THE END

Denne side er under opdatering

Sødmælk 100% er livsvigtig for børn og ikke minimælk?

Politikernes faglige viden mangler?

Giv os i dag vor daglige brød og en halv flaske sødmælk?

Da den forrige VKO regering 2011 med Lars Lykke som Statsminister fremlagde afgifter på det usunde fedt, glemte hele holdet af politikerr på Christiansborg, at hvidt usundt brød og kulhydrater feder mest? Sundt fedt i mælk, fløde, smør og oliven er en livsbetingelse for børn, unge og ældre mennesker, noget vi slet ikke kan undvære. Her sidder de esentielle (livsvigtige) fedtstoffer, vitaminer og mineraler, som er en livsbetingelse for mennesket, hvilket tydeligt står skrevet i Bibelen: Kanans land som flyder med mælk og honning?

De usunde "kulhydrater" i sodavand, hvidt mel, brød og  pizzaer uden grovkærner "klidet",  omdannes i organismen til usundt fedt som "fedme" og sætter sig som deller på lår eller maven!!.. Hver dag spiser 700.000 danskere usundt fedt fra Grill, Bùger og Pizzarestauranter i form af usundt kornprodukter, fritùrestegt mad, så det er dem der er skyld i vores usunde kostvaner, fedme, sukkersyge og mange hospitalsindlæggelser!!....

I 2011 besøgt undertegnede indehaver af denne hjemmeside flere restauranter, der viste sig at være den rene fedmeeventyr bl.a. i Vordingborg, København og Svendborg. Sidstnævnte på RISTAURANT ARTHUR i Gerritsgade 35 Svendborg. Her købte jeg en Pastaret der indeholdt ca. 98% kulhydrater og kun 2% protein i fom af champinon. Der er ingen sundhed i en vegetar pizza, der er fyldt med kulhydrater. Da jeg i forvejen har været vegetar 38. år og skulle vælge en ret nr. 64 på ARTHUR, stod der på venùkortet, at pastaretten var lavet af spagetti og grøntsager, men alle de sunde ting var pist væk, undtagen en skive tomat. Retten bestod kun af spegitti, pastasovs, og små stykker champignon hvad der kunne ligge på en spiseske pris kr.78,- Det blev severet på en dyb tallerken uden brød. Min kone fik en Pizza der var så tynd i bunden, at man ikke kunne skære den i stykker. Hendes pizza var sammensat af en blanding kemisk ostevælling. Indholdet var slimet og virkede af usundt ostefylde, og bestod  ikke var andet end en slimet dej på en tynd skorpe. Begge retter var af det usundeste en Italiensk restaurant kan tilbyde.

En andmelder fra samme resturant Pia fra Svendborg skriver d.2-10-20011: Vi bestilte 8 pizzaer den ene var et forkert menù nummer, de fire andre pizzaer så ud som om de havde stået på højkant, alt fyldet lå på den ene halvdel af pizzaen M.v.h. Pia.

I vordingborg købte vi en tilsvarende Pizza på restaurant XANTHOS Algade 16 d. 16. september 2011, der var så slimet, at pizzaen ikke var til at skære ud i stykker med en kniv. Den bestod af så meget slimet fedt "kunstig ost" og en blanding af kemisk tilsætning, der til forveksling skulle ligne eller udligne ost?
I 2012 var vi på ferie i Æbeltoft og forsøgte at finde en restaurant, hvor man kunne få vegetarretter, men der lå kun en Italiensk Pizza. På menùkortet kunne man få en vegetarret bestående af grøntsager, men det viste sig kun at være det samme som alle de andre restauranter med spagetti i stuvet flødesauce. Ingen grøntsager, men kun nogle få gule beberfrugter og champignon. Vi spurgte om de kunne komme nogle grønne bønner deri og det kunne de sagtens, men da vi fik severet retten var der kun for 1 krone bønner som vi dårlig nok kunne få øje på pris pr ret kr.87,-

Læs andre forbrugeranmeldelser på:
www.kosmoer.dk/index2.php?side
NB! Vigtigt: Tryk på Zusan seneste forbrugerstof: Pizza-anmeldelser!!.....

