Tænk dig om før du spiser stegt flæsk med persillesovs?

Når landmanden på egen hånd forsøger at efterligner naturen?

BT Torsdag d. 11. maj 1978

Ingen kontrol i Landbruget!!...
Landbrugsleder: Riemann opildner til medicinmisbrug

For første gang tager en af landbrugets topfolk, formanden for De danske Slagterforeningers Salgsforening, proprietær J. Esp Sørensen afstand fra Landbrugets veterinære Konsulenttjeneste under dyrlæge A. Th. Riemann.
Hormonpræparatet er efter fire års tovtrækkeri og store betænkeligheder i registernævnet under Sundhedsstyrelsen frigivet til brug i husdyrsoproduktionen.
J. Esp Sørensen: "Man kan ikke drive svineproduktion på Riemanns anvisninger pr. postordre. Ulykken ved det er, at han opildner til medicinmisbrug. Men det er helt sikkert, at de landmænd, der tror på, at medicin kan gøre det hele, snart holder op (2010), for det lønner sig ikke.
Medicin-dyrlægen A. Th. Riemann, Hobro, annoncerer med "hormon" i fagbladet "Effektivtivt landbrug". og i en speciel vejledning til kunderne skriver han: "Prostagladin er nu frigivet til anvendelse i praksis, og landmanden kan således selv eller gennem sin dyrlæge efterligne naturen - det vil sige fremkalde brunst og fødsel, når han selv ønsker det".
Stoffet må efter loven kun udleveres efter undersøgelse til en måneds forbrug.
Så nu kan landbrugets kvinder selv fremkalde abort. De kan bare gå i stalden og komme en dråbe af et nyt, farligt hormon, som nettop, er frigivet, på huden for eksempel på håndoverfladen, og de vil abortere i løbet af et døgn.
"Jeg kan ikke påstå, at der finder et human-medicinsk misbrug sted af de stoffer, der udleveres i landbruget, men det kan teoretisk ikke udelukkes", siger professor ved Landbohøjskolen, N. O. Rasbeck.
I seks-syv år har Rasbech forsket i præparatet Prostagladin-Estrumat, som nu - i syntetisk form - er sendt på markedet.
"Jeg forstår ikke, at Sundhedsstyrelsen tør frigive et stof som dette, der i meget små mængder er enormt effektivt. Det er ikke rart at tænke på, at det allerede nu ligger i større mængder i staldene. Det har meget stor abortfremkaldende virkning, og det absorberes umiddelbart gennem huden eller åndedrætsorganerne". Der må simpelthen været sket en fejl i Sundhedsstyrelsen. Stoffet er yderst farligt, hvis det anvendes forkert. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at det skal spredes som håndkøbspræparat tilføjer dyrlæge Aage Juhl Jørgensen, Brobjerg som har talt med kolleger og direktoratet, idet der bør kræves en undersøgelse.

Kan ikke måles
Har vi en Sundhedsstyrelse, der frigiver et medicinsk præparat uden at kende dets bivirkninger? Det spørgsmål vil jeg godt have besvaret, siger Aage Juhl Jørgensen. Jeg tror, gynækologerne vil undre sig, når de opdager, at Prostagladin Estrumat er kommet ud, nærmest som håndkøbspræoarat. Jeg vil straks i aften kontakte en humanmedicinsk kollega og tale med ham om det.
Så vidt jeg er undrettet, er stoffet forbudt i USA. Stoffet vil være umådelig vanskeligt at måle i kødet og mælken og ved almindelige laboratoriemæssig kontrol umuligt, så vidt jeg er underrettet. Men det må siges, at det nedbrydes ret hurtigt.

Ingen kontrol
Om den generelle situation vedrørende medicin i landbruget i dag siger professor Rasbech: "Vi har ikke skyggen af kontrol i dag med medicin i landbruget - det er illusorisk at tro. Men medicin kunne administreres mere risikofrit inden for de bestående lovbestemmelser. Jeg synes, man må mane til en væsentlig skærpelse af hensyn til forbrugerne og dyrene, siger han til slut.

Brugsen efter denne omtale: Stop for danske svin til os. Nu vil brugsen heller ikke sælge det danske svin mere (1978). FDB (Coop) i dag er i gang med at fremstille sit eget svin ligesom Irma-koncernen og alle de slagtere, der er gået over til Antonius.

Brugsen efter denne omtale: Stop for danske svin til os. Nu vil brugsen heller ikke sælge det danske svin mere (1978). FDB (Coop) i dag er i gang med at fremstille sit eget svin ligesom Irma-koncernen og alle de slagtere, der er gået over til Antonius.

Spædbarn fik menstruation af medicinrester i maden

Rystende beretninger fra Puerto Rico USA
DAGBLADET AKTUEL 18. oktober 1984

Formanden for Landsforeningen af Danske Svineproducenter, gårdejer Jørgen Laursen Vig, mener, at debatten om brugen af det vækstfremmende antibiotika tylan i svinefoder går mere på følelser end på realiteter. Hvis den total økonomiske gevinst er større ved brug af vækstfremmere end den eventuelle merpris, vi kan opnå ved helt at undlade brugen, så skal vi naturligvis bruge dem, sagde formanden forleden i weekenden 13. okt. 1984.
Men at der ikke er grundlag for at tage let på problemet med medicinrester i kødvarer, viser en beretning fra det tyske tidsskrift Der Spiegel, der fortæller om, hvordan hormoner og medicinrester i kød i USA har ført til svære sygdomstilfælde.
Den yngste patient, Rosie Maria, er 15 måneder gammel. Hun gør bleen våd, sutter på tommelfinger og har for kort tid siden fået sin menstruation. Også Iris, der er 17 måneder gammel, menstruerer regelmæssigt. Begge småbørns bryster er begyndt at vokse... 
Juana, der sidste år begyndte at gå i skole, ser ud som en 18 årige, men er ti år yngre. Hendes far, en lastvognschauffør, kører hende til skolen om morgenen, så hun kan være i fred for mændene.
De tre piger, der bor på tropeøen Puerto Rico USA, er patienter på børnesygehuset De Diego i San Juan Chefen for sygehusets, børnelægen Carmen Saenz, er ganske sikker i sin sag: pigernes tidlige seksuelle modenhed er følgen af ufrivillig indtagelse af hormoner. Børnene har med deres daglige kost, mælk, æg og hønsekød fået tilført hormonet østrogen - rester af hormonkraftfoder til fjerkræ og slagtedyr.

3000 børn forgiftet
Dr. Saenz og hendes kollega Adolfo Perez-Comas anslår, at 3000 puertoricanske børn er blevet syge af hormonificeret næringsmidler. Perez-Comas har lavet sygdomsberetning og farvefotos af 751 patienter. 778 børn er registreret i dr. Saenz kartotek. Hun siger: "Som kvinde, som mor og som menneskeligt væsen kan jeg ikke længere tie herom".
Hendes anklage har opskræmt president Regan-administrationen: så kort tid før præsidentvalget kommer skandalen højest ubelejligt - og den er ovenikøbet ikke den eneste. For første gang offentliggjorde armerikanske læger i september måned 1984 en minutiøs beretning i tidsskriftet "New England Journal of Medicine", der læses af mange læger over hele verden om de lidelser, som 18 landsmænd fra Minnesota havde måttet gennemgå - og baggrunden for dem. Alle 18 havde spist hambugers i cafeterier og var derefter blevet alvorligt syge med feber og opkastninger. Ingen af sædvanlige medikamenter hjalp, for de udløsende bakterier var fuldstændig resistente over for antibiotika, de kimdræbende medikamenter. En patient døde.

Antibiotika i fodret
Lægerne fandt gådens løsning. Ved et omfattende dedektivarbejde fandt de ud af, at sygdomskimene var opdrættet på en kvægfarm i South Dakota. Her blandede farmeren regelmæssigt antibiotika i kvægets foder for at beskytte dyerene mod sygdomme og for at fremme deres vægt. Bakterierne vænnede sig hurtigt til medicinen. De blev resistente og dermed særlig farlige. Lægekunsten har ingen chancer over for resistente bakterier. Selv den dygtigste læge står magtesløs over for sådan infektion.
 
                         ________________________________________
Københavns Dagblad Fredag 17. marts 1978

Børn har store bryster

Af endnu helt uforklarlige årsager er brysterne på 150 mindre drenge og piger i en underskole i Milano pludselig begyndt at vokse, har skolelægerne konstateret.
På foranledning af bystyret i Milano, der er opbragt, har lægerne og forskerne ved Milanos Universitets børneklinik startet en omfattende undersøgelse af 150 børn. Foreløbig står lægerne uforstående over for, hvordan så mange børn på èn gang kan få forstørrede bryster.
Skolemaden?
Skolelægen fattede mistanke ved de rutinemæssige helbredsundersøgelser af børnene, og ved nærmere undersøgelser konstaterede man, at brystet var forstøret fra en halv til tre cm. Hos 83 drenge mellem 3 og 13 år og hos 75 piger mellem 3 og 8 år. I forhold til det normale hos børn. Deres opdragelse bekræftedes på Universitetets børnehospital.
Vi har foreløbig undersøgt børnenes skolemad og vandet i det svømmebassin, som børnene næsten hver dag benytter. Man kunne forestille sig, at børnene på en eller anden måde har fået det kvindelige kønshormon østrogen ind. Men foreløbig har vi ikke fundet tegn på, at hverken vandet eller maden skulle indholde hormoner, siger dr. Silvia Scaglioni, Milano Universitets børnehospital.
Silvia Scaglioni og tre kolleger fra hospitalet har netop skrevet til det britiske lægetidsskrift "The Lancet" i håb om at få gode råd fra læger rundt om i Europa med henblik på løsningen og gåden.
Vi står over for noget enestående og uforklarligt, og vi ville være lykkelige, om kolleger kunne støtte os på en eller anden måde. Først og fremmest af hensyn til de mange børn, som er blevet ramt af denne helt unaturlige form for brystvækst.
                               
                         _____________________

Antibiotika
- værste forurening i 50 år

Den verdensberømte franske naturlæge Maurìce Messèguè skrev allerede i begyndelsen af 1970èrne i et kapitel om forurening omkring antibiotika som en kendsgerning, at kalve altid "går hos koen" og får die, men ofte opfodres de på forskellige meljævning af korn, som undertiden tilsættes antibiotika for at beskytte dyrene imod infektioner. I sådanne tilfælde bliver deres kød ganske vist dårligt og slapt, uden liv og endda farligt, for mennesker, idet antibiotika, som er blevet indtaget dagligt af dyrene, neutraliserer disse lægemidlers virkning gennem resistente bakterier, når de foreskrives i akutte tilfælde hos mennesker, der har spist den slags kød. Maurice Messèguè fortæller videre:Sygdomme forårsaget af snyltere bliver beslaglagt i slagterierne - toxoplasmosen hærger i de industrielle fjerkræopdræt på grund af misbrug af antibiotika: resultatet er ligefrem degeneration af knogler, muskler og indvolde. Misbrug af antibiotika, som man ved enhver lejlighed giver dyr, har følgevirkninger for mennesker. Der udvikles allergier over for visse produkter, skriver han og forsætter: Men især hænder det, at når læger af alvorlige grunde foreskriver deres syge patienter brug af visse antibiotika, opdager man, at de er uden virkning: de syge er allerede fyld med den, siger har til slut i 1971? www.vitanyhed.dk/250666942  

                                     _________________________________

Naturopat Axel O. Hansen

- skrev allerede det samme i 1950èrne, at megen brug af antibiotika er med til at gøre folk syge. I år 2000 vil lægerne ikke kunne gøre bruge af antibiotika mere pga. resistente bakterier. Axel O.Hansen som var en enestående naturlæge, forbandede antibiotika som den værste brug i landbruget og af læger, fordi det ødelægger både tænder og knogler "kalkstofskiftet", idet tarmenes bakterier ikke kan fungere optimal uden en naturligt kost. Denne opfindelse af antibiotika vil skade hele menneskeheden sagde han allerede i 1950èrne, hvilket han kunne bevise ud fra han store opdagelse "øjendiagnose". Vi skal overholde naturen love ud fra bibelen og det er antibiotika absolut ikke fortalte han.

                                   __________________________________

Det store møde i Cardiff om antibiotika

I juli 1953 blev der afholdt en kongres i Cardiff om antibiotika, hvor 1200 læger var indbudt fra Storbritanien. Her diskuterede man nye veje og midler til bekæmpelse af de modstandsdygtige og sygdomsvækkende mikrobber. Hovedtemaet blandt disse mange læger var den dalende effekt ikke alene pinicilin, men alle de fem store antibiotika: streptomycin, chloromycetin, auremyocin, terramycin og pinicilin.
På kongressen fremlagde bl.a. dr. James S. Jeffery fra Edinburg og dr. Ronald W. Fairbrother fra Manchester overbevisende bakteriologisk materiale, som viser, at patienterne i stedse højere grad inficeres af mikrober, der er modstandsdygtige over for antibiotisk medicin. Bakterierne har altså erhvervet det, der i fagsproget hedder resistens.
Efterhånden som tiden går, siger sagde de britiske læger dengang, vil flere og flere af de penicilinfølsomme bakterierstammer uddør, og i stedet for har vi så mikrober, på hvem intet antibiotika middel "bider" eller virker. Mennesket vil så være der, hvor Alexander Flemming gjorde sin store opdagelse og fandt penicilinet.
Anvendelsen af de fem store antibiotika med penicilinet i spidsen, slår nu lægerne deres "bedste" våben ud af hænderne, idet guds naturlove er trådt under fode. Den ortodokse lægestand har ved brug af antibiotika lige som svineproducenterne endog bevist over for Skaberen Gud, at man ikke kan slå mikrobberne ihjel uden at finde grundårsagen til deres tilstedeværelse som findes i mange dyr med sygdom.

Antibiotikaforbrug og - resistens

Statens Serum Institut
melder ud nu, at antibiotikaresistens gennem de sidste 20 år, er blevet et stigende sundhedsproblem, som har overhalet produktionen af nye antibiotika, som er effektiv resistens for bakterier. Overvåning af antibiotika forbrug i landbruget og - resistens møder derfor stor opmærksomhed.

DANAP
begyndte i 1995 et overvågningsprogram i samarbejde mellem Statens Veterinære Serumslaboratorium (nu Fødevareinstitut og Veterinærinstitut, begge under Danmarks Tekniske Universitet, Levnedsmiddelstyrelsen (nu Fødevarestyrelsen), Statens Serum Institut og Lægemidelstyrelsen, et samarbejde med formålet at udarbejde en overvågningsrapport:
-   forbruget af antibiotika hos mennesker og dyr
- forekomst af antibiotika reststens i produktionsdyr,  fødevare og hos mennesker.
En gang årligt blev der udarbejdet en rapport fra Danish intergrated ANtimicrolbial resistance Monitoring and reseArch Program (DANAP).

Bagrunden var: 
- at i slutningen af 1980èrne dukkede der på engelske, franske sygehuse enterokokker op, der var resistente over for antibiotika vancomycin (VRE). Dette antibiotikum, som hidtil havde været effektiv mod selve multiresistent grampositive bakterier og derfor en af de sidste muligheder for behandling. På sygehusene, fik man mistanke til landbrugets anvendelse af antibiotikavækstfremmer, dvs tilsat fodret som hjælp til at få produktionsdyr til at vokse hurtigere (svin med en lang krop og flere riben). En af disse vækstfremmer var avoparcin af samme antibiotikum i familie med vancomycin, og dermed risiko for krydsresistens. Hvis en bakterie blev resistens overfor avoparcin, var den også resistent overfor vancomycin. Det danske landbrug anvendte i begyndelsen af 1990èrne omkring 10-20 tons avoparcin om året. Til sammenligning brugtes der årligt omkring 35 tons antibiotika til behandling af mennesker, heraf kun 25 kg vancomycin, resten til landbruget?
En række danske undersøgelser viste, at der fandtes VRE hos næsten alle kylinger og svin, der fik avoparcin i fodret, og bakterierne kunne dyrkes fra kød fra disse dyr, der lå til salg i fødevarebutikkerne. I 1995, indførte den danske landbrugsminister et forbud mod brugen af avoparcin til danske dyr, og forbudet blev indført i resten af EU i 1997.
Da der indtil da ikke havde været nogen systematisk overvågning af resistensforholdene over vækstfremmerantibiotika hos bakterier fra produktionsdyr eller mennesker, og da vores viden (der blev tabt på skrivebordet) var ringe om risikoen for mennesker, der indtog fødevare med disse bakterier, blev DANAP oprettet i 1995.

