for de enorme store mængder brandbar materiale de to tvillinge tårne på World Tread Centrer indeholdt af plastik i form af PCB, der under brand udvikler de mest giftigste stoffer her på jorden "dioxin". Mine udregninger siger, at bygningen på World tread Centret indeholdt brandbart materiale på flere millioner tons i form af plastik, idet disse produkter bliver fremstillet af olieprodukter.
Mange eksperter heriblandt New York`s brandvæsen har ikke kunnet forstå, hvorfor der lød voldsomme eksplotioner i bygning 1 (første tårn der faldt)? Da jeg selv er uddannet i olie- og brandslukningsøvelser m.m., har jeg vidst siden 1973, at plastikmaterialer har en stor brændværdi f.eks. i affaldsforbrændinger.
Da det første fly United Airlines Boeing 767-200 ramte Nordtårnet på World Tread Centret og eksploderede med hundredevis af tons brændstof om bord, begyndte bygningen at eksplodere flere gange. Brandfolkene fortæller bag efter under oprydningen, at de ikke fandt så meget som elektronisk komponenter af EDB udstyr, telefoner, kabler o.s.v., alt var brændt væk til grådt støv som indeholdt rester af de farlige srtoffer "dioxin". 
Min vudering af branden på World Tread Centret kan sammenlignes med en kæmpebrand på et stort olierafinaderi  eller atomuheld!!.....

Kilde: af klima/teolog

Tusinde af New York`s borger havde det farlige pulverstøv på sig efter World Tread Centret styrtede sammen. De havde nanomængder, verdens mindste giftstof, nok til at slå et menneske få mèn af det resten af deres liv i form af lymfe, blod- og knoglekræft. New York World Tread Centret blev forvandlet til Dødens Triumf.

Tusinde af New York`s borger havde det farlige pulverstøv på sig efter World Tread Centret styrtede sammen. De havde nanomængder, verdens mindste giftstof, nok til at slå et menneske få mèn af det resten af deres liv i form af lymfe, blod- og knoglekræft. New York World Tread Centret blev forvandlet til Dødens Triumf.

Krigen i Afganistan mod Osama bin Larden

Al-Qaeda netværk i Afganistan

Fra maj 1996 havde Osama bin Lardem og medlemmer af Al-Queda-netværket boet i Afganistan, hvor de hade drevet miltære træningslejre bl.a. i byen Mazar-e Sharif marts 1996 for Al-Qaeda-netværket i en løs alliance med landets Taliban-styre.
Efter bombningerne af to amerikanske ambassader i Afrika i 1998, affyrede USA`s militære krudsermissiler en af Osama bin Lardens lejre, med et bekrænset effekt.
FN`s sikkerhedsråd havde udstedt Resolution 1267 og 1333 i 1999 0g 2000. Resolutionerne var rettet mod Taliban, der gav Al-Quaeda finansiel og materiel støtte for at få styret til at udlevere bin Larden til retsforfølgelse for ambassadebombningerne og få dem til at lukke træningslejrerne.

Reaktion på angrebet d. 9/11 - 2001

Efter terrorangrebet den 11. september 2001, iværksatte præsident George Busch en krigserklæring og invation mod Al-Quaeda i Afganistan, idet efterforskerne hurtigt fandt beviser, der pegede på, at bin Larden var involveret og stod bag angrebet på World Tread Centret. I første omgang nægte bin Larden, men før det amerikanske præsidentvalg i 2004 valg, bekræftede Osama bin Larden  på en båndudtalelse, at han og Al-Quaeda stod bag angrebet.
I en tale til den amerikanske kongres gav George Bush den 20. september 2001 taliban et ulti om, at udlevere Al-Quadea-lederen Osama bin Larden i Afganistan til USA.
Løsladelse af fængslede udlændinge, heriblandt amerikanske borger, beskyttelse af udenlandske journalister, diplomater og nødhjælpsarbejdere i Afganistan. Lukke teoristernes træningslejre og udlevere alle terrorister og enhver person og deres støttestruktur til de rette myndigheder.

Invation af Afganistan d. 7. oktober 2001.

Den tilrettelagt invation af Afganistan den 7. oktober 200, var at fange lederen Osama bin Larden, og med al krigsmateriel og soldater ødelægge Al-Quaeda og fjerne Taliban regimet der havde støttet Al-Quadea og give netværket et tilflugtssted.
 

Der er uenighed blandt koalitionens medlemslande (FN og USA) omkring strategien for opiumsbekæmpelsen, hvilket også var langt tid før invationen af Afganistan? Nogle lande taler for at ødelægge opiumsmarkerne, mens andre taler for at finde alternative indtægtskilder til de fattige bønder, da man frygter de ellers vil støtte Taliban. Efter Talibanstyrets fald i hovedstaden Karbul i Afganistan er opiumsproduktionen eksploderet. Opium anvendes til fremstilling af heroin. Afganistan står nu for 92% af verdens iligale produktion af opium. Fra 2005 til 2006, hvor koalitionsstyrkerne var i landet Afganistan steg opiumsproduktionen med 78%. Specielt i den usikre sydlige del af landet er opiumproduktionen udbredt. FN`s narkotikakontor, UNDODC, rapporterer at der er en direkte sammenhæng mellem sikkerhedssiutationen og opiumsproduktionen. I de sikre områder producerer 20% af bønderne opium, mens det er 80% i områder med dårlig sikkerhed.
Kilde: Creative Commons Navngivelse - Wikipedia, den frie encyklopædi.

Der er uenighed blandt koalitionens medlemslande (FN og USA) omkring strategien for opiumsbekæmpelsen, hvilket også var langt tid før invationen af Afganistan? Nogle lande taler for at ødelægge opiumsmarkerne, mens andre taler for at finde alternative indtægtskilder til de fattige bønder, da man frygter de ellers vil støtte Taliban. Efter Talibanstyrets fald i hovedstaden Karbul i Afganistan er opiumsproduktionen eksploderet. Opium anvendes til fremstilling af heroin. Afganistan står nu for 92% af verdens iligale produktion af opium. Fra 2005 til 2006, hvor koalitionsstyrkerne var i landet Afganistan steg opiumsproduktionen med 78%. Specielt i den usikre sydlige del af landet er opiumproduktionen udbredt. FN`s narkotikakontor, UNDODC, rapporterer at der er en direkte sammenhæng mellem sikkerhedssiutationen og opiumsproduktionen. I de sikre områder producerer 20% af bønderne opium, mens det er 80% i områder med dårlig sikkerhed.
Kilde: Creative Commons Navngivelse - Wikipedia, den frie encyklopædi.

Hvornår skete krigen i Afghanistan?

Amerikansk invation af Afganistan skete den 7. oktober 2001 og hvad lå til grund for krigen?

Amerikansk invation af Afganistan skete den 7. oktober 2001 og hvad lå til grund for krigen?

Den afghans-sovjetisk krig 1979-89.

Den 28. april 1978 gennemførte det afganisk-sovjetisk kommunistisk parti et blodigt statskup og overtog magten i Afganistan. Den kommunistiske regering, gav kvinderne stemmeret, indførte jordreformer, forbud mod tvangsægteskaber og erstattede de religiøse islamiske love med sekulære, maxistiske love.
Den hurtigt voksende sovjetisk indflydelse, kombineret med den politiske undertrykkelse og den stærke modstand mod reformer, førte til en omfattende guerillakrig mod den marxistiske styre, der blev, der blev ledet af Noor Mohammed Taraki. Mange af mujahedin oprørerne blev udvist og henrettet af den marxistiske regering i 1979. Mohamed Taraki blev dræbt og kort tid efter erstattet af den nye præsident Hafizullah Amin af Afgahnistan.
Den 25. december 1979 marcherede den røde arme ind i Kabul, da man frygtede at præsident Amin skulle søge støtte hos USA. Man indsatte derfor en ny regering, ledet af Barak Karmal.
Den sovjetisk støttede afganske regering, førte derefter en brutal krig mod både muslimske og etniske oprørsgrupper. Den amerikanske efterretningstjeneste CIA og Pakistan støttede oprørsgrupperne finansielt med våben, på grund af deres modstand mod det kommunistiske styre. Saudi Arabien støttede også oprørerne finansielt, på grund af deres muslimske baggrund.

