Denne side er under opdatering

Henviser til dette link: Tinnitus / øresusen

Mega B-Stress giver mere energi med magnesium

- Her får du alle B-vitaminer i den rette mængde mod stress, som kan være hjælp til lydoverfølsomhed, tinnitus o.m.a. Balanceret Mega B-stress indegolder også C-vitamin 500 mg pr. tablet, som kan gøre underværker.

Menneskets mest følsomme organer i kroppen er "slimhinderne i mund, næse og mave- tarmsystemet"!!....

Danskerne spiser slimholdig mad som aldrig før, så de nærmest drukner i slim og uhumskheder, der fører til sygdom i tyndtarmen, bakterier og virusangreb som f.eks. covid-19? Slimholdig mad holder på vitaminer og mineraler i maven, så vi ikke udnytter optagelsen. Jo mere slimholdig mad, jo dårligere optagelse?

Kilde: naturpat Axel O. Hansen, tryk på Google og læs om ham!!...Tryk på linket: C- vitamin og helse
 

Mere end en halv million dansker står overfor en af de værste lidelser nogen sinde, ødelagte slimhinder som dækker kroppens luftveje, åndedræt mod vira cowid-19, slimhinder i mave-tarmkanal, blæren urinveje, samt underliv.

Vores slimhinder består af specielle celler og fungerer som et net og filter i næse, mund, svælg, mave, lunger (åndedrætet) o.s.v., der opfanger angreb af virus på kroppen gennem svælg og næse. Efter som alle stoffer, der indtages f.eks; mad, kød, alkohol, cigaret, grillrøg m.m. forlader kroppen og er tvunget til at passere disse. Slimhinder er nærmest en nødvendighed for at vi kan overleve. Ødelagte slimhinder kan skyldes rigtig mange ting i dagligdagen, hovedsagelig forurening hvad enten det gælder, luftforurening, røgpartikler, mad, dårlig fordøjelse eller for megen mavesyre, men også indeklimaet som den værste kan gøre sig gældende. Det kan være meget svært, at helbrede dårlige slimhinder, hvilket kan skyldes mangel på forskellige af de aller vigtigste vitaminer bl.a. A B-vitaminer og mineraler, der er medvirkende til omsætning af fordøjelsen. Men fjerner vi ikke årsagen direkte, så kan det være svært at finde lindring med kosttilskud og Covid-19 angreb?

Hvis man snorker meget kraftigt, er det vigtigt at opsøge læge i tide, idet kraftig vibrerende dele i svælget kan forårsage meget tørre slimhinder med "iltmangel" til følge?

Meget af den mad vi tilbereder og det vi køber af industrielt fabriksfremstillet mad, ødelægger slimhinderne, hvilket gælder f.eks. retter med opbagt sovs, meljævner, budding, hærdet fedt, hasselnøddecreme, som er en kilde der direkte kan være skadeligt f.eks. hos astmapatienter, der i forvejen har ødelagt eller nedsat funktion af slimhinder!!.....Fastfood, pizzaer med orengano er også i søgelyset og anses for at være direkte skadeligt for patienter med astmatisk luftvejslidelser, bl.a. færdig madretter, bùrger, pizzaer, kinesisk nudler, pandekager, isdessert, slik, tyggegummi o.m.a, idet disse ting er med til at ophobe slim i lunger og krop.

Kilde: naturpat Axel O. Hansen og klimatolog G.I.N.

Undgå livsstilssygdomme

Discauntbutikker ødelægger sundheden og dit helbred med billige, fordærvet madvarer og dårlig smag?

Aldrig har julen og påsken været så trist og
fattig på vitaminer, mineraler og sporstoffer som i  2021-2022? Sødmen i appelsiner, clementiner, bananer, æbler, jordbær o.s.v. smager slet ikke af frugt mere som de gjorde i de gode  gamle dage? Jaffa appelsiner som man tidligere kunne købe og som kom fra Israel findes ikke mere i discauntbutiker og supermarkeder, fordi prisen for en enkel appelsin vil koster 8 kroner? Til gengæld er discaunt frugt og grønt blevet meget billigt, fattig på vitaminer og mineraler men til gengæld også rige på giftige sprøjtekemikalier og tilsætningsstoffer vi ikke kender virkningen af på længere sigt. Megen julemad bliver konserveret f.eks. rødkål, syltede arkurker o.s.v ., men det ødelægger virkningen af en optimal fordøjelse i mave- tarmsysystemet.
Kilde: G.I.N. økolog, klimatolog og livsstilsekspert.


Hvem skal betale for fremtidens hospitalsindlæggelser?

Skal Staten og andre skatteborger virkelig betale for patienters dårlige helbred og hospitalsindlæggelser, når de ødelægger sig selv ved at vælger billige, skadelige eller dårlige madvarer, nydelse af f.eks. alkohol, dybfrost eller halvrådent kød, fedt, kemikaliefyldte udenlandske grøntsager, sukker, læskedrikke, slik, o.ma.a., der ødelægger deres helbred og gør dem syge fra sit arbejde med tabt arbejdsfortjeneste? Lægerne er ikke helt uskyldige, idet de har vidst det i 100 år, så de har ingen undskyldning. Tobak og grilning er det mest skadelige mennesket kan indtage incl. alkohol!!...

Fremtidens discauntbutikker ligner ikke til forveksling et apotek med dyre priser? 
 


Vidste du at fremtidens discauntbutikker kommer til at bestemme og er allerede begyndt og herske over dine indkøb og madvaner, idet folk kun går efter de billigste madvarer og ikke sundhed? De fleste discauntbutikker har et meget begrænset varesortiment og satser udelukkende på hurtig omsætning bl.a. Aldi, Lidl, Netto og Rema 1000 i forhold til Super Best, Super Brugsen, Kwickly og Irma som har langt flere varer og mere at vælge imellem af sundhed. Discauntbutikker tænker slet ikke på din sundhed, men kun på hurtig omsætningshastigheden (kroner og øre), hvilket man også kan se på hylderne og de lange køer foran kasseapparatet!!.....Støt derfor din lokale Brugs i det lokale bysamfund sålænge du har den, idet Netto udelukkende placerer sine butikker, hvor der er større omsætning. Ellers kommer du til at at køre mindst 10 km efter en 1/4 piskefløde, og en pakke cigaretter m.m. og det koster penge i benzin, hvilket ikke bliver en besparelse på bugettet? Politikerne hjælper dig ikke når du bliver gammel, efter at de har indført den nye lukkelov som smader de små lokale butikker på landet og i byerne. Sidder du i rullestol eller går med krykker, er butikkerne lang væk fra hvor du bor. Støt de lokale butikker og ikke de store gigant supermarkeder som ejes af tidligere A.P.Møller eller fonde, smarte udenlandske forretningsmænd, der ejer store indkøbscenter?
De store indkøbs- og butikker centre frister os på sjæl og legme, når vi går forbi varer med skilte og små fjernsyn opsat i øjenhøjde "køb,køb og spar penge", men Bibelen siger: Led os ikke ind i fristelse, men frels os fra det onde, til dit er riget, magten og æren i evighed amen? 

Omvendelse betyder oprindeligt
- at fjerne sig fra det unaturlig mad som ødelægger helbredet (kemikalier, tilsætningsstoffer, vækstfremmer, stråforkorter o.m.a. griseri) som ikke hører mennesket til og som gør os syge med døden til følge!!...

Lokkemad?

Fremover vil de store discanunt supermarkeder lokke kunder med billig julemad og med opkøbt legetøj fra fætter BR-legetøj? Lokale discauntbutikker vil på den måde bukke under, idet kunderne går efter de billigste varesortiment, istedet for ordentlige økologiske vare, hvor udbudet er størst f.eks. i Irma, Superbrugsen og Kwickly m. fl..

Tryk på linket: Spis frugt og grønt?

"Der gives Tusinde Stier til Sundhed, som endnu aldrig er blevet betrådt, og Tusinder af Sundhedens Øer i Livets Oceaner, Uanset og uopdaget er endnu Mennesket og dets Muligheders Verden". Nietzsche.

 

MERE SUKKER

Færre mineraler og vitaminer

Jo mere sukker du indtager, jo færre vitaminer og mineraler kommer samme vej viser svensk forskning.

Svenske forskere fra Lunds Universitets Diabetescentrum konkluderer ud fra en nyeligt offentliggjort undersøgelse, at der er en sammenhæng imellem højt sukkerindtag og forringet ernæringsstatus af vitaminer og mineraler.

  Helt konkret påviste undersøgelsen, at jo mere sukker folk får fra deres kost, brød, kager og pizzaer, jo færre vitaminer og mineraler kommer ind med maden.

Deres tal stammer fra to forskellige undersøgelser. Riksmaten Vuxna (1.797 voksne mænd og og kvinder) og Malmø Kost Cancer-studiet (12.238 voksne mænd og kvinder)

I Riksmaten Vuxna-undersøgelsen sås deciderede mangler hos deltagerne med højt sukkerindtag:

- For lidt D-vitamin

Mænd cirka 80%, kvinder cirka 85%

- Forlidt selen

Mænd 64%, Kvinder 43

- Forlidt folat (folinsyre)

Mænd 50%, Kvinder 48%

Vores krop og celler degenerer alt for tidlig og dør af iltmangel, giftstoffer, sprøjtegifte, vaccinationer og mangel på antioxidanter


De frie iltradikaler i den mad vi spiser og luft vi indånder (forurening), er årsag til ødelagte celler og kræft, siger den verdens kendte forsker som har skrevet bogen: Vitaminer og mineraler "Vejen til et friskere liv"!!... 

En stor undersøgelse i Finland udført af læge og docent Matti Tolonen ved Helsingfors Universitet, internationalt kendt afslørede allerede i begyndelsen af 1980èrne i sin bog "Vejen til et friskere liv", at kun fem procent af befolkningen lever så sundt, at de kan klare sig uden ekstra vitaminer og mineraler.
Matti Tolonen dr. med. udtaler: Mine lægekolleger er på vildspor!!....

Kosten alene kan ikke holde os sunde siger Matti Tolonen. Et ekstra tilskud af vitaminer og mineraler er en billig livsforsikring, mener han.
- De fem procent som ikke fik tilskud af vitaminer, tilhørte den gruppe mennesker, som ikke røg, aldrig rørte alkohol, ikke havde arvelige sygdomme i slægten, ikke spiste medicin, som kun dyrkede sport på amatørplan, ikke arbejdede i industri, hvor de blev udsat for tungmetaller og opløsningsmidler, ikke arbejdede på sygehusenes røntgenafdelinger, men til gengæld boede i helt "rene" kommuner uden miljøgifte og luftforurening.
Det er svære forudsætninger at opfylde, ikke mange kan leve op til disse krav.

Opdagelsen af antioxidanter luften vitaminer de "negative ioner" og vitaminer og mineraler i maden eller deres virkning heraf, har længe været ukendt og i søgelyset længe: Årsagen til, at vi bliver syge og ældes, nogle alvorlige med kræft skyldes ofte, at cellerne angribes af de såkaldte frie "iltradikaler" antigener, som dannes i cellernes stofomsætning, der også går under betegnelsen de "positive ioner" vi indånder f.eks. luftforurening fra f.eks. tobaksrøg, grillos, trafik o.m.a. taler for sig selv. Bliver der for mange, er de livstruende mutagene stoffer (som ændrer arvemassen), særlig stegt og grillet mad de såkaldte PAH (dioxiner), hvilket er medvirkende årsag til kræft sygdomme:

Som gnister fra pejsen eller brændovnen.

De fleste mennesker, selv de fleste læger har endnu ikke helt forstået betydningen af "tjærestoffer" som for os andre der har arbejdet med forbrændingsprocesser i industrien: G.N. som oliefyrsservice og montør i 1973 eller dem der arbejder som skorstensfejere eller på affaldsforbrændinger? Dette eksempel fortæller sandheden om de frie iltradikaler, livsvigtige antioxidanter er enkle principper bag deres henholdsvis skadelige og gavnlige virksomhed i kroppen:

Forstil dig, at du sidder i en stue foran en åben pejs. Efterhånden som veddet i træet brænder, bliver der dejligt varmt i stuen, og du føler dig veltilpas.

Pejsen repræsenterer stofskiftet i dine celler, og brændet er de næringsstoffer, der skaber energi. Brændet illustrerer også dine levevaner og det miljø, du lever i!!... Alt efter hvilken slags træ "kostelementer", du fyrer med, risikerer du, at der flyver gnister ud i stuen.

Løvtræ giver et minimum (sund kost), mens fyrre- og grantræ med dets store indhold af knaster og harpiks (usund kost) giver en hel sværm af gnister.

(Løvtræet er den sunde kost og et miljø fri for forurening af tobaksrøg og andre farlige stoffer, mens fyrretræet repræsenterer det modsatte: masser af fedt og sukker i maden, tobaksrøg eller baggrundsstråling som f.eks. højspændingsledninger, mikrobølgemad og kemiske tilsætningsstoffer o.m.a.

Gnisterne er de farlige "frie iltradikaler", der dannes under disse omstændigheder. Gnister kan brænde hul i gulvtæppet eller i værste fald sætte ild på huset (kroppen). Heldigvis kan du beskytte dig mod en sådan katastrofe ved at sætte et tyndt net op foran pejsen, et gnistfang.
(Gnistfanget svarer til de antioxidanter, der beskytter dig mod de frie radikalers skadelige virksomhed, hvilket gælder vigtige stoffer i kosten som f.eks. sunde elementer af kostprodukter og med naturlige vitaminer og mineraler fra økologisk dyrket grøntsager og mælk.
På den måde kan du uden risiko nyde varmen fra pejsen.
Men du kan også lade gnisterne brænde hul i gulvtæppet (cellerne) og forsøge at slukke ilden med vand eller en våd klud.
(Det svarer til, at du venter med at lappe på symptomerne, til du er blevet alvorligt syg f.eks, af kræft o.m.a.).

Matti Tolonen, docent i arbejdsmedicin ved universitet i Helsingfors, er også bedriftslæge for IBM i Finland og ofte har han været tilkaldt ekspert for WHO, verdenssundhedsorganisationen med lokalafdelingen i København og hovedkontor i Genève.
Han siger. at ganske vist er ernæringslære nu blevet en større del af lægeuddannelsen, men den er stadig alt for lemfældig over for alt i verden. Endnu har flertallet af læger svært ved at svare rigtigt på ernæringsspørgsmål. Mange ved lige så lidt, som patienterne og undertiden endnu mindre! De er så forståeligt, at situationen klares med en flot gestus. Man skulle jo nødig miste patientens tillid!!...

På grundlag af flere års studium af over 1.000 videnskabelige arbejder har Matti Tolonen samlet de allervæste kendsgerninger i 1985 og afprøvet videnskablige om vitaminer og mineraler og sporstoffer "selen" i bogen "Vitaminer og mineraler. Vejen til et friskere liv", der er blevet en bestseller, såvel i Danmark og som undertegnede G.I.N. har studeret grundigt siden 1985, hvor bogen udkom.