Komentar fra undertegnede:

Overvågningsapparatet fungerede heller ikke fra perioden 1995-2010, idet landbruget forsatte med et andet præparat af antibiotikum, og sådan vil det forsat være indtil vi får udryddet det sidste beskidte svin, der lige som haren æder sin egen afføring ifølge bibelen: 3. Mos.11,6-7 : 2.Makkabærebog 6,18-19 og Hebr.11,35 og 13,10-17.


Torsdag den 28. okt. 2010
Dioxin fundet i lokal pølse
Mindst to store Østriske pølseproducenter gik torsdag til offentligheden og bekræftede, at det forurenede svinekød
var forarbejdet med det farlige ultra giftge stof dioxin.

Hvordan det kunne ske, at de irske svin kom i østrisk kavalitets pølser, Handel Tyrol er et mysterium i sig selv. 

Svinene er her studet sammen som i en koncentrationslejr. Tænk på, hvis du blev burret inde lige som disse svin og ikke kunne får frisk luft eller kunne røre benene. Mennesket taler i øjeblikket om motion, men omvendt er det med dyerne som ikke har rådighed over sit liv, men i et helvede.

Svinene er her studet sammen som i en koncentrationslejr. Tænk på, hvis du blev burret inde lige som disse svin og ikke kunne får frisk luft eller kunne røre benene. Mennesket taler i øjeblikket om motion, men omvendt er det med dyerne som ikke har rådighed over sit liv, men i et helvede.

De indlysende skadevirkninger af kødspisning.

13, juli 2007

Skrevet i forumet Sundhed

Der er to væsentlige årsager til, at man alene af sundhedshensyn bør undlade kød fra kosten. For det første har vores byttedyr - først og fremmest pattedyrene - (gris, får. ko ect.) en vævsstruktur og en fysiologi, der til forveksling minder om vores egen. Der skal en ekspert i mikroskopisk anatomi til at se forskel på en svine- og en menneskelever under mikroskop. Alle de hormoner, der styrer hele stofskiftet (og såmænd også bevidsthedsdannelse) er identisk. Det vil sige, at når man indtager dyriske hormoner, hormonrester, forstadier til hormoner samt enzymer og co-enzymer, så smadrer man hele sin egen hormonbalance, hvad der med 100% sikerhed øger mutationsfrekvensen og risikoen for kræft eksplosivt. Det samme sker, fordi de mange proteiner, som kødet indeholder holder vores immusystem beskæftiget på højtryk døgnet rundt. Hvis man spiser en Tournedot på 400 g og næste morgen får foretaget en blodprøve og en sænkningsreaktion ser det faktisk ud, som om man er udsat for massivt immunologisk angreb.
Den anden årsag er fælles for alle slags kød og fisk inklusiv, og det er det man populært kalder liggift. Når et dyr (eller menneske) dør, sker der inden for få minutter det, at en mængde små poser, der ligger i cellerne (lysosomer) går i stykker og udsender en strøm af såkaldt autolytiske enzymer, der går i gang med at hnedbryde væv og cellevægge, så forrådnelsen kan begynde. Det siger sig selv, at indtagelse af disse enzymer er yderst sundhedsskadelig. Der er eksempler på, at personer der har været vegetarer i mange år og har mistet tilvænningen til disse gifte i kød, og som pludselig (af ganske uforklarlige årsager) har spist kød igen, er indtrådt i en tilstand af såkaldt anafylakisk chok, hvad der meget hurtigt fører til dødens indtræden, med mindre man kommer under omgående behandling.
Det er grunden ufatteligt, at så mange læger og fysiologer er så afhængig af deres kødjunk, at de fuldstændig fortrænger disse indlysende kendsgerninger.
Kilde: http://vegetarkontakt.dk/?-de-indlysende-skadevirkninger-af-koedspisning=828

 

MRSA er en form for pest mellem svin og mennesker.

De første farlige MRSA-resistente svinebakterier blev første gang opdaget i Danmark i 2006, men siden har myndighederne herunder Sundhedsstyrelsen svigtet på området og ikke gjort tilstrækkeligt noget for at udrydde dem.
Kød inficeret med svinebakterien fylder derfor mere og mere i de danske supermarkeder og har gjort det siden 1976, hvor en myndigheds dyrlæge gjore opmærksom om problemet i landbruget. Det er noget du kan læse mere om længere nede på denne side.
Myndighederne anslår at hver tredje svinefarm i dagens Danmark 2012 er ramt af den multiresistente svinebakterie cc398 (stafylokok) MRSA i Sydjylland. Bakterien er så slem, at den breder sig mellem svin og mennesker. På landsplan blev 43 personer i 2009 konstateret smittet med cc398. I 2011 blev 166 smittet med den samme svinebakterie, heraf havde 24 ikke haft kontakt med dyr i svnebesætning. Mange af dem som har tilknytning til landbruget vil tallet af smittede personer stige til 200 i 2012. Ifølge lægerne vokser andelen af smittede danskere, der bliver smittet uden at de har tilknytning til landbruget.
Område chef for Bakteriologisk overvågning og infektionshygiejne hos Statens Serum Institut, overlæge Robert Skov, er en af landets førende eksperter i MRSA-bakterier.
- Han siger, at problemet med MRSA-bakterierne er, at stafylokok - penicillin ikke virker
                             _________________________

Derfor er det afgørende, at Myndighederne og landbrug tager MRSA cc398 meget alvorligt, siger professor ved klinisk Mikrobiologi på Odense Universitets Hospital, Hans Jorn Kolmos, der er leder af Region Syddanmark Specialgruppe på området.
                              _________________________

MRSA-bakterien cc398 som er multiresistent d.v.s. penicillin virker ikke, kan give bylder, sår, infektioner, blodforgiftning og koldbrand med ambutation af ben og fødder til følge. Bakterien er især yderst farlig og kan gøre det straks værre for patienter, hvis du er svagelig syg eller skal opereres på et hospital (smittespredning).

DR1 programmet d. 3. december 2012 retter en skarp kritik af myndighederne, her får bl.a. Sundhedsstyrelsen kritik af en række eksperter, der mener, at man skal gribe ind nu og få stoppet spredning af svinebakterien her og nu.

Allerede den 24 oktober 2012 havde Københavns Hovedbibliotek debat om disse uhyggelige resistente og bakterier fra danske svinefarme, hvor flere eksperter af de 70 tilstedeværende var mødt op for at høre foredraget. Oplægget kom fra Kjeld Hansen, miljøjounalist, gårdejer og mangeårige kritik af landbruget. Kjeld Hansen har skrevet flere spændende bøger på området. Under foredraget kom det frem, at dansk landbrug, gårdejer og store godser, heriblandt vore danske kongefamilie på Scharkenborg, og adelige, gejstlige familier får landbrugsstøtte. Alene i Danmark udbetales der 8 milliarder kroner hvert år. Mange godser, svinefarme og adelige folk betaler slet ikke skat, hvilket er en forargelse i visse kredse? 85 procent af 28 millioner svin går til eksport, men desværre går regnstykket ikke helt op, idet vi importerer mere svinekød end vi danskere tilsammen kan spise? Selv om vi eksporterer så meget svinekød, så er de danske svinefarme inde i den alvorligste krise nogen sinde 2. verdenskrig, hvilket skyldes masseproduktion og krisen på de dyre banklån og forhøjet kornpriser i 2010? De små og mellemstore landbrug klarer sig derfor bedst uden de store optaget banklån, der vokser i takt med renter. Hvis man sløjfer hele landbrugsstøtten, går EU bankerot fortæller foredragsholder Kjeld Hansen. Bankerne som nærmest styrer hele landbrugssektoren har aldrig nogen sinde været i så alvorlig bankkrise.

Foredraget blev hørt af Kiwi på DR 1, religionsforsker i kulturhistorie, climatologi og økolog siden 1976, indehaver af denne 123hjemmeside vitanyhed.dk, som er blevet lagt ud på Google og Youtube 

_________________________________________

  
I begyndelsen af 1950èrne havde min far en mindre landbrugsejendom. Dengang var det også galt med landbruget, men her var det lige omvendt, fordi landbrugsejendommene var for små, idet ingen kunne leve af kun 19 tønder land. I dag får hver gård eller godsejer 2.300,- kroner i landbrugsstøtte for hver tønder land og pengene bliver udbetalt i november måned af vores EU støttede skattekroner? Alene på Lolland er 10 godser kommet i så alvorlig krise, at flere ejendomme er gået på tvangsaktion. Bankerne er slet ikke interesseret i at få overdraget nøglerne til disse ejendomme, idet de så selv vil gå bankerot!!......

Kilde: klimatolog, økolog siden 1976 og
livsstilsekspert.


Gylle og sprøjtegifte - den værste forurening og som kan dræbe ethvert menneske?

Tryl på linket: Forurenet drikkevand  
NB! Vend tilbage til denne side, der forsætter om den farlige svinebakterie:
 

Nu er det også galt igen med fiskefarsen?

Nyt korstog "madrevolution" på vej i 2020-èrne? 

1 milliard bakterier pr. gram fiskefars fundet i Super Bedst kølediske i 2014, således lukkede supermarkedet med sit logo navn for bestandig og blev overtafet af en anden indehaver? 
  
Alle vil have rene madvarer og vil ikke finde sig i, at leve i middelalderens kirkelige afguderi? Vi er kommet ind i en helt ny tidsalder med oplysning og visdom gennem på Computer, Mobilen, GPS, Google og Facebook!!....

EN NY MADREVOLUSION VIL I DE KOMMENDE ÅR BANE VEJ OG VENDE OP OG NED FREMOVER PÅ EU OG POLITIKERNE!!......

Denne side er under opdatering

THE END

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB! Informationer fra sund-forskning.dk må ikke bruges til selvbehandling!.. Spørg din læge til råds først.

NB! Informationer fra sund-forskning.dk må ikke bruges til selvbehandling!.. Spørg din læge til råds først.

Vejrvarsel for hovedpine!!...

Årsagen til hovedpine sidder ikke i hovedet, men i maven!..

🙂Forurenet blodbane er et signal for hovedpine?

Når der opstår smerter som f.eks. hovedpine m.m., er de som regel forårsaget gennem forstyrelser via den luft vi indånder (ilten), de negative "ioner" og blodcirkulationen. Når der af en eller anden grund ikke flyder blod nok  igennem de små kabilærer, besvares det med at musklerne i dette tilfælde blodårerne  trækker sig sammen og fremkalder smerter og hovedpine. Dersom vi vil opnå en virkelig effektiv hjælp mod hyppige "kroniske" smerter, bør vi altså sørge for rigelig ilttilførsel og et bedre blodomløb gennem en kost, der ikke forurener og har modsatte energier dvs. "positive "ioner", mangel på forlidt energi i form af elektroner. Den, der lider af hovedpine, bør først og fremmest  kigge på sin vejrtrækningsluft, kost og undgå de "forurenet stoffer" f.eks. i kød o.m.a. Tryk på linket: Ionterapi længere nede på siden og få lidt mere forståelse for, hvad positive og negative ioner betyder for dig og din sygdom?

En forstoppelse af afføring og forstyret tarmflora, tynd- og tyktarm, i hvilken de normale tarmbakteriers vækst bliver afskåret fra omverden fra indtrængende og opstået sygdomsfremkaldende bakteriers vækst "forrådnelse" fra kød m.m. og tilsætningsstoffer eller den mad vi spiser m.m., kan være en direkte årsag til hovedpine. Fremmedstofferne som "gifte" der føres ind med blodbannen, sætter sig der hvor smerterne plages f.eks. hovedpine.

Tidligere slag, knubs osv.. fra ulykke, kan også være årsagen til hovedpine, idet fremmedstoffer "forurening" i blodbanen sætter sig latent fast som affald og "hovedpine". Derfor er tarmpleje og lavement en væsentlig faktor til bekæmpelse af hovedpine, hvilket jeg selv har erfaret gennem mine 50 år med de frygteligste hovedpiner af enhver slags. Daglig afføring mindst to gange om dagen, bør være en selvfølge for hovedpine patienter, idet den helbreder hovedpine smerter o.m.a.. Det kan blive nødvendig at "opdrage" sin tarm til at yde en daglig punktlig tjeneste gennem anvendelse af det bedste middel f.eks. en spiseskefuld knust hørfrø eller olivenolie, så tarmindholdet glider lettere igennem.

1. Korienter brev 6,13:
Maden er bestemt for maven og maven for maden. Forstår i ikke, af alt, hvad der kommer ind i munden, går ned i maven og føres ud til dertil bestemte sted? Thi skønt I efter den tid, der er gået, burde kunne være lære for andre, trænger I til, at man på ny (omvendelse) skal lære jer de første begyndelsesgrunde i Guds ord; og det er kommet så vidt med jer, at I trænger til mælk og ikke til fast føde (Hebr.15,12-14). Mælk gav jeg jer at drikke (fra begyndelsen), ikke fast føde, thi I kunne endnu ikke tåle den; I kan det ikke engang nu (1. Kor.3,1). Thi enhver, der endnu får mælk, forstår ikke rigtig tale, da han endnu kun er spæd (1. Pet.2,2) og som nyfødt barn hige efter ordets uforfalsket mælk, for at I ved den kan vokse op til frelse (vegetarkost), men for den faste føde er for de fuldvoksne, for dem, som gennem brugen har fået sanserne opøvet til at skelne mellem godt og ondt. Lad derfor ingen dømme jer for mad og drikke med hensyn til faste, højtid, nymåne eller sabbat (Kollosserne 2,16):

Når det er efterårsjævndøgn (23. september), fastelavn og forårsjævndøgn, påske eller nymåne o.s.v. ophobes mælkesyrens stofskifteprodukt ved nedbrydningen af glykogen under muskelarbejde, noget lægerne glemmer at fortælle sine gigtpatienter eller dem som har myoser i nakken, som kan fremkalde spændingshovedpine? Ved de forskellige former for muskelaktivitet danner der sig i muskelvævet såkaldte skadelige "positive ioner" eller venstredrejet (D minus mælkesyre også kaldet "træthedsstoffet"). For at opveje dette er det derfor nødvendig, at man får tilført "højredrejet" negative ioner L (+) mælkesyre og disse findes bedst i kefir, tykmælk og valle. Mælkesyrebakterierne danner indenfor deres eget stofskifte meget værdifulde L (+) højredrejet mælkesyrebakterier, som er af afgørende betydning for fornyelse og tætning af tarmens celler. Produkter som bliver fremstillet på basis af "højredrejet" L (+) mælkesyregæring f.eks. valle bliver hurtigt omsat til energi i kroppen, næsten lige så hurtigt som det er tilfælde med druesukker under en patient med for lavt sukker- "syge". Valle har bare i stedet for sukker, en værdifuld og gavnlig indflydelse på sukkersygepatienter. Den store mængde gavnlige mælkesyrebakterier L (+) ødelægger kim, forrådnelsesbakterierne i tarmene og skaber værdifulde enzymer, som er livsvigtige for fordøjelsen og dermed for hele sundheden. Den højredrejet L (+) mælkesyre hjælper til med at opretholde syre-base balancen (fra positive til negative ioner), den har den mest kraftigste af alle "antioxidantion" ilt og har en desificerende virkning som fremmer fordøjelsen. Desuden virker den som energikilde for hjertemuskulaturen og udøver en gunstig virkning på leveren, skjoldbruskirtlen og binyerene. Men først og fremmest bevirker mælkesyren L (+), at organismens iltningsproces (oxidation) forøges med indtil det dobbelte, uden at tage skade.

Surmælksprodukter med L (+) højredrejede mælkesyrebakterier som f.eks. kærnemælk, tykmælk, A-38 fremstilles ved at tilsætte nogle mikroorganismer, som omdanner noget af mælkens mælkesukker til gavnlig mælkesyre. Det har fra meget gammel tid  BIBELEN været hævdet, at folk, der spiste surmælk, bliver omkring 100 år. I dag ved man, at visse surmælksproduktere kan forbedre fordøjelsen og sænke blodets kolesterol en smule.

