Kan rugbrød uden Raundup helbrede kræft? Få svaret senere!!...

Du er hvad du spiser?

Fodboldspilleren og idrætslægen Knud Lundberg, anbefalede at spise Grahamsbrød og et godt sundt måltid morgenmad. De fleste voksne danskere 80% starter dagen med 2-3 kopper kaffe med et stykke hvidt næringsfattig franskbrød med ost, hvis næringsindhold bliver ødelagt af kaffen. Så her er et lille udrag om lægen dr. Hinhede, som blev helbredt for kræft?

Vi skader miljøet for milliarder

I begyndelsen var ordet/sproget (lyd)

- lyd og lys er vibrationer i forskellige frekvenser. Din hjerne fungerer som en stor dekoder, der opfanger og omsætter frekvenser til lyd og lys. Luk øjnene og se dig selv siddende midt i den brasilianske regnskov omgivet af 100 syngende og samba dansende aber. Når vi og vor hjerne svinger i samklang med livet, "toner" der sig den smukkeste melodi frem:

Vort indre orkester - vore celler - svinger harmonisk og sympatisk i resonans, sammenklang med hinanden. Cellerne lever mesterligt op til den store ansvarsmodet sjete bud. De genopretter konstant kroppens homøostase - den sunde dynamiske balance, der holder os i live indenfor 14 dage, når vi giver den hvile og ro. Men desværre har vi somregel ikke tid til, at give kroppen det den skal have og dermed undertrykker vi naturens mirakel i os selv.

Om at svinge rigtigt

Alt er svingninger. Alt er lyd, men vi hørere det ikke altid "Guds stemme" af vibrationer? Tænk på stemmegaflen eller dit eget hjerteslag, når du får den rigtige sunde og økologiske kost, vædske, luft, søvn og hvile for alt liv viberer. Vi svinger godt med nogen mennesker og er på en helt specielt bølgelængde og andre kortslutter vi af. Resonansen er forskellig. Orkesteret (kroppen) begynder at spille falsk, når det præsterer for urene toner (forurening), alt lige fra mad, vand og alkohol osv... Det er unaturligt og bringe orkestret i disharmoni - ud af balance, Det indre øre styrer balancen og ligevægten, alt efter vore kostelementer og hvile. Mange mennesker kender til virus på balancenerven. Tænk her på nogen der synger eller spiller falsk, eller måske blot har en uharmonisk stemme? Hvordan er det med den blide fuglekvidren, bien som summer af guds glæde i blomsten og træerne eller badeværelsesgulvet der hakkes op? Lytter vi til den musik vi elsker, naturen, begynder vore hormoner at danse og juble af lidenskabelig glæde. Alt er bølger, rytmer og vibrationer i forskellige frekvenser, lige fra uharmoniske kemikalier, sprøjtegifte og den giftige mad vi indtager og til de skadelige lavfrekvente lyde fra vindmøller på markerne, maskiner og trafikstøj, som påvirker søvnen, nervesystemet og fordøjelsen? 

Gener i forbindelse med en mystisk støjplage i tusind af danske hjem siden 1994, er blevet genstand for en større omfattende forskning på Aalborg Universitet for akustik i 1997. Lyd stresser - hvad med støj nogle ikke kan hører? Støj er blevet den kendte og acepteret stress farktor. Projektet den "mystiske" støj er blevet finanseret af Marie & M. B. Richters fond samt Aalborg Universitet af professor Henrik Møller. Det drejer sig specielt om infralyd og lavfrekvent støj som forplanter sig i tusindvis af boliger, der minder meget om sø- og køresyge. Der forskes stadig konstant i at nedbringe støjniveauerne i arbejdslivet samt i boligområder med stærk trafikstøj. Det skønnes ifølge Miljøstyrelsen og afdøde Svend Auken i 1997, at op imod 564.000 boliger i Danmark, der ligger i nærheden af stærk trafikeret veje og motorveje er ramt af støj over de acepteret 55 dB, men også fra vindmøller, anlægs- og vejarbejde, tung trafik eller flystøj over det maksimale, skriver tidligere afdøde miljøminister Svend Auken fra Miljøstyrelsen i 1997 og minimum hvert år dør 500 mennesker som direkte følge af trafikstøj. Svend Auken nævnte ikke et ord under sin ministerpost, om kemikalier og giftstoffer i landbruget og den mad vi som forbruger køber?

Giftstoffer er med til at dræbe, her tænker jeg som økolog på fugle som spiser insekter, sommerfugle og bierne, som bestøver vores frugttræer eller kaster honning fra sig? Forskere regner med, at vi fremover ikke kan få bestøvet frugter mere, kun på kunstig maner, da vi samtidig ødelægger den mad vi skal leve af. Kornet er en forædlet vare, som allerede er blevet ødelagt "spireevnen", forædling til  den kommende generation børn, som således får  giftstoffer af genmanipulation (GMO) afgrøder. Forskere regner med, at vi ikke kan brødføde verdens hungersnød mere? Vesten kan ikke skaffe mad  til tre milliarder mennesker, og at der ikke er nok føde om ti år på grund af den voldsomme forurening, klimaforandring og oversvømmelser m.m., Halvdelen af verdens befolkning får ikke mad i de kommende år, derfor vokser flygtninge strømmen til Europa, mens politikerne i Bruxel ser på uden at de kan gøre noget!!...Spørgsmåler er nu, skal vi lukke flere emigranter og flygtninge ind i Europa og så selv sulte i et land vi har kæmpet kært for gennem generationer?

Kilde: G.N., religionsforsker i kulturhistorie, kristendom, klimatologi, lydhealing og økolog siden 1996

Sandheden om Sandheden

I begyndelsen var Ordet/skriften (lyd)?

- og der blev sagt til Moses af Gud: Lad der blive lys, det guddommelige Ords evighed, dets medvirken ved skabelsen, og Ordet var hos Gud, dets menneskeblivelse i Jesus Kristus, idet ordet var Gud. Alt er blevet til ved det, og uden det blev intet til af det, som er skabt.

I det var liv, og livet var menneskenes lys, og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. Da sagde Jesus til dem: "Endnu en kort tid er lyset hos jer. I skal vandre, mens I har lyset, for at ikke mørket (ondskaben) skal få bugt med jer. Og den, der vandrer i mørket, ved ikke, hvor hen han går. Tro på lyset, mens I har lyset, så I kan blive lysets børn! Det sagde Jesus og gik bort og skjulte sig for dem.

Joh.12,35-46 ; Joh.1,1-18 ; 1. Mosebog 1,1 ff.

Læge Mikkel Hindhede gik imod strømmen

Du kan læse mere om Mikkel Hindhede ved at trykke på linket her: www.plantemad.dk/hindhede.html

Slut med Raundup det troede vi dansker?

Vi tisser Raundup i stor stil?

Undersøgelserne fra urinprøverne i tysk undersøgelse som indeholder glyphosat, det aktive stof i sprøjtegiften Raundup peger på formodning i, at vi indtager giftstofferne gennem fødevarerne og drikkevandet. Men den del af historien har undersøgelserne ikke beskæftiget sig med. Det er nemlig svært at undersøge, hvilken del at giften vi får fra det ene eller det andet produkt?
Raundup slår al plantevækst ihjel, så umiddelbart burde det ikke være muligt at spise sprøjtede afgrøder eller sluge drikkevand i så små mængder? Der er dog undtagelser. Gensplejset soja, der er tolerant over for glyphosat er et eksempel. Desuden anvendes sprøjtemidlet til at medvisne afgrøder, så de modner ens til høst. Dette indgår ikke danske undersøgelser og prøver.
Kilde: Økologi.dk

Sprøjter med Roundup ti dage før høst?
Flere og flere landmænd sprøjter Raundup på korn indtil ti dage før høsten, fordi det tvangsmodner produktet og gør høsten mere ensartet. Det er lovligt siger Miljøstyrelsen, men helt forkert, lyder kritikken.
Ukrudtsmidlet Roundup, der indeholder giftstoffer til at dræbe flerårige ukrudtsarter, bliver i stigende grad brugt flittigt af landmænd til et helt andet formål, nemlig at modne kornet hurtigere.
Omkring 10 procent af Danmarks landbrugsarealer med korn bliver sprøjtet før høst, mens op mod 25 procent af arealerne med raps (olie) bliver sprøjtet.
Miljøstyrelsen har uden eftertanke godkendt glyphosat til brug på afgrøder, og sprøjtefristen på 10 dage er sat, så eventuelle spor i afgrøderne ikke overstiger grænseværdierne til fødevare, selv om det kan spores i menneskers urin?
Mange opkøber af korn til brød, gryn og malt til ølproduktionen er derfor tvivlende på grænseværdiernes og vil ikke bruge produkter, der er sprøjtet kort før høst. Steen B. Jørgensen, der er repræsentant for foreningen Frie Bønder - Levende land i Syd- og Vestjylland, bryder sig heller ikke om tanken:
"Jeg tror ikke, at Roundup er så uskadeligt, som så mange vil gøre det til, "siger Steen B. Jørgensen til P4.

Enhedslisten: Forbyd det
Enhedslisten miljøordfører.Per Claus, kalder landmændenes praksis dybt uforsvarligt og vil have ministeren til at gribe ind.
"Anvendelsen af sprøjtegift udgør en tikkende bombe under vores drikkevand, så når landmænd nu anvender Roundup til at sikre, at kornet modner hurtigere, er det dybt uansvarligt, og det bør der øjeblikkelig sættes en stopper for, "siger Per Clausen til Ritzau
Han påpeger, at forskellige regeringer har forsøgt at nedbringe anvendelsen af sprøjtegift i over 10 år for at beskytte drikkevandet, naturen og miljøet.
Jeg vil nu bede miljøministeren om øjeblikkelig at gribe ind, så vi kan få sat en stopper for, at sprøjtegifte i kronet, "siger miljøordfører for Enhedslisten Per Clausen
Kilde: Ingeniøren d.19. august 2013.Nyt slagsmål om - gmo - forskning
Australske forskere hævder at have fundet tegn på, at gmo - fodrede grise får flere skader i indre organer end grise, der bliver fodret med gmo - frit.
Der er tale om 168 grise, som er blevet obduceret i forbindelse med slagtning. Førstøret livmoder og betændelse i mavesækken er blandt observationerne. Forfateren bag undersøgelsen er ikke i tvivl om, at de finder en alarmerende forskel mellem sundhedstilstanden hos de dyr, der har fået gmo-foder og de dyr, der ikke har fået fodret, skriver bladet Ingeniøren.