Det er et fantastisk værk på 327 sider fyldestgørende i klart og letlæst sprog, som foruden den store mængde informationer tillige indeholder eksempler på Tollonens egne - ofte forbløffende gode - behandlingsresultater med vitaminer og mineralterapi.

 

Kilde: Ny viden om vitaminer og mineraler

Matti Tollonen læst af klimatolog og forbrændingstekniker Kiwi i 1985

Tryk på linket: SEVESO katastrofen 

Læs også om Vitaminer A.B.C o.s.v., når gift trænger ind i kroppen?

De frie iltradikaler er som gnister fra brændovnen

Kilde: G.I.N, klimatolog og økolog siden 1976De frie iltradikaler som er  miljøforurening: Tøbaksrøg, gril og stegt mad, produkter fremstillet med fritùreolie, giftstoffer, bakterier m.v., bliver til "mutagene stoffer" som er årsag til ødelagte celler?

Tryk på linket: Den døde krop sladre

       

AMERIKANSKE UDGIFTER TIL LÆGEBEHANDLING TØMMER DET MESTE AF U.S.A`s STATS - FINANSER

Danmark kommer til at lide af "RECSSION" i 2022 p.g.a covid-19?

De seneste ti år fra 2002-2012 har USA været i en recssion (økonomisk krise), hvilket resulterer i højere arbejdsløshed, boligkrise og lavere indkomster for mange amerikaner. Disse forhold har ikke alene sat endnu mere fokus på U.S.A. sundhedsudgifter og rimelige priser i den offentlige debat, men også i hele Europa specielt Grækenland, Spanien Italien og Danmark. Sundhedsudgifterne ser ud til, at vil slå bunden ud af de offentlige Statsbugetter?

Hospitalsbehandling og læge/klinisk service stod for tilsammen for halvdelen (51%) af U.S.A. Sundhedsudgifter i 2010.
Sundhedsudgifterne i U.S.A. nærmede sig i 2010 2600 milliarder dollor, over ti gange så  mange penge som i 1980. Løsningen af dette voksende byrde på Statsbugettet forsætter med at være en vigtig politisk priotet ikke alene i U.S.A. efter at Obama har indført et nyt sygesikringssystem, men også den økonomiske vækst eller krise i Europa og Danmark? For hvad koster en sund livsstil samfundet?

Nogle mener at en sund livsstil koster mange penge, sådan "tænker de fleste danskere", særlig mænd. Men hvad koster sundhed egentlig for hele samfundet, når pengene ikke er der mere i Statskassen?
Flere og flere kvinder drømmer om at gå på kompromi med sundheden i dag, men de får ikke statstilskud fra den offentlige kasse? Det gør til gengæld de mennesker der sløser med deres livsstil i form af hospitalsindlæggelser!!.....
Rigtig mange kvinder vælger mere og mere, at pleje huden ikke med kosmetik idet sundhed kommer indefra. De vælger sundhed og motion frem for lækre støvler og nyt tøj, skrev ugebladet Alt for Damerne den 5. november 2012.
Økologisk mad, kosttilskud, golf og selvforkælelse hører med til sund livsstil, selvom det fylder godt op i familiens buget.
Min mad er mit brændstof, så derfor tænker jeg meget over, at det jeg spiser i dag er sundt og giver energi til næste dag, fortæller en af damerne i ugebladet Alt for Damerne.
Til frokost eksperimenterer hun med sin egen grødblanding, idet hun er stor fan af varmt grød med frisk frugt. Aftensmaden er stort set grøn mad, og når hendes mand er på forretningsrejse, så er den kødfri.

Sundhed i gamle dage?

Vores planter mangler bitter smag, måske af selen, lidt kobber, magnesium og mange andre næringsstoffer?


Korn (brød) og grøntsager var sundere i gamle dage og smagte helt anderledes. Fortidens grøntsager var nemlig bitre og stærke, mens nutidens grøntsager er søde og milde. Denne forskel er vigtigt for vor sundhed mener forskerne, idet rodfrugter og forskellige kåltyper menes at have en positiv indvirkning på bl.a. hjerte-karsygdomme, forskellige kræftforekomster og en forebyggende egenskab på immunforsvaret.
Kroppen har indbyggede forsvarsmekanismer til bekæmpelse af frie radikaler og Covid-19? Heri indgår spormineraler og vitaminer, der med en samlebetegnelse kaldes anti-oxidanter.
Forskerne ved Sian-Universitetet i Kina var de første i 1965 til at opdage selens betydning på mennersker der kunne forebygge hjertemuskelsygdommen, og siden er blevet kendt som Keshans sygdom. 
I et af provins distriker, Qudongxian i Kina (1985), hvor forekomsten af leverkræft er særlig høj, fik 380.000 mennesker indsprøjtninger med selen. Sideløbende gennemførtes forsøg med dyr. Professor Shuyu og hans kolleger fra det lokale loverforskningscenter siger, at forsøgene beviser, at selen både kan nedsætte forekomsten af leverkræft og begrænse væsken af kræftcellerne i leveren. I Kina rammes årligt ca. 700.000 af sygdommen.
Meddelsen kommer på et tidspunkt, hvor også læger i vesten er optaget af selens betydning for bl.a. kræft. Tidsskriftet "Nordisk Medicin i 1985" har bragt et par oversigtsartikler om selenforskningen. En række dyreforsøg antyder i 1985, at selen kan beskytte mod udviklingen af kræft, men også hjertesygdomme og åreforkalkninger.
I begyndelsen af 1970èrne blev det opdaget, at selen forhindrer mutationer - forandringer af de arvelige egenskaber. Men det var først i 1973, at forskerne opdagede at selen er så vigtigt, fordi det indgår i enzymet glutation-peroxidase, der uskadeliggør de frie radikaler, inden de ødelægger cellemembranerne. Hvert glutation-peroxidase molekyle indeholder fire selenatomer, så selenmangel nedsætter kroppens evne til at beskytte sig mod de frie radikaler. Ligeledes styrker selen immunforsvaret, der som patruljerende politibetjente konstant overvåger kroppens celler og angriber kræftseller. Dyreforsøg afslører også, at selen sammen med A- og E-vitamin beskytter mod kræft i op til 90% af tilfældene. Har man først fået kræft kan selen ikke kurere sygdommen, så det hjælper ikke og tro man kan proppe sig med selentabletter, vitaminer osv. og blive rask?
Den bedste beskyttelse opnås ved at kombinere selen med andre kræfthæmmere, der side om side forsvarer cellerne mod frie radikaler. Det er spormineralet zink samt A, B6 C og E-vitaminer, der som et antooxidant-komplex yder maksimal beskyttelse mod de frie radikaler. De frie radikaler (positive ioner) er ansvarlige for de mange alderdomsforandringer, der gør os ude af stand til at blive og leve de 175 år lige som Abraham (1. Mos.25,7), som vores gener faktisk giver os mulighed for.
Desværre er det i praktisk umuligt med en dansk gennemsnitskost, at blive bare de 100 år. Istiden har sammen med nutidens forurening, syreregn og kunstgødningen drænet landbrugsjorden i Norden for selen, og derfor indeholder landbrugsprodukterne herhjemme for lidt selen. I Finland, hvor selen er blandt de mest omtalte sundhedsemner gennem 30 år, tager myndighederne konsekvensen og tilsætter selen til kunstgødningen. I Sverige anbefaler levnedsmiddelmyndighederne alle svensker at tage et dagligt selentilskud, hvor man på et tidspunkt i Danmark nærmest ville fjerne kostilskud fra butikshylderne.
Dansk jord indeholder lige så lidt selen som i de øvrige nordiske lande, og den gennemsnitlige selenindtagelse er kun 35-50 mikrogram om dagen. Det er langt under de nødvendige 125 mikrogram, som forskerne har beregnet som ekstra selen tilskud.
Tidligere lektor ved Landbohøjskolen Niels Ehler siger, at moderne og intensiv landbrugsdyrkning har blindt fokuseret på storproduktion og har overset sporstoffernes rolle. Niels Ehler betrakninger bakkes op i en ny amerikansk undersøgelse, der siger at frugt og grøntsager ikke indeholder samme høje indhold af næringsstoffer som for 50 år siden.
Ved at spise økologisk producerede grøntsager nedsættes indtagelsen af kemikalier og giftstoffer, der i visse lande stadig bruges i gartnerierne. Alle danske tomater er i dag reelt produceret uden gift, men til gengæld plukkes de alt for tidligt og har mistet et alt for stort indhold af A-vitaminet karotener.
Selvom ernæringsrådet og Arne Astrup prøver at give indtryk af at grøntsager af i dag nærmest er sundere end i gamle dage, så viser utallige internationale undersøgelser, at sundheden i grøntsager er faldet.
En norsk undersøgelse baseret på tal fra 1940, hvor man for første gang begyndte at analysere næringsindholdet i madvare. Undersøgelsen har sammenlignet med næringsindholdet i de frugter og grøntsager, man får i dag.
resultatet af undersøgelserne viser, at indholdet af mineraler i grøntsager i dag er halveret. dette gælder bl.a. vigtige mineraler som kalcium, magnesium, kobber og natrium.
En tysk undersøgelse lavet af Schwarzwald Sanatorium Obertal viser et alarmerende fald af næringsindholdet i frugt og grønt.
Den viser angiveligt, at æbler de seneste 11 år har mistet 80 procent af deres indhold af C-vitaminer, broccoli har mistet 68 procent af indholdet af kalcium, og spinat som skulle være Skipperskræk mad har mistet 68 procent af indholdet magnesium. Undersøgelsen blev kommenteret af læge Claus Hancke, der ikke er i tvivl om, at tallene også gælder danske frugter og grøntsager, og han frygter, at vores behov for mineraler og vitaminer ikke længere kan dækkes gennem kosten? Det er bekymrende tal, især når det gælder magnesium og folinsyre? siger han. Magnesium forebygger åreforkalkning, mens folinsyre forebygger rygmarvsbrok.
I dag anbefaler førende kræft- og ernæringseksperter som f.eks. den finske læge og docent Matti Tolonen et dagligt kosttilskud af selen.

Den bibelske tanke om en sund sjæl i et sundt legeme!!....

Lev som de kristne og undgå kræft, sådan lyder det fra Kræftens Bekæmpelse og ny undersøgelse fra Syddansk Universitet.

Adventister og babtister er kendt for deres sunde levevis. Deres tro kræver, at undgå tobak, alkohol, kaffe, sex før ægteskabet og at spise sundt, mager kost og meget grønt og kun lidt kød for babtisternes vedkommende.

Kilde: Metroexpressen

Forskere fra Syddansk Universitet har undersøgt 12.000 medlemmer fra de to store religiøse samfund i Danmark, adventister og babtister, hvis tro blandt andet kræver, at de spiser sundt, dyrker motion og undgår alkohol og rygning. Herefter har man samlet deres helbred med resten af befolkningen, og resultetet er slående. Samlet set var antallet af kræfttilfælde 30 procent lavere for mænd og 14 procent for kvinder i de to trossamfund i forhold til andre danskere. Yderligere var forekomsten af lungetilfælde henholdsvis 72 0g 58 procent lavere samlignet med gennemsnittet af den resterende danske befolkning.
- Adventister og babtister følger faktisk bare de almindelige sundhedsråd og undgår dermed de kræftricici, som vi ved er forbundet med livsstil, eksempelvis lungekræft og rygning.
Medlemmerne af de to religiøse grupper har markant mindre risiko for at få kræft i lunger, spiserør, strube, lever, bugspytkirtler, tekstikler og endetarm.
For kvinder er der betydelig lavere forekomst af kræft i mundhule, lunger, livmoderhals, mave, tyktarm og endetarm. Alle kræftformer, som kobles sammen med livsstil, skriver Kræftens Bekæmpelse.
Samme tendens viste sig inden for hjerte-kar-sygdomme og dødelighed. De mandlige medlemmer har 24 procent lavere dødelighed, mens kvinderne har 12 procent lavere dødelighed i forhold til resten af befolkningen.
   

              Ny forskning

Plantehormoner i vegetarkost har vist sig at helbrede kræft og en lang række sygdomme!!....


Phytoøstrogener som lignaner kan reducere risikoen for og spredningen af ondartet svulster hos kvinder og mænd.

Tryk på linket: www.vitanyhed.dk/12158265 og læs nederst på siden om lignaner: Plantehormoner - effektiv våben mod kræft og forstørret prostata hos mænd og "kvindens østrogener"!!...... 
 

Her er manden som ville forandre verden med sundhed og spare på de offentlige udgifter?

John Havey Kellogg (1852-1943) Adventist U.S.A.

Opfinderen af morgenmadsproduktet cornflaks, var den amerikanske læge og leder af Missions Colege for syvendedagsadventister, der blev grundlagt i 1895, og som fungerede indtil 1910, hvor det fusionerede med Illionis State University som blev grundlagt 1857. Institutionen betragtes som en "National Universitet" med bred vifte af doktergrader og forskning. John Havey Kellogg stiftede også Battle  Creek Sanatorium Michigan fra 1893-1943, hvor han oprettede et holistisk hospital, hvor over en halv million patienter er blevet hjulpet og behandlet i hans levetid, idet John Havey Kellogg siger:

"Daglig brug af alkohol er uden tvivl en af de medvirkende årsager til kræft. Denne anskuelse har snart i et halvt århundrede været almindelig anerkendt blandt alle ledende hospitalslæger i et land som U.S.A. De har også givet udtryk i standar-skrifter vedrørende den indre medicin, som i dette tidsrum er publiceret her allerede fra begyndelsen af det 19. århundrede til 1949 (i en bog). Alkoholforbruget prædestinerer til kronisk mavekartarr og mavesår, og disse baner vejen frem lige til kræften".

"Angående forholdet mellem kødspisningen og kræft kan jeg (Kellogg) bekræfte, at jeg i hele min 50-årige lægepraksis i dette land (1893-1943) kun har truffet nogle få tilfælde af kræft hos mennesker, som i længere tid havde levet på vegetarisk Kost, og endvidere at samtlige af disse patienter forud havde været stærke kødspiser, som havde lidt af mangeårige mavekatarr og mavesår, inden de blev Vegetarer".

Som det bedste middel til at forebygge kræft og helbrede den fremhæver afdøde Dr. Kellogg en "antitoxisk" eller giftfri kost, "som ikke alene udelukker kød, fisk, alkohol ect., men også kaffe, kinesisk te, tobak, eddike, sennep, peber og andre stærke krydderier og pirrende ting, ligesom i det hele taget alle andre stoffer, som indeholder eller danner et overmål af toxiner.