Osama bin Larden en rigmandssøn

Matab al-Khadamat (MAK) var en organisation, der blev ledet af den rige saudi-araber Osama bi Larden og som sendte penge, våben og muslimske krigere ind i Afgahnistan, med støtte og hjælp fra regeringerne i USA, Pakistan og Saudi-Arabien. I 1988 brød bin Lardfen sammen med en række andre mere militante medlemmer med MAK organisationen, og grundlagde al Qaida for at udvide kampen mod Sovjetunionen til at omfatte hele verden.
Sovjetunionen trak sine styrker ud af Afgahanistan i februar 1989, men forsatte med at støtte den kommunistiske regering, der nu blev ledet af Mohammed Najibullah. CIA og Saudi Arabien forsatte også med at støtte mujahedinerne. Da Sovjetunionen kollapsede med præsident Mikhail Gorbatjov og støtten ophørte, blev den Afgahniske regering væltet den 18. april 1992 og en islamsk stat blev kort efter oprettet med Osamar bin Larden som leder af Al-Qaida.
Siden de sene 1970èrne har Afgahnistan lidt under vedvarende og brutale borgerkrige, der omfatter udenlandske indblandinger i form af den sovjetiske invation i 1979 og den nutidige krig i Afgahnistan, der afsatte Taliban-regeringen oktober 2001.  

Den mislykkede stat?

I november 2008 advarede FN`s sikkerhedsråd om, at Afganistan kan blive en såkaldt "mislykket stat" (en stat hvor regeringen har ringe praktisk kontrol over store dele af landets territorium) på grund af den forøgede vold, illegale narkotikaproduktion, og det svage statsapparat. I 2006 blev Afganistan listet som nummer 10 på et index for mislykkede stater. I 2005 lå landet som nr. 11. Fra 2005 til 2006 steg antallet af selvmordsangreb (evt. påvirket af opiumrus?), konventionelle angreb og angreb med vejsidebomber. 

Efter at Taliban i 2001 havde indført forbud mod dyrkning af opiumvalmuen (vist på billedet), blev produktionen (eksport af narkotika) i Afganistan reduceret med 95%, men efter Talibans fald er den imidlertid vendt tilbage til det tidligere høje niveau 2003 - høsten anslåe at have en værdi på 2,8 milliarder US dollers i alt 10-12 milliarder danske kroner årligt.

Efter at Taliban i 2001 havde indført forbud mod dyrkning af opiumvalmuen (vist på billedet), blev produktionen (eksport af narkotika) i Afganistan reduceret med 95%, men efter Talibans fald er den imidlertid vendt tilbage til det tidligere høje niveau 2003 - høsten anslåe at have en værdi på 2,8 milliarder US dollers i alt 10-12 milliarder danske kroner årligt.

Selv Koranen vidner om Jesus Kristus Guds Søn som en profet?

Sura 2 Koen al-Baqara

v/82: Men de, der tror og gør gode gerninger, de hører til i Haven (Paradiset); dèr skal de forblive til evig tid.

Tryk på linket: Rejsen i det indre 

 

Og da Vi sluttede pagt med Israels børn. "I må ikke tjene andre end Gud! I skal være gode imod jeres forældre og slægtninge, imod forældreløse og fattige! Tal venligst til folk! Hold bøn og giv almisse!".v/87: Vi gav Skriften til Moses og lod udsendingen (profeterne) følge efter ham. Jesus, Marias søn, gav vi de klare beviser, og Vi styrkede ham med den "Hellige ånd". Var I ikke altid hovmodige, når en udsending bragte jer noget, hvor I ikke fandt behag, så at I kaldte nogle af dem for løgnere og slog andre ihjel?

v/58: Og da Vi sagde: "Gå ind i denne by, og spis ubekymret af deres forråd, hvor I vil! Gå ind ad porten (den snævre), og sig, idet I kaster jer ned: Om forladelse (omvendelse)!" så vil Vi tilgive jer jeres synder. Vi vil give dem, der handler godt, endnu mere"

v/61: Og da I sagde: "Moses! Vi kan ikke længere holde ud kun at spise èn slags føde. Bed på vore vegne din Herre om at spise èn slags føde. NB! Dette forlangte Moses ikke i de 40 år israelitterne vandrede i ørkenen dèr, kun manna og vegetafødeKoranen fortæller også i dette vers: Bed på vore vegne din Herre om at skaffe os noget af det, som jorden kan frembringe: Grøntsager, argurker, korn, linser og løg!" Så sagde Han: "Vil I erstatte noget godt (Manna den åndelige føde) med noget, der er dårligere? Drag I ned til Ægypten, så får I, hvad I beder om!"  Fornedrelse og elendighed blev deres lod; de pådrog sig Guds vrede, for de troede ikke på Guds tegn (Moses), og de slog med urette profeterne ihjel. For de var ulydelige og gik gang på gang for vidt. De, der tror, og de der er jøder, kristne og sabier; de der tror på Gud og den yderste dag og handler ret, de vil få deres løn hos deres Herre, (ham som skabte Himmelen og Jorden og alt hvad der hører til). De skal ikke være bange og bliver ikke bedrøvede.

Koranen oversat til dansk af Ellen Wulff som er mag.art. i semitisk filologi og ph.d. i arabisk.

Koranen oversat til dansk af Ellen Wulff som er mag.art. i semitisk filologi og ph.d. i arabisk.

Byen Mazar-e Sharif betyder ædel (smuk)!!...

Ordet Sharif betyder "meget ædel"

- eller nobel (smuk). Sharif`s indbygger er efterkommer af den islamiske profet Muhammed, gennem børne børn, og kan spores tilbage, som vigtige redskaber til at forstå Koranen - Al-Gu`ran det centrale religiøse tekst af islam. En muslim er tilhænger af islam, en monoteistisk, en Gud , idet Abrahams religion er baseret på Koranen, som muslimerne anser for profeten Muhammed.

Hvad fortæller Det Nye og Gamle Testamente om Islam?

Abrahams jødiske hustru Saraj fødte ham intet barn. Men Saraj havde en ægyptisk slavekvinde ved navn Hagar; og Saraj sagde til Abraham: "HERREN har jo nægtet mig, at jeg ikke kan få børn; gå derfor ind til min trælkvinde Hagar, måske kan jeg få en søn ved hende! "Og Abraham adlød sin hustru Saraj.

1. Mosebog. 16,116.

Og HERRENS engel sagde til Hagar: "Vend tilbage til din herskerinde Saraj og find dig i hendes mishandling. Og HERRENS engel sagde til Hagar: "Jeg vil gøre dit afkom (muslimerne) så talrigt, at det ikke kan tælles."

Og HERREN engel sagde til Hagar: "Se, du er frugtsommelig, og du skal føde en søn, som du skal kalde Ismael (Gud hører), hvordan du har lidt; og han skal blive et menneske-vild æsel (muslim), hvis hånd er mod alle, og alles hånd mod alle sine fjender - kristne og jøder?

1. Mos.16,11-12.

Muslimerne tror, at islam er den komplette og universelle betegnelse for "en" ur-tro, som blev afsløret på mange tidspunkter og steder før, bl.a, gennem profeterne, Abraham, Moses og Jesus. De tror ikke på at Kristus som Guds Søn, men snarer at han var en profet og Marias søn. Muslimerne hævder, at tidligere meddelser og åbenbaringer er blevet delvis ændret og ødelagt over tid, derfor er ordet "Tharif" på arabisk: forvrængning, korruption, ændring et arabisk udtryk brugt af muslimer i forbindelse med uoprettelige ændringer bl.a. jøder og kristne af bibelske manuskrifter, især dem, der udgør Tawrat (Torah - Mosebøgerne), Zabur (Salmernes Bog) og Injil (Det Nye Testamente). Tawrat er det arabiske ord for Toraen Det Gamle Testamentes Mosebøgerne. Muslimerne tror, at det var Toraen en islams hellige bog givet af Gud til Musa  (Moses). Koranen henviser ikke til hele Tanakh (Det Gamle Testamente)? Ordet Tawrat forekommer 18 gange, og navnet Musa (Moses) er nævnt 136 gange i Koranen.