Det er der tilgengæld andre der er: Undersøgelsen anklages blandt andet af den danske professor i svinesygdomme Jens Peter Nielsen, der over for Ingeniøren afviser, at man kan konkludere noget som helst på baggrund af denne undersøgelse resultater. Bl.a. er der ikke dyr nok til at drage bombatiske konklusioner. Andre har også haft et kritisk kig på resultaterne og har svært ved at finde belæg i tallene for konklusioner. Tidligere fødevareminister Mette Gjerskov har tidligere på måneden i 2012 då hun var minister bedt Århus Universitet om at undersøge om der er hold i påstanden om, at gmo-foder påvirker husdyrerne negativt.
Kilde: Økologi.dk

Tradition tro, spiser vi hveder torsdag aften for at fejre Store Bededag.

Få leveret dine indkøb fra Irma torsdag d. 18. maj 2014, sådan lød reklamen til forbrugerne på internettet og få samtidig fire lækre hveder med fra Reinh van Hauen, Danmarks største, bedste og ældste bageri i København på Frederiksberg, hvis historie går helt tilbage til 1876. Bageriet og konditoriet som ligger på Gl. Kongevej - Frederiksberg, tilbyder i dag brød og kager fremstillet af ægte råvarer uden tilsætningsstoffer og forarbejdet i hånden lige som i oldtiden? Reinh van Hauen er i dag leverandør til Irma, der får friskbagt brød hver morgen. Siger det os om noget, at man ikke skal give bagerbørn brød? I dag er 11 Irmabutikker lukket i 2018, sørgeligt at folk ikke forstår økologien og særlig mange forskellige trossamfund, idet de guffer forkert brød, kager, grønt og frugt i sig som er fyldt med skadelige stoffer. Irma var de første på markedet, som solgte "rene" vare og som Bibelen nævner overalt: Bliv ren? 

I 1961-62 boede Kiwi på Frederiksberg i nærheden af Rein van Hauen, indtil faderen åbnede sin egen bagerforretning på Vigerslevvej 276 i Valby og det er årsagen til, at jeg kender hvordan brød skal bages, smages og fremstilles lige som i de glade 60èr dage?

I dag er de fleste brødtyper og kager fyldt med tilsætningsstoffer, dyrket under brug af kunstgødning, sprøjtegifte og stråforkorter? Det er blevet et værdiløst levnedsmiddel og symboliserer slet ikke Jesus oprindelige udtalelse i Bibelen: Gør dette til mit legeme, heraf navnet "Den sidste nadver" der er symbolet på Jesus Kristus og livets brød til os mennesker?

I 2013 havde jeg en arogant, fremfusende sygeplejeske på  Facebook, hvis mand var læge hvor hun sagde til mig; at Bibelen ikke fulgte med tiden og mit svar til hende var, at hun aldrig nogen sinde havde læst og forstået Bibelen? Det er den største "kemibog" om surdejen som bageren gør gavn af, hvis vi forstår Jesus lignelse? Med himmeriget er det lige som en surdej, historierne som kun få kristne forstår?

Kiwi: religionsforsker i kulturhistorie, naturvidenskab, klimatolog og økolog siden 1976 gennem de sidste 40 år!!.... 

I dag vil ingen betale bare en femmer mere for at få et ægte naturligt økologisk rugbrød, franskbrød eller kager, uden at der absolut er brugt tilsætningsstoffer? I dag skal brød kunne holde sig i op til flere uger eller en måned? Fra naturens side er det en hel naturlig sag, at brød mugner og danner svampesporer, når det blot ligger en uges tid ved påsketid. Derfor indførte Moses også påsken med henvisning til, at man kun måtte spise usyret brød i 7 dage, fordi brød med gær var slemt til at mugne ved påske p.g.a. den fugtige temperatur ved påske. så gammelt korn er i forbindelse Jesus død og før ny høsttid (symbolet på HERREN)!!...

Smarte kemikere har derfor siden begyndelsen af det 19. århundrede eller de sidste 100 år forstyrret naturen med kemikalier og ødelagt vores allervigtigste levnedsmiddel brødet. De har virkelig formået, at ødelægge mange menneskers helbred med tilsætningsstoffer, idet kemikalier fyldt med E-nummer i de fleste tilfælde er antagonister som forstyrrer fordøjelsen i vores maver, særlig når det gælder børn, syge og ældres sarte maver!!....
Det samme gør sig gældende, når man køber en Pizza der er bagt af Durum mel, hvor næringsstofferne normalt sidder i fuldkornet som er sigtet fra? Mange tåler slet ikke dette brød "glutten" og det har sin naturlige forklaring, idet meget af det bagværk som en Pizza er fremstillet af er en sammenklistret masse, fyldt med tilslimet kunstig ostemasse og alt for få grønne fibre?
Jeg har set Pizzaer, hvor bunden ikke engang vejer mere end et hundrede gram til en pris af 75 kroner. Derfor vælger jeg heller kinesisk mad og restauranter, hvor man kan få mad fyldt med grøntsager og ris, her får man virkelig noget for pengene og hvor sarte maver får en langt bedre fordøjelse!!.....Det er også blevet fortalt i Politikken den 11. maj 2014, at Japaner i gennemsnit i nogle geografiske områder bliver over 100 år, fordi deres kost indeholder masser af ris, soja og grøntsager og sparsomt af kød kun 100 g om ugen?

Tryk på linket: Gudernes drik

Hun var blind, men blev helbredt af biernes Propolis

Biernes fremtid er ødelagt, tryk på linket: Blog

Udryddelse af regnskovene er årsag til oversvømmelse

Kilde af Kiwi, religionsforsker i naturvidenskab, klimatolog og økolog siden 1976

Pakistans skove har på 50 år været udsat for ukontroleret og ulovlige skovhugst. Det samme har været gældende i hele Asien og Sydeuropa, hvilket har medført udrydelse af billioner af bier og samtidig har forvandlet store skovområder til golde ørkener, medvirkende til at udløse kæmpe oversvømmelser i Pakistan og Banglades.

Denne side er under opdatering og forsætter til Store Bededag!!............

HVILKET BRØD SKAL VI SPISE?

Brødet for 2000 år siden?

- symbolet på Jesus og den sidste nadver

Kilde: af Kiwi, søn af bibelsk kunstmaler og bagermester  I.G. Nielsen, Mønster Bageriet Vigerslevvej 276 B, 2500 Valby (1962-66).

Kornet lavet til mel og brød er menneskets vigtigste næringsmiddel, hvilket har givet sig til kende i udtrykket fra Bibelen "det daglige brød", hermed mente man at så fik man hele næringsværdien.
Den primitive måde at spise kornet på dengang var, at spise det råt hvis man blev hungrende og det gjorde Jesus disciple: Læs Lukas Evangeliet 6,1.? Dette må have været det mest almindelige i begyndelsen af udviklingen, beviserne findes i Jesu Kristi Fredsevangelie, som blev fundet i 1920 i Monte Casinoklostret.

For os er det dog ikke længere alment kendt, hvad kornsorterne, som vort brød laves af, har haft af betydning for menneskene engang. Blandt alle plantenæringsmidler hører kornfrugterne til de mest næringsrigeste og til dem, som bedst egner sig til  oplagring vinteren igennem.

Tilberedning af korn ved svag ristning spillede i oldtiden en stor rolle og blev ofte omtalt både i det Gamle Testamente`s Ruts Bog, på stele og herioglyffer. Da sagde Boaz til Rut: "Hør, min datter! Du skal ikke gå hen og sanke aks på nogen anden mark! Nej, gå ikke herfra, men hold dig til mine piger her; hold øje med, hvor de høster på marken, og gå bagefter. Ved spisetid sagde Boaz til hende: "Kom herhen og spis med og dyp din bid (brød) i eddiken (syrlig forbandet vin)! Så satte hun sig hos høstfolkene, og han rakte hende så meget ristet korn, at hun kunne spise sig mæt og endda levne.
Rut. 2,8-14 ; 4,13 ; Matt.1,5.

Ristning af kornet meget svagt over ilden hade også et andet formål (bakterier)? Det gjorde også kornet mere sprødt, så det blev lettere at knuse mellem sten og lettere at stampe fint i mortere. På dette trin er mennesket i stand til   at lave grutning eller groft fuldkornsmel af kornet som er meget rigt på livsvigtige "lignaner". Et plantehormon som har stor betydning i helbredelse af kræft o.m.a.. Dermed havde de opfundet den helt rigtige formalingen af kornet. I stedet for sten, som kornet blev knust imellem, fik man med tiden håndkværne, og fra disse har vore moderne, indviklede møllerier udviklet sig. Mange økologer og bagermester af biodynamisk og økologisk brød foretrækker korn knust på stenkværne og bagt i stenovne, hvilket giver en langt bedre smag og bageevne!!..

Hvidt brød og hvedeknopper er skadeligt for helbredet, idet det er mangelfuldt for livsvigtige næringsstoffer, herunder vitaminer og mineraler!!.....

Tryk på linket: Lignaner helbreder kræft: Vitaminer A.B.C.  

Korn ristet meget svagt over ilden blev givet til guderne som offer og lagt i graven sammen med den døde.
De ægyptiske konger havde nemlig den forestilling, at når de engang genopstod fra døden, så var der rigeligt med føde (spiredygtigt korn) til det næste liv. I Sakara Pyramidens kongegrav som man mener er bygget af bygmestern Josef fra Bibelen, har man fundet dette hieoglyffer, et bevis på sjælevandring (reinkarnation), idet man har fundet spiredygtigt korn som videnskaben påstår er 3500 år gammel. Som opstnadelsens gud låner Kristus, der bliver til Guds Søn et fællestræk fra den ægyptiske gud Osiris (som blev til Serapis, da fortællingen blev eksporteret til Roms patriak)? Denne karakter af dødsrigets gud kom mere i baggrunden, og i stedet for blev hans rolle som genfødselens gud mere understreget. Johannes Døberen henter Kristus-skikkelsen fra Horus, som var søn af Osiris og Isis. Faraonerne havde stor forventning til genfødsel og sjælevandring. Ægypterne tror, at når de stod op af graven lige som Kristus, havde de mad til evigt liv, idet man har fundet spiredygtigt hvede i store mængder i de ægyptiske pyramider på Josef tid, der foruden gravkamre også blev brugt til opbevaring af korn (Silo).
Læs: 1. Mos. kap. 42-45 ; Matt.2,13-15 (Hos.11,1) 2. Mos.2,23-25.