På hospitalet i forstaden Nacka ved udkanten af Stockholm, behandler man gigtpatienter med surmælksprodukter, der har en gunstig virkning på gigtlidelser. Mange gigtlidelser stammer fra infektion i ledkapslerne, idet infektion skyldes en skadelig streptokokart, der opløser blodlegemerne.

Kristian Arvad, tidligere margister i insekter på Statens Skadedyrslaboratorium siger: Jeg kender ikke noget effektivt middel mod myg, men der er mennesker, som overhovedet ikke er plaget af de små flyvere. Det er folk, som ikke har mælkesyre i deres sved. Som førnævnt har mennesket fra de ældste tider kendt den gavnlige virkning af mælkesyre, således nævner Bibelen om surmælk i FØRSTE MOSEBOG kap.18,8.

Hvorvidt jøderne gik fri for myggeplagen p.g.a. reduceret mælkesyre i deres sved, kendes ikke?
 
_______________________________________


I denne sammenhæng med "FASTE" f.eks. udskyldning af tarme er det også vigtigt at tænke på "leveren". Den skal sørge for at befri blodet for fremmede giftstoffer. Det er især de såkaldte kulturgifte som er "miljøbetinget" - alkohol, herunder enhver form for vin, spiritus, øl, nikotin, kaffe (kofein) eller kinesisk te, soyasovse, farvestoffer, antibiotika m.m. som belaster leveren.

Hyppige tarmluft er somregel forårsaget af "sukker og melprodukter" som f.eks.kager, slik, guf o.s.v. Husk at ernæringen spiller den vigtig rolle, idet der lægges stor vægt på en sundhedsmæssig ernæring for et godt helbred. Vitamin og mineralmangel på den ene side og stimulanser på den anden side kan føre til krampetilstande i vort blodkar i hjernen og derigennem bidrage til en mangelfuld forsyning med ilt til cellerne: 

Den der hyppig lider af nærmest "kronisk"  hovedpine, bør først og fremmest sove med åbne vinduer og sørge, at få rigelig "luftens engle" som går under betegnelsen de negative ioner.  Hvis man snorker rigtig meget, skal vedkommendeb kontakte sin øre- næse, og halsspecialist og få et søvnapnø-apparat, der afhjælper mod snorken og kan i de fleste tilfælde tillægges hovedpine og uoplagt hverdag.

Lider man af hovedpine bør man helt holde op med de stimulanser, der ellers ofte bruges om morgenen - kinesisk te eller kaffe og istedet erstatte dem med en cocktail af frisklavet safter f.eks. appelsin, annanas, blåbær og derefter en portion havregrød med god honning og et glas økologisk mælk. Disse to ting saft og morgenmad bør tages med en times mellemrum. Undgå øllebrød p.g.a. ammoniak (farvestof E-150), der findes i rugbrød og som kan være med til at forværre hovedpine i opkøb. Den værste kilde til hovedpine er soyasovse og kødboulion

Hovedpine er lige som et pudslespil, falder brikkerne ikke på plads af E-nummer, sker der en korsslutning i hovedet.

Hovedpine er lige som et pudslespil, falder brikkerne ikke på plads af E-nummer, sker der en korsslutning i hovedet.

Kinesisk restaurant syndrom "hovedpine"

Når hovedpine udløses af Kødsuppe, kinesisk soyasouce og bouillon?

Der findes næppe noget andet næringsmiddel, der har så stort og sikkert et ry som kødsuppen, idet den anses for i almindelighed at være den kraftigste føde og det mest styrkende, man overhovedet kan nyde. Og så er sandheden dog den, at man næppe i den daglige husholdning finder noget andet, der er så blottet for næringsstoffer, som netop kødsuppen.
Den fremstilles jo på den måde, at kødet lægges i vand og koges. Det vil da gå på den måde, at kødets æggehvide siver ud og i sammenløben, klumpet tilstand flyder op i overfladen af vandet som en grålig, og uappetitlig udseende masse, der skummes af og kastes bort af den omhyggelige husmoder. Samtidig med at kødet således mister sin æggehvide, uden at suppen får den mindste gavn deraf, vil også en stor mængde af smagsstofferne f.eks. ammoniak, urinsyre, blod, gelantine, slim, liggifte og udsivet stoffer fra dyret herunder sprøjtegifte, medicinrester, dioxin m.m., sive ud i vandet som en suppedas. Når suppen da omsider er færdig, består den altså kun af disse to bestanddele: vandet og de udsivende stoffer fra kødet, og der er intetsomhelst af det egentlige nærende stof i den, bortset fra det forgiftede vand "suppedas". Af urinsyrestoffer, der virker skadeligt på vor organisme, findes der 1 promille i de såkaldte "kraftsupper" af kød og 8 promille af henkogt kødben, knogler og grissetær som går under betegnelsen kødekstrat "bouillon", som den gigtsvage og ham/hende med hovedpine i allerhøjeste grad bør afholde sig fra.
Kilde: SUNDHEDS LÆRE af læge Arnold Møller 1907. Udgivet af DANSKE PRESSEFORENINGER fra BAGGES KGL. HOF-BOGTRYKKERI med tillæg af dette:

En ganske lignende stilling som kødsuppen indtager de såkaldte "kødekstrater" som boillon. De anbefales som letfordøjelige, meget nærende og styrkende, men de er i virkeligheden uden nogensomhelst næringsværdi. De er ligesom kødsuppen lavet ved udkogning af kødben, skelettet (knogler) og kødet, og består derfor ligesom disse af smagstoffer opløst i vand.. Forskellen er kun, at man for at lave "ekstrakt" ud af suppen har bortkogt størstedelen af vandet og derved gjort opløsningen endnu "stærkere". Men det er altså blot sin smag, der er stærkere; noget nærende stof findes iike i den.

"Kinesisk restaurant syndromet"

Mononatriumglutamat også kaldet "det tredje krydderi" E 621 anvendes som tilsætningsstof som smagsforstærker. Det bruges oprindelig i japansk og kinesisk madlavning til kød og fisk, i supper, bouilloner, chips, pølser og kinesiske saucer. Det er meget udbredt i alle slags industrielt fremstillet mad.
E 621 er stærkt mistænkt for at kunne fremkalde migræne og en lang række sygdomme samlet under betegnelsen kinesisk restaurant syndromet. Det blev opkaldt Kwoks syndromet efter dr. Robert Ho Man Kwok, den amerikanske læge, som i 1968 opdagede sammenhæng med migræne over angstanfald, depression, koldsved, tørst, hyperaktivitet og kvalme. Navnet opstod da kinesiske restauranter blev kendt for at anvende meget store mængder af stoffet i deres madlavning!!...Tryk på linket øverst i venstre hjørne: Kødspiser får kræft

Mononatriumglutamat er anionen (negativ ion) af glutaminsyre og er en neurotransmitter i nogle typer nerveceller.
Stoffet findes i vid udstrækning i alt dyre- og plantevæv (glutten mel) og er et stof som vi ikke helt kan undvære, idet glutamat er den mest udbredte neurotransmitter (signalstof) i hjernen, der evt. kan forstyre serotonin. Der er lavet forsøg som har skabt mistanke om at indtagelse af større mængder af stoffet kan fremkalde hjerneskader. Mononatriumglutaminat syndromet menes at være knyttet til en form for allergi.


Det tredje krydderi (monosodium glutamat) blev opfundet for første gang i 1908 i Japan af den japanske videnskabsmand Kikunae fra Tokyo Imperial Universitet. Han isolerede aminosyren glutaminsyre (glutamat) fra hvedens glutten eller soya, idet den bidrog selvstændig med smag.

Glutamat må helst ikke overstige 60 mg om dagen, idet stoffet kan give rødmen med følelse af varme i ansigtet og anledning til hovedpine. Det er en gift i sig selv og kan beskadige kroppens celler, hjerne, knogler og øjne, bør derfor ikke indtages af gravide. Er du gravid eller har ofte smerter eller hovedpine  og er sulten på en bytur lørdag aften, skal du helst undgå kinesiske restauranter og i stedet vælge en anden restaurant med sund mad bl.a.  vegetarkost, hvor man tilberedder masser af grønt som tilbehør for dit ufødte barns skyld. 

Køb kun økologisk grøntsags boulion, hvor der ikke findes kemiske tilsætningsstoffer? Denne pakke indeholder: salt, vegetabilsk fedtstof, smagsforstærker (mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat), grøntsager og farvestof E 150 c?

Køb kun økologisk grøntsags boulion, hvor der ikke findes kemiske tilsætningsstoffer? Denne pakke indeholder: salt, vegetabilsk fedtstof, smagsforstærker (mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat), grøntsager og farvestof E 150 c?

Undgå kinesisk soyasovs?

Intolerance

De fleste sorter af soja sauce indeholder hvede, som nogle mennesker har medicinsk intollerance overfor. Men naturlig brygget soja saucer lavet med hvede, kan nogle personer tåle fordi særlig glutenintolerans ikke kan påvises i det færdige fremstillet produkt.
Japansk tamari soja sauce er traditionel hvede-fri, og nogle tamari kan købes i handlen i dag, er hvede- og glutten-fri.

Som du har hørt om det berygtede "kinesisk restaurant-syndrom". Det indtræffer ca. 20 minutter efter, at man har spist et kinesisk måltid, der er stærkt krydderet med monosodium glutamat (MSG) - også kaldet det tredje krydderi, hvilket også er et salt af aminosyren glutaminsyre, som er byggesten i proteiner.

På en konference (Kilde: Helse Nyt.dk), som blev afholdt i september 1981 på Lehigh Universitetet i Bethlehem i Pennsylania, som foretager biokemisk forskning over de sidste 5-6 år har ført til den konklution, at der rent faktisk eksisterer en sygdom hos mennesker der ikke tåler det tredje krydderi monosodium glutamat: hovedpine, feberagtig rødmen og en brændende fornemmelse i arme og finger, der skyldes B-6 vitaminmangel.
Sygdommen er en neurologisk lidelse kendt under navnet karpalt tunelsyndrom. Carpus er den anatomiske betegnelse for håndled. Knoglerne og ligamenterne i håndleddet danner en tunel, hvorigennem passerer de sener og den nerve, der sætter dig i stand til at bevæge dine fingre, og som kontrollerer dine følelse i fingerne.
"Når sygdommen rammer, lægger en ophobning inden i den karpale tunel og nerven presse sammen, og der opstår flere og mere symptomer - smerter i albuen eller skuldrene, hovedpine o.m.a.
Problemerne med karpal tunelsyndrom er måske løst permanent med noget så simpelt som B6-vitamintilskud, takket være dr. Folkers og hans forskerteam. De kom frem til denne konklution ved at anvende en ny og bedre blodprøve, som kan påvise og meget nøjagtig måle manglen på B6-vitamin på den induviduelle patient. Sammen med John Ellis, M.D., fra Mount Pleasant i Texas fandt han som den første ud af, at patienter med karpalt tunelsyndrom faktisk havde en alvorlig og hidtil uopdaget mangel på B6-vitamin. B6-tilskud rettede i alle tilfælde op på mangeltilstanden, og tegn og symptomer på lidelsen forsvandt.
Den berygtede "kinesisk restaurant syndrom" med alvorlig hovedpine indtræffer hos nogle mennesker ca. 20 minutter efter, at de har spist et måltid, der er stærkt kryddret med monosodium glumat (MSG) - også kaldet "det tredje krydderi. Ifølge dr. Folkers er det mennesker, der mangler B6-vitamin. Han beviste denne teori ved at påvise, at tilskud af B6-vitamin effektivt kunne forebygge en gentagelse af MSG-reaktion, hvorimod placebo ikke havde nogen virkning.
Kapalt tunelsyndrom afslører en B6-vitaminmangel hen over måneder og år", siger dr. Folker, "men kinesisk restaurant-syndromet afslører mangeltilstanden hen over en periode på 20-60 minutter. I princippet ser det ud til, at den underliggende årsag til begge syndromer er identisk", siger dr. Folkers.
Kilde: HelseNyt.dk
                             ______________________________________

Mononatriumglutamat

- er et natriumsalt af aminosyren glutaminsyre, som er byggesten i proteiner.
Forskere i den amerikanske hær har i 1970èrne konstateret, at jo større indholdet er af protein i kosten, jo større er behovet for B6-vitamin, der medvirker ved proteinets stofskifte, hvilket også gælder for fedt og kulhydrater. Behovet for B6-vitamin stiger, når kosten indeholder mange proteiner, fordi vitaminet er med til at omsætte de aminosyre, som findes i proteinerne. Den danske kost tilfører i gennemsnit 1,2 mg for kvinder og 1,7 mg for mænd vitamin B6 pr. dag. Forskere på området siger det er for lavt på grund af den vestlige civilicerede Fast Food og miljøforurening. De anbefaler 60-100 mg daglig, og ikke højere idet der kan ske forgiftninger.
Signalstoffet glutaminsyre spiller en central rolle for nervedøden i flere neurodegenerative sygdomme, og derfor er der stor farmaceutisk interesse i nervecellernes receptorer for stoffet, siger Anders A. Jensen og Hans Bràuner Osborne fra Lægemiddelforskning 2000 og konkluderer:
I flere neurodegenerative og psykiske sygdomme er koncentrationen af glutaminsyre forhøjet i hjernen, hvilket fører til overstimulering af nervecellerne, som beskadiges eller dør?
Lægerne burde tænke i helt andre baner end at finde medicin der kan bremse glutaminsyre, som findes i al den forbandet mad vi køber med indhold af "det tredje krydderi", der går under navnet Aromat og som kan købes i løst vægt på dåse!!...Vi har hverken brug for dyriske proteiner eller mononatriumglutaminat i vors kost, hvilket er unaturligt og som er opfyndet af en videnskabsmand uden omtanke?

Vitamin-Advarsel

Mennesker, som tager B6-vitamin i store doser op til 1000 mg lige som dem der får for meget mononatriumglutaminat (det tredje krydderi), kan blive så stærkt ramt af nerveskade, at de næsten ikke kan gå. "Det er derfor risikabelt, at tage store doser af pyridoxin (B6-vitamin) igennem lang tid, "fastslår læger fra fire sygehuse i en gammel rapport, de har offentliggjort i New England Journal of Medicine.
B6-vitamin er et vigtigt næringsmiddel, som hjælper kroppen til at forbrænde protein, fedt og kulhydrater. Hidtil har B6-vitamin været ufarligt, "men dobbelt så meget er ikke dobbelt så godt, "siger Herbert Schaumburg", som har hovedansvaret for rapporten. I syv tilfælde af B6-forgiftning tog patienten mellem to og seks gram om dagen - det vil sige 1000 til 2700 gange mere end den anbefalede dagdosis.
Fra officielt side har man fastsat en dagsdosis på omkring 1-2 mg for voksne og lidt mindre for børn. En del  forskere mener imidlertid, at denne dosis er alt for lav til at dække det moderne menneskes behov i en stresset verden og hvor Fast Food er menneskets dagligdag. De mener, at 10-100 mg. er mere passende, alt efter behov, arbejde, kost (kinesisk restaurantions mad) stress og miljøpåvirkning m.m..
Sikkert er det, at anvendes B6-vitamin (pyridoxin) terapeutisk til behandling af forskellige lidelser, skal der langt større doser til.
Symptomer på B6 mangel er ret kompliseret f.eks. moderne forarbejdning af madvarer, kogning og oplagring tærer alt sammen på madens indhold af B6-vitamin.

Undersøgelser har vist, at grøntsager ved konservering mister op til 77% af B6 indholdet, mens frosne grøntsager mister op til 56%. Omkring 80% af B6 indholdet går tabt, når hvede laves til mel, mens ris mister hele 93% af B6 indholdet ved kogning. Lys, varme, tobak alkohol er andre syndere, der stjæler B6. Langt værre er det med arbejdsstres, skilsmisse og dødsfald ved pårørende.