Moses skriver udtrykkelig i første Mosebog 16,5

Da sagde Saraj til sin mand Abraham: "Min krænkelse kommer over dig! Jeg lagde selv min krænkelse over dig i din favn, fordi jeg ikke kunne få børn i starten og nu ser min slavinde Hagar, at hun skal føde en, lader hun hånt om mig; Så HERREN være dommer mellem mig og dig!" Abraham svarede sin hustru Saraj: Gør mod din ægyptiske trælkvinde som behager dig, gør med hende, hvad du finder for godt!" Da plagede Saraj hende (Hagar), så hun flygtede for hende. 

Men HERRENS engel fandt hende ved vandkilden i ørkenen, ved kilden til Sjur; og han sagde; "Hvorfra kommer du Hagar, som er Saraj trælkvinde, og hvor går du hen?" Hun svarede: "Jeg flygter for min herskerinde Saraj.

1. Mos.16,8.

Tidlig næste morgen tog Abraham brød og en sæk vand og gav Hagar det på sin rejse, og drengen satte han på hendes skulder, hvorpå han sendte hende bort. Som hun vandrede af sted, for hun vild i Bèersjebas ørken, og vandet slap op i hendes sæk; da lagde hun drengen hen under en af buskene og gik hen og satte sig i omtrent et pileskuds afstand derfra, idet hun sagde ved sig selv: "Jeg kan ikke udholde at se drengen dø!" Og således sad hun, mens drengen græd højt.

Et enkelt citat fra Toraen i Koranen 5,45 lyder, hvis nogen gør èn fortræd: Livet for liv, øje for øje, næse for næse, øre for øre, tand for tand, og sår lige for lige". Ordene kunne være et citat hentet fra Det Gamle Testamente Anden Mosebog 21,24-25: Øje for øje, tand for tand, hånd for hånd. Derimod siger Det Nye Testamente det stik modsatte, at man ikke må gengælde i kamp mod fjenden f.eks. Matt.5,38-39: I har hørt, at der er sagt: Øje for øje, og tand for tand. Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer imod den, der tilføjer jer ondt, men hvis nogen giver dig et slag på den højre kind, så vend også den anden til.

I har hørt, at der er sagt "Du skal elske din næste og hade din fjende. Men jeg (Jesus) siger jer: Elsk jeres fjender, velsign dem, som forbander jer, gør godt imod dem, der hader jer og bed for dem, som forfølger jer.

Matt.5,43-44 ; Ordsp. 20,22 ; 2. Mos.21,22 ; 3. Mos.24,20 ; 5.Mos.19,21 ; Ap.G.23,2 ; Rom.12,17 , 1. Tes.5,15 ; Joh.18,22 1.Pet.3,9 ; Siraks Visdoms Bog 10,6.

 

Koranens betydning i islam

Muslimer tror, at Koranen er den oprindelige bog af guddommelig vejledning og retning for menneskeheden, den bogstavelige Guds ord, som blev åbenbaret af Muhammed gennem englen Gabriel over en periode på 23 år fra 610 e.Kr. idet han forudså Koranen som Guds Allah endelige åbenbaring til menneskeheden. Koranen den yngste religion af dem alle, efter Gamle og Det Nye Testamente, betragtes som et bredt af det fineste stykke litteratur i arabisk sprog. Muslimer tror, at Koranen blev formuleret og åbenbaret sprogligt gennem englen Gabriel (Jibril) fra Gud til Muhammed gradvist over en periode på ca 22 år og afsluttet i år 632 e.Kr.?

Gabriel (billedet) bebuder Jesu fødsel for Maria. Og det sklal ske, at enhver som påkalder Herrens navn (Jesus), skal blive frelst. Ap.G.2,21-22 : Rom.10,11-13 : Es.28,16 : Sl.25,3-6 : Rom 9,33.
Og hele skaren søgte at røre ved ham, thi en kraft udgik fra ham og helbredte alle. Luk.6,19 : Matt. 14,36 : Luk. 8,46 : Luk. 7,50.

Gabriel (billedet) bebuder Jesu fødsel for Maria. Og det sklal ske, at enhver som påkalder Herrens navn (Jesus), skal blive frelst. Ap.G.2,21-22 : Rom.10,11-13 : Es.28,16 : Sl.25,3-6 : Rom 9,33.
Og hele skaren søgte at røre ved ham, thi en kraft udgik fra ham og helbredte alle. Luk.6,19 : Matt. 14,36 : Luk. 8,46 : Luk. 7,50.

Den store hemmelighed i Sankt Peters nøgler?

Messias profeternes forjættede frelser ifølge Koranen

Jesus "Kristus" er oprindelig det græske ord, der betyder "den salvede" ligesom det herbraiske Messias (jfr. Joh.1,41 ; 4,25). I begyndelsen af kristendommen forstod man derved den fremtidige konge, som jøderne på grundlag af profeternes udsagn (de messianske forjættelser) som ventede engang skal komme og ved Guds underfulde indgriben oprette et hellighedsrige for det sande Israel og de retfærdige, men ikke Koranen? Når de kristne kaldte Jesus for Kristus "Messias", tilkendegav de derved, at de betragtede ham som den, der havde bragt eller skulle bringe opfyldelsen af disse profetiske forjættelser på bordet (nadveren). I vor moderne sprogbrug er Kristus imidlertid blevet et egenavn; skal vi betegne Jesus som opfylderen af profetierne, må vi anvende det herbraiske udtryk "Messias"; og dette burde egentlig være sket i de tilfælde, hvor det er sikkert, at meningen er: den af profeternes forjættede frelser.
Matt.2,4-6 ; Joh.7,37-42 1. Sam.16,1 ; 1. Sam.15,23 ; 17,12 ; Ap.G.13,22 ; Sl.89,4-21 ; Mika.5,1 ; Mat.25,42 ; Luk.2,4-5 ; Es.9,6-7 ; Sl.72,5-8 ; Es.37,32-36 ; Es.38,4-8- Dan.7,13-14 ; Sl.145,13 ; Dan.4,3.33-34 ; Sl.103,5 ; Sl.25,1-8 ; Job.32,25 ; Rom.9,33 ; 10,11-12 ; Luk.1,31-32 (1. Krøn.17,14 ; Sl.89,37 ; Mika.4,7 ; Hebr.1,8).

Petrus betyder sten eller klippe.

Da Jesus var kommen til egnen ved Kæsarea Fillipi, spurgte han sine disciple og sagde: "Hvem siger folk, at Menneskesønnen er? Og Simon Peter svarede og sagde: "Du er Kristus, Ordet "den levende Guds Søn." Da svarede Jesus og sagde til ham: "retfærdig er du Simon "Jonas" søn! Thi det har kød og blod ikke åbenbaret dig, men min Fader (Abba), som bor i Himmelen, læs om (Himmelfarts dag)?

Så siger også jeg dig, at du er Petrus (græsk) der betyder sten og klippe, og på den klippe vil jeg bygge min  menighed (Massada), og Dødsrigets porte skal ikke få magt over den. Og jeg vil give dig Himmerigets nøgler, og hvad du binder på jorden, det skal være bundet i Himmelen, og hvad du løser på jorden, det skal være løst i Himmelen: Jeg lægger nøglen til Davids hus på hans skulder; når han lukker op, skal ingen lukke i, og når han lukker i, skal ingen lukke op.

Matt.16,18-29 (Matt.17,9) : Es.22,2 : Es.38,10 : Visd.16,12-14: Det Gamle Testamente "APOKRYFISKE BØGER" 

Men Tomas også kaldet tvilling (Didymus), en af de tolv, var ikke sammen med dem, da Jesus kom.

Joh.20,24 ; Joh.11,16 ; 14,5:

Thomas siger til ham: "Herre! vi ved ikke, hvor du går hen; hvordan kan vi så kende vejen?" Jesus svarer: Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen (ABBA) uden ved mig. Havde I kendt mig, så havde I også kendt min Fader "Gud"; og fra nu af kender I ham og har set ham (Jesus)."