Korn ristet meget svagt over ilden blev givet til guderne som offer og lagt i graven sammen med den døde.
De ægyptiske konger havde nemlig den forestilling, at når de engang genopstod fra døden, så var der rigeligt med føde (spiredygtigt korn) til det næste liv. I Sakara Pyramidens kongegrav som man mener er bygget af bygmestern Josef fra Bibelen, har man fundet dette hieoglyffer, et bevis på sjælevandring (reinkarnation), idet man har fundet spiredygtigt korn som videnskaben påstår er 3500 år gammel. Som opstnadelsens gud låner Kristus, der bliver til Guds Søn et fællestræk fra den ægyptiske gud Osiris (som blev til Serapis, da fortællingen blev eksporteret til Roms patriak)? Denne karakter af dødsrigets gud kom mere i baggrunden, og i stedet for blev hans rolle som genfødselens gud mere understreget. Johannes Døberen henter Kristus-skikkelsen fra Horus, som var søn af Osiris og Isis. Faraonerne havde stor forventning til genfødsel og sjælevandring. Ægypterne tror, at når de stod op af graven lige som Kristus, havde de mad til evigt liv, idet man har fundet spiredygtigt hvede i store mængder i de ægyptiske pyramider på Josef tid, der foruden gravkamre også blev brugt til opbevaring af korn (Silo).
Læs: 1. Mos. kap. 42-45 ; Matt.2,13-15 (Hos.11,1) 2. Mos.2,23-25.

Den internationale forbrugersammenslutning stod bag en kampagne mod sprøjtegifte i 1980èrne "det beskidte dusin", 12 af de farligste sprøjtegifte. Her er en af de plakater, der blev brugt i kampagnen. "sprøjtemidler ved ikke, hvornår de skal holde op med at slå ihjel - bekæmp det beskidte dusin over hele verden", står der på plakaten.

Hvert år (1986) bliver ca. 500.000 mennesker ramt af alvorlige sprøjtegiftmiddelforgiftninger i u-landene, og ca. 20.000 mennesker dør umiddelbart af forgiftningerne.

"Det beskidte dusin"

Økoæbler kan være fyldt med kemi

Kilde: Søndagsavisen 10-12. april 2015

" Nu har Danmark brugt 25 år på at opdyrke en tillid hos de danske forbrugere til det kendte Ø-mærke, og det har fået meget stor gennemslagskraft. Derfor er det dybt god nat, at det mærke, vi gladelig betaler ekstra for for at undgå sprøjtegifte og få bedre dyrevelfærd, snyder forbrugerne," siger medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti Anders Vistisen.

Udenlandsk frugt og grønt kan nemlig få det velkendte Ø-mærke, bare de lever op til EU`s krav for økologi. Krav, som er noget mere lempelige end de danske. Varen skal blot pakkes om i Danmark og emballeres på ny for at få Ø-mærket. Det vil Dansk Folkeparti have lavet om.

Hvis du i et dansk supermarked køber et økologisk æble fra Tyskland eller jordbær fra Italien, kan frugten sagtens være sprøjtet med bekæmpelsesmidler, som ifølge Miljøstyrelsen er forbudt herhjemme - også selvom frugten bærer det røde, danske Ø-mærke.

Farlig kobbersulfat bliver brugt til sprøjtning af æbler?

Siden årsskiftet (2015) har flere dagligvarebutikker ført priskrig på økologiske varer OG "BRUGT KAMPAGNE" slagord:  spar 25 pct. på  momsen, så flere og flere danskere har adgang til dem, frem for de traditionelle sprøjtet grønt og frugt?

Ifølge Landbrug & Fødevarer er 40 procent af den økologiske frugt, der kan købes i Danmark, fra udenlandske avler.

De udenlandske varer kan imidlertid have en konkurrence fordel i forhold til de danske Økoavler, da det er billigere at dyrke f.eks. frugt og grønt, hvis man må bruge sprøjtemidler. EU tillader eksempelvis, at man sprøjter med svampebekæmpelsesmidlet kobbersulfat, som i realiteten er et uorganisk stof (tungmetal) og som har været forbudt i Danmark siden 1995 både i økologisk og konventionel frugt og grønt.

                                      _______________________________ 

Koncentrationen af kobber i bl.a. lever, nyre, rygmarven (centralnervesystemet) og hjerne syntes at være afhængig af mængden af tilført kobber gennem kosten, som ikke må overstige 2 mg. Derfor er økologerne lige som jeg, indehaver af denne 123hjemmeside meget skeptiske overfor kobbersulfat, som bruges ved sprøjtning af bl.a. æbler.

Forgiftninger af kobber kan spores tilbage til oldtiden og ved kristendommens begyndelse og blev proklameret af Jesus og hans disciplene:    

Du blinde farisæer! rens først, hvad der er i bægeret (af kobber) og på fadet, sådan at også det ydre af det kan blive rent (alkohol og kødet), som er fordærvet? Kobber er nævnt mere end 100 gange i det Nye og Gamle Testamente, og kong Salomons brugte det til kobberaltret fra sine miner. Enhver voksen menneske keder sikkert historien om "Kong Salomons miner"? 

5. Mos. 8,9 ; 1. Kong. 7,13-18 & 46 ; Ezikel 9,2-4 ; Åb.7,3 ; 1. Kong. 8,64 ; 2. Kong.16.14 (jf. Matt.9,13) ; Mattæus kap.23,26

Kobberforgiftning

- har været kendt i årtusinder og forskere i dag, advarer brugen af kobbergrej til mad, kobberkedel, vandkoger som har et varmeelement af kobber, som du ellers bruger til vandkogning. Årsagen er, at almindeligt drikkevand eller kobberrør i vandforsyningen, indeholder bittesmå mængder kobber/ioner og når vandet bliver afkølet, sætter der sig små mængder kobber, som aflejres i kedelen. For at undgå kobberforgiftning bør du undgå brugen af kobberkedler og vandkoger!...

Tryk på linket her: http://dsom.dk/cm104/  og igen på linket "forgiftninger", så kommer kobber frem, tryk igen og læs artiklen skrevet af en dyrelæge. Tryk også på de andre artikler om tungmetaller!!....


Matthæus, Lukas og Johannes Markus, sidstnævnt som ifølge Bibelen har skrevet Åbenbaringens Bog bl.a. kap.7,1-9. I dette ÅBENBARINGEN`S kapitel nævner han en stor flok af alle folkeslag, som står foran tronen i Himmeriget i hvide klæder og lovpriser Gud "Amen! Lov og ære og visdom og pris og kraft og styrke tilkommer vor Gud "Jesus Kristus" i evighedernes evigheder! Amen.    

Markus - Johannes skriver i dette kapitel vers 3. "Gør hverken jord eller hav eller træer nogen skade, før vi har besejlet vor Guds tjener på deres pander." Her fortæller han om firefyrre tusinde beseglet af alle Israels 12 børns stamtavler. De står foran tronen og foran Lammet (Jesus Kristus) iført lange, hvide klæder og med palmegrene i hænderne:

Kilde. Åb.7,1 ff. ; Åb.9,4.ff. ; Ez.9,4-20.

Og de mennesker, som blev tilbage, omvendte sig ikke fra deres hænders værk, så de holdt op med at tilbede de onde ånder og afgudsbilleder af guld, sølv, kobber, sten og træ, som hverken kan se eller høre eller gå.

De omvendte sig ikke fra deres trolddomskunster, den kemiske brug af giftstoffer (alkymi), kobber, blanding af tungmetaller, farvestoffer m.m. Og de spottede Himmelens Gud for deres smerter og for deres bylder; og de omvendte sig ikke for deres onde gerninger.

Åb.9,20-21 ; Åb.16,11-12 ; Sl.135,15 ff. ; Dan.5,4.21-23 ; Ap.G.7,40-56.

På sporet af Babylon

Johannes Markus ynkes virkelig over den store skøge "Babylons fald"? Thi hendes utugts harmes vin har alle folkeslagene drukket, og med hende har jordens konger bedrevet utugt, og jordens købmænd er blevet rige på grund af hendes umådelige yppighed.

KIlde: Åb.18,2-11.

Og jordens købmænd græder og sørger over hende "Babylon", fordi ingen mere køber deres vareladninger: ladninger af guld, sølv, kobber, ædelstene og perler, fint linned, purpur, silke og skarlagen, al slags tuja-træ, alle slags sager af elfenben, alle slags sager af kostbar træ, metaller, jern og marmor,

kanel, hårsalve, røgelse, salve og virak, vin og olie, flormel og hvede, okser og får, heste og vogne, slaver og menneskesjæle.

Åbenbaringens Bog kap.18,11-20.

Retfærdig er den, skriver Johannes Markus i Åbenbaringens bog kap. 22,7: som holder fast ved de profetiske ord i denne bog.

Åb.22,7-14:

Udenfor er hundene og giftblanderne (alkymisterne) og de utugtige og morderne ag afgudsdyrkerne og enhver, som elsker og øver løgn. De feje og utro og afskyelige og morderne (giftblanderne) og de utugtelige og troldmændene og afgudsdyrkerne og alle løgnerne, deres plads er i søen, som brænder med ild og svovl; det er den anden død.

Åb.21,1 f.f. ; Åb.22,17-21.

 

Den forgiftning som foregår i dag med sprøjtegifte af jord, vand og luft, ligner til forveksling det Johannes Markus skriver om i Bibelens sidste afsnit af Det Nye Testamente "Babylons fald"? Mange forfatter, arkæologer og græske fillosoffer har beskrevet om Babylons hængende haver, men hvor svandt de hen?

Tryk på linket her og søg i feltet "hængende haver" på: http://da.wikipedia.org/wiki/Babylon_h%A6ngende_haver  

Et af verdens syv Underværker, Babylons hængende haver og ifølge tradition skulle de være anlagt af Nebukaneser den II (605-562 f. Kr.) til glæde for hans hustru, som længtes efter de skovklædte bjerge i sit hjemland Medien. Nebukaneser er nævnt i Daniels bog i Bibelen Det Gamle Testamente.

 

                                                   ___________________________________

Dem der producerer dine fødevare og sælger dem, er ansvarlig for dit liv og velvære. Derfor må vi forlange som forbruger, at vi får meget mere fødevarekontrol i Danmark?     

Landbrugets anvendelse af sprøjtegifte, havner på økologiske æblers overflade!!..

Vi er alle på sprøjten blev allerede proklameret i Samvirke/januar 1987, men hvad er der sket siden?

Ikke længere økologisk?

Kilde: af Kiwi religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog, økolog siden 1976 

I 2013 viste Levnedsmiddelkontrollen 12 ud af 17 stikprøver, at økologiske danske æbler bar mindre spor af sprøjtegifte, selvom økologiske landmænd ikke havde sprøjtet dem.

Æbler fra ikke økologiske avler bidrager stadig med den største mængde sprøjtegifte efterfulgt af hvedebrød med rester af raundup, som er et middel ved stråforkorter.
Fødevarestyrelsen fandt allerede ud af i 2013, at det er vinden, som har blæst resterne af sprøjtegifte fra nærliggende konventionelle landbrug ind på økologiske afgrøder.  Ny forskning viser, at sprøjtegifte i landbruget fordamper i jorden, så de stiger op i atmosfæren og falder med regn ned på økologiske æbler, frugt og grønt i nærheden af avler.

Netto er en farlig cocktail der skal holde sig væk fra politisk indblanding?