Symptomer på B6-mangel er milde depressioner, nerveproblemer, irritabillitet, søvnløshed og en generel svækkelse kan måske sættes i forbindelse med B6-vitamin mangel. B6-vitamin kaldes også kvindevitaminet. Det er vigtigt for huden, hormonbalancen og hele nervesystemet. Mangel kan medføre en masse ubehageligheder som nedtrykthed (mindre depression), nedsat immunforsvar, modtagelighed over for infektioner, blodmangel, uren hud, skæl, hårtab, eksem, sår, psykisk ustabilitet, svigtende muskelkontrol, kramper i benene, migræne, hæmorider og lavt blodsukker.
B-6-vitaminet daglig kan forhindre kvalme hos gravide, mèn det forudsætter, at man ikke er i underskud. Slankekure påvirker kroppens forråd af B6-vitamin. Taiwans Universitet har opdaget, at jo mere motion man får, jo mere B6-vitamin har man brug for.
Visse medikamenter (P-piller) kan påvirke B6-vitamin, så man kommer i underskud.
NB! Fastekure kan opbruge næsten hele kroppens lager af B6-vitamin, muskelsvaghed, betændelse i bugspytkirtlen, hæmorider.

Jeg har siden 1985 forsket og arbejdet med alvorlige indeklimaproblemer bl. på Københavns Universitet Amager og har fundet frem til neurotransmitteren serotonin, hvilket jeg vil omtale senere under linket: Ionterapi!!...Derfor min megen viden om B6-vitamin.

NB!
Vitamin B6 er med til at lave neurotransmittren "serotonin". Det er et "meget vigtigt" signalstof", der formidler kontakten mellem nerveceller i flere områder af hjernen, og som man kan miste pga. et rigtigt dårligt indeklima. Ved depression er mangel på eller nedsat funktion af serotonin et væsentlig træk, og interesse er af væsentlig interesse for B6-vitaminets rolle.
B6-vitamin findes især i hvedekim, maltekstrat, tofu, hvidløg, bananer, avocado, ukogte grønbladede grøntsager, grøn peber, kål, gullerødder, ølgær. Pakannødder er særlig rig på B6-vitamin.
B6-vitamin kan, hvis det tages alene, virke forstyrrende eller skabe mangel på de andre B-vitaminer, derfor bør man indtage fødevare, som indeholder samtlige B-vitaminer, især piller af multikomplex (kun B-vitaminer) B1, B2, B3 osv. Er man ikke til vegtar, så indeholder disse fødevarer et godt indhold af B6-vitamin: kalve- og kyllingelever, tunfisk, laks, hornfisk, æg.


Nogle af disse japanske Tamari soja sauce er glutenfri, og kan nydes med sindsro med undtagelse af tilsætningsstoffet E 621?

Nogle af disse japanske Tamari soja sauce er glutenfri, og kan nydes med sindsro med undtagelse af tilsætningsstoffet E 621?

Kødskandaler i mere end 2000 år?

Så du kontant d.26. okt. 2010 kl.21,25?
Reglerne brydes hver dag i grisestaldene

Det er tideligt en torsdag morgen, da DR1 kontant følger i hælene på Fødevarestyrelsens Veterinære Rejsehold. Svineproducent Peder Foldager giver kontant lov til, at følge med kontrolen ind i svinestalden.
Med målestok tager dyrlæge Chalotte Friss de forhold hun møder: Søerne som er en lille smule længere end de to meter er opstaldet i mellem 70 og 100 dage, i den knapt to meter og 60 centimeter brede boks.

Svin må aflives
Lidt senere standser dyrlægen ved tre dødsyge slagtesvin med sår (byldepest), der egentlig skulle have været i syge karantæne langt fra de andre slagtesvin i en ande bygning. Deres haler er faldet af, og den ene af svinene er ilde tilredt af halebid fra andre grise pga. af den trange plads svineproducenten giver dem.

Besøget hos Peder Foldager er langt fra enestående, når dyrlægen kommer på uventet kontrolbesøg.

De nyeste tal viser, at 46 procent af de stalde, der havde besøg i 2009, var der problemer. Mangel på strøelse i staldene, vold og vanrøgt af dyrene har ført til de mest grusomme tilfælde. Noget tyder på, at de store producenter udkonkurerer de mindre svinebesætninger, så priserne bliver derefter (dårligt kød). Sidste år blev 30 tilfælde af vold og vanrøgt meldt til politiet. Et af de værste tilfælde var, da en landmand havde glemt og se til dyrene der blev forgiftet ihjel af deres egen tis og afføring pga. et tilstoppet rør. Det hele løb over og aljen (tis) forgiftede grisene med amoniak. En polsk medarbejeder var med til at muge de 200 døde grise ud af staldene, hvorefter landmanden smed kadarverne i gylletanken, som senere blev spredt på marken (pest)? Hver dag dør 25.000 grise i staldene og nogle bliver på ulovlig vis fjernet forkert, så myndighederne ikke har mulighed for at opspore hvor de havner efter deres sidste dage. Naboer til sådanne svineproducenter, der smider døde grise på møddingen eller i gylletanken, kan således blive ramt og smittet af luftbårne bakterier 

Har vi brug for en Fødevare- eller Landbrugsminister? Bør Folketinget ikke spare disse to instanser væk, når alt det griseri har stået på i 50-100 år!!......
 


Kødets opbevaring og fusk

- det foregik også i 1907 og her er et citat hentet fra læge  Arnold Møller "SUNDHEDS LÆRE. Udgivet af DANSKE PRESSEFORENINGER fra Baggers Klg. Hof-Bogtrykkeri 1907.

Kødets Opbevaring.
Det kan især i sommertiden, hvor dannelse af "liggift" går hurtig i forrådnelse for sig, være vanskeligt at forhindre kødet  "får en tanke", og man har derfor foreslået forskellige opbevaringsmetoder og behandlingsmåder, der skulle hindre dette.
Forest i rækken af disse metoder står anvendelse af kulde, hvor man har et isskab, men også en kælder eller en brønd kan bruges d.v.s. undgå dannelse af liggifte - omtrent lige så længe, som om vinteren (udendørs).
Ligeså godt et middel vi således i kulden har til opbevaring af kød, lige så forkastelig er derimod brugen af de forskellige "antiseptiske" stoffer som Borsyre (insektgift) og Salicylsyre, der jo har fundet en udstrakt anvendelse hos dårlige slagter i Kjød(kød)magergade (Købmagergade) og Borgergade. Thi ikke alene er disse stoffer (borsyre) i sig selv direkte skadelige, men de kan slet ikke forhindre, at forrådnelse og liggiftdannelse i at indtræde. Disse stoffer byder altså ingen som helst sikkerhed for forbrugeren, men tværtimod en ny fare på grund af deres egen giftighed, og - hvad der måske bør være hovedårsagen indvindingen mod dem - de bevirker, at selv ret fordærvet kød får en sødelig smag, som dækker over den bedærvede, og som gør, at man ofte nyder sådant kød uden at fatte mistanke. Det meste af den overflod på halvråddent kød, der i sommertiden sælges på offentlige steder (restauranter m.m.), er behandlet med salicylsyre eller borsyre, og det er disse stoffers evne til at skjule fordærvelsen, som bevirker, at griseriet overhovedet lader sig udføre. Man gør klogt i at kassere alt kød, som man har mistanke for at være behandlet på denne måde.

Spædbarnets kost:

Arnold Møller skriver videre i sin bog fra 1907, om spædbarnets kost således; Mennesket er heldigvis ikke mindre naturligt indrettet end "hesten og koen", der græsser på marken; disse får intet øjeblik i livet madlede ved græsset, som er deres naturlige kost, og mennesket lige så lidt får det ved sin (vegetarkost). Når man blot spiser så simpelt og alsidigt som muligt, vil maden også smage godt.
Den eneste fuldt ud gode kost for nyfødte og spæde børn er lige som koen, der giver mælk. Men savnet af modermælk vil i mangfoldige tilfælde medføre en sygeligt tilstand hos barnet, som kan mærkes langt op gennem årerne, ja som mange mennesker ikke forsvinder følgerne af livet igennem. Og hele den enorme dødelighed, der findes blandt børn i dets første leveår eller to, hænger på det nøjeste sammen med anvendelsen af kunstig ernæring og mælkeerstatning. Det bør derfor kun være under det hårdeste pres af nødvendighed, når en moder opgiver at give sit barn die det første år.
Forældernes forsøg på at "styrke" børnene giver sig jo hyppigt udslag i, at de skal have den samme kost, som de voksne. Men dette er fuldstændig forkert. Barnet styrkes ikke ved at få den mad, som det slet ikke kan fordøje; de er i følge virksomheden i sin fordøjelseskanal henvist til brød-, gryn-, og frugtspiser, og kun disse er derfor kraftig og styrkende føde for det sammen med komælk.
I det fjerde år, kan barnet begynde at deltage i husets måltider, men man står sig bedst ved ikke at give det kød før omkring det 10.-11. år. Der er næppe noget andet sted i legemet, hvor der så hyppigt optræder sygdom, som i fordøjelsesorganerne. Ufornuften er således beskaffen, at den gør direkte skade på fordøjelsesorganerne. 

Selv Jesus siger dette:
NB! Du blinde farisær! rens først, hvad der er i bægeret og på fadet (liggift, bakterier, forrådnelse, alkohol i bægeret m.m.), sådan at også det ydre af det kan blive rent.
Matthæus Evangeliet 23,25-33 : 12,7 : 9,12-13 ; Hos. 6,6 ; 8,13-14 ; 13,4-7 ;
1. Tim.1,15-16 ; 5. Mos.5,5. ; 7,15 : 1.Mos.9,4 ; Ap.G.15,20 ; 3.Mos.3,17 ; Ap.G.21,25 ; Es.28,5-13 ; 1.Kor.14,21 ; Es.28,11-12 ; Matt.11,26.29 ; 23,37-39 ;  Matt.21,8 ; Sl.118,24-29: Hosiana er et hebraisk udtryk som betyder: "Giv dog frelse!" eller: Hjælp mig dog til at "leve"!

Når man imidlertid ønsker at opbevare kødet fra dyr i længere tid, i uge- måske månedsvis, står opbevaring i kulden ikke til, i hvert fald ikke således som den lader sig udføre i en almindelig husholdning, og man plejer da at anvende enten rygning på et røgeri eller saltning.
af Arnold Møller
 


Børn fik bylder af svinebakterier

To små søskende fra børnehave i Løgstør måtte i 1997 med ugers mellemrum til lægen, den ene med en betændt finger, den anden med bylder på balderne (se foto). Begge var inficerede med resistente stafylokokker.
Hemmeligholdelse i sundhedsvæsnet (tavshedspligt) umuliggør effektiv bekæmpelse af bylder af betændte sår på grund af svinebakterier - MRSA.
Over den næste otte år jagtede en specialenhed fra Aalborg Sygehus de resistente MRSA-bakterier, før smitten uddøde i 2006. Da var 56 personer blevet undersøgt eller behandlet for bylder og sår, og sundhedssektoren havde spenderet et flercifret millionbeløb på at udrydde de farlige bakterier.
Man fandt aldrig ud af, hvor smitten stammede fra, men man fik et dybtgående kendskab til smittevejene og effekten af en aktiv, forebyggende indsats.
"Vi har fundet halvdelen af MRSA-tilfældene ved opsøgende virksomhed i stedet for at vente på, at folk blev syge og kom til os. På den måde har vi formentlig undgået, at smitten blev spredt til andre regioner", udtaler den ansvarlige hygiejne sygeplejeske Tinna Urth fra infektionshygiejne på Aalborg Sygehus til fagbladet Sygeplejesken i 2008.


Gemmeleg med medierne

Gennem de otte år hemmeligholdt Aalborg Sygehus navnet på den børnehave og den by, hvor bylderne hærgede blandt børn og voksne.


Ingen medier fik nogensinde kendskab til det alvorlige sygdomudbrud. Kun fordi de implicerede sundhedspersoner og Statens Serum Institut senere publicerede deres erfaringer i lægfaglige tidsskrifter, er det nordjydske MRSA-udbrud blevet kendt i offentligheden.
Men selv i dag, fire år senere, vil ingen oplyse børnehavens eller byens navn.
"De, som får at vide, at de er smittet, isolerer sig og føler sig i den grad pestbefænget", hævder Tinna Urth overfor Åbningstinget.dk som er et mødested for alle journalister, redaktører og andre med interesse for at udbrede offentlig åbenhed, "så derfor holder vi deres identitet hemmelig. Det gælder også byens navn".
Åbningstinget.dk. har dog fundet frem til byens og børnehavens navn på anden vis. Som før nævnt ligger børnehaven i Løgstør.
Denne strategi med streng hemmeligholdelse har imidlertid skabt problemer for en effektiv bekæmpelse af den såkaldte svinebyldepest - MRSA. Trods anmeldelsespligt siden 2006 nægter flere og flere smittebærere at afsløre de mest sandsynlige smittekilder, hvis det drejer sig om den såkaldte MRSA fra landbrug. Enkelte svineproducenter nægter også at lade sig behandle.
"Når det gælder patienter med kontakt til svin, sker det ofte nu, at de lukker af for kontakt og behandling. De frygter at blive stigmatiseret," forklarer Tinna Urth.

Syndflod af resistente bakterier

Siden 2006 har man vidst, at MRSA-bakterier trives blandt svin, og at de overføres fra dyrene til mennesker. Det voldsomt stigende antibiotikaforbrug i den meget store danske svineindustri er ifølge flere sagkyndige årsag til den nye smittekilde. Situationen kompliceres yderligere, fordi det nu viser sig, at svinebyldepest-MRSA også kan smitte videre fra menneske til mennesker.
Overlæge, dr. med. Hans Jørn Kolmos, der er professor på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital, har beskrevet problemet i Ugeskrift for læger, marts 2010:
"Dansk svineproduktion har ekspanderet voldsomt i de senere år. Der er tjent mange penge, mens det gig godt, men ekspansionen har trukket et spor af miljø- og sundhedsproblemer efter sig. Et af de mest markante problemer er et voldsomt stigende antibiotikaforbrug, som har skabt en syndflod af resistente bakterier. Disse bakterier spredes nu fra svinestaldene og giver anledning til alvorlige infektioner hos mennesker. Eksempeler på sådanne bakterier er meticillinresistente stafylokokker (MRSA) og colibakterier med extended spektrum beta-laktamase-resistens. Svineproducenternes antibiotikaforbrug er dermed ikke længere et internt driftøkonomisk anliggende, men et sundhedsproblem, som berører hele samfundet.

Professor Kolmos står ikke alene med sin faglige bekymring for udviklingen:

Fødevareminister Henrik Høeg er opmærksom på sammenhængen mellem MRSA-bakterierne (stafylokokker) og mange svineproducenters overforbrug af antibiotika, som har stået på i 50 år (læs næste afsnit). I juli 2010 i år tog ministeren det hele udsædvanlige skridt at sende et advarselsbrev i form af "det gule kort" til 1.249 af de i alt 9.608 aktive svineproducenter herhjemme.
Ministeren var utilfreds med de 1.249 producenters tårnhøje antibiotikaforbrug, som han fandt uaceptabelt, til trods for at der ikke eksisterer lovregler på området. Da ministeren senere offentliggjorde en liste over de 1.249 "gult kort" - modtager, blev han beskyldt for at drive hetz mod svinebranchen.
Åbenhedstinget.dk har tidligere omtalt ministerens brev og også offentliggjort listen.
 

Foto: Åbningstinget.dk

Foto: Åbningstinget.dk

"Hvert femte gris har dårligt kød"

Ringe kødkvalitet eller livskvalitet?

Endnu et bevis på, at svinekødets kvalitet ikke er som forbrugeren må kunne forvente i 1976-78` til trods for slagteriernes garantier om en effektiv kontrol. Forbrugerrådet har indbudt svineproducenter, slagterier, dyrlæger, landbrugsråd, forbrugerkomiteen og Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste (LVK). På mødet skal man i første omgang udveksle synspunkter om kød og kvalitet, siger en talsmand for Forbrugerrådet (tekst på billedet).
Med særlig interesse vil man høre, hvad LVK-repræsentanten har at sige, især om misbruget af antibiotika til svin. LVK`s leder, dyrlæge A. TH Reimann, er netop blevet tiltalt for at opfordre landmænd til at omgå bestemmelserne om brugen af antibiotika. LVK er en forening, hvis medlemmer står for ca. 40 pct. af den totale husdyrproduktion i Danmark. Sitat slut (Ekstrabladet). 