Fillip siger til ham: Herre! vis os Faderen, og det er os nok." Jesus siger til ham: "Så lang en tid har jeg været hos jer, og du har ikke lært mig at kender, Fillip? Den, som har set mig (Ordet fra begyndelsen) Joh.1,1-18, har også set Faderen; hvordan kan du så sige: "Vis os Faderen?" Tror du ikke, at jeg er i Faderen, og Faderen er i mig (Guden Jesus), som bliver i mig, gør sine gerninger. Tro mig, at jeg er i Faderen, og Faderen er i mig; men vil I ikke, så tro for selve gerningernes skyld.

Joh.14,3-18.

Men Thomas (Didymus), en af de tolv, var ikke sammen med Jesus disciple, da Jesus kom til ham. De andre disciple sagde nu til ham (Thomas). "Vi har set Herren." Men han svarede dem: "Hvis jeg ikke får set naglemærkerne i hans hænder, ja, stikker min finger i naglegabene og stikker min hånd i hans side, tror jeg det ikke." Joh.20,24-31.

Otte dage efter var hans disciple atter derinde, og Thomas sammen med Jesus disciple. Da kommer Jesus, mens dørerne var lukkede; og han stod midt iblandt dem og sagde: "Fred være med jer!" Derefter siger han til Thomas: "Ræk dine finger frem, se, her er mine hænder; og ræk din hånd frem og stik den i min side, og vær ikke vantro, men troende!"

Thomas svarede og sagde til ham: "Min Herre og min Gud" Jesus siger til ham: "Fordi du har set mig, tror du; retfærdig er de, som ikke har set mig og dog tror". Men disse er nedskrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus (den salvede), Kristus Guds Søn, og for at I, når I tror, skal have livet i hans navn.

Joh.20,28-31 ; Rom.1,7 ; 1.Joh.5,13.

Munkene i et kloster ved Nag Hammadi, 150 km nord for Luxor i Ægypten, kunne imidlertid ikke få sig selv til af sætte ild til skrifterne under forføgelserne ca. 450 e.Kr., istedet begravede de dem i ørkenen, og 1500 år senere blev de fundet af en ægyptisk arkæolog. Blandt dokumenterne, som nu er opbevaret ved Nag Hammadi Biblioteket, findes Maria Magdalene evangeliet, Peter evangeliet, Judas- og Thomas evangeliet, som er intakt af de fem evangelium, men som ikke kom med i Ny Testamente?

I dag vuderer forskerne, at Thomas Evangeliet er skrevet før de fire kanoniserede evangelier forfattet af Lukas, Matthæus, Markus og Johannes, og det er ikke den eneste eller mest opsigtsvækkene forskel. Den virkelige sentation ligger i indholdet - her er ingen jomfrufødsel? Judas og Thomas Evangeliet fortæller os, at Guds rige er inde i os selv, og de påbyder os at efterleve et moralsk-kodex lige som beskrevet i Fredens Evangelium, og som blev fundet i 1929 af en læge- præst i Monte Casino klostrets bibliotek. 

Med nøglerne i hånden vil vi selv åbne døren til himmelen, som de har formet os adgang til, hvis tabte ur- evangelium lyder: Ære være Gud i det højeste! Og på jorden fred i mennesker, der har velbehag med god vilje (Luk.2,13-14) Luk.19, 9 Sl.118,26-29 : Luk.13,35 :Ap.G.10,36-38 : Rom.5,1 : Ef.2,14-18.

Med nøglerne i hånden vil vi selv åbne døren til himmelen, som de har formet os adgang til, hvis tabte ur- evangelium lyder: Ære være Gud i det højeste! Og på jorden fred i mennesker, der har velbehag med god vilje (Luk.2,13-14) Luk.19, 9 Sl.118,26-29 : Luk.13,35 :Ap.G.10,36-38 : Rom.5,1 : Ef.2,14-18.

Sankt Peters nøgler

Lægen Lukas skriver om Peter

Lukas der var græsk læge af Paulus`kreds og som kunne latin, forfatter til Lukasevangeliet og Apostlernes Gerninger citerer, at der i Jerusalem levede en mand ved navn Simon (Peter) og ikke Simon Troldmanden, Peter var en retfærdig og gudsfrygtig mand der ventede Israels trøst (omveltning); og Helligånden var over ham.
     

Luk.2,25 ff.?

Og der var varslet og varskoet ham af Helligånden, at han ikke skulle se døden, før han havde set Herren salvede. Han kom nu, tilskyndet af Ånden, ind i helligdommen; og da forældrene bragte barnet Jesus ind for at gøre med det, som skik var efter loven, tog han det i sine arme (Simon Peter) og priste Gud og sagde: "Herre! nu lader du dine tjener gå bort i fred, som du har sagt. Thi mine øjne har set din frelse, som du har beredt for alle folkeslag, et lys som skal åbenbares for hedningerne, og en herlighed for dit folk Israel."
Luk.2,26-32.
Og hans fader og hans moder undrede sig over det, som blev sagt om ham. Og Simon (Peter) velsignede dem og sagde til Maria, hans moder: "Se, det barn er sat til fald og oprejsning for mange i Israel og til tegn, som skal modsiges

Luk.2,33-34. Es.8,14. Luk.20,18. Ap.G.28,22. Rom.9,33. 1. Kor.1,23. 1. Pet.2,7.
- Ja, også din egen sjæl skal et sværd gennemtrænge! - så at mange hjerters tanker skal blive åbenbaret.
Luk.2,35. Joh.19,25-28. Sl.22,15-32. Sl.69,22-32. Sl.50,7-15. Mark.16.19-20 og 9. Sl.103,1-1-22. Sl.40,1-3 Matt.3,3. Luk1,76-80. Joh.1,13-18.

Simon Peter hvis navn oprindelig var apostlen Peter, Jesus bror (Ånden) og Andreas også Jacob, Zebedæus`søn og hans broder Johannes. Det menes, at seks af Jesus disciple tilhørte zeoloterne en yderliggående trosretning "Essæerne" fra Qumran, klippefæstningen Massada, heriblandt Johannes Døberen!!....     

I adskillige værker siger kirkefædrene og de lærde; vi ved ikke, om det var en eller flere nøgler Guds plan store hemmelige ligger dybt begravet i de korslagte nøgler Kristus overrækker Petrus;

I adskillige værker siger kirkefædrene og de lærde; vi ved ikke, om det var en eller flere nøgler Guds plan store hemmelige ligger dybt begravet i de korslagte nøgler Kristus overrækker Petrus; "guds statsholder på jorden". De to korslagte nøgler som symboliserer Helligånder over Simon Peter.

Fra Johan Gutenberg 1390 til 1967

Historien om bogtrykkerkunsten og Guttenberg  

Enhver historie har en begyndelse og afslutning, men for at gøre den kort som muligt, så vil jeg starte  med at begynde mine begivenheder, som har størst betydning af mit liv og det er året 1967. Derfor må vi værne om ytringsfriheden, som var starten til bogtrykkerkunsten og vidrebringelse af informationer til mennsket, selv om vi er analfabeter?

En kalender er et system, der anvendes til at belyse og navngive tidsperioder som dage og år. En kalender er også navnet på den håndgribelige dagskalender f.eks. spiral og lommekalender i dag som findes på de moderne mobiltelefoner.

Kalenderen har gennem tiderne afspejlet samfundets formåen, traditioner og religiøse motiver og opfattelse. Så her vil jeg begynde med Johan Gutenbergs bogtrykkerkunst fra 1390èrne til 1468, som den tyske guldsmed og siden mest almindeligvis ansete opfinder af bogtrykkerkunsten og massefremstillingen af bøger trykt med tidligere løse, men yderst farlige bly-typer i sætteriet på en avis eller bogtrykkeri.