HEDE DRIKKE OG KRÆFT

Kræftens tredje store forbundsfælle er indtagelsen af hede varme drikke. Den rolle, sådanne drikke spiller ved kræftsygdommens opståen, har hidtil været fuldstændig overset hos danske læger?
At kræft overhovedet opstår i svulster og ar efter gamle sår skyldes, at vævene her er degenerede og blodcirkulastionen ufuldstændig og svag. "Kræft angriber ikke sunde væv og organer", fremhæver Englands førende kirurg allerede i 1950èrne Sir Abuthnot Lane:
Menneskets mest trofaste husdyr, hunden lider p.g.a. det unaturlige liv, mennesket tvinger den til at føre, af kræft overalt, dog aldrig i tunge og mavesæk. Det er nemlig endnu aldrig lykkedes mennesket at få en hund til at indtage hede varme drikke og hede stærke krydret mad. Af samme grund er også hunde og katte fri for kræft i disse organer.

Kellogg fortæller videre, at kræftens hovedårsag er konstipation eller forstoppelse. Derom siger den læge, som mere end nogen anden har bekræftiget sig med dette spørgsmål i kødspisning og forstoppelses forjættede land, England, nemlig den for sine tyktarms-operationer og verdenskendt i 1950èrne kirurg, Sir Arbuthnot Lane, følgende:
"Kræft angriber aldrig sunde væv og friske organer. Den konklution kunne også den danske naturlæge afdøde Axel. O.Hansen også bevise allerede i 1950èrne til 1976 med sin øjendiagnose.
Den engelske kirurg Sir Arbuthnot Lane, siger også, at kræft viser sig først, når organerne er svækket og vævene degeneret og betændt og da altid på de steder, hvor blodstrømmen møder den største hindring, og som følge deraf ophobning af slagger, urenheder og gifte er blevet abnormt stort. Axel O.Hansen kunne ved hjælp af øjendiagnose se det samme resultat på enhver patient der ikke overhold en udrensende diæt (vegetarkost).
Sir Arbuthnot Lane siger videre: Jeg har i hvert eneste tilfælde været i stand til at fastslå dette og konstateret, at kræft-patienter led af kronisk forstoppelse, som i tidens løb havde forgiftet hele systemet langsomt, men med tiden sikkert nedbrudt organernes modstandskraft og endeligt, at kræften kun var en naturlig følge af alle disse forhold, herfra dog undtagen hud- og tungekræft, som skyldes ydre faktorer (solskoldning og hede drikke) - - - -Kræft er det sidste stadium i en kronisk "Stasis" (stagnation eller forhaling af tarmvirksomheden) forårsaget af kongestation, d.v.s. ansamlinger og sammenpakninger af rester fra i tusindvis af måltider i tyktarmen, som normalt skulde have været tømt mindst lige så mange gange som antallet aæretf måltider pr. dag". Kræften er således det sidste kapitel i en mangeårig ofte livslang konstitutionel sygehistorie, hvis grundårsag har været en ufuldstændig tømning af tyktarmen. Dermed danner den også slutningskapitlet i fordøjelseskanalens egen sygdomshistorie hentet fra Bibelen.
1 Korianter brev 10,217-23 ; 6,13-14 ; 9,9-13 ; Rom.14,1-3 ; 1. Kor.11,17-31 ; Ordsp.28,13 ; 1. Joh.1,8-10.

NB! Vend tilbage til denne side, når du har læst dette link:
"De grå sider om kødallergi tryk på linket:

Du dør af kronisk forstoppelse lige som Elvis?

Hvorfor lider danskerne af kronisk forstoppelse?

 

 

Plinus den ældre beskrev flere metoder i sin Naturhistorie, herunder om sygdomme blever aktive og kan ske op mod 90 procent af anfaldene sker i lungerne og tarmene. I kuren indgik hvile, frisk luft (negative ioner) og næringsrigtig vegetarisk mad. 

Oldtidens læger Hippokrates m.fl. var ikke altid tilfredse med brækmiddel som hasselurt, som blev meget brugt i middelalderen. De i oldtiden brugte lægeplanter kan man finde overalt omtalt hos antikkens græske filosoffer og romerske forfatter, hos Hippokrates, Aristotles, Sokrates, Theophrastos, Dioscorides, Plinus den ældre og nevøen Plinus den yngre og Galen.

Lægerne var nu ikke altid tilfredse med brækmiddel i oldtiden, hvad patienterne kunne kvittere på denne måde, ider der måtte skrappere midler til, nemlig lavementer og klyster. Allerede oldtidens ægyptere og Moses med de 10 bud, brugte klystre i stor udstrækning, og i Papyrus Ebers fra ca. 1500 tallet f.Kr. er klyster omtalt og lavementer.

Udrensning med klyster var en naturlig del af ægypternes hygiejne, og den omtales af Herrodot. Klyster og lavement gik deres sejrsgang over hele Europa midt i 1400 tallet e.Kr. Den kristne Plinus den yngre fandt ud af, at det var fuglen ibisen (billede), som havde lært menneskene at tage klyster, fordi man havde set, hvordan den med næbet blæste Nielens vans ind i rectum. Galen skrev hele 20 sider om denne klyster.

Tryk på linket: ELVIS PRESLEY

Tyktarmen, en kloak og Latrinetønde

BRYSTKRÆFT OG LIVMODERKRÆFT ER FØLGEN AF FORSTOPPELSE

Både Sir Arbuthnot Lane og den fremragende franske kirurg og gynækolog, Dr. Victor Pauchet, peger på den nære sammenhæng mellem stærk forstoppelse (gifte) og svulster, tumører og til sidst kræft i kvindens bryster.
"Jeg har konstateret", siger Dr. Pauchet, "at ni af ti kvinder med brystkræft samtidig led af stærk forstoppelse, og at der ikke behøvedes andet end en  passende laxativ (laktose) eller afførende diæt, for at få disse svulster og tumører til at forsvinde og brystet til at antage sig normalt udseende. Hvis disse kvinder var blevet beskyttet mod regelmæssig toialetbesøg, forstoppelse og denne ophævet ved en passende diæt ti eller femten år tidligere, så vilde brystkræften aldrig have forekommet hos dem".
Den samme konklution og diæt havde også den danske afdøde naturlæge Axel O.Hansen, der i hele sit liv og virksomhed hjalp 70.000 patienter for alle mulige lidelser herunder kræft med specielle diæter "læs hans bog" Og Satan Ler.
Sir Arbunot Lane og Dr. Victor Pauchet tilføjer: Da sygdomme i det grundlæggende er konstitionel, må også de naturlige Helbredelsesmidler være konstitionelle, d.v.s. de må omfatte hele legemet og alle dets organer. Naturen er her vidunderlig som altid, og ved hjælp af dens enkle midler kan der udføres mærkelige kure, når disse midler anvendes i god tid, såsnart de første symptomer viser sig.

LETTERE AT FOREBYGGE END AT HELBREDE

Det er ti og hundrede gange lettere at forebygge end at helbrede, især når det gælder indvoldskræft, siger Dr. Pauchet. De mennesker, som ved 40 årsalderen eller før går over til den her anførte levemåde (vegetar), kan være lige så sikre på aldrig at komme ud for mave- og indvoldskræft som at blive stanget i maven af en gal tyr på planeten  Mars, forudsat at tyktarmen endnu er så funktionsdygtig, at der kan tilvejebringes 3-4 lugtfrie, grødlignende afføringer pr. dag. Deraf afhænger alt. Thi hver og een, som trods en rigtig lakto-vegetarisk råkost stadig kun har en afføring pr. dag, er og bliver konstiperet.
En stor del af den særlige giftige galde og legemets  eget æggehvideaffald samt stofskifteprodukter eller slagger bliver således tilbageholdt i legemet ud over den naturlige tid og forgifter derved efterhånden dette nøjagtige på samme måde som resterne efter et kødmåltid. Men selvfølgelig er der en himmelvid forskel på een afføring pr. dag på en stærkt anti-toxisk laktovegetarisk råkost i sammenligning med een afføring pr. dag på den almindelige civilicerede danskers kost med forurenet grisekød og flæskesteg en gang imellem eller juleaften?
Der er grund til særskilt at gøre opmærksom på dette, fordi brystsvulster let kommer igen og begynder at vokse påny også på almindelig vegetar kost (stegt/kogt), såfremt denne ikke er rigtig sammensat og tilstrækeligt laktosativ. Her har indføringen af Kruska (fås ikke mere) som et hovedmåltid efter den senere beskrivelse ligefrem udrette undere og i løbet af nogle dage eller uger bragt alt i orden, eller under forudsætning af, at fordøjelsesorganerne og især tyktarmen endnu har været i nogenlunde normal tilstand og ikke er kommet ud for "prolaps" eller nedfald og dermed følgende kronisk colitis. Men også i sådanne alvorlige tilfælde har en stærkt antitoxisk lakto-vegetarisk råkost af den helt rette slags (sammensætning) samt det rigtige helsekostprodukt til middag vist sig at være den eneste redning.
I tilfælde, hvor kronisk sygdomme endnu ikke har vundet indpas og bragt de forskellige organer ud af deres normale tilstand og mere eller mindre permanent sat dem ud af funktion, indtræder der på lakto-vegetarisk kost en ligefrem forbløffende regeneration eller "Genfødsel", som i og for sig er et indirekte bevis på, at kræften er en degenerationssygdom siger begge eksperter på området tidligere afdøde læge dr. Kellog og verdenskendte kirurg, Sir Arbutnot Lane.
Dag for dag genoptager de forskellige organer stadig bedre deres normale virksomhed på lako-vegetarisk kost. Tungen får en ren frisk farve, fordi mange giftstoffer sætter sig der nede fra maven, ansigtsfarven blivere pænere, og det hvide i øjnene (irisdiagnosen) antager en let blå farve i stedet for den smudsig-gule tone ofte til et helt rødt øje, afføringerne stiger til 2-4 i døgnet uden besvær og uden lugt, appetiten vokser, maden smager som aldrig før bedre, søvnen bliver som i de første barneår, sindet får ligevægt, at tænke bliver som at opfatte alt bedre og arbejde går som en leg, humøret lysner, og lykken og glæden over livet bliver en stadig gæst.
Alt dette burde din læge fortælle og præsten på prædikestolen, men de vil hellere holde patienten i begge hænder og følge dig til det sidste sted før "døden".
Nu er jeg ganske klar over, at man som regel bliver alt andet end populær, når man fortæller sandheden og rører ved en madglad danskers spisevaner, men her står noget vigtigere end populariteten på spil, idet jeg selv blev omvendt efter en alvorlig forgiftning med "dioxin" og forkerte spisevaner, der var ved at gøre mig invalid, så jeg var på vej til en rullestol. Men jeg fik min førlighed tilbage på et år ved at gå over til lakto-vegetarisk kost og droppede alt hvad der kunne forurene min mave- og indvolde f.eks. tilsætningsstoffer, sprøjtegifte i maden o.s.v.. Alt sammen ødelægger tarmbevægelsen og årsag til forstoppelse. Overvej derfor nøje ovenstående synspunkt og tænk selv: Man må hellere lade sin fornuft have magten, end lade sig vilede af sine smagsnerver!!...........

KRÆFTENS GÅDE ER FORLÆNGST LØST!

                      Verdens førende kræftforsker

- havde ret 100 år før han udkom med veldokumenteret bog og sine videnskabelige studier:

I 1908-1915 blev kræftens gåde løst af den amerikanske læge dr. Frederick L. Hoffmann, der var verdens største autoritet på kræfstatistikkens område og som ledede statistikker i det store amerikanske Forsikringsselskab Prudentian Icurance Company. Han blev Præsident i det amerikanske Selskab for Kræftkontrol - Statistikkers Komite og Æresmedlem i Amerikas største Lægesammenslutning. I en hel menneskealder har han arbejdet udelukkende med Kræftstatistik og med kræftproblemer og opdaget, at befolkningen i visse primitive samfund, der ernærer sig udelukkende med frugt og grønt (vegetarer) er fuldstændig fri for kræft bl.a. i Afrika, Indien og Andelsbjergene i Tibet. Disse mennesker lever udsædvanlig længe, nogle helt op til 123 år?
I 1923 holdt Hoffman et bemærkelsesværdigt foredrag efter han havde udgivet sin berømte bog "Kræftstatistikkens Bibel" på 825 sider. Kræft findes sjældent i befolkningsgrupper skriver han i områder, som ikke spiser kød, ryger, drikker alkohol m.m.. I dag regnes Hoffman stadig som pioner på kræftområdet og støttes af amerikanske nyhedsmedier.

Hvis kræft skyldes virus, som den moderne videnskab har påpeget, så er hele Hoffman`s kræftstatistikker fejet af bordet, siger livsstilsekspert og som kalder sig med navn Kiwi på vitanyhed.dk. Han er religions- og kulturforsker og har studeret naturvidenskab, klimatolog og har været vegetar i 45 år. Startede sin uddannelse med speciale i forbrændingsprocesser, herunder røggasser i oliefyr og forbrændingsanlæg og med farlige sodpartikler, som ikke alene opstår under forbrændingsprocesser af olie og gassanlæg, cigaretrygning, men til dels ved rygning af kød, fisk, pålæg m.m. i store røgovne med farlige partikler. I 1985 begyndte han at abrbejde med klimaanlæg, luftrenser i venteværelser til bekæmpelse af bakterier og ved cigaretrygning m.m..

Med sit avanseret måleudstyr var han i stand til at måle forureningskilder og røgpartikler i indeklimat, hvilket skete med verdens fineste måleinstrument IONMETER T-100. Siden han blev alvorlig syg og forgiftet af PVC i 1964-66 med "DIOXIN" er det lykkedes ham efter alvorlig sygdom i 1976, at bliver overbevist  om at kræft skyldes "miljøpåvirkninger", specielt kemikalier, herunder opvarmning af PVC som udvikler dioxin i røggasser på store affaldsforbrændinger, idet sod i sig selv er kræftfremkaldende, ja selv i cigaretter i større målestok?

Landbrugets anvendelse af bioaske fra halmfyrede varme- Kraftværker, spøjtegifte, udkørsel af fækalier fra rensningsanlæg, herunder menneskelort udkørt på slamgødet jord, indeholder yderst skadelige medicinrester, tungmetaller o.m.a. i jorden? 

Allerede i 1976-78 blev indehaver af denne artikel, medlem af det første Biodynamiske Landbrug og modtog det månedlige tidskrift Bio-Nyt. Her fik jeg stor indsigt i og interesse for økologiske produktionsmetoder, idet sygdomme ofte skyldes mangel på esentielle (livsvigtige) mineraler og sporstoffer i den mad vi lever af og en jorden, som er fattig på f.eks. selen, molydæn og andre antioxidanter, herunder vitaminer m.m.. I planter af økologiske afgrøder har man i årtier opdaget lang flere vitaminer og mineraler og som savnes i dag i de traditionel dyrkede grøntsager og rodfrugter vi køber. Vitaminer og mineraler er derfor livsvigtige for kræftpatienter bl.a. magnesium, fordi dette mineral stabeliserer forbrændingsprocessen i organismen, oxiditation (ilten) de "negative ioner", som er særdeles vigtig ikke alene i mennesker og dyr fødeomsætning, men også andre steder hvor man bruger pulveriseret magnesium, zink og andre naturstoffer som additiver i forbrændingsprocesser bl.a. på de store affaldsforbrændingsanlæg.