Endnu et stinkende bevis fra 1976-78 på, at kødet ikke var som det burde være (billedet). I DR Dokumentaren d.23. januar 2014

Endnu et stinkende bevis fra 1976-78 på, at kødet ikke var som det burde være (billedet). I DR Dokumentaren d.23. januar 2014 "Det store griseri" kunne man følge dyrelægens kontrolgruppe, hvor det blev fortalt, at man kun skærer bylderne fra kødet? Enhver med lidt forstand på hygiejne kan forstå, at bakterierne (streptokokker) meget nemt er i stand til at spredes med blodbanen til det øvrige kød på grisekroppen. Tænk dig om næste gang du sætter tænderne i svinekød, at det muligvis kan være inficeret med mund, hals og lort- betændelser (streptokokker) fra svinet eller når du berører kødet før du steger det.

Han taler om, at de unge skal lære mere og mere i skolen, efteruddannelse osv., men hvor meget ved Løkke Rasmussen om giftstoffer i maden og forurenet arbejdsmiljø?

Han tror han kan tale os til sund fornuft om mega hospitaler, kæmpe vindmøller og eksport af svinekød til Kina og Japan, men glemmer alt om MRSA bakterier som årsagt til mange sygdomme og som svæver i luften, når der gylles på markerne og i svinestaldene? 

Lars Løkke Rasmussen Venstre

- glemmer alt om forurening fra landbruget og er lige som Karen Ellemann, der blev kåret til årets nytårstorsk 2011. Vi når ikke efterløn, os som har været med til at opbygge Danmark med et nedslidende og forurenet arbejde. Du får ikke det kongelige håndtryk som hårdtarbejdende håndværker, svejser og kloakarbejder, øko landmand m.m., men må bøde livet med sygdom og invaliditet indtil du ser døden foran dig!!... 

Hvis Gud findes i naturen eller er en del af naturen, hvorfor sviner vi ham så til?

                  Når døden har sin årsag?     

"De skjulte gifte"

For mere end årtier siden læste jeg en spændende artikel, som var skrevet af professor, dr. med Jørgen Clausen. Det fik mig til at tænke tilbage på min læretid indenfor skotøjsindustrien og den fare der var forbunde med mit arbejde og verdens farligste gift "dioxin", som man ikke kendte dengang? 

Dioxin er et spilproprodukt som opstår ved opvarmning af chlorfenoler (PVC) - et kemisk stof, som jeg havde indåndet gennem 4 år ved forarbejdning, opvarmning af skosåler ved slibning af hæle og fræsning af såler i skotøjsfabrikationen som specialarbejde, som blev kaldt skotøjspudser. De fine støvpartikler og lugtgener (røgudvikling) ved slibning, sad som en dyne over hele fabrikshallen. Jeg følte til tider (1962-66) i min læretid, som om min hjerne (hukommelse) ikke kunne fungere og tænke klart, før jeg havde forladt fabrikslokalerne? Der var mere end 50 forskellige giftige kemiske forbindelser, opløsningsmidler, garvestoffer fra ko- og grisehuder, som jeg indåndede ved forarbejdning af sko fabrikshallen. I afdelingen pudseriet på Danmarks ældste skotøjsfabrik Panther Sko, oplevede jeg mange af mine arbejdskolegaer dø langt før pensitionsalderen?

Tryk på dette link og vend tilbage til denne side:  The EndThalidomidsagen i 1960`erne, hvor hundredevis af gravide udsatte deres børn for fosterskader efter indtagelse af sovemidlet thalidomid, indledte en ny æra i giftforskningen og illustrerede for os alle den kemiske industris ansvar for menneskets sundhed.
Videre skrev dr. med. Jørgen Clausen: Der udvikles årligt mindst 3.000 nye kemikalier, som aldrig tidligere har eksisteret på jordens overflade, og heraf når hvert år omkring 300 nye stoffer ud til forbrugerne. Kan vi kontrollere udviklingen? Eller vil den kemiske industri udsætte menneskeheden for nye farer?

Hvad bruges de nye stoffer til?

Talrige af de nye kemikalkier når ind i vor hverdag. Når husmoderen børster sine lædersko, er det ikke sikkert, hun ved, at der giftige tilsætninger i læderet (farve- og garvestoffer m.m.) og i skosværten.
Når vi sprøjter vore haver med insektdræbende midler, udsætter vi ikke alene naturen, men også os selv for gift-påvirkning.
Vanskeligheden for giftforskeren er at vudere, hvad der kan føre til uhelbredelige skadevirkninger, og hvad der kun kan give en kortvarig irritation i organismen.
At udviklingen må tages med alvor kan illustreres af engelske og amerikanske undersøgelser af forholdene i plastic-industrien. I slutningen af 1960-70èrne anmodede den engelske plastindustri en forsker om at undersøge, om der under fremstillingen af plast kunne afdampe en gifttig gasart (vinylklorid). Det viste sig ved denne undersøgelse, at gasarten i den koncentration, der forekom i fabrikkerne, gav leverkræft hos mus. Meddelsen nåede ikke de amerikanske sundhedsmyndigheder, som imidlertid 4 år senere afslørede, at 10% af arbejderne i de fabriksafdelinger, der anvendte vinylklorid, fik leverkræft.
En anden amerikansk undersøgelse viste, at mere end 10% af de arbejdere, der var beskæftiget med fremstilling af et andet plastmateriale, fik lungekræft.

Hvor udsatte er vi?

Det spørgsmål rejser sig naturligt: Hvor mange af os her i landet er udsat for skadelig påvirkning? Ingen kan svare med sikkerhed på spørgsmålet, men vi kan pege på visse risikomomenter.
I 1960èrne fandtes ingen fabrikker, der fremstillede vinylklorid, men mange skotøjsfabrikker brugte materialet også i træindustrien.
Ved træ-imprægnering anvendes enten uorganiske stoffer, for eksempel blandinger der indeholder de velkendte gifte kviksølv, kobber og arsenik, eller organiske giftstoffer, blandt andre de såkaldte kloro-fenoler. Disse stoffer er i sig selv næppe særlig giftige for mennesker, men på fabrikkererne, hvor de blev fremstillet bl.a. La Roche i Seveso Italien, måtte kemikerne være særlig omhyggelige med at styre den kemiske proces rigtig. Varmes de for kraftig op, er der en stor risiko for dannelse af et yderst farligt bi-produkt (dioxin).
I både Tyskland, England og USA har det vist sig, at dette bi-produkt fremkalder hudlidelser (klorrance) hos arbejderne. Det kan imidlertid også ødelægge leveren og specielt påvirke centralnervesystemet (så man får alverdens symptomer) lige som jeg afkalkning af knogler, idet dioxin forhindre optagelsen af A-vitamin. gin-
www.VitaNyhed.dk

Endelig skriver professor, dr. med Jørgen Clausen, har anvendelsen af disse stoffer (dioxin) rejst stigende bekymringer hos giftforskerne, idet de i dyreforsøg (1960èrne), ligesom thalidomid, har givet fosterskader og medfødte misdannelser (det kan især på virke arvelighed hos børn). 
Seks tilfælde af kræft blandt arbejderne på svenske papirfabrikker, hvor de har været beskæftiget i afdelinger, der anvender nittrøse gasser, har sidste efterår (1960èrne) ført til, at en undersøgelse også foretaget på danske papirfabrikker.
En engelsk rapport har samtidigt vist, at rotationstrykkere i avisindustrien er særlig udsat for kræft. Men man har ikke kunnet påvise, siger Jørgen Clausen, hvor selve faren ligger. Er det i papiret - eller i farverne? Dette vil man samtidig søge at løse herhjemme (artiklen er fra 1960-70èrne).

               ________________________


Også i husholdholdningen:

Nu er sagen imidlertid den, at ikke alene træimprægnerings- og lædervarearbejder  (taske, tøj og skotøjsindustrien m.m.) udsættes for de her nævnte giftstoffer, men der dannes også giftige urenheder ved fremstilling af de insekt- og ukrudtsdræbende midler, der anvendes både i vore haver og i landbruget.
Staten levnedsmiddelinstitut og Miljøstyrelsen har givet faste retningslinier for, hvilke stoffer der må tilsættes føden, og der er angivet bestemte krav om renlighed i produkter. Der føres med andre ord fra offentliges side tilsyn med, at tilsætningsstofferne er rene. Der sker imidlertid stadig ændringer i produktionen, og derfor kan der naturligvis forekomme giftige urenheder i tilsætningen. Samfundet vil ikke acceptere en ukontrolleret industriel anvendelse af kemiske stoffer. Derfor findes der regler om kontrol af giftindhold. Disse regler og praksis må imidlertid til stadighed efterprøves og føres à jour, for at man kan have et effektiv værn mod, at der opstår hidtil ukendte giftstoffer.

Hvad kan den enkelte gøre?
Gennem lægen får vi ordineret kemiske stoffer (medicin), de findes i de piller og tabletter, vi spiser, og på mange andre områder i vort daglige liv bliver vi udsatte for påvirkninger af større og mindre giftmængde?
Det gælder her - som så mange andre situationer - at mådehold er den bedste udvej til forebyggelse. Man må ikke glemme, at mennesker til alle tider har levet farligt: Fanatisme er i alt fald farlig?
Overdreven anvendelse af enhver art af kemikalier bør imidlertid undgås. Og det kan vi selv gøre meget for.
I de allerfleste tilfælde er sove- og nervemedicin unødvendig, og lad for eksempel være med at anvende kemikalier kritikløst i Deres have. Hvis roserne absolut skal sprøjtes, så sørg for hos Deres materialist at få et "let" nedbrydeligt sprøjtemiddel", hvilket også kan gøres med skummetmælk?
Og hvad Deres daglige kost angår og den risiko, den kan medføre så prøv at spise varieret. Bliv ikke kostfanatiker, men sammensæt Deres måltider af mange forskellige næringsmidler - spis lidt af mange forskellige ting. Det er tilrådeligt.
                          af professor, dr. med. Jørgen ClausenKan det medføre fare, at spise fisk og kød?

Fisk eller forrådnelse af kød

af læge Arnold Møller "SUNDHEDS LÆRE"
Udgivet af Dansk Presseforening 1907

Fødevare, om hvilke man med største sandsynlighed kan formode, at de ikke er friske: Det gælder således om det meste af al den "FÆRDIGLAVEDE mad, der kan købes i butikkerne; tillavet fars, fiskegele, tilberedte salater, forloren skildpadde, finker; ofte også om pølser, leverpostej og meget andet. Det betales tilmed alt sammen med priser, der i forhold til næringsværdien er svimlende!!....
Overhovedet bør man ved sit indkøb af kød være forsigtigere, end det almindelig anses for nødvendig. Kød, som har den ringeste "Tanke", er ganske utjenligt som Føde; og den skik at lade Vildt være halvråddent, inden det spises, rangerer i virkeligheden som Kulturfænomen ikke højere, end Hyænernes Rov af Kirkegårdenes lig. - I denne sammenhæng må det også erindres, at kød, der har været frossent og derefter atter bliver optøet, meget hurtigt går i forrådnelse. Sådant kød må derfor altid købes i frossen tilstand; hvis man f.eks, ser rensdyrkød (der altid kommer frossent hertil) ligger optøet i en butik, vil man gøre klogest i at lade det ligge.
1.Kor.8,7-13 ; Rom.14,15 ; Hos.8,13 ; Es.1,11 ; Amos.5,22.

Der er også enkelte fødemidler, hentet fra dyreriget, som fortjener lidt omtale. Således anvendes Rejer, Krebs og Hummer mange steder en hel del. Kødet af de to første er let fordøjeligt, derimod er Hummer kød så fast og vanskeligt at opløse, at det hører til tungt fordøjeligt spiser. Der er iøvrigt den ejendommeligt ved kødet af disse dyr, at det selv i kogt tilstand meget hurtigt går i forrådnelse, når det er varmt i vejret eller køkkenet, og følgen heraf er hyppigt ret alvorligt madforgiftning. Disse spiser bør derfor om sommeren aldrig gemmes natten over. Det kan undertiden hænde, at man også bliver syg efter at have nydt disse havdyr i fuldstændig frisk tilstand; det drejer sig da øjensynligt om et særligt, ikke nærmere bekendt giftstof, der findes i deres kød. Sygdommen går  i almindelighed under navnet af "Nældefeber" og viser sig som røde, svagt ophøjede og stærkt kløende pletter på kroppen.
Et fødemiddel, der ganske med urette nyder ry som nærende, er Østers. Disse dyrs kød er ganske vist letfordøjeligt, men der er et meget ringe indhold af næringsstof i det.
Musliger er ikke stort mere værd; deres indhold af æggehvide er ganske vist større, men på den anden side er de i den kogte tilstand, hvori de nydes, meget tungtfordøjeligt. Iøvrigt er muslinger en farlig spise, idet de undertiden kan indholde et overordentlig stærkt virkende giftstof, der endog kan forårsage døden. Det er umuligt i forvejen at vide nogetsomhelst om, hvorvidt dette giftstof er til stede eller ej; den almindelige prøve med en sølvske (folkemunde) siger slet ingen ting. Det eneste tegn, det er muligt at få på giftens tilstedeværelse, er desvære selve forgiftningen som kan medføre døden.
Udgivet af DANSK PRESSEFORENING
FR. BAGGES KGL-BOGTRYKKERI 1907

Forbud mod skibsmaling

I 1906 forbød man i Tyskland, at bruge blymønje til skibsmaling p.g.a. dens giftighed. Bylmønje sælges ikke frit i Danmark, af sundhedsmæssige hensyn, idet bly er meget giftigt også for marinedyr, småfisk, østers, blåmuslinger, krebs, rejer m.m.
Mønje maling har en flere tusinde år gammel historie og har været anvendt i det gamle Babylon, nævnt i  Bibelen, der gjorde havet rødt som blod så ægypterne omkom i bølgerne?
Moses forbød israelitterne, at spise langsomme og stillestående havdyr som f.eks. østers, muslinger, krebs, rejer og hummer o.m.a...
3.Mos.11,9-12.
Det fortælles også, at Moses havde fået overdraget Ægyptens visdom "alkymi" af hoffet hos Farao og var blevet oplært og uddannet i den kemiske kemi som bestod den gang af astronomi o.m.a...
Apostlenes Gerning 6,22.

Fra Bibelen ved man, at  Moses forvandler Nilens vand til blod, men var der tale om blod eller giftige mønjepulver? Og Moses og hans broder Aron gjorde, som HERREN bød; Moses løftede staven (fyldt med mønjepulver?) og slog vandet i Nilen for øjnene af Farao og hans tjenere, og alt vandet i Nilen forvandlede til blod, fiskene i Nielen døde, og Nilen stank, så ægypterne ikke kunne drikke vand fra Nilen, og der var blod i hele Ægypten.
2.Mos.7,20-25 ; Sl.78,44 ; 105,29 ; 2.Mos.4,9.