Vi lever i en tid med bureaukrati, alt for mange hvide kitler, præstekraver og sorte kjortler som glemmer, at sundhed kommer indefra.

Det er som erhvervsmanden Asger Aamund siger, at bureaukratiet (politikkerne) har glemt mennesket i centrum, når det gælder arbejdsløshed. Vi har i det 20. århundrede gradvis oparbejdet et hieraki lige som det gamle Babylon, men som nu er ved og gå i forfald. Mennesket har forladt den danske folkekirke og tror ikke mere på Gud.
Nu kommer A.P.Møller Fonden politikerne til undsætning, en Institution som i årevis har flytte skattekroner? Ved hjælp af denne fond, har de nu foræret og doneret folkeskolen 1 milliard kroner, der skal bruges til lærernes efteruddannelse. Men hvad hjælper det børnene i folkeskolen, der bliver forurenet og forgiftet af tidligere A.P.Møllers discauntbutikker Netto, Føtex og Bilka  som i årtier har solgt billig usundt mad fyldt med mikrorester af stråforkorter, sprøjtegifte, tilsætning og hormonforstyrende stoffer o.s.v.? Det ville have været bedre, at uddele pengene til de fattige, og sige nej til skadelige stoffer på hylderne som flyder overalt i supermarkeder, mikrorester af ting forbrugeren slet og ret ikke kender. Fjern heller alt traditionelle frugt og grønt i stedet for at blande økologiske vare sammen med andre sortimenter. Fra den ene dag til den anden i år 2011, begyndte Føtex at fjerne alle økologiske varer fra et bestemt sted i deres butikker og blande dem imellem de traditionelle frugt og grøntsager. Det samme gjorde Coop også fra deres butikker bl.a. Kwickly og det har jeg bebrejdet dem for hos grøntafdelingen i Haslev. Vi forbruger af økologi som i årevis har købt frugt og grønt og som har støttet denne fremgang kunne pludselig ikke finde vores mad mere? Derfor vil jeg opfordre alle til at købe økologiske produkter direkte fra gårdbutikker eller i Irma og Meny tidligere Super Bedst. Her kan man få langt bedre grøntsager og økologiske kartofler til kun kr.10,- for 1,5 kg (2014)? Vi som forbruger af økologiske frugt og grønt, har nærmest støttet de forbruger af billige frugt og grønt som er mere eller mindre skadeligt med mikrorester af gift? Det er en kendsgerning, at discauntbutikker ikke tjener penge nok mere på de billige vare, så priserne er lagt over på det dyre økologi. På blot to år er kartofler steget 100%, men ikke som følge af dårlig høst? I 2012 havde de danske kartoffelavler en meget dårlig høst p.g.a. ustandselig regn man ikke har set i ti år, så hvorfor den store prisforhøjelse på blot en sommerhøst? Spørg Føtex og Coop indkøbscentral om den store prisforskel!!.....

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie, naturvidenskab, klimatolog og økolog siden 1976.  

Kilde: Søndagsavisen 27-29 september 2013 (Frugt er fyldt med pesticider).

Kilde: Søndagsavisen 27-29 september 2013 (Frugt er fyldt med pesticider).

Tanken og fornuften findes i alle mennesker

Denne sætning findes også i de 12 Helliges Evangelium?

Denne sætning findes også i de 12 Helliges Evangelium?

Skræmmende undersøgelse af børn og ammende kvinder?

Josef åbnede for kornkammerne i Ægypten?

Europa vil komme til at hungre lige som Ægypten, som omtalt i Bibelen?

Da overflodens (korn) syv år, som kom over Ægypten, var omme, begyndte hungersnødens syv år, som Josef havde sagt; og der opstod tumulter og hungersnød i alle lande, men i hele Ægypten var der brød og alverden kom til Ægypten for at købe korn hos Josef; thi hungersnøden tog til over hele jorden. Det var nettop "Høsten som er verdens ende" som Jesus forud så, her taler visdommen sandt:

Landbruget sprøjtegift dræber guds vingede væsen bierne?

Gift var allerede kendt på Jesu tid og blandt hans disciple!!....

Med himmeriget er det som med en mand, der såede god sæd (økologisk) i sin mark og mens folk sov (uvidenhed), kom hans fjende og såede giftig rajgræs iblandt hveden og gik bort.

Allerede i 1933 skrev vor egen dygtige videnskabsmand dr. phil. Emil Rasmussen, at han havde fundet årsagen til kræftsygdomme i elmetræer og folk, der boede i nærheden af blåler, alt samme kaldte han det "STRÅLING" i vores omgivelser!!...Tungmetaller, heriblandt bly, kviksølv, kobolt, kobber, arsenik, antagonister lige som cadium i kunstgødning skrev han, er årsag til alvorlige sygdomme. Så snart vi nærmede os år 2.000 skrev naturapat Axel O. Nansen, vil hele befolkningen blive ramt af kræftsygdomme og som hentede sine inspirationer fra phil. Emiel Rasmussen fra 1933?. Så her er et lille udpluk af phil. Emiel rasmussens fantastiske bøger: Min Atomlære, Grundstoffernes stråling, Kræftproblemets løsning:

Tryk på linket herwww.vitanyhed.dk/12158271

Dem som kalder sig døbte kristne, har totalt misforstået Bibelens budskab, der handler om det evige liv her på jorden - arvesynd?

Dem som kalder sig døbte kristne, har totalt misforstået Bibelens budskab, der handler om det evige liv her på jorden - arvesynd?

Historien om danskernes madkultur

Danskernes madkultur er blevet så ringe, at ikke engang svanerne på søerne vil spise brødet?
Danskerne går kun efter prisen og ikke kvaliteten af supermarkedernes dagligvarer. I mens skrumper pakningerne og embalagen ind på produkter i discaunt butikkerne som aldrig før, mens prisen er den samme? Bananer, appelsiner og meloner bliver mindre og mindre i størrelse, mange af dem er umodne, idet prisen bestemmer størrelsen (fup og fakta). Kigger man på indholdet af produktet er de livsvigtige smags- og næringsstoffer f.eks. vitaminer og mineralerne i konvertionelle produktet forsvundet i forhold til de økologiske. Vi kan som sagt tage et eksempel om sødmen eller "sukkerindholdet" i økologiske appelsiner, bananer og meloner som er langt højere, herunder også vitaminerne m.m.

Vi mennesker kan bare ikke smage mere, men det kan aberne som fravælger de sprøjtede bananer i Zoo Have i København, spiser med glæde kun de økologiske bananer i stedet?

I dag smager de traditionelle avlede frugter og grønt ikke som i de glade 60èr, hvor jeg i 1962 handlede ind for den næsten 100-årige gamle fru Olsen på Frederiksberg i København ,der samtidig vejede over 150 kg.
Som glad bydreng fik jeg altid udleveret en dosmerseddel med tydelig navn fra fru Olsen, som jeg skulle aflevere til de næringshandlende butikker som lå på Frederiksberg Alle. Jeg husker tydeligt ved juletid, hvor alle både slagter, grønthandler, fiskehandler og bager m.fl. kendte fru Olsen fra Helgesvej på Frederiksberg. Hun havde en syg voksen søn, der havde alvorlige problemer med helbredet og som fik fjernet den ene nyre og som boede hjemme i en høj alder indtil fru Olsens død. Det var også galt med hans hjerte, så svinekød måtte han ikke spise p.g.a. det høje fedtindhold, men i stedet levede han af det fineste skært kalvekød, frugt og grøntsager.

I dag er den danske befolkning totalt ligeglade så længe det går godt med sit helbred, køber masser af usunde madvarer som aldrig før. I 1960èrne fortalte min mor mig om de gode madvarer hun altid købte i Irma, men advarede mig om reklamens magt, dem vi i dag får 25 af hver uge som reklamer dumpende ned i vores postkasse. De lover os guld og grønne skove, men i stedet får vi så ringe madvarer og til bundpriser som ikke springer danskerne madbuget. Ingen tænker over, ej heller politikerne, at flere og flere danskere bliver arbejdsløse indenfor dansk erhverv, frugtavler og gartneri. De arbejdsløse har heller ingen interesse og arbejde i landbrug, marken og gartneri som er overtaget af østeuropærer til mindste knokleløn? 

I 1960èrne proklamerede den danske statsminister Poul Schlytterde, at vi skal købe dansk for at redde økonomien. Men i dag betaler Staten (os selv) regningen i form af dyre lægebesøg og hospitalsindlæggelser, mens politikerne på Christiansborg slås om den danske økonomi. Lægerne, lærerne, universitetsfolk og præsterne kræver mere og mere i løn, mens de offentlige i øjeblikket snart er oppe på 800.000 ansatte?
Danskerne køber som aldrig før kun for det meste, billige elendig udenlandsk frugt og grønt fra Holland, Polen, Spanien, Italien og Afrika, hvor arbejdskraften er dårlig betalt ofte til tider med et tårnhøj indhold af sprøjtegifte og genmodificerede dyrkningsmetoder, uden at tænke over konsekvenserne?

NETTO Stærevej - Indkøb/Detailhandel 28. 0ktober 2012

Netto sendte d.14. okt. 2013 denne skrivelse ud på min mobiltelefon:

Netto i kampen mod kræft. Hver gang du køber levevis-produkter i Netto i uge 42-43 2013, giver vi 1 kr. til Knæk  Cancer. Afm.

På Facebook skrev de:

Netto Stærevej 20. okt. 2012 Indkøb/Detailhandel.
Netto og "levevis` takker alle vore kunder for at støtte op om kampen mod Cancer!
I har været en fantastisk hjælp og vores kunder kan glæde sig over, at kunne donere 1.000.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

www.VitaNyhed.dk "Kend dig selv" er overbevist om, at Netto tjener penge på denne kampagne? Sund levevis får man ikke ved at købe frugt, grønt, kød og fisk som har mikrorester af sprøjtemidler og gift i sig. De fleste af disse produkter kommer fra Polen, Holland, Kina, Afrika, Øst Asien. Køb kun økologiske vare, hvis du vil være sikker?
Netto, Bilka og Føtex, der tidligere var ejet af Dansk Supermarked A.P.Møller, har i 2013 doneret 1 milliard til den danske folkeskole. I stedet burde de heller have doneret 1 milliard ekstra til pensionister og familier, der ikke har råd til at købe sunde økologiske produkter!!...De er med i et dobbeltspil af moral, når det gælder om at kabre kunder og være enehersker på discauntmarkedet?

Netto har i årevis importeret frugt og grønt med sprøjtegifte, under og over grænseværdierne, så det er spild at donere penge til en kampagne som ikke virker. Mikrorester af sprøjtegift i vore dagligvare skal væk fra butikshylderne og er kræftfremkaldende, slår vores bier ihjel!!.....

Tryk på venstre side af museknappen og der kommer en lup frem, tryk igen og du kan læse teksten!!....