Ilt "de negative ioner", har også vist sig som en afgørende og meget vigtig funktion og rolle i cellerne af stor betydning bl.a. for vor liv og helbredelse overfor sygdomme og den gift vi får for meget af gennem kosten? 

Hippokrates (lægernes stamfade), Platon, og Jesus disciple (de 72 jøder), som er omtalt i Det Nye Testamente, kendte til den kraft planterne var i besiddelse af, hvis de blev dyrket rigtigt (økologisk) og alt til "Ionterapi", som allerede nu er blevet fremtidens behandlingsform af kræft. Ionterapi står ikke skrevet i Det gamle Tetamente (den hebraiske og græske Bibel Septuaginta), men i verdens ældste bibel, som man har fundet i Monte Casino Klostrets Biblioteket i 1920èrne bl.a. "Fredens Evangelium", som henviser til hvordan sygdomme opstår p.g.a. forkert levevis og kostvaner!!.... 

I dagligdagen er vi overalt bombarderet med farlige iltradikaler "positive ioner" fra luften, vandet, jorden og den mad vi spiser, hvilket er årsag til mange sygdomme herunder kræft, astmalidelser og en lang række andre skavanker.

Kræft skal ikke bekæmpes, men forebygges og ikke behandles i utide: Det er de yderst farlige giftigstoffer positive ioner som f.eks. giftige luftpartikler, dioxiner, sprøjtegifte som er kommet i søgelyset for øjeblikket, og som findes i sodpartikler, grillkød og den luft vi indånder. Maden du spiser har i flere tilfælde vist sig, at indholde dioxin, som findes i fisk og som til sidst ophobes i kroppens fedtvæv og mænds tekstikler m.m., og kan medfører sterialitet hos mænd og kræft i begge køn?

Giftstoffer forsvinder ikke af sig selv ud af kroppen, så der må gøres en indsats fra patientens side, hvis man vil overleve? Giftstoffer og tungmetaller bliver nemlig til sygdom og kræft, hvilket er blevet bekræftet for over 100 år siden af den første kræftforsker i 1908 og senere af utallige videnskabsmænd og flere af Danmarks dygtigste naturhelbreder bl.a. Axel O. Hansen, Stefan og Julia Vøldan, sidstnævnt som var redaktørfra af NY TID & VI fra 1923-77. 

De praktiserede og har hjulpet over 100.000 mennesker i mere end 50 år, heriblandt kræftpatienter!!.. 

I dag ved man, at filosoffen Platon også havde kendskab til kræftforekomst, så canser er ikke en sygdom af nyere dato? Det fortælles også ifølge Det Gamle Testamente, at Moses kendte til kræftsvulster og Jesus helbredte alle slags sygdomme herunder kræft, som hovedsagelig dengang skyldes kødspisning:

Tryk på linket: Qumran og læs historien, som lægerne ikke vil fortælle sine patienter trods det, at de bekender sig til Bibelen og aflægger deres ed og lægeløfte?                               _________________________________Af Bjarne Wiehe Ny Tid & Vi 1977:

Igennem lang tid (50 år) har massemedierne beskæftiget sig med kvaliteten af det danske svinekød. - Her, som i så mange andre situationer, hvor dels penge står på spild, dels interesserne er modstridende, svinges stadig sværdet flittigt fra begge lejre. Hos avler og forbruger. Kritik er sjældent velset. Der er endog faldet dom (1976) for, at dansk svinekød ikke må kritiseres. Min artikel har da også et andet sigte, skev Bjarne Wiehe i 1977. - Men altså: påstande om synligt ringe kødkvalitet (blegt og sivende eller overrødt og tørt) og usynlige medicinrester i de slagtede og forhandlede svin afvises af både landmænd og myndigheder. Eller også betegnes det som betydningsløst, hvad der kan findes af medicinrester.
Men skal der demonstreres blot et minimum af proportionssans, så må debatten føres over i en hel anden gade. Medicin eller ikke medicin i svinene - det er et skinlegeme problem, uden (d). For natuligvis er det ikke sundt at spise svinekød med antibiotika (og det må der nødvendigvis være i grisene, da fodret bl.a. kunstgødning fejlernærer og sygeliggør dyrene ud i medicin "behov"; men når det ikke er sundt i det hele taget at spise kød, så har diskussionen hidtil været ført på sekundære plan.
Med eksperters hoveder lagt i blød og forskerpenge (milliard) lagt på bordet forsøger man forgæves at forbedre kødkvaliteten (samtidig med at man priser den høje kvalitet). Forgæves forsøg fordi en denatureret tankegang ikke kan udtænke gode resultater. Denatureret fordi mennesket efterhånden er blevet så materialistisk/teknologisk orinteret, at næsten al planlægning foregår uden hensyn til de livslove og kvaliteter, der ligger materiens bedraiske skal. Menneskets forkrampede omgåelser og erstatninger, der er "NATUR".
Generelt set vil man ikke forstå, at dyr bragt ud af urgammel levemønster (jvf. Mark.5,8-10) og fodret med industriraffineret, devitalseret kost i snævre, trivselsforhindrende båse ikke kan opnå nogen sundhed - og høj kødkvlitet, trods nok så snedige, tekniske krumspring. Dette turde faktisk være indlysende.  Hvad enten vi fylder vommen med medicinkød eller måske helt medicinfri kød, så forgifter vi dog vort eget legemskød!!... Hvordan dog det?
Jo, når det i årtusinder har været et ernæringsfysiologisk kendt faktum, at den menneskelige tarmfunktion (længde + det kemiske, enzymatiske miljø) samt vort nyresystem m.v. er helt uegnet til optagelse og fordøjelse af kød, ja så skal sygdomme jo opstå som følge af energisk kødæden, og så er det faktisk en gåde - for ikke at sige en national og global skandale - at den ortodokse, statsautoriserede lægevidenskab, som er uddannet til at gøre syge mennesker raske! stadig baserer sin patientbehandling med antibiotika (herunder også den forebyggende) på terapier, der giver kødspise uindskrænket råderum.
Man ved, og man kan også måle sig til, at de syre, der frigøres, når de animalske proteiner nedbrydes, er en højbelasting af menneskets nyresystem, der ikke kan følge med. Resultatet er den aflejring i vævene af salte, purin og urinsyre (affaldsstoffer), som er bl.a. årsag til megen gigt samt hovedpine, øjenlidelser, hududslæt og mavebesvær - lidelser der ofte anses for konstituionelt, arveligt betingede uden tanke på, hvordan man i det daglige har behandlet kroppens maskineri.
Og så har vi de deprimerende situationer, hvor folk - selv i en ung alder, hvor enhver organisme skulle være stærk og frisk - sidder med svære smerter og klager deres nød i lægens konsultationsværelse. Hjælpen her ydes i form af en recept på bivirkningsskabende, syntetiske præparater, der alene sigter på symtomundertrykkelse, hvilket selv i de højeste lægekredse betragtes som den eneste opnåelig "helbredelse". Skulle pillerne ikke "hjælpe", så kan man blive skrevet på venteliste til sygehuset, hvor så mange gennem tiden har gennemlevet drøje uger og måneder med fysisk og psykisk ubehagelige undersøgelser og nye terapier på eksperimentalbasis, hvor selv mennesket glemmes i lutter, gold stirrn på kemiske reaktioner. - Hvis alle bestræbelser slår fejl, og lægen må give op, modtager patienten velkendte opfordring: "De må lære at leve med Deres sygdom".
Og det også selv om den er fremkaldt af kødspise, som har mere på samvittigheden end man vil være ved. Dels smager kød jo dejligt (når de overdænges med et større sortiment af krydderier, salpetersyre og andre kemiske tilsætningsstoffer), dels har vi jo en storindustri i dyreslagtninger, og det er så ubekvemt at pille ved storindustrier. Så heller pille en pille frem til den syge mave, istedet for at undersøge hvad man har spist?
Forrådnelsesbakterier fra slagtet kød giver også forrådnelse i menneskets tarmkanal. Jo mere mørt kødet er, des mere fremskreden er forrådnelsen. Nationalsygdommen forstoppelse, (der har skabt storindustri i afføringsmidler) samt det stigende antal alvorlige tynd- og tyktarmslidelser har "fin" overensstemmelse med frekvensen af kødkonsumering hos de "vel" nærede mennesker i et kulnarisk overflodssamfund, hvor man giver pokker i sundhedsråd, fordi de fejlagtigt anses for at "stjæle den naturlige livsglæde", der til sidst slår mennesket ihjel?
Men i reliteten er det kødet på middagsbordet, der stjæler livsglæde, når man først har fået ondt her og der. Og kødet stjæle desuden direkte fra knoglernes kalk og fosfordepoter med resultat i et stigende antal lidelser med knogleskørhed og knoglebrud. Det leverede et forskerhold fra Havard University bevis for allerede i 1953. - Andre forskere, biokemiker og ernæringsfysiologer fra mange lande har leveret stribevis af dokumentationer for kødspisens målbare skadevirkninger. Men vi forsætter ubegribeligt videre ad det forvirede sundhedssystem, og som om intet var hændt?

Undertegnede af denne hjemmeside. kilde Kiwi, har gemt denne artikel siden 1977 og er selv blevet overbvist om køds skadelige virkninger, forrådnelse i mave- tarmsystemet og idet jeg fra den ene dag til den anden blev mine smerter kvit i mave- og tarmsystemet, hovedpine, og kronisk mellemørebetændelse, som jeg har haft siden bardommen indtil mit seksogtyvende år, ja udelukkende ved ikke at spise kød mere? Det skete efter lang tids talrige sygdomme og 50 behandlinger med kortison fra 1969-76. I 1977 var jeg ikke så oplyst omkring spisning af fisk, der har lige så mange skadelige bivirkninger i form af miljøgifte. Østersøens fisk var dengang fyldt med "dioxiner", der for mit vedkommende gav voldsomme hovedpiner, som jeg først i år 2008 opdagede sent. Så snart jeg spiste fisk kom der migræneagtige hovedpiner, og når jeg holdt op med at indtage fisk kom intavallerne langt fra hyppigere. I dag spiser jeg ikke fisk mere og der kan gå nu op til et år, før et et anfald af migræne bryder ud? Hovedpine kan udløses af "stress" eller tilsætningsstoffer og den gift vi får i madvarer, som jeg nu helt undgår. Naturapat Axel O. Hansen fortæller i sin bog "HELBREDELSE", at de fleste hovedpiner ligger i tyndtarmen, hvor forrådnelse og giftstoffer ligger for længe og siver ud i blodbanen og sætter sig i hjernen som affaldsstoffer!!....

TRyk på linket: Kræft af PAHèr 

TYKTARMS-KRÆFTENS VIDNESBYRD

Hos samtlige kræftpatienter, som døde i England under tidsperioden 1911 - 1920, var dødsårsagen hos 1191 mænd og 1990 kvinder af kræft i caecum tyndtarmen, som danner tyktarmens første afdeling, og som - ifølge den fremragende anatom og biolog, Sir  Arthur Keith, udgør den egentlige mavesæk, hvor den vegetabilske fødes hårdeste og celluloserigeste bestanddele, så som frugternes skal og kernehus, kornsorternes klid, de grønne blades og rodfrugternes fibre ect., spaltes, således at deres rigdom på vitaminer og organiske mineralsalte bliver gjort tilgængelige for menneskelegemet ved hjælp af gæringsbakterier, som særlig nyttige og venligt indstillet overfor mennesket.
Den megen tale om cellulosens og plantefibrenes ufordøjeligehed er derfor, som talrige forsøg har bekræftet, en ren fabel, som har kostet den civiliserede menneskehed usigelige lidelser og stærkt medvirket til at vedligeholde forstoppelsen, som er en af de væsentligste sygdomsårsager og derfor også den vigtigste forberedelse til kræften den dag i dag?
Kraftig kødkost skaber en flora af overvejende forrådnelsebaciller i caecum og hele kolon (tyktarmen), medens den for mennesket udryddes og forsvinder. Følgen deraf bliver, at kødspiseren i almindelighed ikke kan udnytte rå vegetabiler (vegetarkost) og især ikke deres vitamin- og mineralrige skaller og klid. Disse fjernes derfor, medens det øvrige af vegetabillerne dødkoges. Og de små rester, som endnu er tilbage af disse uvurdelige næringsstoffer, uddrives ved opkoget samt kogesaltet og bortkastes med kogevandet.
Således forberedes kræften i det moderne civiliserede køken, der må betragtes som en af denne sygdoms vigtigste arnesteder.
Forrådnelsesbacillernes giftige afsondringer og æggehvidens giftige affaldsprodukter angriber nu tyktarmens slimhinder og muskulatur, som bliver syge, betændte og paralyseres fra caecum - endda ned til rectum og anus. De æggehviderige føderester tilbageholdes således unaturligt længe i caecum, hvis væv bliver betændte, - blindtarmsbetændelse er kun et af de første tegn derpå. De degenereer og angribes tilsidst af kræft. Da kvinder i reglen har en slappere bugmuskulatur og fører et mere stillesiddende liv end mænd, er det ikke at undres over, at kræfttilfældenes antal i caecum fordeler sig med 1101 tilfælde på mænd og næsten det dobbelte eller 1990 tilfælde på kvinder.
Det kritiske sted er menneskets stillesiddende liv. Her stiger kræfttilfældenes antal da også til det dobbelte af lever-krumningen, nemlig 277 hos mænd og 299 hos kvinder. I denne krumstilling optræder blokering eller stagnation ytrer sig ofte som "milt-sting" og kolik.
Fra milt-krumningen falder tyktarmen stejlt nedad mod en beholderagtig udbugtning på tarmen i form af et romersk "S" eller endnu mere lig det græske "Sigmoid". Derfor er denne krumning også blevet opkaldt efter dette skrigttegn (græsk/latin): Sigmoid-krumningen eller Flexurum Sigmoidum. Denne beholder, som ligger lige før endetarmen og udmunder i denne, var oprindelig fra naturen bestemt til så at sige at være opsamlingsbeholder for ekskrementerne fra et måltid ad gangen og derfor at blive tømt mindst så mange gange som måltidernes antal eller 3-4 gange i døgnet lige som gorillaen, de menneskelige aber og de vegetarisk levende naturfolk som Hunzabefolkningen, der bliver i gennemsnit 110 år. Dette var ifølge Hippokrates, Lægekunstens Stamfader, også de gamle grækers normale "kolonrytme" og den første forudsætning for fuldkommen sundhed og et langt og lykkeligt liv og som blev efterfulgt af de første kristne som f.eks. Paulus, der besøgte de omliggende menigheder i Tyrkiet og Grækenland.
Den civiliserede kost har i mere end 2000 år vendt op og ned på alle disse forhold og forvandlet kolon (tyktarmen) til en kloark, som forgifter hele legemet og sigmoid ligefrem til en latrintønde, tæt fyldt med forrådnende affald fra dusinvis af måltider. Her har de for sundheden livsfarlige mikrober fundet et varigt tilholdssted, og deres giftige afsondringer angriber i så høj grad denne del af tarmen med betændelse og lammelse, at det ellers så kraftigt byggede Sigmoid ikke formår at tømme sig normalt, - tarmvæggen slappes og udvider sig. I stedet for at Sigmoid således i løbet af kun nogle få timer skulde samle resterne fra eet måltid ad gangen og ved en bølge- eller ormeagtig sammentrækning af muskulaturen bringe dem til udskilning, opsamles og sammenpakkes nu disse ekskrementer hos det konstiperede civiliserede menneske måltid efter måltid i denne del af tarmen, som ikke har nogen anden udvej end stadig at udvide sig og vokse indad. Dette sker ved, at Sigmoid øverste krumning, den øverste del af "S"et bugter sig indad som en vældig Øgle, der ofte snor sig omkring bughulen lig en bugtende Orm med et indhold på 2-3 kg - ja, i abnorme tilfælde undertiden helt op til 5 kg af gamle, hårde ekskrementer efter en eller flere ugers måltider.