Moses var 3500 år forud for sin tid og så den kommende forurening i 2014?
Tryk på linket her og læs historien:
www.vitanyhed.dk/12158282

De syv engle med de syv plager
Mose` og Lammets sang de

Og de sang Moses`, Guds tjeners, sang og Lammets sang: "Store og underfulde er dine gerninger, Herre vor Gud, du Almægtige! retfærdige og sande er dine veje, du folkenes konge!
Og derefter så jeg: templet, vidnesbyrdts telt, i Himmelen blev åbnet, og de syv engle med de syv plager kom ud af templet. Og den anden engel hældte sin skål i havet (fyldt med mønje), og det blev til blod som af en død; og hvert levende væsen i havet døde. Og den tredje engel hældte sin skål i floderne (Eufrat og Nilen) og kildevældene, og de blev til blod.
Åb.15,1-8 ; 16,3-17.
Og jeg hørte en høj røst fra templet sige til de syv engle: "Gå hen og hæld Guds harme syv  skåle (gift af møjne, tjære, sod m.m.) ud over jorden!"
Og den første gik hen og hældte sin skål over jorden. Da kom der ondartet og slemme bylder på de mennesker, som havde dyrets mærke (den Babyloniske Drage), og som tilbad dets billede (Dan.3,5f.).
Da  sagde kongen Nebbukadnezars til Daniel: "Hvorfor tilbeder du ikke Bel?"
Jer Brev 40
og han svarede: "Fordi jeg ikke dyrker afgudsbilleder, der er lavet af menneskehænder, men derimod den levende Gud, som har skabt himmelen og jorden og hele menneskehedens herre".
Kongen spurgte så Daniel: "Mener du da ikke, at Bel er en levende Gud? ser du da ikke, hvor meget han hver dag spiser og drikker?
Men Daniel lo og sagde: "Lad dig ikke føre bag lyset, konge! han er jo indvendig af ler og udvendig af kobber og har aldrig spist eller drukket noget".
Så blev kongen heftig fortørnet, lod præsterne kalde og sagde til dem: "Dersom I ikke siger mig, hvem det er, der fortærer det, der her bliver leveret, skal I dø; men hvis I kan godtgøre, at det er Bel, som fortærer det, så skal Daniel dø, fordi han har talt bespotteligt om Bel, "Daniel svarede kongen: "Lad det kun ske, som, du har sagt!"
Bels præster var halvfjerdssindstyve i tal foruden kvinder og børn. Kongen begav sig nu sammen med Daniel til Bels tempel; og præsterne sagde: "Vi skynder os bort; lad du selv, konge, maden sætte frem og vinen blande og stille frem derinde, luk døren og forsegl den med din signering; hvis du da, når du kommer i morgen tidelig, ikke finder alt fortæret af Bel, vil vi lide døden; i modsat fald skal Daniel dø, fordi han har løjet om os."
De var trygge; de havde nemlig lavet en hemmelig indgang under bordet, og ad den plejede de altid at komme ind og fortærre, hvad der var stillet frem.
Da nu de var gået bort, lod kongen maden sætte frem til Bel; men Daniel befalede sine tjener at hente aske og strø den ud over hele templet, således at kun kongen fik det at se; derpå gik de ud, lukkede døren og forseglede den med kongens signetring, hvorefter de gik deres vej.
Men som sædvanlig kom præsterne om natten tillige med deres hustruer og børn og spiste og drak alt, hvad der var.
Tidlig næste morgen kom da kongen derhen ledsaget af Daniel; og kongen spurgte: "Er seglene urørt, Daniel? Han svarede: Ja, det er de konge!"
Så snart kongen derefter havde ladet døren åbne, kastede han et blik hen på bordet og råbte da med høj røst: "Stor er du, Bel! og hos dig findes der ikke nogen som helst svig."
Men Daniel brast i latter; og idet han holdt kongen tilbage, så han ikke gik ind, sagde han: "Se dog på gulvet og læg mærke til, hvis fodspor det er."
Kongen sagde da: "Jeg ser fodspor af mænd og kvinder og børn." I sin vrede lod kongen så præsterne tillige med deres hustruer og børn grib; og de måtte vise ham den hemmelige dør, gennem hvilken de plejede at gå ind og fortærre, hvad der var sat frem på bordet.
Derpå lod kongen den dræbe, og bel overgav han til Daniel, som ødelagde både ham og hans helligdom.

Dragen i Babylon

Der fandtes også en stor drage, som babylonierne dyrkede.
Kongen sagde nu til Daniel: "Du vil vel ikke påstå, at også den er af kobber? den er jo levende, og den æder og drikker; du kan dog ikke nægte, at dette er en levende gud; du må derfor tilbede den."
Men Daniel svarede: "Herren min Gud vil jeg tilbede, thi han er en levende Gud;
men giv mig bare lov, konge, så skal jeg dræbe dragen uden sværd eller stok." Kongen sagde da: "Jeg giver dig lov."
Så tog Daniel tjære, fedt og hår, kogte det sammen og lavede kager deraf, som han kastede i gabet på dragen; efter at have spist dem ravnede dragen, og Daniel sagde: "Der ser I, hvad det er, I tilbeder." Men da babylonierne fik det at høre, blev de meget vrede, rottede sig sammen mod kongen og sagde: "Kongen er blevet jøde! Bel har han væltet omkuld, dragen har han dræbt, og præsterne har han ladet hugge ned.
De begav sig så til kongen og sagde: "Overgiv Daniel til os! hvis ikke, slår vi dig ihjel tillige med hele dín slægt."
Og da kongen så, at de trængte stærkt ind på ham, blev han nødt til at udlevere Daniel til dem. De kastede ham i løvekulen hvor han var i seks dage.
Tilføjelser til Daniels Bog III,1-42 ; Dan.6,17

I kuglen var der syv løver, og dem plejede man at give to menneskekroppe og to får om dagen. Men denne gang gav man dem ikke noget - for at de skulle opæde Daniel.
I Judæa levede dengang profeten Habakkuk; han havde kogt vegetar suppe i en skå og brækket brød deri og var just på vej ud på marken for at bringe det til høstfolkene.
Men en Herrens engel sagde til Habakkuk: "Bring den mad, du har der, til Babylon til Daniel i løvekulen. Habakkuk indvendte: "Herre! jeg har aldrig set Babylon og kender ikke den kule.
Da greb Herrens engel ham om hovedet, løftede ham ved håret og satte ham ned i Babylon oven for kulen, så hurtigt at han knap fik trukket vejret.
Ez.8,3.
Habakkuk råbte nu: "Daniel!! Daniel tag den mad, Gud har sendt dig!"
Daniel sagde: "Så er du da kommen mig til hjælp, min Gud! du har ikke svigtet dem, der elsker dig"
Derpå stod Daniel op og spiste, men Guds engel bragte straks Habakkuk tilbage til hans hjemsted.
På den syvede dag kom kongen Nebukadnezer for at sørge over Daniel; og da han kom til kulen og kastede et blik derned - se, der sad Daniel.
Dan.6,20 ff.
Da råbte kongen med høj røst: "Stor er du, Herre, Daniels Gud, og der er ingen anden Gud end du!" Derpå fik han Daniel draget op; men dem, der havde villet hans undergang, lod han kaste i kulen, og de blev straks opædt lige for øjnene af ham.
Tilføjelser til Daniels Bog III

Læs historien om det gamle Babylon, der er blevet totalt misforstået af de fleste kristne trossamfund i dag!!.....
Tryk på linket: www.vitanyhed.dk/55835469

Lovpris Herren, I have og floder, lovsyng og ophøj ham i evighed. Lovpris Herren, I havuhyrer og alt, hvad der rører sig i havene, lovsyng og ophøj ham i evighed.
Tilføjelser til Daniels Bog V

Visdommen siger om billededyrkelse

Aldeles tomme (tanker) var jo alle mennesker, som ikke vidste noget om den levende Gud, og som ikke ud fra de gode ting, de kunne se, var i stand til at erkende "ham, som er" den levende Gud, og som ikke lærte bygmesteren at kende ved at iagtage hans værker.
Tænk på tømmermanden; når han har udsavet en lethåndterlig træblok, afskræller han med stor færdighed al bakken derpå, bearbejder den smuk med håndværksmæssig dygtighed og frembringer et nyttigt redskab til brug i det daglige liv; affaldet, som til sidst bliver tilbage, og som ikke duer til noget som helst, et kroget stykke træ, fuldt af knaster, det tager han og udskærer som beskæftigelse i ledeige stunder; og med kunstforstand, han har erhvervet sig, former han det og bringer det til at ligne billedet (ugudeligt) af et menneske; eller han giver det lighed med et eller andet usselt dyr, idet han maler billedet over med mønje (pulver/maling) og sminker det, så dets hud er rød, og har dækket hver plet på det med farve og lavet et hus, der passer til det, så sætter han det op på væggen og gør det fast med nagler!!.....
Kong Salomons Visdoms Bog 13,11-19 ; 14,1-11.

Bibelen afskyr afgudsbilleder, træ fyldt med giftig mønje? 
Iflg. Plinus den ældre (år 23-79) blev farven opdaget ved en brand i byen Piræus. På brændtomten havde der stået nogle kar med blyhvidt, som på grund af varmen var omdannet til mønje. Mønje har været kendt og anvendt siden det antikke Babylon og Grækenland, men opdagelsen af fremstillingsprocessen synes at bero på et tilfælde. Mønje anvendtes både i romersk og gotisk muralmaleri, og kendes også fra danske kirker. Farvelagte illustrationer og initialer i håndskrevne bøger, incl. det danske Flora Danica (1761-1883), havde en udstrakt anvendelse af Mønje. Min far som var kunstmaler, advarede mig om ikke at berøre oliefaver som han sagde kunne være særlig giftige!!......Han fortalte mig tit, at mønje som man brugte undervandsmaling på skibe er giftig og at man anvendte det for at tang, alger og krebsdyr ikke skulle binde sig fast på  skibsskroget. Farten på skibet kan blive reducere meget og kan koste skibsrederen store udgifter på olie under sejlads. Mange farvestoffer man anvender indenfor industri, tekstil og læder, er særdeles giftig hvis det kommer i berøring med huden.
Kilde: økolog, klimatolog, kunstner, religionsforsker og ekspert il livsstil m.m.

 

Jeg har modtaget flere henvendelser om den livsfarlige bakterie "boutulisme" fra venner på Facebook og familie, fordi vi er vegetar her hos os!!...... Derfor dette tillæg på min hjemmeside www.VitaNyhed.dk

20 juli 2011

Mediehysteri om boutulisme

Livsfarlig bakterie har smitet en 16-årige dreng og dame, der nu er indlagt. Myndighederne mistænker økologisk tofu og vegetarpostej fra Urtekram.

Kære G.I.N.
22.juli 2011 fra en Facebook

Hvordan kan det være hetz eftersom der rent faktisk er folk der er forgiftet? Det handler om, at kontrollen med de produkter simpeltneh ikke er gode nok.


Svar fra G.I.N

Jo det er "hetz", fordi man endnu ikke har fundet kilden til forgiftningen? Det er min overbevisning, at den 16-årige måske er blevet forgiftet på en helt anden måde. Disse bakterier som jeg skriver om på www.VitaNyhed.dk, findes i rigtige mange kombinationer og forbindelser bl.a. ved indtagelse af kød/blod produkter sammenblandet med jordbakterien (boutulismeus). Bibelen fortæller også, at man ikke må spise "kød og blod" i Rombrevet.14,1-6 : 1 Korianter.8,8 ff). Boutulisme "pølseforgiftning" har været kendt i tusindevis af år blandt jøder og kristne, men blodforgiftningen er meget sjældent i Danmark pga. hygiejne, og aligevel dukker disse forgiftninger op engang i mellem og det advarer Biblen om?
Ordet "pølseforgiftning" opstod i sin tid, fordi man af uvidenhed havde blandet "blodpølse" ved tilberedning sammen med rå grøntsager (jordbakterier), hvilket er meget farligt. Det er derfor første gang jeg har hørt, at vegetarpostej og tofu skulle give "pølseforgiftning". Jeg syntes man skulle have givet befolkningen mere information, lige som det jeg skriver på min hjemmeside, derfor mener jeg som livsstilekspert, at der er tale om hetz mod helsebranchen, sålænge man ikke har indicer om årsagen? En blodprøve fortæller kun, at organismen indeholder botoulismebakterien, men ikke hvor den stammer fra?

Senere laboratorieundersøgelse har afsløret, at der var tale om en jordbakterie fra spiret Lucernefrø, hvor man havde glemt og skylle spirerne ordentligt med vand, idet jordbakterien formerer sig lynhurtigt til milliarder af bakterier. Mutagene stoffer "toksiner" jordbakterier findes i rigtige mange levnedsmidler, hvis de overskrider holdbarheds datoen f.eks. soltørede figner, rosiner, abrikoser, tomater og andet tørret frugt fra middelhavslandene, når de først har ligger på jorden!!....Hvis man fået rødt kød og samtidig spiser levnedsmidler fra middelhavslandene, så kan man risikere at blive syg af botulisme bakterier. Det kan være dødsensfarlig, hvis en vegetar eller veganer spise kød efter at have levet af planteføde i mange år. Han bliver meget nemt ramt af en pølseforgiftning!!...

Tryk på linket: Levende føde

Der findes hundredevis af praktfulde sunde opskrifter med tofu på internettet, her en tofutærte.

Der findes hundredevis af praktfulde sunde opskrifter med tofu på internettet, her en tofutærte.

Jesus bloddråbe!!...

En legende fortæller, at en bloddråbe ramte ham i øjet, hvorved han fik synet igen. Men hvor farligt er det, at spise kød med blod.
1.Mos.9,4 ; 17,11 ; Ap.g.15,29 ; 3.Mos.1,26 ; 17,14 ; 19,27.

Vi er, hvad vi spiser

Den mad du spiser (landbrugsjorden) er udpint for livsvigtige mineraler, vitaminer, plantehormoner og enzymer, hvilket skyldes anvendelse af kunstgødning, sprøjtegifte, stråforkorter og i øjeblikket strålingsfare fra trådløst netværk, mobilmaster o.m.a... Alt sammen skyld i mange af de uheldbredelige kræfttilfælde. Læs på Google og skriv: Dansk Kvindebiografi: Leksikon Kristine Nolfi.
 
NB! Tryk på Google hans og hør foredraget om Civilingeniør Wiggo Berthelsen på You Tube eller læs også biokemiker Otto Ballin (sagen), naturapat Axel O. Hansen og naturhelbreder Stefan og Julia Vlødans bøger og tidsskrifter!!......


Denne pige var èn blandt få børn som overlevede kræft på sin egen sengenstue, idet hun var opgivet af lægerne på Rigshospitalet?
Hun blev helbredt i 1970èrne med Minalka og Scanalka bl.a.


Denne pige var èn blandt få børn som overlevede kræft på sin egen sengenstue, idet hun var opgivet af lægerne på Rigshospitalet?
Hun blev helbredt i 1970èrne med Minalka og Scanalka bl.a. "Wiggo Berthelsen`s mineraler & vitaminer.
"Grundstoffernes Stråling" er menneskets værste fjende her på jorden!!....

Alt er stråling

Vi bliver syge og dør af "Stråling", sådan skrev afdøde dr. pilh Emiel Rasmussen allerede i sin bog "Grundstoffernes Strålig" i 1932. Alt stråling er farligt - ingen stråling er sikker?

Betragter vi den såkaldte "baggrundsstråling", der kommer fra solen, tordenvejr, jordstråler, radon, højspændingsledninger, TV- og mobilmaster, vindmøller,transformerstationer, lysstofrør o.s.v., så er det indlysende, at denne i hovedsagen er et elektrisk fænomen. Bølger hvis lange skalarække stræker sig fra de korteste svingninger pr. sekund (hertzbølger) gennem infrarøde varmestråler, lysstråler, ultraviolette, røngten og radiumstråler til de kosmiske stråler ude fra verdensrummet. De er alle, under èn - eller anden form af elektrisk oprindelse. Deres bølgelængder udgør en glidende skala, der er udtryk for den energi, der har fremkaldt den.
Tryk på linket er farlig lyd: www.vitanyhed.dk/55835461

Således er jordstråler ikke kun èn slags stråler fortæller dr. phil. Emile Rasmussen, men derimod summen af en hel række stråler af forskellige bølgelængder.

I bogen "Kræftproblemets løsning" fra 1937 skriver dr. phil Emiel Rasmussen, at det kan syntes overflødigt med den moderne lægevidenskab, om der også i Dyreriget kendes bakterie kræft, efter som vi desværre har tilstrækkelige beviser for, at både Radium "stråling" og Niels Borh Røntgenstråler "Kobolt" kan fremkalde kræft!!.....

Allerede 5 år forinden i 1932 skriver phil Emiel Rasmussen i sin bog "Grunsstoffernes stråling", at de fleste sygdomme skyldes, jordens beskaffenhed i "undergrunden" af skiffer, granit o.s.v. i form af det vi kalder jordstråler, men også radon (gasart), som er årsag til kræft.

Vi ser også tydeligt i øjeblikket 2013 på Bornholm i Sandvig, at hver tredje ældre som bor i huse nær granit spalter i undergrunden, hvor der siver radon op af jorden - får kræft?