Tryk på venstre side af museknappen og der kommer en lup frem, tryk igen og du kan læse teksten!!....

Et mysterium der skal erfares

Carl Jung

Den verdensberømte filosof, psykoterapeut og doktor i psykoatri, afdøde Carl Gustav Jung var et dybt religiøst menneske, der betragtede kirken som "dødens sted". Han hævdede den eksisterielle og religiøse værdi ved at blive bevidst om det ubevidste som kirken har fortiet i 2000 år? Herved "bliver skaberen" ( i mennesket) bevidst om skabelsen" og mennesket bliver bevidst om sig selv. Dette er målet, eller et mål, som meningsfyldt indordner mennesket under skabelsen og derved også giver denne mening. "Med skabelsen" mener Carl Jung det naturlige, instenktive menneskelige liv, ja Naturen overhovedet. Ånd og natur var for Jung to sider af en enhedsverden, en tanke som i dag har sine pareleller i den teoretiske fysiske frontposter.
Mennesket i dag mente Carl Jung, står over for en ny tidsalder der truer os gennem de teknologiske "fremskridt". En hasten mod fremtiden, der afskærer mennesket fra sine rødder og fra det ubevidste naturligt skabende impulser, der kaldes indivationsproces.
"Livet er ikke et problem, der skal løses siger han, men et mysterium, der skal erfares.
Kilde: Carl Gustav Jung

Den virkelige verden

Mange har i tidens løb påstået, at ved siden af vores fem sansers "virkelige" verden findes en verden, hvor de almindelige naturlove ikke gælder. Den slags påstande har altid stødt mod den sunde fornuft, og man har derfor stillet sig skeptisk over for dem; og ingen har jo nogen sinde kunnet bevise, at denne "anden verden" eksisterer.
Vores hjerneforsker Anders Lund Madsen har i DR/P1 sagt, at der findes en virkelighed ud over den normale opfattelse!!....

Tryk på linket: Søvn, frisk luft og hvile er lige så vigtig som mad www.vitanyhed.dk/55835463
 

Verdenssundhedsorganisationen WHO slår alarm.

WHO angriber industrien og discauntbutikker?
Er skyld i fedmeepidemi

MAD: Den multinationale fødevareindustri fører bevidst forbrugerne bag lyset og ødelægger folkesundheden, mener sundhedsorganisationen WHO.
De globale store producenter af fødevare og drikkevarer er skyld i de globale fedmeepedimier, type- 2-diabetes, kræft og hjerte-kar-sygdomme, og landenes regeringer bør lære at sætte befolkningens helbred over hensynet til industriens økonomiske interesser.
Sådan lyder en række nye markante hovedbudskaber fra verdenssundhedsorganisationen, WHO.
  "I modsætning til tidligere betyder øget levestandar ikke længere øget sundhed for befolkningen, men større risiko for fedmesygdomme. Og at forhindre disse sygdomme er imod industriens økonomiske interesser," udtaler generaldirektør Margaret Cahn i anledning af en konference i Finland om de multinationale selskabers metoder:
  De er nemlig formidable modstander af folkesundheden, og vi ved fra tobaksindustrien, at de magtfulde industrier kan sælge forbrugerne hvad som helst."
Folkesundhed handler ifølge WHO ikke længere blot om at regulere tobaksindustrien, men lige så meget de store producenter af fødevarer, sodavand (Coca Cola, Fast Food kæder m.m.) og alkohol, som har ladet sig inspirere af tobaksindustrien metoder til at undgå statslige reguleringer (afgifter)?
  "De forvirrer bevidst ved brug af tilsyneladende selvregulering, politisk lobbyrisme, bidrag til godgørenhed, industribetalt videnskab, argumenter, som placerer ansvaret for helbredsskader hos de enkelte forbruger - foruden at de fremstiller regeringsindgreb som indblanding i personlig frihed og frie valg," siger Margaret Cahn til industrisitet Nutraingredicent.com
Kilde: Metroexpres DK fredag 5. juli 2013.

Undgå brød med stråforkorter og forlæng livet?

Kilde: religionsforsker G.I.N., søn af bagermester og bibelsk kunstmaler, økolog, klimatolog og specialist i forbrændingsprocesser eller biokemi siden 1976.

Har du tjek på det brød du køber?

I øjeblikket findes der alt for få butikker, helsekost, bager og supermarkeder i Danmark, der bager eller har brød uden stråforkorter Roundup "Chlormeguat". Når du køber brød så vær 100% sikker på, at det ikke indeholder stråforkorter! Se efter varedeklaration eller på det brød som langes over disken hos bageren eller som sluses ud af plastikmontre med en tang f.eks. i Lidl, Aldi eller Netto? Derfor reklamerer Coop i øjeblikket med, at der ikke bages brød med stråforkorter hos Kvicklybageren i Haslev,  men det billige bagemel med stråforkorter kan stadig købes inde i butikken som dybfrost brød eller på hylderne side om side med økologisk mel, der ikke indeholder chlormeguat (stråforkorter)?

  Er Satan sluppet løst, når bageren sælger værdiløst morgenmad?
Mennesket skal ikke leve af brød alene, men hvert et ord (oplysning), der udgår af Guds mund.
Matt.4,1-4.
Da sagde de til Jesus: "Herre! Giv os altid  det brød!"

Joh.7,34-35 ; 13,16-18 ; Sl.41,8-14.

 

Mange supermarkeder forsøger i øjeblikket alt etablere automatiske bageriudsalg i supermarkeder, men kan du stole på om det er brød af høj kvalitet?

Hvis du får reklamer med brød, hvor der ikke står om det indeholder stråforkorter, men brød af høj kvalitet, så er det falsk reklame!!...Læs på deklarationen før du køber brød og hvis der ikke følger noget med på posens embalage eller indhold, så lad være at købe det?

Hvis du får reklamer med brød, hvor der ikke står om det indeholder stråforkorter, men brød af høj kvalitet, så er det falsk reklame!!...Læs på deklarationen før du køber brød og hvis der ikke følger noget med på posens embalage eller indhold, så lad være at købe det?

Sæt pilen på billedet og der kommer en lup frem så du kan læse teksten!!...

Præsterne og lægerne som skulle være vores vejleder i 2000 år, har glemt at meddele mennesket, at vi er til for Guds skyld og ikke omvendt?

Hvorfor fejrer vi St. Bededag?

De kristnes mest betydningsfulde kryptogram opklaret

                    ROTAS
                    OPERA
                    TENET
                    AREPO
                    SATOR

Pompeji efter udgravninger af vulkanudbrudet i år 79 e.Kr.

Pompeji efter udgravninger af vulkanudbrudet i år 79 e.Kr.

Pompeje og Herculaneum år 79 e.Kr.

På en af søjlerne i en pragtvila på øen Pompeji, har man fundet verdenshistoriens mest betydningsfulde begivenhed af et kryptogram om de første kristne. Uanset hvordan man læser kryptogramet; forfra, bagfra, sidelæns o.s.v., så får man de samme ord: ROTA - TENET - AREPO - SATOR?
Denne historie forsætter:

Da kristebdommen fik sin første martyr, blev det betragtet som en selvfølgelighed, at deres jordiske rester besad overnaturlige kræfter, således blev de udråbt som kristen helgen af de katolske kirke. De få lærde blandt den nye tros tilhænger havde lige som jeg G.I.N. læst de store fillosoffers værker bl. Platon, Sokrates og Heraklit m.fl. Den opfattelse, at betydeligste menneskers jordiske rester besad magiske kræfter og undergørende kræfter, var i overensstemmelse med f.eks. naturforskeren Plinus den Ældres og Demokrits skrifter. I opfattelsen og syn på tingene (både de synlige og usynlige) svarede til de kristnes tankegang ganske til tidens skribenter Plinus den Yngre. Han blev født i Norditalien omkring slutningen af år 61 e.Kr. - 19 år før sin onkel Plinus den Ældres død som skete ved sejlads på kyststrækningen tæt ved Vesuvs vulkanudbrud i Pompejeus år 79 e.Kr. Nevøen Plinius den yngre blev en meget velhavende mand efter at have arvet fra både sin far og onklen Plinius den Ældre som var en af de dygtigste naturvidenskabsmænd verden har oplevet. Hans familie tilhørte områdets Norditaliens landadel. Plinus den yngres far døde allerede i år 76 e.Kr., og derefter tog onklen sig af ham og hans mor. Plinius` uddannelse kom ham til gode, idet onklen, Plinius den Ældre adopterede Plinius og tog sig af ham, som var det hans egen søn, idet han sørgede for drengen fik en ordentlig uddannelse. Onklen, Plinius den Ældre, hvis oprindelige navn var C. Plinius Secundus, var officer, embedsmand, naturforsker og forfatter, som lærte fra sig som en hyrde der vogter sine får. Under Plinius den yngres uddannelse, havde han specialiserede sig i retorik (den mest sagkyndiger) og medvirkende til oversættelse af den græske bibel til Ny Testamente, idet han var en af de 72 disciple Jesus nævner? Han blev derfor en meget veltalende mand og skrev mange fantastiske bøger, beskrivelse af forskellige begivenheder, om planters botanik som fik stor indflydelse på indholdert af det Ny Testamentes retorik  m.m.


Katastrofen i Pompeji og Herculaneum ved Napolibugten i Italien år. 79 e.Kr. har overrasket mange middagsbordet og de skibe der kom dem til undsætning bl. søofficer Plinius den Ældre. Blæsten vokser til storm, der blæser store stenblokke på indtil seks kilo ned over de to store byer og på skibene ude i bugten. Mange hustage i Pompeji og Herculaneum år 79 kan ikke bære vægten og styrter sammen som pindebrænde, ligeledes begynder skibe og synke i den kogende hede i bugten og med ordene der godt kan bruges her (Åb.19,20 og 20,10) bl.a. ildsøen, som brænder med svovl? I løbet af få timer er alt begravet langs kysten og i byerne. De færeste, selv dem med heste og vogn, når måske at komme af sted. Nogle søger i sikkerhed i gange og kældre for at beskytte sig imod sten og fra regn af lavakoks, og i håbet om at elementernes rasen igen vil lægge sig. Men det er alt sammen forgæves, og alle kvæles af de giftige svovldampe, som vinden fører med sig fra vulkanen Vesuv. Mens indbyggerne flygter med værdisager og penge belyst af olielamper og fakler, idet de forsøger at bane sig vej gennem det tre til fire meter høje lapilag, falder den regnblandende, hvider aske ubønhørligt som en slags dødens sne og hindrer enhver mulighed for at slippe bort, og talrige pompajianer kvæles på gaden i de frygteligste svovldonster af yderst skadelige "positive ioner" og flader om som levende fakler.