Pizzaerne bliver dårligere og dårligere på Grill og Pizzarier!!.....

Pizzaerne bliver dårligere og dårligere!!..

Lev sundt - dø gammel
Kilde: 24 timer torsdag d.7. februar 2013

* En femtedel af landets unge i dag 2013 lider af stress og ensomhed. De spiser forkert, drikker for meget og bevæger sig for lidt.

* Vi er i færd med at opfostre endnu en generation af kommende kroniske syge borger med hjerte karsygdomme, cancer og andre livstruende livsstilssygdomme, mener eksperter.

Fremtidens unge bliver syge, grimme og triste, hvis samfundet ikke hjælper de mange børn og unge, som allerede i dag har det fysisk og psykisk meget dårligt.
Det mener professor fra Statens Institut for Folkesundhed, Bjørn E. Holstein, som i generationer har overvåget og forsket i unges helbred:

"Flertallet af de danske unge har det godt, men der er store mindretal, som har det elendigt. Omkring en femtedel 20% lider af stress og ensomhed. De syntes ofte ikke, at livet er værd at leve. Og deres helbred er præget af, at de sover og bevæger sig for lidt, spiser forkert, ryger, drikker alt, alt for meget, faktisk drikker vores børn stadigvæk mest i Europa, "fortæller Bjørn E. Holstein".
At danske unges helbred ikke strutter, men måske skrænter, understøttes af en undersøgelse, som Eustrat har offentliggjort i 2012, hvoraf det fremgår, at unge danskers oplevelser af deres sundhed ligger på en næstsidste plads i EU.
Professor ved Kinas førende universitet, University of Traditionel Chinese Medicin, Bejing og klinikejer i København, Henrik Hoff Hansen, der i mere end 25 år har behandlet unge med kinesisk medicin, har også gennem årerne kunne iagtage stadigt større fysiske og psykiske problemer hos sine yngste klienter.
Det er bemærkelsesværdigt så mange flere, der har stadigt større problemer med psyken og livet, alkohol og andre former for misbrug, dårlig hud, mavesmerter, hormonelle forstyrelser, svamp, vægten, hovedpiner og andre former for smerter i skuldre, nakke og ryg og manglende livsglæde og kraft".
 
Tendenserne til stadigt ringere tilfredshed bliver også bekræftet i et interview med skolebørn i den såkaldte "Skoleundersøgelse" fra Statens institut for Folkesundhed senest i 2010. Her tilkendegiver de unge også, at de syntes, at deres helbred er blevet dårligere. I 1984 sagde godt halvdelen af de 15-årige drenge, at deres helbred var godt. I 2010 var det kun hver tredje dreng, som syntes det. Også pigerne raporterer dårligere helbred på de godt 25 år.
Ifølge BjørnHolstein er det især de psykiske problemer og skavanker som for eksempel angst, nervøsitet, svimmelhed og depression, som optager de unge mest, men det må ikke, påpeger han, komme til at skygge :
"Vi vil i fremtiden komme til at se, at mange af dem vil få lever - tarm- og nyreskader, kræft og i det hele taget en alt for tidlig død. De vil være udslidte og nedbrudte, når de kommer i en alder, hvor de ellers ville skulle stifte familier og opretholde en fast tilknytning til arbejdsmarkedet.
Ifølge professor Bjørn E. Holstein er de dystre fremtidsudsigter for især en femtedel af de unge helt unødvendige:
Vi ved fra andre sammenhæng, at det nytter at gøre noget for disse børn og unge - for eksempel lykkedes det jo næsten at udrydde mobning, da man besluttede sig for, at det er uacceptabelt. Så det handler om at vi som samfund vil prioritere at gøre noget, og det har vi ikke gjort."

Tryk på linket: www.vitanyhed.dk/12158293