                                   
                      DEN VÆRSTE PESTKILDE

Hele den vanskelige opgave at fjerne denne stinkende affaldsbunke og pestkilde falder nu på tykyarmens nederste afdeling, rectum og dens udførselsåbning Anus. Herophobes eller tilbageholdes aldrig ekskrementer hos det fuldkomment friske sunde menneske, som har 3-4 lugtfrie afføringer pr. dag. De udskilles straks efter at Sigmoid gennem sine bølgelignende muskelsammentrækninger har skubbet sit indhold ud i rectum, hvilket er defekations- eller afføringsprocessen første fase.
Såsnart ekskrementerne er kommet i berøring med rectums sindrige nervemekanik, sætter denne  hele det mægtige afførings- eller defekationsapparat i gang. Det indre tryk forøges ved samtidid sammentrækninger af mavemuskulaturen, mellemgulvet og brystkassen. Samtidig sætter muskelbølger in langs hele kolon (tyktarmen, som skubber det for afføring eller defekation færdigbehandlet indhold i den tværgående og nedstigende kolon til Sigmoid, som lader det gå videre til Rectum. Derfra fjernes det let og uden anstrengelser eller mindste modstand fra legemet lige som gennem en åben faldlem.
Ja, således mente Gud det fra Naturens side, men det civilicerede menneske har også her forstået at tilintetgøre Naturens planer og ødelægge dens sindrige anordninger ved at forgifte sig selv med kunstige midler, tilsætningsstoffer ect. som stopper hele denne proces med forstoppelse og giftgasser til følge?
Lige som Sigmod er også Rectum hos de fleste mennesker stærkt afslappet, kronisk betændt og ballonagtig udspillet af de affaldsmasser, som samles her, og som den svækkede syge og larmmede tarmmuskulatur ikke formår at udskille. Disse forhold har forvandlet Retum med Anus til legemets værste pestkilde. Det kan derfor ikke undre mig, siger kirurg Sir Arbuthnot Lane i en bog fra 1940èrne, at kræfttilfældenes antal her springer op til det forfærdelige antal af 18.297 hos mænd og 14.007 hos kvinderne, hvis større bækken og den muligt dermed forbundne evne til lettere at befri sig for affaldet i denne del at tarmen forklarer det lavere tal.
Disse tal giver et talende bevis på, at kræft angriber tyktarmen og vandrer over i blodet (spreder sig her) netop på de punkter, hvor, som Sir Arbuthnot Lane siger, - "Stasis" eller stagnation i tarmvirksomheden og samtidig i blodcirkulationen er størst og ligeledes forgiftningen af af vævene og andre organer fra ekskrementerne og bacilleafsondringer.
Fra alle disse steder spreder forgiftningen sig nu i forskellige retninger. Fra begge de vitale punkter: Leverkrumningen´og miltkrumningen, angriber de leveren og milten, som begge svulmer op. Fra Sigmoid og Rectum spreder bacillerne og giftene sig til de nærliggende og af disse tarmdele ofte omkransede kvindelige kønsorganer, som bliver syge og betændte og tilsidst falder som ofre for kræften.
Sir Arbuthnot Lane mente derfor allerede i 1930-40èrne lige som naturhelbreder Axel O. Hansen, at forstoppelsen i den grad bærer ansvaret for mange forskellige kvindesygdomme, at Gynækologens eller den specielle kvindelæges eller virksomhed ligefrem er en følge deraf. Sir Arbuthnot Lane som var kirurg i datidens mave- tarmsygdomme siger: "Udryd konspationen hos kvinderne ved en passende kost, og Gynækologens virksomhed skal snart vise sig overflødig og forsvinde".

Den sunde mad er bestemt for maven og ikke utugt?

Over halvdelen af danskerne lider mere eller mindre af kronisk forstoppelse og kan ikke fordøje den mad de spiser. Hvad er årsagen til, at en afrikaner der spiser en helt naturlig vegetarkost ikke har forstoppelse? Hvorfor fortæller lægerne ikke om de mange skadelige tilsætningsstoffer, kemikalier, sprøjtegifte, vækstfremmer og hormoner som findes i danskernes mad og som hovedsagelig kommerne fra dyrerne og industrimad, noget som danske læger og præster har vidst i rigtig mange år?

Den sunde mad er bestemt for maven og ikke utugt?
1. Kor.6,12-20 ; Matt.15,17-20.

Mave-tarm-kanalen er ca. 9 meter lang og går fra munden til endetarmsåbningen. Når man synker maden, passerer den gennem svælget og ned gennem spiserøret og presser lidt efter lidt maden ned i mavesækken, hvor en blanding af spyt og enzymet pepsin samt mavesyre, der frembringer en halvflydende masse. Desværre har over halvdelen af danskerne det ikke lige godt med maven de spiser p.g.a. en forkert blanding af alt muligt i kloarken, der frembringer forstoppelse, men ofte med hæmorider til følge?
Det er tyndtarmen som fordøjer og optager næringsstofferne gennem de følsomme slimhinder i tyndtarmens væg, derfor er det meget vigtigt hvis man har forstoppelse, at spise mad der ikke indeholder stoffer som ødelægger slimhindernes vigtige funktion og bevægelse mave- tarmsystemet?

Ødelagte slimhinder

I årevis har jeg som skribent af denne hjemmeside lidt af ødelagte slimhinder og opdaget, at visse tilsætningsstoffer i den mad og drikkevare jeg får, forværer min tilstand. Ofte vågner jeg om natten med tørre slimhinder ikke alene p.g.a. af min søvnopnø, men som følge af den mad jeg har indtaget og spist om aftenen. Til tider har det været så voldsomt, at jeg fik tørhed og metalsmag bare ved og spise en lille portion fabriksfremstillet "Beanaise Sauce" der indeholder op til 10 forskellige tilsætningsstoffer af E-nummer. Hvilke tilsætningsstoffer jeg er overfølsom over for vides endnu ikke, men jeg har opdaget, at det var  rigtig slemt og helt galt med kunstige stoffer i billige sodavand, slik og en helsedrik med tilsætning af vitaminer m.m.? Bare det at jeg spiser et eller andet tilsætningsstof, så går min mave simpelthen i stå og medvirkende årsag til forstoppelse? Det er derfor min overbevisning som økolog siden 1976, at mange danskers kronisk forstoppelse, udløser astma, allergi, kræft o.s.v. Det er en kendsgerning, at forstoppelse skal findes i den mad vi spiser, så her overlader jeg historien til læserne om hvad dr. Kellogg allerede fandt ud af for 100 år siden, derefter hans adventist ven, afdøde naturlæge Axel o.Hansen m.fl.. Disse mennesker er skyld i, at jeg fik livet tilbage, så her en fyldestgørende historie "Kend dig selv".
 

Verdens førende kræftforsker Johanna Warburg


I 1931 fik den verdensberømte kvindelige kræftforsker doktor Johanna Warburg nebelprisen i medicin. Hun havde opdaget, at kræftceller ikke kan overleve i basiske, og iltrige (negative ioners) tilstedeværelse. Men forskerne leder forsat efter kræftens hemmelighed, idet proteiner af kød som nedbrydes til forrådnelsesbakterier (positive ioner), stadig er medvirkende årsag til mave-tarm og endetarmskræft?

Dr. Burdwig, der har udgivet en halv snes bøger på tysk om kræftforskning, er en dame, der ved, hvad hun skriver om. Hun er forsker, kendt langt ud over sit eget lands grænser af naturhelbreder og biokemiker, hvormed hun har sat sig grundig ind i fænomenet elektron-biologi og ionvidenskab.

Dr. Budwig beskriver en lang række forsøg, indtil hun fandt beviset for, at kræftceller ikke er vildtvoksende væv, men væv med strukturændring p.g.a. iltmangel i vævene, og iltmanglen opstår, når det system, der aktiverer og overdrager ilten til vort væske- (lymfe-) system, er defekt. Som følge deraf bliver vævenes åndedræt (ilten) de negative ioner hæmmet. Elektron-vandringen stoppes. Plus-minus balancen er ødelagt.

Derfor er kød og pålæg farligt

af Catrine Madelaire Torsdag d.22. nov. 2007, 12,22

En omfattende undersøgelse dokmenterer nu en sammenhæng mellem rødt kød - det vil sige alt kød fra firbenede dyr - og tarmkræft. Men hvorfor er det farligt, og hvad kan du gøre for at minimere risikoen, siger Catrine Madelaire?

Læs også:

* Slagterier tager kød-rapporten med ro (22.11.07)
* Kræftens Bekæmpelse vil have handleplan for kød.
* Kræftforsker bandlyser nu rødt kød og pålæg med * "kemikalier".

Rødt kød er ikke - som man skulle tro - bare rødt kød. Rødt kød er betegnelsen for alt kød fra firbenede dyr incl. grisen. Og det er det og kødpålæg, som verdens mest omfattende opgørelse på området nu sæter i forbindelse med tarmkræft.

Men hvorfor er rødt kød og pålæg farligt? Hvor meget må man spise, og kan man minimere (formindske) risikoen for tarmkæft?

Det forklarer overlæge og afdelingsleder i Kræftens Bekæmpelse, Anne Tjønneland.

Undersøgelsen er lavet af World Cancer Ressearch Fund Internaional (WCRF) og The American Institute for ancer Research (AICR).

"Rapporten har samlet en række undrsøgelser (7.000), der alle viser, at der er en sammenhæng mellem indtagelen af rødt og forabejdet kød og risikoen for udvikling af tarmkraft,"  siger Anne Tjønneland.

Tre faldgrupper


Hun forklrer, at der er tre forhold ved det røde kød og kødpåæg, der teoretik kan medvirke til den øgede risko for tarmkæft.

Det røde kød danner en række kemiske forbindelser "Nitroforbindelser" i maven, som kommer af stofferne fra kødet, som vi optager (opsuger) i blodet, når vi spiser det. Stoferne forekommer ikke i samme grad i fisk og fjerkræ.

Årsagen er, at  det er problemerne ved høje tempraturer og tilberedning i øvrigt. Det er hyppigst på stegepanden eller på grillen, at det kan være et problem (tjærestoffer PAH`er). Høj temperaturer fremmer udviklingen af eksempelvis stegemutagener (PAH`er tjærestofer), der er kræftfremkaldend på dyr og mennesker.Tryk på linket: Kræft af PAHèr

Det samme gør sig også gældende for fisk og fjerkræ, så her er det mere et spørgsmål om, hvordan man behandler maden. Generelt er der en tendens til, at bøffer og andet kød bliver udsat for en kraftiere varme (branket - sort kød) end fjerkræ og fisk.

Den tredje rsikofaktor veddet firbenede øer det høje inhold af en bestemt type jern - det såkaldte hemo-jern? et kan øge dannelsen af frie radikaler, som kan give skader på bl.a. proteiner og DNA.

"De er kemisk aktive og kan lave ændringer i DNA,så man får mutationer, "siger AnneTjønnelan."

Hver gang, du dagligt spiser 50 gram af det røde kød, så øger du risikoen for tarmkræt med 15 procent.

"Jo mre du spiser, jo større er riskoen, oplyser Anne Tjønneland og forklrer, at der omkring 3.000 tilfælde af tyk- og endearmskræft om året, hvilke gør tarmkræften til den fjerde mest udbredte kræftform for både mænd og kvinder i Danmark.

Risikoen for at få tarmkræft er dermed omkring 4,5 procent for mænd og lidt mindre for kvinder inden man fylder 75 år.

Ifølge den amerikanske rappot skal man holde sig på maksimum 300 gram kød om ugen - og det er ligegyldigt, om du er mand eller kvinde.

I øvrigt kan man se konsekvenserne af det øgede kødforbrug i Japan, hvor man ikke tiligere har spist meget kød (vegetaianer). Her er der over de senete 20-30 år sket en eksplosion i antallet af tilfælde med tarmkræft.

                            __________________________________

Søndag den 14 december 1975 KRÆFTFARE I MAD

Ingredienser i den mad, vi indtager, kan muligvis - direkte eller indirekte - være kræftfremkaldende. Denne konklusion er indholdet i en 300 sider tyk rapport, som blev offentliggjort 1975 i det amerikanske Journal of Cancer Research.
Specialister hælder heri til den teori, at en ernæring, der har f.eks. højt indhold af dyrisk fedt, underskud af D - A og C-vitaminer og et stort alkoholforbrug kan fremkalde visse kræftformer. De nævner også de tilsætningsstoffer til vor føde E-nummer, farvestoffer, nitrit osv., som efterhånden er udbredt over det meste af jorden. Forskerne siger, at halvdelen af alle kræfttilfælde blandt kvinder og 30 pct. blandt mænd kan være forårsaget af disse ernæringsfaktorer.
Forskerne arbejder f.eks. med den teori, at for meget animalsk fedt i maden kan ændre legemets hormonmønster, hvilke ganske vist ikke fremkalder kræft, men skaber bedre grobund for, at kræft kan udvikle sig.
I 40èrne og begyndelsen af 50èrne koncentrerede en del kræftforsker sig stærkt om vor ernæring, men kastede sig senere over mere specifikke emner som forskellige virusformer og kemikalier. Imidlertid ser det ud til, at man igen indgående vil studere en mulig sammenhæng mellem kræft og den mad, vi spiser.
Tryk på linket her og vend tilbage til siden:
www.vitanyhed.dk/12158272

TV-2 News Tirsdag den 8. juni 2010 kl.13.03.