I 1967 møder jeg en af mine venner for første gang i en skakklub, som har samme interesse. Han er ikke alene god til skak, men en af Danmarks dygtige typografer, der meget hurtig bliver en velhavende mand og ejer af det største ofset bogtrykkerier i Danmark. Henning Nielsen er han navn, en ivrig læser af Charles Home, britisk journalist, der stammede fra den skotske adel og som var et geni til at skrive fortællinger og bøger. Min ven var modsat mig, der aldrig havde læst en bog, men kun åbnet de skolebøger jeg havde til låns indtil 7 klasse. Jeg betragter mig selv for nærmest, at være analfabeter pga. min døvhed på det venstre øre og kunne ikke følge med i skolen fra 1-7 klasse. Muharmed, der har forfattet Koranen i 622 e.Kr. tilskrives også at være analfabeter, som fik sine oplysninger gennem en kristen munk, idet han flere steder afviser indholdet af bibelen Det Nye Testamente?

Gutenberg var den mand, som trykkede den første bibel i verden og aftryk af denne findes på Det Kongelige Bibliotek i København. Johan Gutenberg som han hed, trykkede begyndelsen af Johannes Åbenbaring (billede øverst på siden) i Gutenbergs 42-linjede Bibel  som er på latin, og som blev oversat af den tyske reformator Martin Luther, idet han brugte to år af sin tid og trykke Gutenbergs første bibel, antagelig fra 1453-55, bl.a. fordi han ikke havde typemateriale nok af bogstaver til så stor en opgave. I 1455 gik Gutenberg konkurs og blev dømt i retten til af afstå sit livsværk, trykkeriet til sin kreditor, Fust, som viderførte det sammen med Peter Schoffer, tidligere mestersvend hos Gutenberg og snat Fuest svigersøn. Jeg fik hele historien af min ven i 1967 om Gutenberg og om Gutenberghus, som ejes af Egmont Fonden, Danmarks største medieforetagende, som lancerede ugebladet Hjemmet i 1904 o.m.a.

Men i året 1966-67 begynder Ekstrabladet så småt, at at skrive om kræft og det interesserer mig at læse overskrifterne i avisen, idet jeg mister flere af mine 50-årige kolegaer på min arbejdsplads som fabriksarbejder, her modtager jeg en bog af min arbejdskolega som jeg holder meget af og er skrevet af en muslim "Den duftende have". Jeg bliver ikke på nogen måde grebet af denne bog eller Koranen, tværtimod? Bogen handler om kvinder, hvordan man omgåes dem der findes på jorden og ikke i paradiset?

Et kig ind i naturens hemmeligheder, så må det være "Bibelen"

-  en bog der handler om klimatologi, at beskytte naturen, dig selv og dine børn, familien, dyr og planter?

Apostlen Peters vigtige budskab?

En af de hellige bøger af David (Salmerne) blev åbenbaret af Gud før Koranen, sammen med andre, såsom Tawrat (Torah) af Musa Moses bøgerne og injil (evangeliet) af Isa (Jesus). Zabur (Salmerne) af David og er nævnt i Koranen som en af Guds bøger, der blev afsløret for de fire udvalgte profeter.

Traditionelle muslimske lærde (sharias lovdommer), baseret på Koranen og andre traditioner hævder, at jøderne og kristne lærde har ændret Guds ord: den hebraiske bibel (Tanakh), eller Gamle Testamente og Injil, det oprindelige evangelium om Jesus, en af de fire islamiske hellige bøger af Koranen`s protekoller, som åbenbaret af Gud, Ordet Injil er afledt af det græske ord (evangelion), der betyder "gode nyheder". Muslimerne tror, at dette oprindelige evangelium "Fredens Evangelium", som er det første fragtment fra år. 33 f.Kr. og som blev fundet i Monte Casinoklostret i begyndelsen af det 19. århundrede, har været ødelagt over en tid? 

Koranen hævder også, at de nuværende fire kanoniske evangelier af Matthæus, Markus, Lukas og Sankt John (Johannes Døberen) og tabte evangelier, som den Sankt Peter, der indeholder fragtmenter af Jesus budskab, og de fleste af de oprindelige "Gnostiske" undervisning er blevet beskadiget for evigt? Men det passer ikke, idet Dan Brown "DA VINCI MYSTERIET" har skrevet om dem!!.... 

Islam i defensiven (ca. 1492-1683)

Samme år som Columbus opdagede Amerika, blev muslimernes fremfærd standset i Europa. I 1400- og 1500- tallet opstod tre store muslimske imperier: det moghulske, det osmanniske og det safavidiske. Drømmen om et samlet imperium i lighed med det romerske var dermed ikke længere muligt. Allerede i slutningen af 1600-tallet måtte de nye imperier vige for vestlige ekspansion (prostantisme), ytringsfrihed, trykkerfrihed og kolonisering. En deffensiv indstilning indledte og med den en opbremsning for den udvikling, islam havde undergået siden profeten Muhammeds død. Efter et knusende nederlag i Wien i 1529 og atter i 1683 trækker islam sin indflydelse ud af Europa, Islam går mere og mere i defensiven, og omstændighed påvirker også den tænkning, der foregår blandt intellektuelle (højtbegavet) muslimer i denne periode. Med Muhammeds død opstod der allerede strid om fortolkningen af hans lære. En strid, som forsat i dag har ført slagsmål i den islamiske del af verden i Syrien og FN.

Islams storhedsperiode (ca. 1091-1453) 

I den tidlige islam var man lige som i dag mere optaget af erobringer end filosofi og kunst, men under Abbasiderne fik de islamiske tænkere friere søjler lige som kristendommens tænkere i Tyskland Martin Luther m.fl. Kontakten med den græske filosofi blev for islam via erobringer i området efterhånden stærkere, og der skete noget nyt. Islamiske kloge hoveder (intellektuelle) begyndte blandt andet at kombinere Aristoteles tanker med Koranen. Hovedformålet var at forlige fornuft og tro lige som kristendommen. Allerede i 800- og 9000-tallet arbejdede muslimske filosoffer som al-Kindi (død 873 e.Kr.) og al-Farabi (død 950) på at rense religionen for falskhed, der var blevet anbragt i den muslimske tro. Omkring år 1000 forsøgte Avicenna (980-1036) med stor succes at forlige  Platon og Aristotles, og herunder nåede han frem til, at Koranen ikke står i modsætning til videnskaben, nøjagtig det de kristne trosfæller forlængst har opnået bl.a. Paulus i Ny Testamente. Disse tanker Avicenna nåede kan forekomme harmløse, men de var revolutionerende for framtidens islam og forud for de tanker, som kristne tænkere langt før var nået frem til. Al-Ghazali (1058-1111) forsøgte sig ligeledes med forholdet tro og fornuft. Han mente, at fornuften alene ikke kunne erkende sandheden, men måtte søge hjælp gennem mysticisme. Hans objektive tilgang til mysticismen (fortolkning) blev mere eller mindre accepteret og kom til at danne skole for efterfølgende islamisk tænkning.

Guds plan store hemmeligheder ligger dybt begravet i Sankt Peters korslagte nøgler?

Guds plan store hemmeligheder ligger dybt begravet i Sankt Peters korslagte nøgler?