Kilde: G.I.N. klimatolog og foredragsholder i Bornholmske kilder.

Atomkerne

Det må erindres siger afdøde dr. pihl Emiel Rasmussen, at "Jordstråler" på ingen måde eller omstændigheder er ensbetydende med, at vi alle får kræft. Da alle grundstoffer stråler i "atomkernen" og udsender frekvenser både positive og negative (ioner?), kan man ikke sætte fingerspidsen på noget punkt af jordens overflade, der ikke har "stråling". Hvis dette betød kræft, måtte vi alle dø af kræft, skrev han i sin bog "Grunsdtofferne stråling i 1932. Han var allerede fremme før de andre, at sygdomme skyldes mængden af "Grundstoffernes stråling" og at det er de elektriske stråler som forstyrer den menneskelige organisme, celler o.s.v.. Beta, gamma, radar, radiostråling o.s.v. er af elektrisk art, der stråler med forskellige frekvenser og forstyrrer naturens orden overalt!!......Alt tyder på sagde han allerede dengang, at kræften tilhører denne store kategori. Materien er ikke længere en dorsk og død masse. Den lever på sin vis, fortæller dr. Phil Emiel Rasmussen. Den har sin "grundstof stråling" fælles med alle levende organismer. Og i grundstoffernes evige, uforanderlige bølgelængder turde vi have fundet et nyt, skabende princip, der i sig selv og gennem indbyrdes samvirke synes at være den inderste "HEMMELIGHED" i den "Skabende udvikling", siger han, og som fillosofen Bergson forkynder. Går vi mere i enkeltheder, så vil naturligvis hele den mekaniske fysik blive påvirket, og ganske særlig vil læren om magnetisme, elektricitet, elektromagnetisme, jordmagnetisme, polstråling og de såkaldte "kosmiske" stråler får et helt andet udsende og opfattelse af det uvidende menneske. Også atom-teorien må tilpasse sig efter den nyvundne, på eksperimenter opbyggede erkendelse. Dermed vil fysikken sejrigt holde sit indtog i videnskabens ragnarok, hvor den moderne kemi hidtil var næsten enestående, siger dr. pihl Emiel Rasmussen. I bakteriologisk og gæringsfysiologi vil opdagelsen af grundstoffernes antagonister "stråling" og deres katalytiske virkninger virkninger betyde en hel omvæltning indenfor moderne forskning. Vi vil ad rent fysisk vej ikke blot kunne karakterisere mikropperne gennem deres forskellige indhold af grundstoffer "stråling", men også ad samme vej påvise endnu ikke opdagede skadelige mikrober.

På samme måde vil man kunne kaste dagens klare lys midt ind over al den "Mystik", der er ombølget af stråling fra vitaminer, hormoner, fermenter, enzymer, serum, vaccine o.s.v.., siger dr. phil. Emiel Rasmussen. 

Viggo Berthelsen havde ret

Det har vist sig, siger civilingeniør Viggo Bertelsen opfinderen af Scanalka og Minalka pillerne, at personer med et ekstremt dårligt immunsystem på 15 meters afstand kan mærke som et ubehag, at der bliver tændt for et fjernsyn. Her tænker jeg også på strålingen fra mange elektriske og elektroniske ledninger og apparater, mikrobølgeovne o.s.v., vi er omgiver os med til daglig. Således har Viggo Bertelsen udført adskellige og forskellige forsøg på sig selv og nedfældet resultaterne i diverse skemaer. Forsøgene omfatter mange forhold, lige fra indtagelse af regnvand efter Tscjernobylulykken over arbejder ved en dataskærm til røntgenfotografering m.m. Disse forsøg og resultater viser, at f.eks. Calcium efter en tid falder fra 100% til 60% og visse livsvigtige sporstoffer af mineraler til nul.

Hvordan kan man nu bevise påstanden om den daglige strålings virkninger og fare? Det kan man, siger Viggo Berthelsen ved at analysere morgenurinen eller -spyt for de forskellige mineraler og sporstoffer med atomabsorbtionsmetoden og derefter sætte sig til at arbejde ved dataskærmen en tid og så igen analysere en urinprøve. Det kan også lasde sig gøre ved at nanlysere morgenurinen, idet der udskilles 6-hydroxymelatoninsulfat (streshormon), en vigtig metabolit af pineal-hormonet melatonin, som kan bevirke en svækket immunforsvar.
Det, der sker er, at strålingen nedbryder de for immunforsvaret så vigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer i signifikante mængder. Det er så meget mere betænkeligt, som de fleste mennesker som i forvejen er underforsynet med disse stoffer på grund af en forringet kvalitet af de fødevare, vi er henvist til i dag med kunstgødning af marker, sprøjtegifte o.s.v..

Grundbyggestenene for alt materie omkring os er atomerne og kan beskrives bestående af en central kerne af protoner ( positiv ladning), omgivet af lige så stort antal negative ladninger, som kaldes elektroner der rører sig udenfor ligesom planeter omkring solen. Atomet er altså en klode af samme beskaffenhed som universets midte, hvor der altid sammen med selve atomet følger en drabant (elektron), ligesom fjernstyrede rumskibe der kredser omkring jorden i en ellipseformet bane.
Et atom er i sin styrke og sin uspalthed af akkurat samme beskaffenhed som universets midte og kan ikke spaltes!!...Omend et jernatom udsættes for solens tusinder af varmegrader, forbliver det det samme atom, der ikke kan spaltes og ikke forgå, siger naturvidenskabsmand dr. phil Emiel Rasmussen i sin bog "Grundstoffernes Stråling".
Den Bohrske og Einsteinske teori om, at atomet er spaltelig er ikke rigtigt, og de såkaldte atombomber; de er molekylebomber, eller allerhøjest sammenkædede atomer, men der sker ikke sprængning af selve atomet, thi et atom vil og bliver aldrig spaltet, siger dr. pihl Emiel Rasmussen.
Den værste stråling sker ved nedsmeltning til radioaktive stoffer (opbrugt energi) i atomet som f.eks. røg og støvpartikler, der går under betegnelsen "positive ioner".
Under særlige forhold f.eks. temperatursvingninger, damptryk, luftveksling til atmosfæren, forurening o.s.v., bliver nogle elektroner kastet ud af atomet og efterlader et (hul) som bliver til positiv ladet atom. Det atom, der har afgivet elektroner, er nu positiv ladet, og det, der har modtaget elektroner er negative ladet (med energi). Et atom kan forbinde sig med kun èn "partner", eller kan "indgifte" sig i en enorm familie ved hjælp af frie "elektroner".
De kræfter, der binder atomerne sammen til molekyler, er derfor af elektrisk tiltrækning mellem grundstof med modsat elektrisk ladning, den såkaldte ionbinding f.eks. "SALT" natrium-klor. 
Hver gang et grundstof f.eks. uran 235, plutonium eller cæsium 134 udsættes for varme, ild og overophedning eller gnidning omdannes de til yderst farlige positive ioner, hvilket gælder for dyr, mennesker og de planter vi spiser (radioaktivitet fra A-Kraftværker som f.eks. Fushima udslippet som er målt i atmosfæren eller havvand udenfor Fushima Kraftværket i Japan.?.
Da balancen mellem de positive og negative ioner i luften er afgørende for, at luften kan bevare sin renhed, er vort moderne miljø i dag årsag til, at mennesker der opholder sig i dette miljø f.eks. med A-Kraftudslip en alvorlig trussel, der kan få alvorlige fysiske og psykiske belastninger med sygdom og død til følge.
Denne proces positive og negative ioner går under betegnelsen "kinetisk teori", hvilket har været kendt af kineserne i deres 6000 årige historie (Yin & Yang)?

Selv om den kinetiske teori blev grundlagt af R. Clausius, J.C. Maxwell og L. Boltzmann i sidste del af 1800 tallet, så har flere religioner heriblandt hinduismen, buddhismen og kristendommen kendt til den kinetiske teori. Vores egen dygtige naturvidenskabsmand og pendul søger dr. phil Emiel Rasmussen skrev allerede i 1932-33 om den kinetiske teori, hvoraf jeg har hentet det meste af min viden om klimatologi og atomfysik.
skrevet af
Klimatolog & Naturforsker i livsstil- sygdomme
G.I. Nielsen
www.VitaNyhed.dk

Antrofi:

- betyder "afmagring" svind af væv, legeme eller organ, hvilket sker under langvarig sygdom f.eks; atomstråling, slankekure eller sult.
Antrofi, i form af faldende celletal, dækker over begreberne nektrose, og kan være fremkaldt af iltmangel (f.eks; dårligt blodomløb), men også fremkaldt af flere ting; radioaktiv stråling og stoffer vad atomuheld, gifte i vores miljø, toksiner eller bakterier.
Ved svære læsioner eller pludselig alvorlig sygdom eller ved de ovennævnte ting, ødelægges millioner af lymfocytter indenfor et døgn og som produceres i thymus, idet den skrumper ind til det halve.
NB! Tryk på linket: Ionterapi eller stress.
Thymuskirtlen sidder i mennesket venstre side lige over hjertet og kan godt gøre lidt ondt en gang imellem. Til forveksling tror de fleste, at ømheden skyldes dårligt hjerte?
Thymuskirtlen er ikke helt klarlagt, men en dramatisk afmagring eller indskrumpning kan skyldes alvorlig stresspåvirkning, sygdom, miljøfaktorer og bakteriers indtrængen som er beskrevet af mange videnskabsmænd, heraf den verdensberømte stressforsker og læge Hans Selye i 1974 "Stress Without Distress". Ionterapi spiller derfor en vigtig rolle i bekæmpelse af sygdom og naturhelbredelse!!...

Klimatolog & Naturforsker i livsstil sygdomme
G.I. Nielsen
www.VitaNyhed.dk

Tobaksryger udsætter sig selv og sit ufødte barn for alvorlige sygdomme

Kort nyt om Kemikalier

Det er ikke nok at kvitte smøgerne og begynde på en sund livsstil, når du bliver gravid. For det er ikke kun de skadelige stoffer, du indtager under graviditeten, der overførers til dit barn. Også de forureningsstoffer, der gennem livet har ophobet sig i kroppen, overføres til fostret. Både under graviditeten og i ammeperioden.
I ny dansk-fæørsk forskning 2011, der blev offentliggjort i Environmental Scince and Technology, indsamlede forskere prøver fra 100 nyfødte og deres mødre . I alt sporede forskerne hele 87 kemikalier i kvinderne og deres børn.

kilde: RITZAH

Oligdynamisk kraft findes over alt i universet som den største hemmelighed.

Kinesernes ældgamle lægekunst har i mere end 6000 år vidst, at alt i universet er forårsaget af en "urkaft", der også omtales som en "Kraft" i Ny Testamente, og går under betegnelsen Chi i kinesisk filosofi.
Universets usynlige livsopbyggende energi styres af oligodynamiske "urkraft", der kaldes Chi og som dr. phil Emiel Rasmussen omtaler i sin bog "Grundstoffernes Stråling". Denne urkraft udspiller sig mellem modsætningerne (dualisme) som en positiv og negativ energi lige som en elektrisk strøm, der flyder mellem de to poler på et batteri. Ved denne oligodynamiske kraft forstår man atomernes egen iboende kraft, der altid stråler på èn bestemt bølgelængde og tal i det periodiske system (atomopbygning).
Da atomet er en klode af samme beskaffenhed som universets midte, altså ikke en elektrisk stråle, men en evighedsstråle, som ikke kan forandres, og da der altid sammen med selve atomet følger en drabant (elektroner), lige som atomerne i sig selv er bipoler til universets midte, så vil det i virkeligheden sige, at det er bipolerne (elektronerne) til atomet, vi høster gavn af ved naturhelbredelse. De gamle kineser kaldte livsenergien for "kraftenergi" Chi, fordi den indåndes gennem luften ILT de livsvigtige negative ioner og tilføres kroppen gennem føden og vandet.
I det Fjerne Østen ligger forståelsen for Yang og Yin som også atomfysiker Niels Borh senere blev tilhænger af. Energien ligger til grund for traditionel helbredssystemer som f.eks; akupunktur og Shaiatsu, Feng Shui (vind og vand) eller for krigskunster som Tai Chi, qi Kong og Aikido o.s.v. Hos mennesket har samme livsenergi haft mange navne som et vigtigt våben overfor sygdomsangreb mennesker, dyr og planter. Hippokrates kaldte den vis medicatrix natura, og som var kendt af de indvidede præster i Grækenland ca. 500 f.Kr. de græske templer. Paracelsus gav den navnet Arehaeus, hos hinduerne Parna, på Hawai kaldes den Mana og hos kineserne kaldes den Chi, i Japan Ki (staves også Qi) og Ægypten Ka og som på en stele også på hieroglyffer nævner, at livsenegien forlader kroppen efter døden. I øjeblikket strømmer "livsenergien" ind over landegrænser, som en alternativ helbredsmetode og for nogle lykkedes den. I Vesten findes ikke nogen specifik betegnelse for denne livsenergi, fordi den er blevet tabt af de kristne op gennem oldtiden og middelalderen p.g.a. bibelens vanskelige oversætteler og som kun kan forståes af ganske få mennesker ud fra retorik (Jesus ligneler)!!..... 
I de oldgræske latinske betegnelser, der oprindelig blev overleveret af de første kristne f.eks. Paulus, Johannes, Markus og Matthæus er energien menneskenes "livskraft" eller "ånd" og den kraft (ionerne) skal som der står skrevet i Bibelen komme til syne, når der er gået 2000 år e.Kr.?
Ifølge bibelen skal ionerne "Jesus" tilhænger tilintetgøre Djævlen "Satan" og alt hans værk!!.... Og dem som forsøger at ødelægge mennesket, som er Guds skabning, skal selv blive skamme og rædsel ved jordskælv, krig og atomuheld, idet Jesus i 2000 år har identifisere sig selv som en "ÅBENBARING" i naturen jvf. Joh.15,1-14 : Luk.8,4-15 : Matt.13,36-39 : Åb.14,6-16 : Mark.4,25-33 : Joel.3,6-21 : Am.1.1 : Zak.14,5 (jordskælv)?

Ifølge Tibetanernes lægevidenskab, opstår sygdom på grund af manglende balance mellem strømene af Chi energi positive og negative ioner og vædsker i vores legemer. De to grundprincipper i taoismens filosofi og den oprindelige "KRISTENDOM" er yang og ying. Yang er lyset (Jesus), det åndelige, skabende og mandlige; yin er mørket, det stoflige, modtagende og kvindelige. Begge dele virker i såvel individet som i universet og kan betegnes som en fin strøm af elektromagnetiske energi, der forbinder alt i universet. Oldtidens mennesker var i stand til at fornemme dens bevægelser med det 3. øje "epifysen", der er menneskets 6. sans og som er koglekirtlen midt i hjernen. Der er fremsat en teori, at universet var en slagmark for to indbyrdes stridende kræfter, som er blevet kaldt Yang og Ying, nærmere illustreret som retorik i Bibelen (positive og negative ioner)!!...
Strømmen af livsvigtig energi er først og fremmest bestemt af luftkvaliteten, dernæst en rigtig sammensætning af vitamin og mineralbalance i kroppen, o.s.v. Det afgørende for et godt helbred er ikke kun luftens indhold af livsvigtige negative ioner, men en kombination af denne og indtagelsen af forureningsfri og strålefri fødevare bl.a. fra skadelige mikrobølgeovne m.m. og bestemte vitamin og mineralioner til regulering af visse kraftcentre i kroppen. Til sidst har eller får energien Chi "Kraft" som Ny Testamente beskriver magt over sygdomme (dæmonerne). Urkraften er ifølge kineserne bygget op af: jord, vand, ild og luft de 4 elementer. Disse elementer blev også beskrevet af de tre oldgræske ioniske filosoffer: Thales, Heraklit og Anexemenes 500 år f.Kr.
Michelangelo arkitekt, billedhugger og digter, har malet et billede af paradiset, hvor Gud med sin finger peger på det skabende "mennesket" og som får tildelt energi livsvigtige "ioner", der vandrer overalt i universet!!...