Sodoma og Gomora
En mand, højest sandsynlig en kristen, som er flygtet ind i et værelse med håb om på denne måde at lade den frygtelige begivenhed gå hen over sig, skriver ordene fra Bibelen "Sodoma og Gomora" på en af væggene, men også han tvinges ud i sten og svovlregnen for at se, om han kan redde sit liv i behold og et meget vigtigt krucifik havde hængt, og et møbel der kan beskrives som en bedeskammel, muligvis fra en jødekristen. På en af søjlerne som før omtalt fra en pragtvilla, fandt man verdenshistoriens største gåde nogen sinde af et kryptogram og med ordene:            
                                                           ROTAS
                                                           OPERA
                                                           TENET
                                                           AREPO
                                                           SATOR
Kryptogramet betyder PATENOSTOR (Fadervor)

Den italienske professor Meteo delle Corte gør her opmærksom på, at de i korsform danner de første ord i den af Jesus bordbøn Fadervor= Pastenostor.  Kryptogramet er uden tvivl et meget kristen hemmeligt tegn, kun for indvidede dengang og i dag, idet Sator, opera, tenet, arepo, rotas udlægges forståeligt således: Sædemanden (Jesus) i lignelsen holder i sin hånd jeres gerninger: (Jeres) gerninger skylder i sædemanden (Jesus) regnskab for bl.a. at være vegetar o.s.v. ifølge lignelserne i Ny Testamente ifølege Mattæus, Markus, Lukas og Johannes.

Se, en sædemand gik ud for at så. Og om han såede, faldt noget på vejen; fuglene kom og åd det op. Noget faldt på en stengrund, hvor det ikke havde megen jord, og det kom straks op, fordi det ikke havde dyb jord, men da solen steg op, blev det svedet, og det visnede, fordi det manglede rod (vand). Noget faldt blandt tidsler, og tidslerne voksede op og kvalte det. Og noget faldt i god jord og bar frugt, noget hundrede (med sprøjtegift i sig), noget tresindstyve og noget tredive fold (økologisk). Så hør nu, hvad der menes med lignelsen om sædemanden.
Matt.13,18-23:

Når nogen hører ordet om Riget (Guds bolig i mennesket) og ikke forstår det, så kommer den Onde (Satan) og river det bort, der er sået i hans hjerte; han er sæden, som blev sået på vejen. Sæden, som blev sået på stengrunden, det er ham, der hører ordet og straks tager imod det med glæde. Men han lader det ikke slå rod i sig og holder kun ud til en tid, og når der så kommer trængsel (sygdom) eller forfølgelse (forargelse) for ordets skyld, tager han anstød. Sæden som blev sået blandt tidsler, det er ham/hende), der hører ordet, men timelige bekymringer og rigdommens bedrag (nænner ikke at købe det sunde), kvæler ordet, og det bliver uden frugt (døden til følge). Men sæden, som blev sået i god jord (hjertet og maven), det er ham, der hører ordet om (
vegetarisme ) og forstår det, og som bærer frugt, hundrede, tresindtyve eller tredive fold frembringer sunde afgrøder til gavn for dem, den dyrkes for, og er under Guds velsignelse; men bærer den tjørn og tidsel (brug af sprøjtegifte), er den ingenting til og forbandelsen nær o.s.v.
Hebr.6,7-12.

Thi så længe en mark opsuger den regn, der ofte falder på den, og frembringer de sunde afgrøder (økologisk) til gavn for dem, den dyrkes for, er den under Guds velsignelse; men bærer den tjørn og tidsel (sprøjtegifte), er den ingenting til og forbandelsen nær, og til sidst sættes der ild på den.
Hebr.6,7 ; Matt.13,1-7 ; Joh.15,1-7 ; Mark4,2-34 ; Matt,13,33-34 ; Sl.78,2 ; Rom.25.

Thi når mennesker èn gang er blevet oplyst og har smagt den himmelske gave og har fået del i Helligånden (Jesus) som åbenbarer sig gennem naturen d.v.s., at de har bidt og smagt Bibelen - Guds gode ord og den kommende verdens kræfter og så falder fra, da er det umuligt atter at bringe dem til omvendelse på ny; thi de korsfæster for deres skyld Guds Søn og gør ham til spot.

Matthæus skriver: Thi dette folks hjerte (bevidsthed, følelserne, forstanden og tænkeevnen) er blevet sløvt, og med ørerne hører de tungt, og deres øjne har de lukket, for at de ikke skal se med øjnene og høre med ørerne og fatte med hjertet og omvende sig, så han kan helbrede dem.
Matt.13,15-23 ; Luk.10,23 ; Matt.16,17.

Mange vil forarges på mig og den der tager anstød og forarges, for ham vil det være bedre, at der var hængt en "møllesten" om hans hals, og han var sænket i havets dyb.🤩
Matt.18,2-7 ; 26,24-29
I dette kapitel bruger evangelisten "møllesten", der blev brugt til at male grovmel (fuldkorn), der også er nævnt i det Gamle Testamente?
4. Mosebog 15,21.

Gennem sin lyskraft "Solen" siger Jesus: Jeg er i verden, og verden er i mig (inkarnation), og verden ved det ikke. Jeg kommer til mit eget hus (mennesket), og mine venner modtager mig ikke. Men alle dem, som modtager og adlyder mig (og ikke forurener sig selv og naturen), giver jeg magt til at blive Guds børn og ligeledes dem, som tror på hans hellige navn, dem som ikke er født af kødets og blodets vilje, men af Kristi Inkarnation.
Efter at de fordum mange gange og på mange måder havde talt til fædrene ved profeterne, har han nu ved dagenes ende talt til os ved sin Søn, hvem han har indsat som arving til alle.
Joh.1,3 ; Matt.21,38 ; Rom.11,36 ; Kol.1,16.
Han er hans herligheds afglans (efterligning) og hans væsen i udtrykte billede og bærer alt med sit mægtige ord.
Joh.1,1 ; 14,9-11 ; 2.Kor.4,4.
Og han tog sæde ved Majestætens højre hånd i det højeste, efter han havde fuldbragt renselse (renhed) for vore synder.
Hebr1,1 ; 8,1 ; 10,12-16
Hertil var han forudbestem, før verdens grundvold blev lagt, men var lyset og blev ved tidernes ende åbenbaret for jeres skyld, I som ved ham er kommet til tro på Gud, der vakte ham fra de døde og gav ham herlighed, så jeres tro også er håb til Gud.
Thi "alt kød er som græs, og al dets herlighed som græsset blomster; græsset visner, og blomsterne falder; men Herrens ord bliver evendelig". Og dette er det ord, der er blevet forkyndt jer i evangeliet.
1.Pet.1,20-25.
"Hvem vil stige ned i afgrunden (for at hente Kristus op fra de døde)? Hvad siger den da? "Ordet er dig nær, i din mund og hjerte, nemlig det troendets ord, som vi prædiker.Rom.10,7-11 ; Joh.1,1 og fra vers 13-20 ;3,38 ; Ap.G.13,25 ; Luk.3,15-16 ; Joh.1,24-28.

Uden ord eller tanker er der hverken forståelse eller mening med livet!!.......

"Kend dig selv" 

Påsken er de usyrede brøds fest

Hvorfor hedder det påskebrød?

Paulus siger til Korinterne: Lad os fejre Påske (festival), ikke med den gamle surdej af ondskabens brød, men med usyrede brød oprigtighed og sandhed.
1. Kor.5,6-8:
Rens den gamle surdej ud, for at I kan være en ny dej, da I jo er usyrede; thi også vort påskelam er slagtet (på korset), nemlig Kristus.
Lad os derfor holde højtid (påske), ikke med gammel surdej, ej heller med slet hed og ondskabens surdej, men med renheds usyrede brød, som Moses har pålagt jer?
2. Mos.12,15:
Ved at spise usyret brød (uden gær) i denne periode fulgte israelitterne de anvisninger som Moses havde fået af Gud (Jesus fra himmelen) og som indbefattede dette strenge påbud: "I syv dage må der ikke findes surdej i jeres huse."

Skidt og kanel?

Der er et gammelt ordsprog som siger, at man aldrig skal give bagerbørn brød. Måske er det fordi, at de kan smage skidt og kanel?

Da jeg var under uddannelse i 1962 og min far lige havde åbnet sin bagerforretning i Valby, så hjalp jeg ham tit i bageriet, når det var weekenden. En gang fortalte han mig, at man i middelalderen gemte et lille stykke af dejen fra hver bagning (bibelsk), hvilket kaldes surdej, og det blev blandet i den friske dej til næste bagning af rugbrød. Men det kunne man ikke blive ved med, idet brødet derved blev dårligere og dårligere med tiden, genfremstilling af rugbrød med en lille bitte smule surdej.

Jeg så tit med mine egne øjne, hvordan min mor pakkede det varme rugbrød som stod og kølede af og til sidst blev skåret i skiver og lagt i plastikposer. Desværre dannede det fugt og mugnede som regel ved påsketid? Tit fik vi også rugbrød retur fra kunderne, der havde købt fabriksfremstillet brød med mug på, der siges at være korn der var ved at blive for gammelt!!...Det fortælles, at man i middelalderen kunne blive forgiftet af at spise rug (meldrøjesvamp), der dannes på kornet, så man får helveds ild (allergi)? Derfor er der mange, der ikke spiser det tungt fordøjelige rugbrød som er skidt for dårlige maver lige som det lyse franskbrød, hvor skaldele (fuldkorn) er sigtet fra?
Tryk på linket og vend tilbage til denne side!!...
www.vitanyhed.dk/55835466

Da jeg i 1976 bliver meget interesseret i økologi på grund af mit dårlig helbred (alvorlig syg) og besøger en helsekostforretning på Godt/håbs/vej for at købe biodynamiske grøntsager og et fantastisk godt brød som de solgte fra Bodils Bageri, får jeg pludselig kendskab til dette bageri som lå ved Fuglebakke Vej på Frederiksberg. Her fandt jeg brødet, der smagte lige så godt som fars friskbagte morgenbrød, uden tilsætningsstoffer!!...

Da interessen blev større og større for økologi, får jeg en venskabelig kontakt med indehaveren af Bodils Bageri, bagermesteren der har en hobby og som fremstiller månekalender på karton, og som jeg flittig brugte til at plante krydderurter og så frø efter. Fuldmåne har nemlig stor indflydelse på mennesker, dyr og planter?