Den islamiske studerende Taliban

Taliban betyder de islamiske studerende, en bevægelse som kontrolerede store dele af Afgahnistan fra 1996 til 2001.
Da den sovjet-støttede "Afgahniske Demokratiske Republik" brød sammen i 1992, blev Afgahnistan kastet ud i en borgerkrig. Taliban dukkede op som en magtfaktor mellen en række konkurrerende krigsherre. Taliban dukkede op som en magtfaktor i fåråret 1994 med en styrke på 30 talibaner med lederen Mohammed Omar, efter at have hørt om en bortførelse og voldtægt af to kvinder ved en kontrolpost. Han reddede ifølge Taliban kvinderne og hængte kommandøren. Efter denne hændelse blev disse fromme religiøse krigere stærkt efterspurgt af landsbubeboerne, der var olaget af de uregerlige mujahedin soldater (mennesker der kæmper i vejen for Gud)= jihad/kamp/mujahidin....Taliban bevægelsen var dermed opstået.
Efter erobringen af byen Herat den 5. september 1995 lykkedes det talibanerne at besejre Ismail Khans styrker fuldstændig. Den efterfølgende vinter belejrede Taliban hovedstaden Kabul. De var imod tilhænger af af det afgahnsk/sovjet regime og blokerede handelsvejene for opiumhandel og bombarderede byen med raketter. I marts 1996 opgav den afganske præsident Burharnuddin Rabbani ogGulbuddion Hekmatyar deres kamp mod hinanden og dannede i stedet en anti-Taliban alliance. Den 26. september 1996 opgav de deres kontrol med Kabul, og trak sig tilbage mod nord. De overlod dermed regeringsmagten til talibanerne, der kort tid efter gav de afganske områder, som de kontrollerede (opiumsmarkeder bønderne besad), navnet Afganisk Islamiske Emirat.

www.vitanyhed.dk/12158284  

Den blå moske i byen Mazar-e Sharif, der ligger i nærheden af Al-Queda`s træningslejr

Den blå moske i byen Mazar-e Sharif, der ligger i nærheden af Al-Queda`s træningslejr

Trænings lejer i Mazar-e Sharif

Den 20. maj 1997 gjorde to generaler oprør mod den usbekiske krigsherre Abdul Rashidin Dostums ledelse og indgik en alliance med Taliban. Tre dage senere opgav Dostum med store dele af sin hær og flygtede fra sin base i Mazar-e Sharif til Usbekistan, der tidligere har været en del af Sovjetunionen, som erklærede sig uafhængig den 1. september 1991.
Den 25. maj 1997 overtog styrkerne fra Taliban (Osama bin Larden) sammen med mytteristerne, kontrollen over Mazar-e Sharif. Den samme dag som Talibanerne overtog kontrollen med byen, anerkendte Pakistan talibanernes styre., som den lovlige regering i Afghanistan. Saudi Arabien fulgte Pakistans eksempel, og anerkendte talibanregeringen dagen efter........ Den 27. maj opstod der hårde gadekampe mellem Taliban og Maliks styrker. Taliban soldater var ikke vant til urban krigsførelse og blev tilføjet et alvorligt nederlag . Taliban generobrede imidlertid byen Mazar-e Sharif den 8. august 1997.

USA`s Krydsermissiler mod Mazar-e Sharif

Den 29. august 1998 beordrede USA`s præsident Bill Clinton den amerikanske flåde til at affyre krydsermissiler mod fire mål i Afghnistan bl.a. Mazar-e Sharif træningslejr for Al-Queda. En af lejrene blev drevet af Osama bin Larden, som USA beskyldte for at have stået bag bombeattentaterne den 7. august 1998 mod flere af de amerikanske ambassader i Østafrika. Tre civille landsbyer blev imidlertid også ramt, og USA`s præsident blev derfor udsat for alvorlig kritik.
Det styre som Taliban stod bag, blev kun anerkendt af Pakistan, De Forenede Arabiske Emirater og Saudi Arabien. Taliban kontrollerede hele Afghanistan, med undtagelse af nogle mindre områder i nordøst, der blev kontrolleret af Nordalliancen. Resten af verden, inklusive FN, anerkendte forsat Rabbani som Afghanistans lovlige statsoverhoved, selv om man samtidig måtte erkende, at han ikke havde nogen reel politisk (demokratisk?) indflydelse i landet!!...

Taliban som det styrende organ i Afghanistan

Taliban modtog støtte fra verdens rigeste land Saudia Arabien og Pakistans efterretningsorganisationer, og havde et relativt godt forhold til disse lande. Forholdet til den shia-muslimske iranske regering var imidlertid meget dårligt, da talibanerne aktiv modarbejdrede shia-retningen indenfor den islamiske religion.
På de sprog der bliver talt af flertallet af Afghanistans og Pakistans indbyggere (dari og pashto) betyder Taliban (eller Talevban) "de som studerer bogen" (hvilket vil sige Koranen) Navnet kommer fra det arabiske ord for elev, talib (studere). Talibanerne tilhører Deobandibevægelsen, der er en sunni-muslimsk bevægelse, der lægger særlig vægt på renhed, enkelthed og mandens familie-forpligtelser. Derfor er opium eller rygning en forbandelse ifølge Koranen. Talibanbevægelsen opstod i de etniske pashtuners område i Afghanistan. Da Taliban overtog magten, indførte de straks islamisk lov i de områder som de kontrollerede. Talibans regering var kun styret af lærde indenfor Islam og islamisk lov. I juli år 2000 forbød Taliban dyrkning af opium-valmuen, stoppede produktionen af opium næsten fuldstændig i de områder der var under Talibans kontrol og heroinforsyningen faldt med 65% på verdensplan. Produktionen blev genoptaget igen, efter Taliban-regeringens fald ved USA`s og FN`s kollisionsstyrkers invation af Afghanistan i 2001.
Ifølge FN`s egne opgørelser er det en myte at opiumproduktionen faldt eller stoppede under Taliban. De vil meget gerne (Taliban) give det indtryk, men sandheden er, at produktionen steg. Talibanerne giver også indtryk af at de ikke bruger disse stoffer, men soldater fra den vestlige kolition (hvis man skal tro dem)? - har ved rutinemæssigt fundet sprøjter, heroin og opium på fjentlige soldater og deres baser (kilde mangler)?


Masser af bøger findes om emnet Afghanistan Al Qàida.

Talibaner med deres nationale flag

Talibaner med deres nationale flag

Kristus er alles HERRE

HERREN (Jesus Kristus) Guds Søn er hans navn!!...

Jeg er Alfa og Omega (begyndelsen og slutningen) på alt, bøger siger Gud Herren, han som er, og som var og som kommer, den Almægtige:

Da åbenbarede HERRENS engel Gabriel sig for Moses i en ildslue, der slog ud af en tornebusk (sankt elms ild), og da han så nærmede sig den, se, da stod tornebusken i lys lue, uden at den blev fortæret af ild??.......

 
Gud har velbehag i menneskesjælen og vil fødes der. I din og i min sjæl - og ikke en enkelt frelser? Peter tog til orde og sagde. "Nu forstår jeg i sandhed, at der hos Gud ikke er personsanseelse; men i hvert folk er den, som frygter ham (Jesus Kristus) og øver retfærdighed, kærkommen for ham; det er "det ord", han sendte til Israels børn, da han forkyndte fred ved Jesus Kristus; han er alles Herre.

Ap.G.10,34-36. 37-44.

 "Dette siger den Hellige" og den "Sandfærdige", han som har Davids nøgle og lukker op (Sankt Peter), så ingen kan lukke i, og lukke i, så ingen kan lukke op? Jeg kender dine gerninger. Se, jeg har stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke; thi vel din kraft kun liden, men du har holdt fast ved mit ord og ikke fornægtet mit navn.

Åbenbaringens Bog 3,7-8.

Opbyggede på apostlenes og profeternes grundvold med Jesus Kristus som hovedhjørnestenen.
Ef.2,20-22.

Gå ind ad den snæver port; thi vid er den port og bred den vej, som fører til fortabelse, og mange er de, der går ind ad den;

og snæver er den port og trang den vej, som fører til livet, og få er de, der finder den.

Af deres frugter skal I kende dem. Kan man plukke druer af tjørn eller figner af tidsler? Således bærer hvert godt træ gode frugter, og det dårlige træ bærer slette frugter. Altså: af deres frugter skal I kende dem. Ikke enhver, der siger til mig: "Herrre, Herre!" skal komme i Himmeriget, men den, der gør min himmelske Faders vilje!!...

Matt.7,13-24

 

I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden. Derpå sagde Gud:

I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden. Derpå sagde Gud: "Jorden lade fremspire grønne urter, der bærer frø, og frugttræer, der bærer frugt med kerne, på jorden. Og det skal være jeres føde. Jorden frembragte gennem urter, der har frø, efter deres arter, og træer, der bar frugt med kerne, efter deres arter. Og Gud så, at det var godt (til menneske føde)!!.... 1.Mos.1-12

De vantro og Koranen

Koranen:

Sura 5,17:

Vantro er de, der siger: "Gud er Mesias, Marias søn:

Sura 5,51

I, der tror! Tag jeg ikke jøder eller kristne til venner!