TV-2 Nyheder:

Kød årsag til kræft i endetarmen og tyktarmen!!..
Kødet skal væk fra middagsbordet. En række nye forskningsresltater udpeger bl.a. pølser og skinke som nogle af de værste syndere i vores kost, skriver Ingeniørens netavis, ing.dk. Det norske ernæringsråd anbefaler derfor i et ukast til nye kostråd, at nordmændene skærer ned på bøfferne.
Nordmændene har gennemgået de seneste store studier og konkluderer, at der er tilstrækkeligt med holdepunkter for at rødt og forarbejdet kød giver kræft i endetarmen og tyktarmen. Det er også muligt, at forarbejdet kød øger risikoen for kræft i spiserør, mavesæk og prostata og for lungekræft.
Opdateret 7. juni 2010 kl.22.34

Ernærings-formand: Rådet er langt fra ekstremt

Formanden for Nationalt Råd & Ernæring, overlæge og professor Haakon Meyer fra Universtetet i Oslo, er spændt på, hvordan forslaget vil blive modtaget i den  høringsrunde som forslagene til kostråd nu går i gennem. "Vi har valgt ikke at være ekstreme". Det er svært at finde den forskningsmæssige baggrund for, nøjagtig hvor grænsen for indtag af kød går, "siger han". Der har i flere år været studier, som beviste sammenhæng mellem et højt indtag af rødt kød og visse kræftsygdomme, men nordmændene er blandt de første til at sætte tal på maksimale kødforbrug.

Narvard- professor: Den er hel galt med pølsen og skinken.
Det norske ernæringsråd har i sin gennemgang ikke fundet tilstrækkelig tungtvejende beviser for, at kød øger risikoen for hjerte- kar- sygdomme, men det gør det, fastslog Harvard-professoren Walter Willett under en forelæsning på Københavns Universitet i sidste uge (1-3 juni 2010). Han viste bl.a. undersøgelser fra det amerikanske Nurses` Health Study, som viste, at de, der spiser mest rødt kød, har størst risiko for hjertekasygdomme.

Ifølge Walter Willet er det forarbejde kød den største synder. Det gælder alt, som er behandlet med bl.a. røg (fra røgerier eller grillet mad) og salt, inden det havner i køledisken. Det vil sige sige alle pølser og skinker, alt bacon og postej, samt hovedparten af pålægget på hylderne i supermarkeder. Fersk eller frosset kød, som bliver tilberedt på panden eller i ovnen derhjemme, tæller derimod ikke som forarbejdet. "Der er mange beviser for, at forarbejdet kød giver hjertekarsygdomme. Det ser virkeligt dårligt ud, "vuderer Harvard-professoren. Han vidste bl.a. konklusionen af et endnu ikke publiceret studie, som sammenligner forskllige kilder til protein (dyrisk) i kosten med risikoen for at udvikle hjertekar-sygdomme. Det konkluderer eksempelvis, at det nedsætter risikoen for den type sygdomme med 20 procent at spise kylling i stedet for røde bøffer. Fisk og i endnu højere grad nødder og tørrede bønner (soya) sænker risikoen yderligere.

Tidligere dansk ernæringsformnd: Vi skal have forbruget ned.
Den tidligere formand for Ernæringsrådet i Danmark, professor, overlæge Bjørn Richelsen, Aarhus Universitet, finder det veldokumenteret, at danskerne spiser for megt kød. "Vi kunne sagtens sætte forruget ned, og vi bør sætte det ned, siger han. Der er ved at være dokumentation for, at højt indtag af kød er associeret med forskellige helbredsproblemer. Det overordnede princip er derfor, at det er en god idè at rådgive mod et stort indtag af kød, tilføjer professoren.

Kræftens Bekæmpelse: Skær ned på pølser og bacon.
Heller ikke overlæge Anne Tjønneland fra Kræftens Bekæmpelse tvivler på beviserne for, at rødt og forarbejdet kød øger risikoen for at udvikle tyk og endetarmskræft. "Vi spiser en hel del, og vi kunne bestemt med fordel begrænse det røde kød og spise mere fisk og kylling, siger hun". Kræft-overlægen henviser til europæiske studier, som viser, en helt enkel sammensætning: Jo mere rødt kød, man spiser, jo højere er risikoen for tyk- og endetarskræft. Der er ikke som sådan nogen grænse for, hvor lidt kød der er sundt?  Anne Tjønneland peger desuden på, at den rapport fra World Cancer Research Fund, som det norske ernæringsråd læner sig op af, helt fraråder at spise enhver form for forarbejdet kød. Hun forventer ikke, at det bliver muligt at få pølser, skinke, bacon og postej helt væk fra danskenes tallerkner. "Men jeg tror godt, at vi kan få et budskab om, at vi skal begrænse vores indtag af de produkter, ud, siger hun. Kræftens Bekæmpelse advarer ikke selv mod at spise rødt kød og pølser. Hvis der er for mange modstridende kostråd, bliver befolkningen mere forviret. Vi vil gerne have fælles fodslag med Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen, forklarer Anne Tjønneland. Derfor har Kræftens Bekæmpelse i stedet sørge for, at forskningen om risikoen ved at spise kød bliver taget med, når de nye, nordiske næringsforanstaltninger skal udformes. De lægger til grund for de danske kostråd og skal revideres i løbet af de næste to år.

Fakta: Danske mænd elsker bøffer
Det danske forbrug af kød er generelt højere end anbefalingerne, og særligt mændene trækker det op. Hver danske mand i alderen fra 18-74 spiser gennemsnitligt 140 gram kød hver dag. Her er vel at mærke tale om det yderst farlige, rødt kød og produkter lavet af det. Desuden spiser mændene gennemsnitlig 25 gram fjerkræ om dagen. Kvinderne holder sig mere tilbage og nøjes med at spise 82 gram rødt kød og 21 gram fjerkræ dagligt.
Små børn spiser mget mindre kød end voksne, men store drenge fra 10 til 17 år er ikke langt efter mændene og spiser 119 gram rødt kød og 23 gram fjerkræ hver dag.

                                        __________________________

I gamle dage anbefalede man 1. gram protein pr. kg legemsvægt, 0,5 g fedt og 3,5 gram kulhydrat pr. kg legemsvægt, så der er betydelige grænseoverskridende i forhold til dengang, hvilket forøger ikke alene risikoen med kræft, men i særdelshed ved sygdom som f.eks. urinsygegigt og and med helbredsmæssige årsager.
 


                     ______________________________________

DR NYHEDER
NB! Onsdag d. 21. nov 2007?

Kræftforsker advarer i en ny rapport mod rødt kød og pålæg, skriver dagbladet Børsen. Forsker i World Caner Recearch Fund International, WCRF, har analyseret over 7.000 kæf-undersøgelser, og deres anbefaling hedder maksimalt 500 gram rødt kød om ugen - og pålæg skal helt undgåes, hvis kæft skal forebygges bedst muligt.
De nye kostråd bliver modtaget med stor alvor hos danske kræftforsker. - Der er ingen tvivl om, at sammenhængen mellem kødforbrug og tarmkræft er betydelig, siger projektchef Morten Strunge Meyer, Kræftens Bekæmpelse.

                                ______________________________

 


Hvad er sygdom?
Hvad er lægedom?
Hvad er kvaksalveri?

Det hænder, at Menneskenes Børn
snubler over Sandheden:
men de fleste af dem kommer hurtigt
på Benene igen og styrter videre
som om intet var hændt. - -
Winston Churshill, britisk politiker
under 2, Verdenskrig fra 1940 - 1945

Kilde: Vald Brokfelt, naturlæge og nære venner med Karen Blixen. Bogen er fra 1940èrne og handler om datiden naturlæger og klimatologi, mennesker med større forståelse for naturen og som havde langt mere indsigt i naturhelbredelse. Bogen handler om Hunzafolket i Himmaleybjergene ved Indien - Tibet, som ikke har nogen form for kræft i tarmsystemet m.m. I Indien lever mere end 720 millioner som  veganer i dag, men hvorfor har folket dèr ikke de samme sygdomme som i Vesten? Svaret får du længere under ved at rulle med musen!!....

Kræftstatestik i følgende erhverv i 1940èrne i England?

Hold dig væk fra GMO (gensplejset mad) og vaccine, som kan gøre dig alvorlig syg? Biers død opklaret

Den usynlige Mikrobe

For den, "som har øjne at se med", taler denne Tabel foroven sit særlige tydelige sprog? Den såkaldte "ufiltrerlige" dvs. den Lægevidenskabelige kendsgerning over hele verden i begyndelsen af 1940èrne, og hvor man stadidig har fantaseret sig om og endnu håber en skønne dag (2022), at vise sig og være Kræftsygdommens årsag? Men lægevidenskaben stod der skrevet om dengang, bryder sig aldeles ikke om sunde børn eller om de opvoksende unge livskraftige voksne under 40 år, heller ikke særlig om husmanden, bønderne og gartnerne. Derimod viser den en stigende forkærlighed for alle, som har passeret de 40, - en kærlighed, som bogstavelig talt vokser med årerne og ligeledes for følgende erhverv i den anførte rækkefølge (billede øverst) fra bogen: Hvad er sygdom, Hvad er lægdom og hvad er "Kvaksalveri" om skræderne, fiskere, handelsrejsende, hotelpersonale, slagter, sømænd, bryggeriarbejder, men frem for alt dem, som driver restaurantionsvirksomhed. Årsagen hertil er ganske klar:

Disse mennesker tilbringer det meste af deres tid i tobaks- og spiritusdampe og i den dårligste tænkelige Indeklima luft, som er ind- og udåndet gentagende gange. Dertil kommer, at de overvejende lever af kød, hvidt brød, kaffe eller the, sukker og som regel selv konsumerer betydelige kvantum af spiritus og beskeden mængde mad, hvilke "fødemidler" er udsøgt fattige på vitaminer og mineralsalte og gør legemet "surt" holdigt? Dette medfører, at deres "affaldsstoffer" har syreoverskud og lægger grunden til en syreforgiftning eller "Acidosis" for hele livet. Og allerede denne forsyning er det forbedrende og grundlæggende stadium for mave- og tarm-, bryst- og halskatarrer, hudsygdomme, lungesygdomme, mavesår og til sidst ender med kræft, som er degenerationssygdom, der somregel skyldes mutagene (forstyrelser) pga. stoffer vi får tilført via kost og den luft vi indånder.

Kilde: G.I.N. livsstilsekspert, klimatolog og økolog siden 1976.

Naturligvis lider disse udøvende af de nævnte erhverv samtidig i høj grad af "forstoppelse", noget lægerne sjældent vil fortælle sine patienter. Dette bevirker ophobning af yderst skadelige affalds- og giftstoffer i Kroppen, hvilke yderligere bidrager til at fordærve cellevævs-vædskerne og gennemforgifte alle organer. Bryggeriarbejderne tilbringer det meste af deres tid i Bryggeriernes fugtige, af alle slags usunde  dunster mættede luft og nyder daglig en god ration øl, som nu mere og mere er forgiftet med kemikalier (tilsætningsstoffer) (1940) og virker forsyrende, dvs. danner sure affaldsstoffer. Dertil kommer stærkt krydret og forkogt føde (øl), som er fattig på Vitaminer og Mineralsalte. Derfor forsøgte man senere, at tilsætte vitaminer og som man er gået fra igen?

Sømænd er på grund af rederiernes mangelfulde kostplan til søs (1940èrne) næsten udelukkende henvist til konserves, frosset eller stærkt saltet kød, tørret eller dårligt behandlet fisk, hvidt brød, kaffe, the, tobak, spiritus. Kun sjældent får de tørret frugt og naturligvis aldrig friske grøntsager (1940)!!..

Slagter er som følge af deres erhverv og i forbindelse dermed økonomiske grunde tvunget til at leve på overmål af den vare, de handler med. Derfor udgør de et slående bevis på sammenhængen mellem kødkost og kræft.

Hotelpersonalet og handelsrejsende falder som ofte for den ensidige, alt for ofte restaurant æggehviderige, dvs. kødrige, bøf og stærkt krydrede kunstig  tilberedte vitamin- og mineralfattige hotelkost.

Skræddere fører et stillesiddende liv i dårlig og overhedet luft med kaffekande eller thepotte hele dagen. Deres siddende stilling presser bughulens organer sammen, trykker lungerne ind og forårsager derved dårlig iltning af blodet, stagnation af vævsvædskerne og forstoppelse.

Først med gartner, farmer, bønder og husmænd begynder det at lysne. De lever alle et frisk udendørsliv med rigelig bevægelse og har - især i England (1940èrne) god adgang til friske grøntsager året rundt. Derfor syntes også lægevidenskaben "ufiltrerbare" mystiske Bacille specielt at respektere disse Erhvervs mennesker som en mindre egnet jordbund for sine Eskapader:

Ligeledes skyr den fuldstændig alle de mennesker, samfundsklasser og folkeslag, som lever udelukkende "lakto-vegetarisk", dvs. hvis føde hovedsagelig består af groft brød. Kornsorter spist med skal og hinde (fuldkorn), rå grøntsager, vegetabilsk og frugter anrettet og spist så vidt muligt, som Naturen i sin Visdom (Bibelen) har sammensat den, det var her i rå tilstand og med både "indmad" og skræller på. Endvidere mælk og enkelte sunde mælkeprodukter som uforfalsket smør og mildt ukrydret ost som den eneste animalske føde.

Den tilbageholdte viden om naturhelbredelse som præsterne og lægerne har hemmeligholdt i 2000 år?

I mere end 3500 år har man gået ud fra, at pleje førdøjelsystemet ifølge de ægyptiske herioglyffer, således at tarmene fungerer perfekt og naturligt, hvilket er grundlaget for vor sundhed. Det var noget de gamle ægyptiske faraoer vidste, græske filosoffer bl.a. Sokrates, de første kristne jøder "Essæerne" og lægernes stamfader Hipokrates, der sagde: "Din mad skal være din medicin"?   


Tarmenes funktion er nemlig en forudsætning for, at det øvrige legeme arter sig, som det skal, på samme måde som planten gennem rodens optagelse af næring bliver påvirket i sin vækst. Hvis ikke tarmene virker som de gør, lider hele organismen gennem en belastning af forrådnelse gennem nyrerne (affaldsstoffer) og lever og forurening af blodet.