Der er mange henvisninger i bibelen om ioner bl.a. Johannes Evangeliet 3 kap. vers 3-8 eller Præd.11,5 ff.

Der er mange henvisninger i bibelen om ioner bl.a. Johannes Evangeliet 3 kap. vers 3-8 eller Præd.11,5 ff.

Historien du måske ikke vidste noget om; virus, bakterier, råd, mug, gær- og skimmelsvampe eller mutagener.

De fleste sygdomme skyldes uvidenhed om forkert kost, gift- og tilsætningsstoffer, tobaksrøg og indeklimaproblemer m.m.

Vores værste fjende skal findes i råd, mug, skimmelsvampe, i vores daglige brød og  moderne livsstil!!......

I 1959-60 køber min far tidligere uddanet Læsøbager, landmand, skibsrigger (tovarbejder), svejser og kunstmaler I.G. Nielsen en lille beboelsesejendom med tre lejligheder på Amager, og uden at videt det var den angebet af råd og skimmelsvampe i alle tre lejligheder, men hvorfor var alle tidligere beboer fraflyttet? Det var de efter min viden som tidligere indeklimaekspert p.g.a. alvorlig sygdom, allergi, mellemøre betændelser m.m. idet deres lejlighed var fyldt med antagonister (positive ioner), og som oversat fra græsk betyder modstander (ødelæggende)? 

Under nedrivningen af paneler og døre, opbrækning af gulve i ejendommen som min far havede købt, finder han et alvor uløseligt stykke arbejde foran sig. Ejendommen kostede heller ikke så meget, hvilket muligvis skyldes skjulte fejl og mangler p.g.a. angreb råd, mug og skimmelsvampe, der ikke var til at udrydde.
Min far var nærmest i håbløs chok og troede, at hele udbetalingen på ejendommen var tabt på gulvet, men en sagfører vandt sagen for ham og han fik alle pengene tilbage inklusiv sagens omkostninger. På det tidspunkt var jeg en knægt på 12 år og kunne godt huske denne alvorlige råd skimmelsvampe sag, men vidste ikke noget om, hvor farligt det kunne være før jeg 40 år efter bliver indeklimakonsulent for Skandinaviens største salg af luftrenser, ionapparter og Ionmålinger.
I 1964-65 køber min far igen en landbrugsejendom på tre tønder land, der var en tidligere frugtplantage som jeg nærmest oplever som et "Paradis". Der var hundredevis af frugtbuske og træer af alle slags, bær jeg solgte i nabolaget, når vi skulle hjem efter endt weekend i vores lille lejlighed på Frederiksberg. 
Den nedlagte frugtplantage og landbrugsejendom i Anisse Nordsjælland havde samme angreb af råd, mug og skimmelsvampe, hvilket betød, at jeg blev konstant syg med min i forvejen kronisk mellemørebetændelse. Da gulvene blev brækket op i flere rum, fandt min far tilsvarende mug og svampesporer lige i nærheden, hvor jeg sov i et tilstødende værelse? Det var anden gang i mit liv, at jeg havde set, hvad råd, mug- og skimmelsvampe kunne udrette. De symptomer man får af skimmelsvampe og bakterier, fandt jeg senere som voksen i 1985 ved at læse dr. phil. Emiel Rasmussen bog fra 1933 "Grundstoffernes stråling", hvilket sker samtidig med at jeg bliver ansat som indeklimakonsulent for det Norske firma Scandion og  Trans- Jonic Sverige, der havde opfundet og femstillet et af verdens fineste måleinstrumenter T-100. Dette måleinstrument kunne registrere luftens indhold af positive og negative ioner, heriblandt den farlige radon i beboelseshuse og ejendomme!!.....

I 1932 skriver vor egen naturvidenskabsmand dr. phil. Emiel Rasmussen om de fleste alvorlige sygdomme i bogen "Grundstoffernes Stråling", senere i 1937 "Kræftproblemets løsning" og i 1943 "Min Atomlære", hvis årsag til sygdomme skyldes jordens beskaffenhed, råd, mug, svampespore og fra jordens indhold af farlige antagonister, hvis "stråling" kommer direkte fra undergrunden i form af det man kalder jordstråler, herunder radon m.m.?
I naturen eller sodpartikler, skriver dr. phil. Emiel Rasmussen om "mutagene stoffer", som er årsag til sygdommen  kræft!!.....
Senere har videnskaben fundet frem til, at mutagene stoffer (toksiske gifte), findes i vores levnedsmidler som er kræftfremkaldende?

I dr. pihl Emiel Rasmussens bog "Kræftproblemets løsning" fra 1937 står der: Det kan synes overflødigt at diskutere med den moderne lægeligevidenskab, om der også i Dyreriget kendes en bakteriefri kræft, eftersom vi desværre har tilstrækkelige sikre beviser for, at både Radium og Niels Bohr - Røntgenstråler "Kobolt" kan fremkalde kræft?
Dertil kommer de forskellige former af "erhvervskræft", der rammer arbejderne, som daglig indånder eller på anden måde træder i intim berøring med visse kemiske stoffer, der menes at øve en skæbnesvanger irriterende virkning på organismen. Således optrådte der hos skorstensfejererne i tidligere tid (1800 tallet), før man lærte at forebygge faren, en karakteristisk kræfttilfælde i pungen hos mænd, fremkaldt ved stadig aflejring af sod. På samme måde oplevede man i visse belgiske fabrikker, hvor der daglig anvendes tjære, at indtil 30 % af arbejderne fik kræft. I Schneebergs Miner, hvor der udvindes arsenikholdig også "kobolt"  en antagonist, her døde i 1869, altså på et år, ikke mindre end 62 blandt 650 arbejdere af lungekræft, formentlig som følge af det indåndede arsenikstøv og tungmetal kobolt som er en farlig "antagonist". Ikke mindre farlige er uranbegblændeminerne i Joachimsthal som følge af deres radiumindhold (blev senere brugt i apperatur ved kræft- strålebehandling) hos patienter)? Også en særlig skomagerkræft har man kendt og tilskrevet ved daglige arbejde med begtråd (tjære) som er antagonist?
Da man ifølge sagens natur, skriver dr. phil Emiel Rasmussen ikke har kunnet eksperimentere med metodisk fremkaldelse af kræft hos mennesket, så er det særlig mus og kaniner, der har måttet lægge krop til eksperimenter.
Som de første har Japanerne Yamagiva og Ichikawa fremkaldt kræft ved måneder, ja hele år at pensle dyrenes hud med tjære, og det er navnlig disse, fra alle sider bekræftede forsøg, der har afstivet de stejle tilhængere af en eksklusiv irritations-hypothese i skarp opposition mod forfægterne af en ganske vist meget svævende og upræcis infektions-hypothese.
Det må erindres, at "Jordstråler" på ingen måde eller omstændigheder er ensbetydende med kræft. Da alle grundstoffer stråler (i atomkernen) både positiv eller negativ (ioner), kan man ikke sætte fingerspidsen på noget punkt af jordens overflade, der ikke har "stråler". Hvis dette betød kræft, måtte vi alle dø af kræft, siger dr. phil Emiel Rasmussen. Han var allerede i 1930èrne pioner på området og inde på, at sygdommen skyldes "Grundstoffernes Stråling" som han også kaldte antagonister (positive ioner som f.eks. svampe, sodpartikler, tungmetaller som f.eks. kobolt-ioner m.m. ), heraf også "kræftbakterie" fremkaldt af mug, svampespore, skimmelsvampe, der udskiller grundstoffer og mutagen "toksiske gifte" der i dag findes i mange levnedsmidler, hvis de ikke behandles med konserveringsstoffer? Så spørgsmålet er så i dag, om lægerne kan vaccinere os væk fra kræftsygdomme, når det skyldes skadelige "antagonister" de positive ioner også kaldt "kationer", der forstyrer vore gener og arvelige egenskaber, noget man allerede havde kendskab til for år 500 f.Kr. fødsel i det gamle Tyrkiet - Ioniens kultur centrum bl.a. videnskabsmanden Thales?
Tryk på linket: Ionterapi www.VitaNyhed.dk/12158273 og vend tilbage til denne hjemmeside, når du har læst siden om Ioniens Kultur Centrum!!....

Det er derfor utroligt, at lægerne griber til sprøjten og opfordrer de unge kvinder til at blive vaccineret mod livmoderkræft, når det måske skyldes sex eller måske en forløber for svamp, der er på vej til at udvikle livmoderkræft? Livmoderkræft findes sjældent blandt naturfolk, men hyppigst i Danmark og går under Candidasvampen, som er meget udbredt i lande, hvor man bruger megen medicin som f.eks penicilin, spiser forkert kost m.m.? Mange af vores levnedsmidler indeholder skadelige svampe f.eks. blåskimmel oste fra "grotter" som dr. phil Emiel Rasmussen også nævner bl.a. Roquefort (Frankrig), Gorgonzola (Italien), Stilton (England), Danablue (Danmark) foruden svampe i undergrunden, trærer, moser osv.l!!...
Min far og mor elskede at spise Roquefort ost, hvorimod jeg syntes de var afskyeligt spiser. Min far sagde så tit, at det var naturens penecilin, men det havde jeg (G.I.N) fået nok af i min barndom mod ørebetændelse. Så hvis man spiser meget skimmeloste kan man udvikle svampe eller sygdom, siger naturvidenskabsmand dr. phil Emiel Rasmussen også naturlæge Axel O. Hansen? Sidstnævnt kunne konstatere det ved at stille øjendiagnose!!.....

Dr. phil. Emiel Rasmussen var således 100 år langt foran den moderne videnskab i dag, idet han nævnte om Rutherford og Niels Bohr forskning i opdagelsen af Atomlære og sygdomme bl.a. at kræft måske skyldes de skadelige "positive ioner" som han kaldte bi-polaritet teori og som findes i vores dagligdag bl.a. luftenbårne partikler i form af mugspore, gær- og skimmelsvampe, der producerer mutagene stoffer. Hans forskningsudstyr bestod i 1920èrne udelukkende af "pendulering" og uden problemer kunne han finde vandårer og en hvilken som helst guldring eller nål i en høstak? Med sin bedste viden  og pendulering kunne han finde ikke alen vand men også bestemme om det var bakterier, mug, skimmelsvampe, vitaminer, mineraler og antioxidanter, hvis betydning i dag har fået stor interesse og virkning  på sygdomme. Desværre havde dr. pihl Emiel Rasmussen ikke helt fået øjene op for luftens gavnlige virkning "negative ioner" og dens rensende effekt eller betydning for et godt indeklima?
Da jeg i 1985 således var blevet salgs- og indeklimakonsulent for det Scandinaviske firma Scandion og Trans Jonic, og fik mere viden om de positive og negative ioner, kommer jeg tætere på årsagen til min egen sygdom som barn, hvis årsag skyldes dårlig indeklima i en lejlighed på Amager, Hessensgade 17-19 København S. Jeg kravlede som spæd rundt på gulvene, fyldt med råd og svamp i 7 måneders alderen, uden at min far og mor tog højde for den alvorlig risiko der flulgte med i kølvandet. I en alder af kun 7 måneder gammel blev jeg indlagt på Sundby Hospital med 41 i feber, lå nærmest bevidstløs, udviklede sig til en alvorlig kronisk mellemørebetændelse "stafalykokker" på begge øre? I dag er jeg total døv på mit venstre øre, hvilket skyldes alt den antibiotika jeg fik som barn, fyldt med antagonister som dr. phil Emiel Rasmussen skriver i sin bog "Grundstoffernes Stråling".
Ved læsning af dr. pihl. Emiel Rasmussens bog, begynder jeg pludselig og  genkende min egen kroniske mellemørebetændelse helt tilbage fra jeg lå i vuggen, hvor jeg kom til verden i en elendige bolig på Amager som var fyldt med mug, råd og skimmelsvamp mellem gulvbrædderne og i køkkenet under køkkenvasken. På Sundby Hospital var så nær ved at miste livet.
I 1973 møder jeg for tredje gang i mit liv, råd, svamp og skimmelsvampe og bliver alvorlig syg. Det sker samtidig med, at min kone og jeg flytter sammen i et kælderværelse med køkken på Krogholtvej i Hvidovre. Værelset ligger i en meget fugtig kælder, hvor køkkenet var fyldt med skjult skimmelsvampe under køkkenskabe, og overalt i kælderlejligheden trængte lugten mere voldsomt frem, når der ikke var varme på radiatorrørene. Fugtighedstemperaturen var ofte oppe på 70, hvor den normalt skulle ligge på højest 50. Da udlejeren opdager at jeg går hjemme på grund af sygdom, plaget fibromyalgi, muskelgigt, konstant hovedpine, ørebetændelser og meget mere, begynder vores udlejer at lukke for centralvarmeanlæget kl.6,30 om morgenem, når han tager arbejde. Først  indtil han kommer hjem åbner han for centralanlægget, idet han mente at der blev brugt for meget varme og strøm. Det sker til trods for, at vi har betalte en tårnhøj husleje på kr.500,- om måneden, dengang et tons olie kun kostede kr.175,-? I dag vil det omregnet have svaret til rigtig mange tusinde kroner i husleje for en bolig, der oprindelig var ulovlig og som gjorde mig syg? Udlejeren af kælderlejligheden på 20 kvardrat meter var lige blevet skilt fra sin kone den nærrige bonderøv, og skulle forsørge sin hjemmeboende søn som studerede til læge. Jeg bad ham flere gange tænde for varmen, men lige meget hjalp det, indtil vi sagde værelset op. Min kone og jeg havde på den meget korte udlejningstid på 4 måneder brugt rigtig mange penge på istandsættelse, maling og tapet der gik op i limningerne på grund af fugtighed? Efter ustanselige mange kortisonbehandlinger og fraflytning til en varm dejlig lejlighed, hjalp det betydeligt på mit helbred, hvilket sker samtid med at jeg uddanner mig til oliefyrsmontør på Landstransportskolen i Hvidovre. Her får jeg kendskab til varme og fugtighed i boliger + reducering af CO2 udslip fra yderst gamle og nedslidte oliebrænder i parcelhuse som min tidligere lejere havde instaleret og som skulle have været udskiftet for længe siden!!...

                                __________________________

I en alder af 28 år, begynder jeg at få stor interessere for forbrændingsprocesser, CO2 udslip,  ioner, vitaminer, gær- og skimmelsvampe. Således forsvandt min kronisk ørebetændelse i 1975-76, samtidig med, at jeg går over til at blive vegetar? I 40 år har jeg ikke haft et eneste udbrud af mellemørebetændelse, selv om jeg som barn var blevet erklæret "kronisk patient" med konstant penicilinkure af enhver slags for denne lidelse? I dag står jeg frem og fortæller fra denne internetside: www.VitaNyhed.dk og med 172.000 klik på bare lidt over 2 år og
med 100% sikkerhed ud fra dr.phil Emiel Rasmussens forskning "Grundstoffernes Stråling", at al den medicin jeg fik i min barndom fra jeg var 0 til 14 år ikke havde nogen virkning, idet jeg var blevet multiresistent overfor penicilin!!....
Årsagerne til mange sygdomme skal derfor findes i vor daglige indeklima, miljøet- og vores livsstil, så vi på den måde kan fjerne "dæmonerne" sygdom som er omtalt i Bibelen Det Ny Testamente?

Præsterne, biskopperne og lægerne skriver dr. Phil Rasmussen, har ikke forstået et kuk af Bibelen Det Nye og Gamle Testamente, eller når de præsterne prædiker i kirkerne fra talerstolen? Dæmonerne er dagligdagens giftstoffer i mad, vand, luft, tobak, alkohol, medicin o.s.v., derfor denne 123.hjemmeside: Livets Nyhed (www.VitaNyhed.dk) "Kend dig selv".
 

Her vises et af verdens fineste instrument til måling af luftens elektriske balance mellem positive og negative ioner. Hvis der er rigtig mange positive ioner i luften kan instrumentet måske afsløre, om det er luftarten radon, støv eller svampespore?

Her vises et af verdens fineste instrument til måling af luftens elektriske balance mellem positive og negative ioner. Hvis der er rigtig mange positive ioner i luften kan instrumentet måske afsløre, om det er luftarten radon, støv eller svampespore?