Sura 5,78:

De af Israels børn (jøderne), der er vantro, blev forbandet af David og Jesus, Marias søn. For de var opsætige og de begik overtrædelser.

Sura 9,30:

Jøderne siger: "Ezera er Guds søn!" Og de kristne siger: "Mesias er Guds søn!" Det er de ord, de tager, i deres mund. De efterligner hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Gud bekæmpe dem (slås ihjel)! Hvor kan de være så forløjede.

Sura 22,17:

Således har vi (profeten Muhammed) sendt Koranen ned, som tydelige tegn, og fordi Gud straffer, hvem han vil.

Gud vil på opstandelsens dag traffe afgørelsen mellem dem, der tror, og dem, der er jøder, sabier, kristne og magere, og dem, der sætter andre ved Guds side. Gud er vidne til alt.

Sura 2,87:

Vi gav skriften til Moses (tavlerne ved bjerget) og lod udsendingene følge efter ham. Jesus, Marias søn, gav vi de klare beviser.

For Islam er Treenigheden (Faderen, Sønnen og Helligånden), en kristen læresætning, der afvises som flerguderi i bogen Koranen!!....

Det Nye Testamente

Hvad siger evangelierne om KORANEN og profetens Muhammeds holdning til flerguderi?

1. Joh.3,9: Enhver, der er født af Gud, gør ikke synd (slår ihjel), thi Guds sæd bliver i ham (inkarnation), han kan ikke synde, fordi har er født af Gud.

Ordet i 1. Mosebog 4,1-16: "Nod" som er østen for Eden i vers 16, betyder omflakken og hjemløs?

 

 

Treenigheden gælder for alle kristne, men ikke for islamister?

Koranen:

Treenigheden (Faderen Sønnen og Helligånden) er den kristne læres grundsætning, som afvises som flerguderi af Islams i den hellige Skrift Koranen ifølge sura 4,171-172:

I Skriftens folk! Gå ikke forvidt i jeres religion (kristendommen)! Sig ikke andet end sandheden om Gud! Messias, Marias søn er kun Guds udsending. Hans ord, som Han talte til Maria, er ånd af Ham.

Koranen, muslimernes hellige skrift, som ifølge læren blev åbenbaret i brudstykker til Muhammed over mere end 22 år fra 609-632 e.Kr., igennem ærkeenglen Gabriel.

Ærkeenglen Gabriel tilhører som ærkeenglen den højeste kreds af engle om Gud. Han anses for Guds Troneengel og bebuder Jesu fødsel for Maria. Som ærkeengel repræsenterer han sandhedens ånd og i nogle skrifter er han personificeringen af Helligånden. I abrahamitiske religioner: jødedommen, kristendommen og islam kendes ærkeenglen Gabriel, der tjener som sendebud fra Gud.

Muhammed fik ifølge muslimsk tradition en åbenbaring, idet ærkeenglen Gabriel viste sig for ham og dikterede de første fem vers af sura 96 (al-Alaq) i Koranen.

På basis af passager i Lukasevangeliet tillægger mange kristne og muslimer Gabriel til at have forudsagt både Johannes Døberens (Luk.1,5-2,6) og Jesus komme (Luk.1,26-38):

En udlægning af åbenbaringen præsenterer en skræmt Muhammed, som vender tilbage til sin ægtefælde Khadija, der førte ham som analfabeder til sin slægtning, den lærde Waraqah ibn Nawfal, som var kristen munk og som boede i ørkenen. Det fortælles, at han havde hørt om Muhammeds beretning (analfabeder), så han udlagde den for Muhammed (Bibelen) og fortalt ham, at englen, han havde set, var den samme engel (Gabriel), som Gud i sin tid havde sendt til Moses.

Ligesom Gabriel kom til Moses i tornebusken, der stod i flammer uden den blev fortæret  af ild (statisk elektricitet) for at forkynde, at Gud ved Moses ville frelse Israels folk ud af slaveriet i Ægypten, således kommer han også til kvinden Maria, i landsbyen Nazareth, for at forkynde frelse gennem hende (Jesu fødsel). Derfor skal alle verdens folkeslag ifølge Bibelen forkyndes gennem Gabriel, og tilbydes frelse ved det barn Maria føder om ni måneder. Ja, også naturens og hele skaberværket skal, gennem frelsen i Jesus, forløses og få sin bebudelse.  Og på den samme måde som Gabriels komme til Moses ved tornebusken var en profeti om hans komme til Maria, således er hans komme til Maria også en profeti om hans komme (Jesus) til os. Ifølge bibelen skal Jesus i dag undfanges i hvert enkelt menneske af os, som hører evangeliet. Og han skal leve i os i troen på ham. "Du velsignede, du benåede" kalder englen Gabriel Maria, og det samme kalder han os, som bærer Jesus i hjertet, omend vi gør det i en mindre bogstaveligt forstand end hun. Det som møder os i den Jesus frelser, er intet mindre end et nyt liv, en ny verden, en nyskabelse.

Koranen:

Samling af Koranen skete på baggrund af forskellige, men kun nedskrevne notater og mundtlige overleveringer. Der er ingen tidsregning (sura) i Koranen, der består af 114 suraer. De er, med undtagelse af den første sura, disponeret efter længde, med den længste først dvs. ingen kronologi i Koranen. Surarerne klassificeres efter deres affatningssted, som blev samlet under kalif, Uthmau ibn Aftan (644-656 e.Kr.), efter Muhammeds død.

Den første tid

Under de fire efterfølgere af Muharmmed, som på skift sad i perioden 632-661 e.Kr., spredtes islam hurtigt til nabolandene. Syrien blev indtaget på syv år og senere blev både Damaskus, Mesopotamien og Babylon (Bagdad) muslimsk område. Også Nubien og dele af Ægypten blev erobret, og på 20 år havde islam nedkæmpet to dynastier; det byzantiske og det persiske. Erobringerne kunne kun lade sig gøre, fordi fjenderne forinden havde ligget i langvarig indbyrdes krige, der havde slidt dem op. Desuden havde muslimerne nogle fremragende administratorer og krigsstrateger. Administrationen af de erobrede områder nød stor respekt fra de lokale indbyggere, der fik ret til forsætte mange af deres lokale traditioner.

Suraerne er enten Mekkanske eller Medinenske, opkaldt efter byerne og afhængig af om de er fremkommet, medens Muhammed endnu boede i Mekka, eller efter han udvandrede til Medina, en vigtig by i Saudi - Arabien, hvor Islam udvikledes endeligt til en selvstændig religion.

Suraerne fra Mekka er kendetegnet ved, at der er poetisk. Men tekst og skildring fra Ny Testamente handler om paradiset og helvede,  mens islams radikale monotisme, er troen på kun en Gud. Monotismen kan således kontrateres med polytisme, troen på og dyrkelsen af flere guder (afguderi). Et eksempel er kristendommen, som tradition regnes for den største og monotetisk religion, treenighedslæren, herunder inkarnationslæren, helgen og engledyrkelse, sidstnævnt hvor Muhammed holder sig til troen på Gabriel som sendebud eller budbringer d.v.s. et åndeligt væsen, som hjælper eller tjener for gud eller som mellemled (guder) disse mennesker imellem?

Historiens første ord for "engel" er sumerisk: der betyder sendebud. Muhammed er ifølge islams tradition analfabeter, hvilket bruges som argument for, at Koranens ord er sande og stammer fra Gud, da Muhammed ikke kan have læst sig til sin viden andet sted?

Det fortælles, at den engel som kom ham i møde var en kristen munk, ellers kunne han ikke have vidst bare en lille smule om profeten Jesus, som er en brøkdel af det der er beskrevet i Koranen?