Befolkningen i rige lande spiser alt for meget dyrisk proteiner, hvilket belaster kroppen, især lever og nyrer, som skal afgiftes og udskille de kvælstofholdige affaldsstoffer, som opstår ved kroppens forbrænding af proteiner.
En måde at nedbringe proteinmængden i kosten er ved at indføre dage med vegetarmad (grøntsager) og drikke mindre mælk og spise mindre ost. Derimod er det vigtig at spise vegetariske proteinretter som f.eks; tufo, brune, hvide eller grønne bønner, fuldkornsris, hirse, røde eller grønne linser, vegtabilske proteinretter, bønnepostej, hasselnødde postej og æg. Den tilrettelagt vegetarkost går lettere gennem mave- tarmsystemet og giver sjældent forstoppele. Bananer, svedsker og kæmpe rosiner, særdeles "havregrød" af økologiske råvarer, og groft rugbrød giver lettere afføring sammen med en spiseskefuld olivenolie lige før sengetid. Det mest usunde man kan spise er hvidt brød og  tvebakker, franskbrød, billige rundstykker, hvidt flùte og hvedeknoper til St. Bededag.
Hvis vi ikke har en velfungerende fordøjelse i tarmene og ikke kan komme af med afføringen, sker der en ophobning af affaldsstoffer som kan forgifte hele kroppen. Det kan medføre en række kroniske lidelser som f.eks. gigt, podegra o.m.a..
Tyndtarmen står for optagelse af vigtige næringsstoffer fra vores føde, mens tyktarmen - som er et centralt organ, står for affaldsstoffer i kroppen. En stor del af immunforsvaret aktivitet findes i og omkring tynd- og tyktarmen, da det er slimhinderne på undersiden af tyktarmen, som er vores vigtigste forsvarssystem mod giftstoffer. Ved forstoppelse bør man undgå tobaksrygning,drikke rødvin, indtage sorvetabletter, morfin, ópium, kalktabletter, aspirin eller vismut. Ved kronisk forstoppelse er vand det bedste middel. Drik mindst 1½ litter om dagen fordelt en halv time før middag og 1½ time efter middagen

Hvor længe kan vi klare kemikalie-bombardementet?Rotterne og mennesket?

Kilde: G.I.N, søn af afdøde bagermester og kok I.G. Nielsen

Vore madvarer blev i 1960-1999èrne mere og mere fyldt med ernæringsmæssigt unødvendige kemikalier, som dels kan dække over madens virkelige udseende og kvalitet, dels kan være direkte årsag til forskellige sygdomme heriblandt ødelagte slimhinder og kræft. Den officielle liste over godkendte kemikalier og tilsætningsstoffer - positivlisten stiger fra år til år. "Hvor længe kan "forsøgsrotter og vi klare kemikaliebombardementet"?

I 1965 købte min far som på det tidspunkt var 50 år gammel, Mønster Bagerriet på Vigerslevvej 274 i Valby og blev hurtig berømt for sit gode brød og kager, men i dag spørger jeg bare mig selv? Hvorfor mugner brød og kager så at sige aldrig mere, fordi det er indpakket i plastikposer eller folie? Datomærkning og holdbarhed er næsten ubegrænset, så kager kan i dag holde sig op til et halvt år, hvorimod min fars kager i bagerbutikken kun kunne holde sig 7-14 dage?

For rugbrøds vedkommende kunne det i 1963 kun holde sig en uge og for flødekager fra dag til dag? Mange gange oplevede jeg, at "Sundhedspolitiet" som det hed den gang i 1963 i stedet for som i dag "Levnedsmiddel kontrollen" kom på besøg i bagerforretningen. Alt skulle være i orden, når man havde en forretning med levnedsmidler, alt skulle vaskes rent i bageriet, når sundhedspolitiet kom. Rene karklude blev kontrolleret for bakterier, flødekager undersøgt for virus og bakterier på overfladen, der ikke måtte berøres af bagerdamen med hænderne. Dengang tilsatte man ikke E-numre til brød og kager i en bagerforretning lige som man gør i dag?

Hvorfor bliver olieholdige madvarer ikke mere harske? Hvorfor mister marmeladen aldrig sin strålende farve? Fordi madvarerne er tilsat kemikalier. Hvorfor er kræfthyppigheden steget voldsomt specielt i menneskekroppens rensningsorganer, lever, nyrer, mave- tarm og urinveje siden 1950èrne og til år 2017? - Er det på grund af de samme kemikalier, som man i rigelig mængde begyndte på at bruge i slutningen af 1960èrne og som nogle bagermester nægtede at putte i brødet dengang? De blev jo testet på rotter? Men hvor længe kan rotterne og vi klare kemikaliebombardementet? Forbrugerne kan gøre vrøvl, men ofte er det for sent, når den syge ligger med slanger og iltudstyr på hospitalet og samtidig får kemokur for cancer?

MADTEKNOLOGIEN har i de sidste århundrede - lige siden Francois Appert fandt på at fremstille dåse-industrien - gennemgået en voldsom udvikling.
Lige som reklameindustrien beskæftiger flere psykologer og socialloger end noget andet område,at få os til at købe impulsvare, nærmest i børnehøjde foran kasseapparaterne? Lige som menneskets adfærd som køber (forbruger) er mere undersøgt end nogen anden, ligesåvel har vældige multinationale pengesummer og giganter opmuntret forskere verden over til vidreuvikling af madteknologien.

I 1980èrne spiste gennemsnitsamerikaneren godt fem pund kemikalier om året. Vi har for længst nærmet os de amerikanske forhold.
Det er næppe uden grund, man bruger rotter som forsøgsdyr mod kroniske sygdomme, men at man også skal bruge disse dyr til kemikalieforsøg i sundhedens tjeneste for mennesker skyld, burde for længst været stoppet?


Kræft i kroppens filtre

Selvfølgelig er der altid en risiko ved at tilføre endnu et tilsætningsstof til vort industrifremstillet mad, der i fore vejen indeholder tusindvis af kemikalier til sammen, når vi lægger alle varerne frem på discaunt butikkernes hylder. Og det sker hele tiden f.eks. når "sommerens hindbærdrik" kommer på markedet, hvilket skete i 1960èrne. De blev testet i tilstrækkelig grad på forsøgsdyr, og aligevel fik tusindvis af børn allergisk overfølsomhed. D.v.s. mennesket kom til at spille rottens rolle. Ikke fordi nye tilsætningsstoffer nødvendigvis er farligere end de utallige komponenter, som levnedsmidler, der allerede er på markedet, består af. Kræft og andre degenerations sygdomme har eksisteret lige siden menneskerasen opstod - millioner af år før det første tilsætningsstof blev udviklet på et laboratorim med dygtige kemikere.
Men ethvert kemisk tilsætningsmiddel forhøjer risikoen - omend kun en lillebitte smule indtil bægeret flyder over med "sygdom" til følge.
Siden Anden Verdenskrig, har den kemiske industri produceret mere end en million nye kemiske forbindelser, heriblandt DDT, PCB og Dioxin som er verdens farligste kemikalier, der selvfølgelig påvirker mennesket i industrisamfundet.
Midt i denne periode - nærmere betegnet i årerne 1959 - 1968 foretog to svenske læger en undersøgelse af svenske kræfttilfælde og offentliggjorde resultaterne "Lægebladet" (Vol.69, nr.50, 5907-5915 1972). De kunne konstatere, at mænds kræftsygdomme i denne periode var øget med 22 pct.., kvinders med 14 pct.
Men det var ikke det alarmerende ved undersøgelsesresultatet. Det var hvilke organer, som spcielt var kræftramte. Antallet af mænd med levercancer var steget med 90 pct., kræft i urinvejene med 45 pct. og nyrecancer med 35 pct. For kvinder: leverkræft: 110 pct., nyrekræft: 40 pct. og en 35 pct. stigning af cancer i urinvejene.
Stigningen har altså netop koncentreret sig i kroppens rensningsanlæg, hvis "filtre" specielt belastes af "miljøkemikalierne", som kommer ind via føden og drikkevarer. Det er det samme tilfælde, der sker på affaldsforbrændinger, hvor man med "filtre" forsøger og standse farlige røgpartikler, der opstår i røggasser f.eks. "dioxiner", men i menneskekroppen er det "filtre" organer der bliver mest belastet?
Det er de målelige effekter, som de svenske arvelighedsforsker Bjørn Gillberg og andre genetikere i de sidste 50 år har advaret om, er der en endnu større latent risiko, som ikke kan måles på dyr og mennesker i èn generation.
Nemlig at arvemassen, generne, forstyrres af kemikaliepåvirkningen, så vi dermed udsætter de kommende generationer for bl.a. mutationer, for større modtagelighed overfor sygdomme, svind af hjerneceller, ect, hvilket ifølge bibelen omtales som arvesynd?
Det ville være relativt let at lave dyreforsøg over flere generationer (en rotte bliver kun et par år gammel). Men den kemiske industri er utålmodig som hele det foranderlige samfund. Det har nogle gange givet bagslag og kan spores på verdens største dioxinulykken i Seveso d. 6.juli 1976 i Italien, som lagde et stort område på størrelse med Lolland øde?

Kræft - en Degenerationssygdom - Kræftbacillen en Masse-Suggestion

 Kilde: G.I.N. religionsforsker i kulurhistorie, klimatolog og økolog siden 1976

Den franske læge, Dr, Gustave Le Bon, var en af de første i 1940èrne, der indførte Ordet "Massesuggestion" i sproget? Siden har dette ord erobret Verden og bruges nu af alle også på Facebook!!...

Masse-Suggestion er som et træ på godt og ondt, som Paulus udtrykker det i Bibelen. Den knytter mennesket sammen i fælles skæbne mod fælles mål, samler dem i organisationer og føjer dem sammen til de store levende organismer, som vi kalder Stater og som også styres af Paven. Men den har også sin farer. Masse-Suggestionn er livets mest konservative "Magt". Den binder mennesket til de forgangen, til idèer og forestillinger, som uden hensyn til om de er gode eller onde, livsfremmende eller det modsatte - har sat sig fast i sindet og holder menmnesket fængslet.

Selv den "frie" forskningshistorie er historien om de enkelte banebrydende forskers eller videnskabsmænds ensomme kamp med den fremskredne tanke- og idèverden, dvs. "Masse-Suggestion" inden for hvert forskningsområde.

Det må derfor ikke undre, at den store opdager og kemiker Pasteur blev udlet på det hjerteligste af hele den medicinske Verden "lægerne", da han i sin tid fremkom med sine teorier om "Smådyrerne", dvs. bakterierne og mikroberne (virus), som den egentlige årsag til rigtig mange sygdomme og som nu har vist sig at være den store sygdoms årsag i tarmsystemet og lunger (cowed-19)? Trods Mikroskopets Vidnesbyrd og fantastisk opdagelse, trods hans overbevisende eksperimemter og bevisførelse værgede man sig ved at tro på deres eksistens, ganske simpelt fordi de ikke passede ind i de gamle tankevækende lægers og indgroede forestillinger.

At tænke sig at noget så småt og ubetydeligt som disse påståede bakterier eller smådyr i f.eks. mælk o.m.a. skulde kunne gøre mindste skade på noget så stort og mægtigt som mennesker og dyr! Hvilke smædeviser blev ikke digtet om "Pasteur af de medicinske studenter" i Quartier Latin, Studenterkvarteret ved Universitetet La Sorbonne i Paris, det ældste i Verden. Pasteurs lære har lagt grunden til en mønstergyldig ophøjet hygiejne og bidraget til bekæmpelse af infektionssygdomme ved opvarmning af fødevare som f.eks. mælk m.m. Disse triumfer har imidlertid suggereret eller ligefrem "inficeret" den medicinske massetænkning, således at man nu i bakterierne ser grundårsagen til næstende de fleste smittebærende sygdomme MRS (multiresistente) m.m., ligesom vor forfædre så og søgte årsagen til alt ondt i "Troldmændenes" virksomhed. Derved er denne lære ved den "Masse-Suggestion", den har udøvet, forvandlet os fra at have været til velsignelse til at blive ligefrem en fare?

Endnu i dag er hele den medicinske forskning fra 1940èrne på jagt efter "Kræftbacillen", som der stod i aviserne i de glade 60èr. Til trods for, at denne jagt som er foregået i over tusindevis af år og har kostet milliarder og atter milliarder af kroner, har denne påståede og efterstræbt bacille ikke været at finde? Alle fakta viser uimodsigeligt, at kræft ikke er smitsom som sådan og ikke kan skyldes nogen bacille eller "virus", men en degenerations sygdom "mutagener" giftstoffer, som følge af manglende immunitet i mennesket selv? Nogle videnskabsmænd kalder det arvelige sygdom, men glemmer arveligheden af den synd Bibelen beskriver!!.... Alligevel bliver man ved med at søge efter kræft, - fordi Pauster en gang for næsten 100 år siden kunne påvise baciller som antagelige sygdomsårsager hos visse patienter.

Før Pasteur talte man i almindelighed om "usunde vædsker" som en af sygdommens hovedårsager. Det har den medicinske verden nu fuldstændig glemt siden 1940èrne. Og dog er det netop i legemets vædsker, dvs. først og fremmest i bloddannelsen og ved indånding, at vi skal søge hovedårsagen til kræft og som Bibelen også beskriver? Blodet er, som de gamle ægypter, græske filosoffer og som Jesus sagde, "en ejendommelig Saft" Og når først denne Saft bliver dårlig p.g.a. forrådnelse, forgiftning af sod og tobakspartikler m.m. i tarmsystemet, sker der alt mulig i den menneskelige organisme. Denne "saft" er imidlertid så vidunderlig indrettet, at den kan klare sig i meget lang tid, ja det meste af livet før cellevævenes degeneration er så vidt fremskredet, at "Kræften" kan vinde fodfæste. Så verden er blevet bedraget i mere end 2000 år, idet Mose allerede 1700 f.Kr. skrev om kræftsvulster af sod, som blev smidt på Faraos dyr og mennesker?

Indlæring og sundhed

Hvad er det vi egentlig spiser DR 1 TV tirsdag d.12. august 2013

Kunstig sminket skinke?

TV udsendelsen starter med den gigantiske gamle pølsefabrik Tulip, hvor der fremstilles kødpålæg til danske skolebørns madpakke og til de voksne.
Fremstillingsmetoden af kunstig skinke foregår på den måde, at man finpudser kød fra lårmusklerne og bruger sidstnævnte affaldsklumper, der hakkes og tilsættes kemikalier i form af E-nummer bl.a. det kræftfremkaldende nitrit, herefter tilsættes salt, majsstivelse o.m.a., der ikke har spor med gammeldags skinke at gøre og som sidder på rumben af en gris?
Hambugerryg bliver ligeledes fremstillet af kunstige kemikalier (nitrit) for farvens skyld ved, at man også pumper masser af salt i kødet så det svulmer op inden det bliver kogt til hamburgerryg.
Siden 1960èrne har madeksperter advaret forbrugerne i  at sætte tænderne i røget og kogt hamburgerryg, fordi det indeholder for meget salt og nitrit som i 50 år har været mistænkt for at fremkalde mave- og tarmkræft, hovedpiner m.m.. Vi propfylder os med kemikalier af E-nummer som aldrig før, men er de overflødige. Nej er svaret fra min side, slet ikke når det gælder nitrit for uden dette tilsætningsstof i kød kan vi risikere pølseforgiftning som er en form af blodforgiftning.

Kilde: G.I.N, religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økolog siden 1976. 