Bodils Pedersen startede i 1931 hjemmebageriet ved Fuglebakkens Station med kvindelige ansatte, senere blev medarbejderstaben udvidet med mandlige medarbejder blandt dem hendes mand Helge Pedersen. I mange år drev de i fællesskab Bageriet Bodil. Med inspiration i Rudolf Steiners filosofi og tankegang fra 1920èrne, blev bageriets produktion omlagt i starten af 1970èrne. Nu benyttede de udelukkende biodynamisk dyrket korn uden sprøjtegifte o.s.v. Så her starter historien og verdensfirmaet NOVO Nordisk efter at Helge Pedersen arver en formue og starter Uraniafonden og bygger Planatariet på Vesterbro i København:

THYCHOBRAHE PLANETARIET

Før du trykker på dette link nedenunder, er det vigtigt at følge denne rækkefølge for at kunne forstå starten til dette Planetarie.
Tryk på linket øverst til højre: BESØG OS
Tryk på linket nederst til venstre: OM PLANETARIET
Tryk på linket til venstre: BAG PLANETARIET
Tryk på linket til venstre: Bodil og Helge Pedersen
Tryk igen nedenunder: Bageriet Bodil og NOVO
Tryk igen. Solformørkelse i 1983
Tryk igen: Uraniafonden
Tryk igen: Byggefasen osv.
NB! Husk at trykke tilbage, hver gang for at læse en anden begivenheden!!...
www.planetariet.dk/Om

Med tiden fra 1950èrne og i begyndelsen af 60èrne, hvor bageindustrien bliver mere og mere populær med langtidsholdbar brød, begynder man at eksperimentere med tilsætningsstoffer (E-nummer) i rugbrød o.m.a. for at undgå mugspore, så det kan holde sig over en længere tidsperiode end normalt. I dag kan man næsten ikke købe noget som helst industribrød i discaunt butikker, uden at der er tilsat en stribe af tilsætningsstoffer, der på længere sigt ødelægger fordøjelse i mave- tarmsystem med senere allergi til følge (sygdom)?

Bibelen har ret

Der står i Bibelen, at Jesus sagde: "Himmerigets rige kan sammenlignes ved en surdej, som en kvinde blandede i tre mål mel, til det hele var hævet."
Brødbagning er er derfor den ældste mikrobeindustri, som anvender gærsvampe lige som vin- og ølfremstilling. Bageren kan ikke klare sig med gær alene der tilfældig kommer ind i dejen, så han må også tilsætte vand og sukker? Gærcellerne vokser og formerer sig inde i dejen af mel og vand, og omdanner melets kulhydrater til alkohol og kuldioxid. Alkoholen er flygtig (forsvinder) og koger væk under bagningen, idet kuldioxyd "boblerne" hæver dejen, og ved bageovnens varme dannes let, porøst brød.
Bageren bruger således hans gær + en meget, meget lille del sukker til at lave kuldioxid, mens ølbryggeren ønsker, at der skal dannes alkohol, og selv om gær kan danne begge dele, så er visse gærsorter bedst for bageren og andre for bryggeren.
Danskerne svælger sig i kulsyreholdige drikke som aldrig før og kan sammenlignes med den måde man bager brød, idet vi skal af med kuldioxid ved udånding!!....Derfor er kusyreholdige drikke ikke alene skadelig for tænder og knogler, men også for fordøjelsen og forstanden. Kulsyre påvirker hjernecellerne så de svækkes, hvilket er kommet en ny videnskabelig rapport på.
Mange uforklarlige dødsfald om natten, kan skyldes kuldioxid (bøvs), hvor patienten bliver kvalt i sit eget opstød eller spyt, der går direkte over i luftvejene til lungerne, hvilket jeg selv har været udsat for mange gange!!......Derfor undgår jeg drikke og madvare som kan frembringe opstød. Mavens indhold kan ligefrem syde (kuldioxyd) som vi langsomt skal af med ved udånding!!....I mennesket foregår der en forbrænding svarende til forbrænding af træ på et bål, lige som forsile kulstoffer CO2. Det er bare en "vådforbrænding" af fødeemner som kaldes kuldioxid i menneskets udånding. Ved forbrænding inde i os selv laves energi til vores organer og muskler. Det sidste vi udånder er kuldioxid og noget vanddamp. Det kan tydeligt ses i små soveværelser bl.a. på dukkede ruder som er vores egen vandfordampning.

Kilde: G.I.N. religionsforsker siden 1973, forbrændingsteknikker og oliefyrsmontør (kursusbevis 1973) teolog (Bibelsk Korspondance Skole 1976-77) og økolog (Biodynamisk dyrkningsmetoder) siden 1976.


Farisæernes hykleri?

I
Mattæus Evangeliet 16,6-12 forklarer Jesus hvad surdej er som symbol på, idet han advarede og sagde til disciplene og en stor skare mennesker: "Hold øjnene åbne og vær på vagt over for farisæernes og saddukæernes surdej
. "Da hans disciple indbyrdes diskuterede hvad han mente, og nåede til en forkert beslutning, sagde han ligeud: "Hvordan kan det være at I ikke forstår at jeg ikke talte til jer om brød." Så fattede de, at han sagde de skulle være på vagt overfor surdejen i "mennesket", der syrerer hele organismen til?
Paulus tillægger en lignende betydning i alle hans breve i forbindelse med at leve sundt og de usyrede brøds højtid, idet han henviser til hvordan de kristnes adfærd bør være.
I Paulus 1. Korinter Brev 5,6-8 giver han sine kristne brødre følgende vejledning: Ved I ikke, at en smule surdej syrer hele dejen (kroppen)?
Rens den gamle surdej ud, for at I kan være en ny dej, da I jo er usyrede (faste), thi også vort påskelam er slagtede, nemlig Kristus.
Lad os derfor holde højtid, ikke med gammel surdej, ej heller med sletheds og ondskabs surdej, men med renheds og sandheds usyrede brød.
I Herren Jesu navn skal vi forsamles, I og min ånd, med vor Herre Jesu kraft og overgive et sådant menneske til Satan, så hans legeme (kød) kan gå til grunde, for at ånden kan frelse på Herrens dag (1.Påske dag).
Det er Johannes som ser Jesus og siger: "Se Guds lam, som bærer (borttager) verdens synd.
Det er ham, om hvem jeg sagde: "Efter mig kommer en mand, som er kommen forud for mig; thi han var til før mig.
Joh.1,29-33.

"Mennesket skal ikke leve af brød alene, men af hvert ord, som udgår af Guds mund fra disciplene."
Matt.4,4 ; Visdommens Bog 16,12-26


Johannes døberen i Jordan floden ved Genesaret Sø, hvor han døber Jesus.

Johannes døberen i Jordan floden ved Genesaret Sø, hvor han døber Jesus.

Hvem er "Antikrist"

Derpå kan I kende Guds Ånd; enhver ånd, der bekender, at Jesus er Kristus, kommen i kødet (brødet= inkarnation), er af Gud.
1 Joh.4,3-4

Og enhver, der ikke bekender Jesus (nadverbrødet= inkarnation), er ikke af Gud; men dette er Antikrists ånd, som I har hørt skal komme, og den er allerede nu i verden.
Mine børn, nu er det de sidste tider (år 33 e.Kr.); og som I har hørt, at Antikrist kommer, således er allerede nu mange antikrister trådt frem; deraf ser vi, at det er de sidste tider, (altså ikke lige som Jehovas Vidner, Mormonerne og Adventisterne), der har prædiket hans komme (Jesus) i de sidste 150 år siden det 1800 årh.?
1. Joh.2,18  ; 2. Joh 7.

Thi mange forfører er draget ud i verden, og de bekender ikke, at Jesus er Kristus, kommen i kødet (d.v.s. nadverbrødet/inkarnation). Sådan er forføren og Antikrist.
1. Joh.4,1.

Jeg vil nemlig ikke, brødre, at I skal være uvidende om, at vore fædre alle var under skyen (Pyramiden i Giza Ægypten) og alle gik gennem havet (Nilen`s breder) og alle blev døbt til Moses i skyen (Ægyptens Visdom gemt i Pyramidens kornkammer) og havet og alle spiste den samme åndelige mad (himmelbrødet).
2. Mos. 16,15 ; Joh.6,11-14 ; 1.Kor.10,1-4 ; Ap.G.7,20-22 ; Sl.78,17 f.f. ; Sl.105,39-45 ; 2.Mos,13,21-22 (Skystøtten: Pyramiden, der lyste dag og nat: Månens og Solens skær).

I elskede, tro derfor ikke enhver ånd, men prøv ånderne om de er af Gud, thi mange falske profeter er draget ud i verden (også i 2013)?
1.Joh.4,1 ; Matt.7,15:

Thi falske Messias`er og falske profeter skal fremstå og gøre store tegn og undre for, om det er muligt, at føre endog  de udvalgte vild.
Matt.24,24-25:

Vogt jer derfor mod de falske profeter, som kommer til jer i fåreklæder (kjortler, høje hatte, pænt tøj med slips o.s.v.), men i deres indre er glubske ulve bl.a. paven, biskopper, præster, sjælesørger, Jehovas Vidner m.fl.?
Se, jeg har sagt jer det forud. Hvis de altså siger til jer: Se, han er i ørkenen, så gå ikke derud; Se, han er i kamrerne (på billeder i kirken, relief, amuletter o.s.v.), så tro det ikke!
Matt.24,25-27 ; Luk.17,24-37 ; Åb.19,7-9 ; Matt.23,1-39

Jeg ved, at efter min bortgang (korsfæstelse), skal der iblandt jer komme glubske ulve, som ikke vil spare hjorden.
Og af jeres egen midte  (farisæerne) skal der fremstå mænd, som fører falsk tale for at drage disciplene efter sig.
Vær derfor årvågen og kom i hu, at i tre år, nat og dag, er blevet ved med at påminde hver enkelt med tårer (om denne begivenhed).
Så overgiver jeg jer nu til Herren (Jesus Kristus) og til hans nådes ord, som formår at opbygge og at give arven til de hellige.
Og jeg beder om, siger Paulus i brevet til efeserne 1,17-23, at vor Herre Jesu Kristi Gud, herlighedens "Fader", vil give jer "Visdom" og åbenbaringens "Ånd" i jeres erkendelse af ham, og at han må og vil oplyse jeres hjertes øjne, så I forstår, hvilket håb han kaldte jer til, hvor rig på herlighed hans arv er iblandt de hellige.
1.Kor.2,5 ; Ap.G.2,34 ; Sl.110,1 ; 1.Pet.3,22 ; 2.Pet.4,1-11 ; Rom.12,6-13. 

Med himmeriget er det som en mand, der såede god sæd (økologisk) i sin mark. Matt.3,12 ; Jermias 15,7 og Esajas 66,24.

Hvad betyder nadveren
1. Påskedag?

Det er et ritual til minde om Jesus sejr på korset, død, opstandelse og dåben, idet evangelisten Lukas siger i kap.22,19: "Gør dette måltid til ihukommelse af mig": Som korn for mange marker ud over jorden lagt, i dette brød på bordet til ét blev bagt, lad os alle samles, o Gud, fra hvert et sted, så vi til èt kan blive i Himmerigets sted.
Kilde: Oldkirkelig nadverbøn.