Koranen kan fortolkes, da dele af den er skrevet allegorisk, moralsk religiøst sammenhæng. Allgori betegner i den græske retorik en udtryksmåde, der indeholder noget andet end det, der formelt ligger i den, idet den vender sig til indbildningskraften og er altså billedig. I den kristne verden finder der en mundtlig og skriftlig historisk overlevering sted, en bogsamling op mod ethundrede bøger fra fortiden. Bag de mange bibelske ordsprog ligger en mundtlig tradition, og gennem den hellige tekst udbredes ordsprogene i både mundtlig og skriftlig anvendelse, hvilket fandt sted i Det Gamle og Nye Testamente. Ved kirkens og skolens virksomhed blev ordsprog i middelalderen oversat fra latin af Martin Luther til folkesprogene, så den skriftlige og den mundtlige overlevering blandes.

Islams bog Koranen:

Så tro på Gud og Han (profeten Muharmed`s) udsendig, og sig ikke: "Han er tre (Faderen, Sønnen og Helligånden) Hold inde! Det vil være bedst for jer. Gud er èn Gud.

Allerede før islam blev til, dyrkede befolkningen i Mekka en gud ved navn Allah jf. Koranen, sura 13,7 og 31,26. Med islams (Murharmeds) åbenbaring ophøjes Allah religionshistorisk til den eneste Gud, således som det lyder i den islamiske trosbekendelse:

"Der er ingen gud uden Gud, eller i sura 112: "I Guds den Nådiges, den barmhjertiges navn. Forsæt med at forkynde: Han er Gud, den Eneste. Gud den uafhængige, at hvem alt afhænger. Han avler ikke, ej heller er Han født. Og ingen er Hans lige.

I Sura 112 er islamisk teologi brugt som argument mod den kristne tolkning af Jesus som "Guds søn". En sådan tanke strider grundlæggende mod den islamiske monotisme og er efter den opfattelse et angreb på Guds absolute enhed tawhid (al jihad), d.v.s., at intet i den skabte verden kan sammenlignes eller sidestilles med Allah, idet der kun findes EN gud og det er Allah?

Vores deen siger Islam kræver at vi er aktive muslimer, men som der står i Bibelen Det Nye Testamente, så var Ordet i begyndelsen, og Ordet var hos Gud, og Ordet (bogstavet) var Gud. Dette var i Begyndelsen hos Gud HERREN Jesus Kristus, som var Guds Søn. Alt er blevet til ved det, og uden det blev intet til af de, som er:

Og Ordet blev kød og tog bolig iblandt os (inkarnation), og vi så hans herlighed (stråleglans og moralske renhed), som hører med til Guds væsen.

Lukas 2,9 Ap.G.7,55 og Åbenbaring 21,11.23 ; Salm 33,6 ; 1.Mos. 1,1 ; Joh.1,1-14

Koranen strider mod Moses bog, idet Moses henviser til Josua og dennes bog igen til kapitel 3,10-13: Da sagde Josua til israelitterne: "Kom til mig og hør HERREN (Jesus Kristus) eder Guds ord!" Og Jousua sagde: Derpå skal I kende, at der er en "levende Gud" iblandt jer, og han vil drive alle, som ikke tror på den "Jesus Kristus" bort fra sig!!......

Josua 3,15-16 ; 2. MOs.14,21 ; Sl.114,3 ; A.pG.7,22-31.

 

Islams lov Koranen tawhid

- kræver at muslimerne er aktive, og handler efter den, har den rigtige intention i de ting de gør, og hele tiden søger mere viden. Troen skal praktiseres for at udvikle personen, for at få indsigt i det spirituelle liv til at folde sig ud. Gennem oplevelse forstår vi muslimer bedre hvordan det er, noget helt andet end bare at tale om det. Det kræver at muslimerne erkender de sande principper, derfor er viden væsentlig.

I søgen efter viden fortæller Islam er det vigtigt, at være på vagt overfor hvorfra den kommer (vantro), så det ikke er forvrænget eller direkte løgnagtige informationer. Koranen fortæller, at muslimerne ikke ukritisk skal følge andres argumenter, men bruge deres "sunde fornuft". Det er både spændende og berigende, for hvert skridt man går for at lære mere om religion?

I sura 6 (kvæget) samligner Koranen dyrerne med mennesker i vers 116 siger Allah: Hvis du adlyder de fleste af mennesker, der er på jorden, vil de lede dig vild, bort fra Guds veje. De følger kun løse formodninger, de kan kun gisne. Den måde at anskue og gøre tingene på. kan være præget af gamle familietradition, vaner eller kulturellle traditioner eller ligefrem overtro og langt fra sandheden, men hvad fortæller Bibelen Det Nye og Gamle Testamente, Abraham som var Allahs fortaler:

Tryk på linket: www.vitanyhed.dk/12158286

 

__________________________________________

 

 Lovet være Han (på tronen i himmelen), dem vil Jesus føre til sig i samlet flok (Åbenbaringens Bog kap.1,1-8 ; 1,4 : 4,8 ; 21,6 ; 22,13)!!...

Bibelen fortæller udtrykkelig Sandheden: Hvem kan sejre over verden, uden den, som tror, at Jesus er Guds Søn?

Kilde: 1.Joh.5,5 ; 1.Kor.15,57 ; 1.Joh.4,4:

Børnlille, I (med store bogstaver) er af Gud, og I har sejret over dem, fordi han, der er I jer (Jesu inkarnation), er større end han (Gud), der er i verden (Gud uden for os selv). Derpå kan I kende Guds Ånd: enhver ånd (i mennesket), der bekender, at Jesus er Kristus kommen i kødet, er af Gud.

Og enhver ånd, der ikke bekender Jesus, er ikke af Gud; men dette er Antikrists ånd, som I har hørt skal komme (ondskaben), og den er allerede nu i verden. Vi er af Gud. Den, som kender Gud, hører os; den som ikker er af Gud, hører os ikke. Derpå kender vi sandhedens Ånd og vildfarelsens ånd.

I elskede, lad os elske hverandre, thi kærligheden er af Gud, og enhver, der elsker, er født af Gud og kender Gud. Den, der ikke elsker, kender ikke Gud, thi Gud er kærlighed.

Derved er Guds kærlighed blevet åbenbaret iblandt os, at Gud har sendt sin Søn, den enbårne, til verden, for at vi sskal leve ved ham. Deri består kærligheden: ikke i, at vi har elsket Gud, men i, at han elskede os og sendte sin Søn til soning for vore synder. Aldrig har nogen skuet Gud; hvis vi elsker hverandre, bliver Gud i os, og hans kærlighed er blevet fuldkommet i os.

Derpå kender vi, at vi bliver i ham (inkarneret) og han i os; at han har givet os af sin Ånd. Og vi har skuet og vidner: at han, at Faderen har sendt sin Søn, som frelser for verden. Den, der bekender, at Jesus er Guds Søn, i ham bliver Gud, og selv bliver han i Gud.

Kilde: 1.Joh.1,15:

Profeten Muharmed og Koranen modsiger Bibelen i spørgsmålet om Treenigheden?

 

Jeg (Jesus) og Faderen (Gud) vi er et!

"Jeg og Faderen (Jesus) vi er èt." Da tog jøderne atter sten op for at stene ham. Jesus svarede dem: "Mange gode gerninger har jeg ladet jer se (mirakler) fra min Fader; hvilken af de gerninger er det, I vil stene mig for?" Jøderne svarede ham: "Det er ikke for en god gerning (mirakler), vi vil stene dig med, men for gudsbespottelse, fordi du, som er et menneske, gør dig selv til Gud".

Joh.10,27-34:

Jesus svarede dem: "Står der ikke skrevet i jeres lov: Jeg har sagt, at I er guder (polytisme)?

Salme 82,6.

Tro mig, at jeg er i Faderen, og Faderen er i mig (Jesus); men vil I ikke tro, så tro for selve gerningernes skyld.

Johannes Evangeliet 10,30 ; 14,9 f ; Joh.5,35-37 ; Joh.17,1-11 ; Joh.10,22. Joh.17,22. 

 

Islam? Grusomhedernes helvede!!.....

THE END

Tryk på linket: Illuminati

THE END

THE END

Eksplotion bag kollaps

Koranen modsiger sig selv efter fundet af Fredens Evangelie?

Tryk på linket: Munke og lægeurter 

Konspirations teori Ekstrabladet 11. september 2011.