SUNDHEDS LÆRE af Arnold Møller

Allerede i 1907 udgiver DANSK PRESSEFORENING fra Bagges Kgl. Hof-Bogtrykkeri bogen SUNDHEDS LÆRE skrevet af læge Arnold Møller. I bogen findes en masse gode råd som jeg vil fremhæve:

Kødets Opbevring

Det kan i sommertiden, hvor dannelse af liggifte går for sig, være vanskeligt at forhindre kødet i at "få en tanke", og man har derfor foreslået forskellige opbevaringsmetoder og behandlingsmåder, der skulle hindre dette. Forrest i rækken af disse metoder står anvendelsen af kulde, hvor man har et isskab, men også en kold kælder eller en brønd kan bruges. Opbevaret på sådanne steder kan kødet, selv i meget varme sommerdage, holde sig - d.v.s. undgå dannelsen af liggifte - omtrent lige så længe, som om vinteren.
Lige så godt et middel vi således i kulden har til opbevaring af kød, lige så forkastelig er derimod brugen af de forskellige "antiseptiske" stoffer, som virker dræbende på bakterier, gæringssvampe, forrådnelsesproesser som liggifte. Her bruger man Borsyre (plantegift) og Salicylsyre, der jo har fundet en udstrakt anvendelse hos dårlige slagteboder i København. Thi ikke alene er disse stoffer i sig selv direkte skadelige, men de kan slet ikke forhindre, at forrådnelsen, liggiftdannelsen indtræder. De byder altså ingensomhelt sikkerhed, men tværtimod en ny fare på grund af deres egen alvorlig giftighed, og - hvad der måske bør være hovedindvindingen mod dem - de bevirker, at selv ret fordærvet kød får en sødlig smag, som dækker over den bedærvede, og som gør, at man ofte nyder sådant kød uden at fatte mistanke til bedrageri.
Det meste af den overflod på halvrådent kød, der i sommertiden sælges på offentlige stedet, er behandlet med Salicylsyre eller Borsyre (ukrudtsgift), og det er disse stoffers evne til at skjule fordærvelsen, som bevirker, at griseriet overhovedet lader sig udføre. NB! Dengang var der ikke noget der hed FØDEVAREKONTROL, som man har i dag? Man gør derfor rigtigt i at kassere alt sådan kød, som man har mistanke for at være behandlet på denne måde, skriver læge Arnold Møller.
Når man imidlertid ønsker at opbevare kødet i længere tid, i uge- måske månedsvis, slår opbevaringen i kulden ikke til, i hvert fald ikke således som den lader sig udføre i en almindelig husholdning, og man plejer da at anvende enten rygning eller saltning.
Rygning af kød foregår på den måde, at kødet ophænges i en skorsten, udsat for røgen af vådt grenebrænde (Bornholmsk rygning af fisk bl.a.). Ved den varme, det her er undergivet, mister kødet en del af sit vandindhold, så at det bliver mere tørt end tidligere, og samtidig indsuger det fra røgen tjærestoffer (PAH`er) som en del skarpt og ejendommeligt smagende stoffer, som dels giver det den "røgede" smag, men også virker stærkt bevarende på det, hovedsageligt fordi det er antiseptiske stoffer (tjære/sod).
Sådant røget kød indeholder i og for sig lige så megen næring som det friske, ferske, men det er tungt førdøjeligt og blibver i virkeligheden derigennem mindre nærende, sålænge mennesket er sundt; derimod er det sikkert, at de altid virker skadeligt, såsnart der er en fordøjelseslidelse til stede, og i sådanne tilfælde må altså røgede sager ikke nydes af syge patienter, hvilket også gælder for saltede madvarer.


Onsdag den 19. december 2007 INDLAND

Danmark tillader kræftfremkaldende stoffer i kød

Fødevare sikkerhed: I årevis har Danmark haft forbud mod kød med det kræftfremkaldende stof kaliumnitrat. Nu er det slut, for vi skal følge resten af Europa.

Snart vil det være svært at sætte tænderne i kød som skinke, pølse og bacon, der kan gøre os alvorlig syge. Fra 15 februar 2008 er det nemlig slut med at købe kød i Danmark, der er fri for det farlige "kræftfremkaldende" tilsætningsstof kaliumnitrat (E252).
Stoffet, der er lovligt i en række EU-lande, har ellers været forbudt i Danmark i årtier, da det mistænkes for kræft. Men nu har Eu-kommissionen tvunget Danmark til at droppe forbudet, så det bliver ens regler. Nitrat skal omgås med varsomhed, fordi det kan omdannes til nitrit og bidrager til det skadelige nitriosaminer i kroppen, som samtlige dyreforsøg viser giver kræft.

Det sunde fedt findes i olier fra planter og oliventræer

Steg ikke din mad?

Abraham til Moses var de første mennesker, der oplyste menneskeheden ikke at spise kød, fedt og stege sin mad.
Kilde: 1. Mose Bog 3,17 : Ap.G.21,25 og Jesus Fredsevangelium

I kød og fisk findes miljøgifte som indeholder dioxiner og kreatin o.m.a., som danner mutagener "kræftfremkaldende stoffer", når man steger, ovenbager eller griller. Stegemutagener opstår, når proteiner f.eks. muskelvæv (kreatin) nedbrydes i kød og fisk ved stegning i det varme fedt uden tilstedeværelse af ilt (luft), hvilket også går under betegnelsen de skadelige "frie iltradikaler". Her bliver fedt og kreatin spaltet til højmolekylære stoffer til meget bitte små partikler, som er pontielt kræftfremkaldende. Det samme er gældende for alt fritùremad, der indeholder proteiner, rasp, farve og tilsætningsstoffer. Kræftpatienter som har problemer med mave, tarm, nyre, lever og lunger bør holde sig langt væk fra stegt og grillet mad!!.....Kræftfremkaldende stoffer indeholder rigtig mange skadelige positive ioner (opbrugt energi)?
Derimod klarer grøntsager frisag - de indeholder ikke de stoffer, som er nødvendige for dannelsen af de såkaldte stegemutagener eller frie iltradikaler?

I et fransk forbrugerblad og tidsskrift fra 1970èrne er der fremlagt beviser for, at mødre som spiser giftfrit mad, får renere modermælk i brystet end andre mødre. Og giftfrit spiser man lettest, hvis kosten ikke indeholder kød, fisk og dyriske fedtstoffer. Det er især miljøgifte som sprøjtegifte og dioxiner fra affaldsforbrændinger man havde i kikkerten dengang. Når dyr og mennesker spiser, lagrer "miljøgiftene" sig specielt i fedtvævet og nedbrydes uhyre langsomt, hvilket man således opdagede med fugle fra Skotland, der spiste rovfisk. Eksempelvis har man fundet rovfisk, der indeholdt en koncentradition af miljøgifte som f.eks. dioxinlignende stoffer, der var 9 million gange så høj som koncentrationen i det vand, de levede i. Pesticider og dioxiner ophobes typisk bedre i dyrisk fedtvæv end i planter, hvortil kommer at fisk og dyr befinder sig i deres højere plads i fødekæden. Allerede i 1950èrne opdagede man, at biodynamisk dyrket rodfrugter på giftfrie marker, opsuger fære giftstoffer end som de traditionelle dyrkede grøntsager, og de kvinder, der ikke spiser kød, dyrisk fedt og fisk, skulle derfor overføre fære giftstoffer til deres børn gennem modermælk.

Det sunde fedt!!......

Det er helt forkert og tro, at vi skal spise så lidt fedt som muligt. Kroppens celler skal fornyes med de rigtige næringsstoffer heriblandt de sunde livsvigtige fedtsyrer. Mangel på fedt fremmer fedme, og essentielle fedtsyrer er lige så vigtigt som vitaminer og mineraler. Vores celler er programeret til at have en vis levetid og slår sig selv ihjel, hvis vi ikke forsyner vores krop med essentielle fedtsyrer. Cellernes fantastiske byggeaktivitet kaldes apoptose. Ved cancer svigter apoptosen, så cellerne ikke dør, som de skal, og desuden deler de sig uhæmmet og spredes i kroppen.
Fedt er ikke bare fedt - der er godt og dårligt fedt, og det er livsvigtig at få nok af det gode fedt, ellers dør cellerne? 
Et godt eksempel er hentet fra Bibelen og på Kreta, hvor man spiser mere fedt end i Danmark og lever betydelig længere, både mænd og kvinder. Grunden er dels, at kreterne næsten udelukkende får deres fedt fra den kendte "Jomfru olivenolie", som Jesus blev salvet med, og at de spiser mange flere grøntsager med livsvigtige fede syrer, bl.a. alfa-linolensyre  fra salaten Portulak.

De sunde fedtsyrer bliver omtalt senere og er under opdatering andet sted: Livsvigtige esencielle fedtsyrer!!...... 

Farlige kræftfremkaldende stoffer PAHèr i pølser, bøffer, hamburgryg, røget laks, sild og pizzaer?

Tryk på linket: Kræft af PAHèr 

Tigerrejer fyldt med antibiotika og kemikaler

Hvad er det vi egentlig spiser?

Bibelen advarer om urene dyr og fisk

Alt i vandet, som ikke har finner eller skæl (skaldyr, hummer, rejer, ål m.m.), skal være eder en vederstyggelighed.
3.Mose Bog 11,12

Hvorfor var det forbudt at spise skaldyr, hummer, rejer og ål på Moses tid, fordi han så at de yngler og leve i ferskvand i nærheden af steder ved udmunding fra bifloder med ikke rent vand og fordi de meget nemt bliver angrebet af bakterier i forhold til saltvandsfisk.

Greenpeace har flere gange forsøgt at overtale de danske myndigheder og supermarkedkæder til at boycotte kæmperejerne og fjerne dem fra kølediskene lige som de har gjort i Sverige. Her har man fjernet dem fra restauranter, supermarkeder m.m.. Produktionen af de populære tigerrejer som man bruger i stor stil på kinesiske restauranter og Thai Shusi forretninger produceres hovedsageligt i Vietnam, Bangladesh og Thailand, hvor der i stor stil anvendes medicin i form af antibiotika for at undgå bakterier.
Tigerrejerne stammer typisk fra tropiske lande som Vietnam, Kina og Bangladesh. Her svømmer de ikke rundt i havet, men i en suppedas af beskidt vand fra spildevand i dambrug, nogle i nærheden af floder ved kemikaliefabrikker.
Både svenske og britiske filmhold har kunnet dokumentere, at kæmperejerne i al hemmelighed også sprøjtes med beskidt vand for at øge deres vægt på det hungrende verdensmarked, hvor efterspørgelsen ifølge FN har tyvedoblet produktionen af tropiske rejer alene fra år 2000 til 2010.
Trods de store miljøproblemer kan du købe de tropiske tigerrejer - som også sælges under navnet som kæmperejer og vannameirejer - i alle danske supermarkeder. Med mindre de er økologiske, har du nemlig ingen chance for at vide, hvordan de er produceret. Sporbarheden af tigerrejer er så ringe, at man ganske enkelt ikke ved hvor de er fremstillet.
 

Kødskandale i Kina

En storstilet kødskandale på det kinesiske fastfoodmarked har bredt sig til Japan, og store fastfoodgiganter melder sig på stribe som syndere: Burger King, Starbuks, Ikea m.fl.

www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/07/22/112134.htm

Hvornår får vi en indre miljølov "Sundhed for alle år 2000" som WHO fremlagde i 1980èrne?

Usunde madvarer i stor stil?

Danskerne sparer på dagligvarer som aldrig før og vælger computerudstyr, mobiltelefoner, tøj, ferierejser, dyrt legetøj til børn o.m.a. frem for sundhed, viser en ny undersøgelse. Vi sparer på madvarer, køber billig minimælk til børnene, hvor fløden er skummet fra og hvor det sunde findes, sparer på det sunde smør, fisk, frugt og grønt og vælger det usunde med giftstoffer. Derfor har discauntbutikkerne i snart 30 år været nød til at indkøbe tredjesoterings varer fra udlandet, når det gælder frugt og grønt som f.eks. umodne tomater, grønne eller overmodne bananer, appelsiner i forskellige størelser med grønne pletter (indpakket i rødt net), der snyder forbrugeren, æbler hvis skræl er gasset, konserveret og som skal holde sig et helt år, hårde uspiselige sure og umodne jordbær, overmodne eller stenhårde avocado, agurker der har tabt sin værdi og smag af livgivne vitaminer og mineraler m.m.
I øjeblikket vil Netto følge de andre discaunbutikker og frasotere danske vare, indkøbe polske, hollandske og tyske grøntsager. Flere steder EU bl.a. Holland har man forlængst brugt og dyrket grøntsager på jord fyldt med fækalier (menneskelort), slam hentet fra rensningsanlæg!!.... I begyndelsen af det 19. århundrede blev Hollandske bønder berømt da de indvandrede i Danmark og dyrkede grøntsager på Amager. Her anvendte man latrin eller lortetønder, der blev hentet inde i København og spredt ud over markerne på Amager til dyrkning af grøntsager. Latrin tønden blev også anvendt i kolonihaverne på Amager indtil man opdagede, at mange blev ramt af kolera? Det blev således forbudt allerede i 1950èrne, at anvende menneskelort i kolonihaver eller på marker til dyrkning af grøntsager. 

Hvor gammel er dine nye kager?

Brød og kager skal næsten holde sig til uendelighed, derfor bliver de enten sminket med tilsætningsstoffer eller kemikalier. Holdbarheden af disse bagerprodukter i vores fordøjelsessystem har vist sig, at gøre mere skade end gavn med forstoppelse, hård afføring og i det lange løb kan sætte sig til årerknuder (hæmorider) o.m.a. Regeringen afskaffer i det nye år 2013 fedtafgiften, men hvad med sukkeret der er langt mere skadeligt? Under 2. verdenskrig hvor der var noget der hed rasoneringsmærker på sukker, oplevede  man ikke de mange sygdomme som sukker var skyld i bl.a. huller i tænderne, knogle skader o.s.v. Afdøde naturlæge Axel O. Hansen (www.cancerognaturhelbredelse.blogspot.com/) som man kan læse om på Google, skrev en hel pjæse om sukkerets skadelighed, men det er allerede gået tabt blandt politikerne på Christiansborg.
Vidste du at sukker, kulhydrater og alkohol kan fremhæve kroniske smereter og at smeter kan kan formindskes ved at undgå disse ting, fordi sukker æder bestemte B-vitaminer?
Kilde: G.I.N. livsstilsekspert, okolog, tidligere foredragsholder i vitaminer og mineraler ( Foreningerne til Naturhelbredelsens Fremme). 

BIBELEN HAR RET

Sanserne bedrager mennesket, siger Bibelen?

Herom har vi meget at sige, og det er svært at forklare, da i er blevet sløve til at høre?
Thi enhver, der endnu får mælk, forstår ikke rigtig tale, da han endnu kun er spæd;
men den faste føde er for de fuldvoksne (over 50 år), som gennem brugen har fået sanserne opøvet til at skelne mellem godt og ondt.

Hebr.5,11-14 ; Ef.2,4-15 ; 1.Kor.14,20 ; Matt.18,2-3 ; Rom.16,19 ; Ef.4,11-14 ; Fil.1,9-11.
  
 

De grå sider om kødallergi?

Tryk på linket: Rudolf Steiener/Axel