Ikke enhver som tror, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske Faders den Almægtiges vilje?
"Med Guds rige er det lige som en mand, der har tilsået sin jord og står op, nat og dag, og sæden spirer og bliver høj (uden stråforkorter), han ved ej hvorledes. Af sig selv giver jorden frugtudbytte, først strå, så aks og så fuld af kornet i akset (altså fuldkornsmelet)?
Markus 4,26-29
Nadveren er derfor ifølge Paulus en personlig prøvelse jvf.  1.kor.11,28-29: "Enhver skal prøve selv, og så spise af brødet (det daglige måltid af fuldkorn), drikke af bægeret om det er vin eller druesaft (gibon).

Ligesom den levende Fader (ABBA) udsendte mig, således skal den, der æder mig (det daglige fuldkornsbrød), leve i kraft af mig. Det er det brød som er kommet ned fra Himmelen; ikke det, jeres fædre (israels børn) spiste (kød af forgiftet vagtler) og de døde dog.
Den, som æder dette brød (fra Himmelen), skal leve til evig tid.
Joh.6,57 og  Matt.13,33.

Thi sålænge en mark opsuger den regn, der ofte falder på den, og frembringer afgrøde til gavn for dem, den dyrkes for, er den under Guds velsignelse, men bærer den tjørn og tidsel (brug af giftsoffer) ved at fjerne ukrudt, er den ingen til og forbandelsen nær.
Hebr.6,7-8 ; matt.13,7.
Den der sår den gode sæd (økologisk), er Menneskesønnen, marken er verden og den gode sæd er Rigets børn, men rajgræsset er den Ondes børn (der bruger giftstoffer), og fjenden, som såede det, er Djævlen; og høsten er verdens ende.
Matt.13,31-52 ; Sl.72,2 ; Rom.16,25.

For dem, der spiser og drikker (vin) uden at tænke på at det er "Herren Jesus Kristus", spiser og drikker sig en dom til (sygdom og død).
Jesus vidste, at han skulle dø (for vore synder). Så Jesus og hans disciple samles og spiste dette måltid nadveren i fællesskab for sidste gang. Det måltid fandt sted ved jødernes højtid, påske og kaldes den sidste nadver: Men deres nymånefester og højtider (påske, pinse, jul osv..) hader min sjæl siger Gud den Almægtige, det er mig en byrde, jeg er træt af at bære. Breder I hænderne ud (og beder), skjuler jeg øjnene for jer. Hvor meget I så end beder, jeg hører det ikke. Eders hænder er fulde af blod; tvæt jer (omvend jer), rens jer, bort med onde gerninger fra mine øjne. Hør op med det onde.
Esajas 1,11-17 ; Joh.9,31 ; Ordsp.1,20-33 ; Jak.4,7-8 ; Hebr. 10,4-10.


Kommun
ion

- betyder fællesskab og et andet ord er eukanisti som betyder taksigelse. Takken til Gud for Jesu Kristi offer og nærværelse for os, når brødet (uden tjørn og tidsel uden brug af sprøjtegifte) med druesaft (gibon) forvandles til Jesu legeme og blod. Ikke alene bliver det nærværende for os, vi drages også med ind i det store mysterium (brødet og Helligånden), der sker for vor øjne og i vore hjerter, når det nu bliver "Åbenbaret" d.v.s. bliver tildelt som et glædeligt budskab!!....
Thi Helligånden og vi har besluttet ingen yderligere byrde at lægge på jer ud over det nødvendige, at i afholder jer fra afgudsofferkød og fra kød og blod af kvalte dyr og fra utugt. Når I afholder jer derfra handler I ret, lev vel (vegetarisk).
Ap.G.15,28-29 ; Matt.16,19 ; Dan.12.1-3 ; Matt.13,43 ; Matt. 25,31-40 ; Matt.10,40-42 ; Joh.13,19-20 ; Åb.20,15.

Tryk på linket og læs mere om påske: www.vitanyhed.dk/12158280  husk at vende tilbage til denne side og læs nederste spalte her!!...  

Dan Browns fortælling "Da Vinci Mysteriet" var kun en roman, hvor Bibelen er en sandfærdig historie om Jesus.

DA VINCI MYSTERIET OPKLARET?

Maria Magdalene og en anden Maria ved graven?

Ifølge Dan Brown flygtede Maria Magdalene sammen med Jesus til Frankrig, men skal vi tro på historien som var en roman?

Ifølge Bibelen Det Nye Testamente var det kun Maria Magdalene som havde set Jesus og ikke de andre disciple?
Men efter sabbaten (søndag), da solen stod op på himmelen den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven.
Matt.28,1-6.
Han er ikke her; thi han er opstanden, som han har sagt. Kom og se stedet hvor han lå!
v/6-
Så skyndte de sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Men se, da kom Jesus dem i møde og sagde: "Vær hilset!" Og de gik hen til ham og omfavnede hans fødder og tilbad ham. Da siger Jesus til dem: "Frygt ikke! Gå hen og fortæl mine brødre, at de skal gå til Galilæa; der skal de se mig."
v/15
Så tog soldaterne imod pengene og gjorde, som man havde forklaret dem, idet de skulle sige: "Hans disciple kom om natten og stjal ham, mens han sov.
v/2-5
Og se, da kom der et stort jordskælv; thi en Herrens engel steg ned fra Himmelen og gik frem og væltede stenen bort og satte sig på den. Hans udseende var som lynild (tordenskær), og hans klædning hvid som sne (skyerne).
Og de, der holdt vagt, skælvede (som jordskælv) af frygt for ham og blev som døde. Men engelen tog til orde og sagde til kvinderne: Frygt ikke! Thi jeg ved, at det er Jesus, den korsfæstede, I søger efter?
Matt.24,25-31:
Se, jeg har sagt jer det forud. Hvis de altså siger til jer: "Se, han er i ørkenen, så gå ikke derud; Se, han er i kamrene (på billeder i kirken), så tro det ikke!
Thi ligesom lynet og torden, der kommer fra øst, lyser helt om i vest, sådan skal Menneskesønnens komme være. Og da skal Menneskesønnens tegn vise sig på himmelen; og da skal alle folkestammer på jorden jamre sig, og de skal se Menneskesønnens komme på himmelens skyer med kraft og megen herlighed.
Og han skal sende sine engle ud med mægtig basunklang, og de skal samle hans udvalgte "De Grønne Engle" sammen fra de fire verdenshjørner og fra himlens yderste grænser.
(Matt. 16,27-28 ; 24,47).
Matt.28,16:
De elleve disciple drog derefter til Galilæa, til det bjerg, hvor Jesus havde sat dem stævne. Og da de så ham, tilbad de ham. Men der var nogle, som tvivlede. Da trådte Jesus frem, talte til dem og sagde: "Mig er givet al magt i Himmelen og på jorden.
"Gå derfor hen og gør alle folkeslag til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens (Jesu) og Helligåndens navn,
og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer. Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende: Jeg vil ikke efterlade jer faderløse, jeg kommer til jer.
Joh.14,18-28.

Håndæltet brød med sved fra hænderne er bedst.

Fuldkornsmel
I fjerde Mosebog fremhæves grovmel (fuldkorn), førstegrøde som en offerydelse til Herren, slægt efter slægt. Hvilket betydning har nu dette for vore ernæring?
Kornets æggehvide må henregnes til de mest værdifulde "æggehvidearter", som ved hensigtsmæssigt suplering med andre næringsmidler f.eks. soyabønner, linser, kikærter og kidneybønner, der også dækker legemets fulde "æggehvidebehov" sammen med mælk, ost og æg.
Æggehvide er aminosyrer af forskellige art. Disse aminosyrer er imidlertid meget forskelligt fordelt i de ydre randlag og i mellemkernenen i kronet, hvor der ofte gemmer sig mikomængder af sprøjtegifte eller forurening, hvis det ikke bliver dyrket økologisk. Byggestene til Æggehviden indeholder 5-10 gange så meget i randlagene som i melkernen. Det samme gælder mineralstofferne i fuldkornsmel. Mange af dem findes kun i randlagene. Men legemet kan kun udnytte mineralstofferne rigtigt, når alle er til stede og står i rette forhold til hinanden og dyrkningsmetode (økologisk). Det traditionelle korndyrkning mangler derfor livsvigtige mineral- og sporstoffer som f.eks. selen. Kornets mineralstoffer er desuden nødvendig, for at vitaminerne kan komme til fuld virkning. Således er f.eks. "Mangan" nødvendigt for at bringe vitamin E fra kimspiren til virksomhed. Og Mangan findes hovedsageligt i kliddene.

Korn er sammen med kartofler  og de grønne blade vort vigtigste næringsmiddel. Det er vores vigtigste kilder til jern, fosfor og B-vitaminer.
Korn med kimen i behold (fuldkorn) indeholder stoffer, som opretter et normalt stofskifte, hvorimod hvidt mel og hvidt/mørkt brød brød med brændt skorpe f.eks. pizzaer, toustbrød, ristetbrød, rugbrød, morgenkrydder virker stoppende (tungt fordøjelig), men også giftig med alkrylamid. Korn, og især hvede (fuldkorn, indeholder glutaminsyre, som ifølge den nyere forskning modvirker alkohol trang.
En af verdens ledende ernæringseksperter fra 1960èrne professor H.C. Sherman (U.S.A.), siger om proteinen i fuldkorn og grøntsager (økologisk), at den er så værdifuldt, at vi med 9/10 del fra forskellige kornsorter og 1/10 del fra grønne blade (eller mælk) kan dække vores daglige næringsbehov.
Fuldkorn giver "Krafter" og er ikke gæringsdanede som ellers alt andet hvidt brød. Forbandet er også Pizzaer, spagetti, nudler, kiks, småkager o.s.v.
Grød er at foretrække frem for brød eller anden bagværk, da kornets vækststoffer bevares i grød, men ødelægges af varmen i den yderste del af brødet (giftig akrylamid). Husk, at brød og grød ikke er råkost og derfor virker bremsende på en radikal udrensningskur.
Tryk på linket: www.vitanyhed.dk/12158265
 
 
 

Demeter og Biodynamisk organisationer tager afstand fra alt gensplejset frø herunder også korn?

IFOAM: Cellefusion i frøforædling passer ikke til økologisk jordbrug.

På initativ fra en række biodynamiske organisationer blev spørgsmålet om de GMO-lignede (gensplejset) forædlingsteknikker med cellefusion (protoplast og cytoplastfusion), også kaldet CMS - hybrider) sat til afstemning på IFOAM`s generalforsamling i juni 2008 i Italien. Der var massiv opbakning til, at sorter, der er fremstillet med disse teknikker, ikke passer til økologisk jordbrug. De internationale Demeter-regler for biodynamisk dyrkning har haft forbud mod disse frøtyper i nogle år, og det er et vigtigt skridt for hele den økologiske bevægelse, at medlemmerne af IFORM nu bredt tager afstand fra disse metoder.